Találatok a következő kifejezésre: Iwiwen hogy tőbb képet (6 db)

Mit lehet tenni, ha egy idegen regisztrál az íwiwen a férjem nevébe? Illetve tőlem ellopott egy képet a férjemről, és feltöltötte a saját profilképeként, meg a többi képéhez, hogy "szerelmem"?

Az illet? n? a férjem volt szeret?je,aki nem tud belenyugodni, hogy vége a románcnak,és a családját választotta,

Legjobb válasz: Sok mindent lehet csinálni pl szólni a férjednek ,írni az iwiwnek ,vagy a rendõrségnek ,akár az ENSZ -nek ,de egyiknek sincs értelme . Így jártál azt kész ,ennél nagyobb bajod ne legyen az életben ,egyébként úgy érzem ,hogy ez inkább érzelmi gond Neked mint számítástechnikai.

Sok mindent lehet csinálni pl szólni a férjednek , írni az iwiwnek , vagy a rendõrségnek , akár az ENSZ -nek , de egyiknek sincs értelme . Így jártál azt kész , ennél nagyobb bajod ne legyen az életben , egyébként úgy érzem , hogy ez inkább érzelmi gond Neked mint számítástechnikai.
A kérdező hozzászólása: Tudod éppen elég gond ez nekem, kívánom, hogy ne éld át... Egyébként írtam az iwiwnwk, kíváncsi vagyok, mikor törlik?
Miért , törölni fogják ?

Iwiwen hogy tudok tőbb képet felrakni? Mert nekem nem sikerűl ősszetőmőriteni a képeket.

Legjobb válasz: PIx resizer progival megadhatod hogy hány százalékra tömörítse a képet és azt is hogy milyen formátumba.

PIx resizer progival megadhatod hogy hány százalékra tömörítse a képet és azt is hogy milyen formátumba.
A kérdező hozzászólása: és azt hogy tudom a programot elõ hivni?


Hogyan tudnék iwiwre több képet felrakni?

Mert mindig max. 2 képet tudok feltenni,és kiírja a harmadik képnél,hogy túlléptem a képek tárolására felállított tárhely korlátot.Pedig a myvipre nagyon sok képet tudok tenni.Mit tegyek a képekkel,hogy fentlegyenek? mert szeretném,ha nem csak kett? lenne.

Legjobb válasz: Szia.Át kell méretezned a képeket.Több ilyen program is van.Utána menni fog. Az eggyik ilyen a Mihov Image Resizer.Én ezt használom és nagyon jó.

Szia.Át kell méretezned a képeket.Több ilyen program is van.Utána menni fog. Az eggyik ilyen a Mihov Image Resizer.Én ezt használom és nagyon jó.
igen, át kell méretezni. Szerintem 640x480-as (max. 800x600) képnél nagyobbat nincs is értelme felrakni. Megismerni ennyibõl is megismernek. Szerintem. Egy ekkora jpg mérete jóval 100k alatti. Szemben a digitális fényképezõgépbõl jövõ, 800-900k-s vagy akár 1-2M-es képekkel. Ha nagy képeket akarsz mutatni, akkor hozz létre egy folóalbumot a neten, és linkeld be az oldaladra (pl. a honlapom opcióval) Ja és egy tanács. Ne felejts el beforgatni a képeket, ha kell, nincs kiábrándítóbb annál, ha az ember monitorján megjelenik egy állónak fényképezett kép fekvõként. Nálam az ilyen mindíg kiérdmli a "szerencsétlen birkapásztor" elnevezést... :)
Az is egy megoldás ha a fényképezõd felbontását kissebbre állitod.Nem kell mindig átméretezned ha fel akarod tenni az iwiw-re.
Elõttem szóló válaszát nem javaslom megfogadni, ugyanis azzal, hogy minimumra állítod a felbontást, elveszted a lehetõségét annak, hogy minõségi papírképet hozz létre belõle. Sokkal egyszerûbb ha "egygombnyomásos" programmal kicsinyítesz, az eredeti megtartása mellett. Hidd el, lesz amikor bánod, ha nincs meg az eredeti, minõségi kép!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Letöltöttem az Image Resizert, de nem igazán tudom használni.Ugyanis megjelenik a kicsinyítésre szánt kép, csak épp nagyban, és nem tudom, hol kellene beállítani.Mert konvertálást találtam, de a méret változtatását vagy hasonlót nem.Akinek van, az léci írja már le, hogy használja! (Annyira nem vagyok hülye, szóval elég, ha csak címszavakban írjátok le:)
Windows-ban a kép kicsinyítése: 1. A kép másolása 2. START >>Programok>>Kellékek>>Paint 3. Szerkesztés>> Beillesztés 4. -Kép>>Nyújtás és döntés, ekkor megadhatod %-ban>>OK vagy -Kép>>Attribitiumok, megadhatod egységben, (pl:cm.)>>OK 5. Fájl>>Mentés, vagy Mentés másként 6. Kijelölöd a mentés helyét, Megcímezed>>Mentés

Az iwiw-re hogyan tudom felrakni a képeket hogy mozogjanak? ) pl. Blingee-s képek) ha simán tallózom ugyanugy mint a többit, nem sikerül.

Legjobb válasz: Egyet-kettõt átalakítok szívesen,ha átküldöd,és visszaküldöm és már teheted is föl.

Egyet-kettõt átalakítok szívesen, ha átküldöd, és visszaküldöm és már teheted is föl.
A kérdező hozzászólása: persze még a jelszavamat is megadom az iwiw-re hogy felrakd öket...

Facebookon vagy iwiwen szoktatok magatokról photoshoppos képet kitenni, hogy kiretusáljátok hibákat? (többi lent)

Képzeljétek el egy csajjal megbeszéltem egy találkát iwiwen, és amikor taliztunk él?ben egész másként nézet ki mint a képen, kitörölte a ráncait nem is értem ebbe a korba miért van neki, a fogát is összehuzta mert szétállt neki és még sorolhatnám. A másik elég dilis volt a csaj többé nem fogok vele talizni. De minek kell photoshopolni?

Legjobb válasz: Így van esélye találkozni egy balekkal.

Így van esélye találkozni egy balekkal.
Rólam is szoktak néha olyan képek készülni, amelyek nem igazán felelnek meg a valóságnak és nem szándékosan... Bár én nem szoktam játszadozni...
Lehetett régi kép, lehetett rajta ikertesó, meg az sem mindegy, hogy ki van-e sminkelve, hogyan fényképezték stb..
Én biztosan nem photoshoppolnék.Akinek tetszek, rám néz, akinek nem, az nem.Ennyi.
Én nem szoktam, csak akkor ha van mondjuk 1-2 nem oda való pattanás.
Nem biztos, hogy meghamisította a képet...
Igen, szoktam, árfotósoppolom magam nõvé. Utána kiverem rá.
nem vagyok fönt az ilyen hülye oldalakon
Nekem pont az a bajom, h képeken kevésbé vok ronda, mint élõben, pedig semmi ilyet nem használok. Képrõl még 1-2 lánynak bejövök, aztán ha találkozom vkivel, akit neten ismertem meg, mindig lekoptatnak.
Én is ismerek egy ilyen csajt!! Az ex pasim ex barátnõje :D Mesélte hogy tök tetszett neki képeken amiket küldött magáról :D Szép fekete haj, nagy barna boci szemek, gyönyörû bõr... :D Aztán jött a hideg zuhany mikor találkoztak:) Bizony õ is szerkesztette a képeit! Amúgy szerintem se szép dolog.. Vagy ha már mindenáron szerekszti a képeit valaki akkor küldjön magáról eredetit is :)
Én szoktam, de csak mert nem vagyok fotogén, holott amúgy szép az arcom. Élõben egyszerûen szebb vagyok, mint képeken és nem akarom, hogy egy olyan kép, amin mondjuk túl karikásnak tûnik a szemem, másoknak ne tetsszen, ha amúgy meg tetszenék.
anno kis pots "nekemeset" (kapta az ivet) de végigkarmolta az arcomat) utána valami képen azt re letusáltam de anyi volt:) hét mulva már valoslett a kép
Nem szoktam 18 f
ha az nagy szerkesztés, akkor a fényt módosítom és a hátteret max :D
én csak szinezni szoktam fekete-feherre, de nem ugy h ne ismerjenek fel, vagy teljes mas legyek. vagy esetle egy nagy pattit szoktam eltüntetni:D amugymeg sokan raknak fel magukrol kamuképeket, csak hogy lajkoljak a kepeiket stb. 15L
Nincs photoshopom, csak Paintem, de amikor azzal rajzolok magamnak szemüveget, senki sem hiszi el, hogy valós lenne :(
életemben 2x retusáltam magamról készült fotót. egyszer a hajam színét változtattam meg, kékre. de szerintem egyértelmû, hogy az nem valós :) címbe bele is írtam. a másikon pedig volt egy elég csúnya lila folt a lábamon és mivel a kép oda vonzotta a tekintetet, leretusáltam onnan. de szerintem ez nem olyan nagy szám, nem csapok be vele senkit, hisz' 3-4 nap és nyoma sincs :) ez volt a válasz a kérdésedre. a magyarázatodra is reagálnék. nemértem miért kell közösségi oldalon látott emberekkel találkozni. biztos megvan az oka, nem kell megmagyarázni :) de számolj azzal, hogy ilyenkor ennek megvan az esélye...
A photoshop eleve nem is lehet meg neki... Ki fizetne érte egy vagyont?(az más kérdés, ha letöltötte!!!) Ha megszerkesztette, akkor meg csak magát csapja be! Ha ismerkedni akarsz, akkor ajánlom a randi oldalakat... Ott is lehetnek szerkesztett képek, de legalább tisztábbak a körülmények...
A kérdező hozzászólása: Amikor találkoztam vele ki volt teljesen sminkelve. Hát nem tudom.
A kérdező hozzászólása: De tényleg egész más volt a képeken.
Csak iwiwen vagyok fent, ahol kb 9-10 képen van fent. Némelyiken végeztem photoshoppal apróbb korrekciókat: pl. vörös szem eltüntetése, vagy ha árnyékban készült, akkor egy kicsit világosítottam rajta. De az agyonretusált kép az már nem a valóságot mutatja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!