Találatok a következő kifejezésre: Járhat a szedése (2 db)

Járhat a fogamzásgátló szedése alvászavarral?

Mert én azóta rosszul alszom. Már 4 hónapja szedem és azóta kezd?dött. Megzavarta a hormonjaimat talán?

Legjobb válasz: elõfordulhat, de szerintem mindenképp jelezzd a nõgyógyászodnak, és ha emiatt van, és amennyiben nem áll helyre a dolog, akkor ír fel egy megfelelõbb fogamzásgátlót.

elõfordulhat, de szerintem mindenképp jelezzd a nõgyógyászodnak, és ha emiatt van, és amennyiben nem áll helyre a dolog, akkor ír fel egy megfelelõbb fogamzásgátlót.

Milyen változássokkal járhat a fogamzásgátló szedése?

16 éves vagyok és a gyógyszer hormonbetegségre kell. Nem tudom mire számítsak, külsőmön és hogy lesz-e egyáltalán hatása. Hallottam olyanokat, hogy szebb lesz a bőr, haj. Ezek igazak vagy lehet más is?

Legjobb válasz: Remélem alaposan kivizsgáltak, és alapos mérlegelés után döntöttek úgy, hogy tablettát írnak. Csak azért mondom, mert manapság hajlamosak mindenre felírni ahelyett, hogy normálisan kivizsgálnák a pácienst. Elmondod, hogy mi a bajod pontosan? Egyébként változó. A bõröd nagy vsznûséggel szebb lesz, ha most problémák vannak vele. Ha erõsen szõrösödsz, akkor vszínûleg azon is javít. De egyik sem törvényszerû. Rontani elég ritkán szokott rajta, amíg szedi az ember. Hogy mellette milyen mellékhatások lesznek, az egyéni, elõre nem lehet tudni. Lehet, hogy az égvilágon semmi. Viszont azt most mondom, hogy a tabletta ált. nem az okot szünteti meg, hanem a tüneteke kezeli. (Persze kérdés, hogy mi a bajod). Abbahagyás után ált. visszatér a probléma.

Remélem alaposan kivizsgáltak, és alapos mérlegelés után döntöttek úgy, hogy tablettát írnak. Csak azért mondom, mert manapság hajlamosak mindenre felírni ahelyett, hogy normálisan kivizsgálnák a pácienst. Elmondod, hogy mi a bajod pontosan? Egyébként változó. A bõröd nagy vsznûséggel szebb lesz, ha most problémák vannak vele. Ha erõsen szõrösödsz, akkor vszínûleg azon is javít. De egyik sem törvényszerû. Rontani elég ritkán szokott rajta, amíg szedi az ember. Hogy mellette milyen mellékhatások lesznek, az egyéni, elõre nem lehet tudni. Lehet, hogy az égvilágon semmi. Viszont azt most mondom, hogy a tabletta ált. nem az okot szünteti meg, hanem a tüneteke kezeli. (Persze kérdés, hogy mi a bajod). Abbahagyás után ált. visszatér a probléma.
A kérdező hozzászólása: Nagyon is kivizsgáltak vagy hat féle különbözõ sorozat volt. Azt állapították meg, hogy policisztás izomériám van
Nem izomériád, hanem ováriumod.
A kérdező hozzászólása: akkor az

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!