Találatok a következő kifejezésre: Jár valaki a (1951 db)

Szigetszentmiklós Kerekerdő családi napközibe jár valakinek a gyereke?

TAPASZTALATOT, VÉLEMÉNYEKET VÁROK! Voltam megnézi én is, nagyon színpatikus minden, de azért jó lenne hallani olyan véleményt is, akinek oda jár a gyereke! Minden érdekel! :) Köszönöm

Legjobb válasz: Szia! Az én kisfiam egy évig járt oda, nagyon-nagyon szerette. Aranyosak, kedvesek és csupa jó dolgot tanult ott (2 éves korától járt). Én csak ajánlani tudom!

Szia! Az én kisfiam egy évig járt oda, nagyon-nagyon szerette. Aranyosak, kedvesek és csupa jó dolgot tanult ott (2 éves korától járt). Én csak ajánlani tudom!

Jár valaki a békéscsabai Kentaur Lovasegyletbe?

Aki odajár, mesélhetne róla valamennyit, mert azt tervezem, hogy oda fogok átmenni. Az érdekelne, hogy a csoportos óra, ami 3000Ft , az azt jelenti, hogy egy óra keretében többen is lovagolnak, vagy egy órán keresztül egyetlen egy lovon többen lovagolnak, szóval senki nem lovagol egy órát. Előre is köszönöm, aki megirja! :)

Legjobb válasz: Békéscsabai vagyok, és van néhány, lovaglással foglalkozó ismerõsöm. Viszont, azt nem tudom, hogy õk melyikbe járnak.

Békéscsabai vagyok, és van néhány, lovaglással foglalkozó ismerõsöm. Viszont, azt nem tudom, hogy õk melyikbe járnak.
Nem oda járok, de ha csak logikusan végiggondolod, ez azt jelenti, hogy vagy 3-8 embert felültetnek egyszerre a lovakra, és egy órát köröztök közösen. Csapatépítésnek jó, másra nem. Ha senki se ül egy órát a lovon, az meg kuka, az elsõ ember talán bemelegíti a lovat, a második érdemben dolgozik valamit, a harmadik meg levezeti?
én békéscsabai lovas vagyok de nem ott lovagolok, a kentaurba vannak barátaim/ismerõseim! írj privibe és belinkelek egy-kettõt facebookját és meg tudod tõle kérdezni/beszélni!:)
Békéscsabán nem fogsz olyan helyet találni, ahol az alapoknál többet tanulhatsz. Akik csak lovagolni járnak, de nem versenyeznek, azokkal nem foglalkoznak sehol se igazán. Sajnos ez a helyzet. Talán van még 1-2 hely, ahol komolyan veszik a hobbistákat is, de nem tudnék most ilyet mondani. Jól nézz körül hova mész és hol tudsz fejlõdni! :) Amúgy az óra úgy lehet, hogy 1 óra és akkor mindenki külön lovon ül, de többen lovagoltok egyszerre osztályban vagy eloszlásban.
Negyedik! Mi bajod a vidékiekkel?? Látom, egy beképzelt városi vagy.
Abszolút nem azt írta, hogy csak Pesten lehet lovagolni, sehol máshol, és mindenki egy tanyasi paraszt, aki azt se tudja, mi fán terem a lovaglás, felül oszt' jó' van az... Azt mondta, hogy Békéscsabán aki nem versenyez, csak hobbilovas, azt nem veszik komolyan, nem képzik X szintre idomítólovaglásban, amire már bármi is épülhet - és ez teljesen más dolgot jelent, vagyon is elképzelhetõ, rengeteg ilyen hely van, ahol tesznek a fejedre, elkörözgetsz osztályban, max eloszlásban, és jónapot. Ez nem azt jelenti, hogy 'vidéki' vagy, vidéken is vannak nagyszerû lovak és edzõk, sõt...
Üdv! A negyedik vagyok. Nem beképzelt városi vagyok, hanem Békés megyei, ezért tisztában vagyok a dolgokkal a megyében. Nagyon is jól. Ismeretlenül kérlek ilyet ne írj. Vannak jó lovardák Csaba környékén is és nagyon jó edzõk, de sok helyen nem foglalkoznak a hobbistákkal olyan szinten, mint ahogy õk azt megkívánnák.

Jár/járt valaki a Tan Pályaudvar iskolába?

Elsősorban a sport edzői tanfolyam érdekelne.

Legjobb válasz: Sok az egyéni felkészülés, de jó. Az ár rendkívül kedvezõ. Virág

Sok az egyéni felkészülés, de jó. Az ár rendkívül kedvezõ. Virág


Jár esetleg járt valaki a Fábry Zoltán kollégiumba? (Budapest)

milyen ? felszerelt ?

Legjobb válasz: KollégiumbaN!

KollégiumbaN!
A kérdező hozzászólása: így is helyes ! de itt , nem ez a kérdés

Nem jár vagy járt valaki a szombathelyi Nagy Lajos gimnázium levelező tagozatára?

szeptembert?l beiratkoznék oda csak jó lenne tudnom hogy milyen.

Jár valaki a győri aporba?

melyik osztályba és h hívnak?

Legjobb válasz: Nem járok.De ismerek olyat,aki odajár,csornai,de nem tudom melyik osztályba és h hány éve.. névrõl ismerem.

Nem járok.De ismerek olyat, aki odajár, csornai, de nem tudom melyik osztályba és h hány éve.. névrõl ismerem.
A kérdező hozzászólása: És h hívják?
Igen és? :D
A kérdező hozzászólása: csak kérdeztem:P am hány éves vagy?
ha írsz privátot megmondom :D De am te odajársz?
A kérdező hozzászólása: UCCSÓ IGEN ODA JÁROK
én is oda járok!!! :P

Budapest XVII. kerület Mézeskalács óvodába jár/járt valakinek a gyermeke? Leírnátok a véleményeteket?

Kislányom jövõre megy oviba, ez lenne a körzetes, bár a Kucorgónál lévõ Piroska ovi nekem szimpatikusabb, de hát ugye a körzetes ovi az elsõdleges. Szívesen veszem a véleményeket.

Legjobb válasz: Mi idén kezdtük az ovit, így áprilisban voltunk ott nyílt napon. Nekünk az Óvónõ utcai ovi a körzetes (mi végül annál maradtunk). A Mézeskalács ovinak két épülete van, a Tanár utcait láttam, nagyon szép az udvar, biztosan szeretik az oda járó gyerekek. Az ovi épületérõl kicsit iskolás benyomásom volt, kevésnek találtam a természetes fényt a csoportszobákban, rendezett, tiszta ovi egyébként. A másik épületbe jár a fodrászom kislánya (a kisfia nyáron ballagott onnan), nagyon szeretik. Szóval biztosan nem rossz ovi. A Piroska oviba idén körzet szerint oda tartozó kislányt nem vettek fel, ezt a játszótéren mesélte az anyukája. De valószínû attól is függ, hogy mennyi gyereket kell felvenni.

Mi idén kezdtük az ovit, így áprilisban voltunk ott nyílt napon. Nekünk az Óvónõ utcai ovi a körzetes (mi végül annál maradtunk). A Mézeskalács ovinak két épülete van, a Tanár utcait láttam, nagyon szép az udvar, biztosan szeretik az oda járó gyerekek. Az ovi épületérõl kicsit iskolás benyomásom volt, kevésnek találtam a természetes fényt a csoportszobákban, rendezett, tiszta ovi egyébként. A másik épületbe jár a fodrászom kislánya (a kisfia nyáron ballagott onnan), nagyon szeretik. Szóval biztosan nem rossz ovi. A Piroska oviba idén körzet szerint oda tartozó kislányt nem vettek fel, ezt a játszótéren mesélte az anyukája. De valószínû attól is függ, hogy mennyi gyereket kell felvenni.

Jár (járt) valakinek a PonyClub? (OLVASSÁOK ALSÓT IS! )

Mert az egyik magazinban volt egy vagy két oldal Chica nev? lóról a haláláról...vagyis hogy leírta h daganata lett elaltatták..stb

Legjobb válasz: Ha Chica érdekel a Pony(Penny)Club honlapján fent van a története. http://pennygirl.hu/chica-oroksege

Ha Chica érdekel a Pony(Penny)Club honlapján fent van a története. http://pennygirl.hu/chica-oroksege


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!