Találatok a következő kifejezésre: Jár- e szülési támogatás, (2 db)

Jár- e egyszeri szülési támogatás, ha igen milyen összegű?

Legjobb válasz: Igen jár, 64.125.-Ft az összege.

Igen jár, 64.125.-Ft az összege.
Igen, ha legalább 4X megjelentél tanácsadáson.

Jár-e majd nekem valamilyen szülési támogatás az alábbi esetben?

2008 júniusában fejeztem be a tanulmányaimat nappali tagozaton. Munkaviszonyom nem volt,pályakezdö munkanélküliként vagyok regisztrálva. 2009 február óta fizetem a tb-t. Szerintetek?

Legjobb válasz: Köszönöm szépen a válaszokat!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
Ha tb fizetés alatt a havi 4.500, - Ft fizetését érted, akkor az csak egészségügyi ellátásra jogosít, már ellátásra nem. A tanulmányok ideje beleszámíthat azoknak a napoknak a számába mi alapján járhat tgyás illetve gyed. De önmagában a hallgatói jogviszony nem jogosít ellátásra, csak akkor kaphatsz tgyás illetve gyedet, ha biztosítottként szülsz. Így csak gyesre leszel jogosult.
Szia!Én is kb így vagyok, mint te, csak én még regisztrálva sem voltam a munkaügyiben sem.Gyedet nem fogunk kapni, mert az ugye a fizetés valahány százaléka.Gyest és családi pótlékot fogunk kapni, ami összesen kb. 40ezer ft, csak nem tudom, hogy ez bruttó vagy nettó.És az egyszeri anyasági támogatást szülés után, ami kb. 60ezer ft.Remélem tudtam segíteni!Boldog babavárást! 23 hetes Linda


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!