Találatok a következő kifejezésre: Iwiwen hogy tőbb (15 db)

Iwiwen hogy tudok tőbb képet felrakni? Mert nekem nem sikerűl ősszetőmőriteni a képeket.

Legjobb válasz: PIx resizer progival megadhatod hogy hány százalékra tömörítse a képet és azt is hogy milyen formátumba.

PIx resizer progival megadhatod hogy hány százalékra tömörítse a képet és azt is hogy milyen formátumba.
A kérdező hozzászólása: és azt hogy tudom a programot elõ hivni?

10 éve élünk kapcsolatba párommal. Véletlen útján rájöttem, hogy első menyasszonya iwiw üzenetét több mint egy éve tartogatja. Az én képeslapjaimat törli. Mit tegyek? Haggyam szó nélkül? Nekem azóta gombóc van a gyomromban és a szívem megszakad.

Legjobb válasz: ugysem fogod tudni megállni hogy ne szólj ugyh minnél elõbb mert ha magadba fojtod majd csak neki esel aztán elvileg nincs ebben semmi csak hát rosszul esik,engem is felhuzna:Sén szóvá is tenném

ugysem fogod tudni megállni hogy ne szólj ugyh minnél elõbb mert ha magadba fojtod majd csak neki esel aztán elvileg nincs ebben semmi csak hát rosszul esik, engem is felhuzna:Sén szóvá is tenném
Mi áll az üzenetben? Ne parázz.... Nyugalom!Bár amúgy nekem is rosszul esne :( 25/N
Ó, õ már biztosan rég elfelejtette az elsõ menyasszonyt, ne foglalkozz vele, nincs jelentõsége.
A kérdező hozzászólása: Õ hétfõn töltötte a 46 évét én pedig 31.
25 évvel ezelõtt volt a menyasszonya?? Hány évesek vagytok?
Iwiwen nincs képeslap, tehát azt e-mailben kaptad. Lehet, hogy a párod azt sem tudja, hogy lehet Iwiw-en üzenetet törölni?
Lehet hogy semmiség ezért kár beleképzelni bármit is. Valószínû hogy nem jelent neki semmit már mert akkor nem csak egy levélváltás lett volna, hanem egy csomót találtál volna egymás alatt.
Én amúgy a csajra lennék ideges, hogy mi a fenéért írkál, és veszi fel a kapcsolatot, a volt võlegényével. Fõleg, ha tudhatja, hogy párkapcsolatban van... Nem vágom miért kell bolygatni a múltat... üdv 25/L
A kérdező hozzászólása: Emailban jött, hogy üzenetem van iwiwen. A linkre nyomva az õ iwiw üzenet oldala jött be, mert elõtt õ volt a gépnél és nem lépett ki. Így láttam meg. Soha nem jutott volna eszembe, hogy az õ leveleiben kutassak.
de az nem lesz kicsit buktató, hogy az iwiw-es postaládájában turkáltál? Amúgy, lehet csak szimpla figyelmetlenség, és feleslegesen túráztatod magad :) remélem valami ilyesmirõl van csak szó!! üdv 25/L
Jó lenne rákérdezni, hogy miért õrizgeti még mindig.
A kérdező hozzászólása: A levélben nem volt semmi extra. Kérdezte a csajszi, hogy még emlékszik rá? 25 éve volt elsõ menyasszonya.
A kérdező hozzászólása: Akkor volt katona és a nõ dobozban hazaküldte a gyûrûket és más dolgokat. Anyósom elmondása szerint nagyon megviselte. Féltek is nehogy a katonaságál hülyeséget tegyen. Ha nem számítana, minek tartotta meg azt az üzenetet.

Ha az iwiwen valakinek válaszolok a levelére, majd kizárom a fekhasználót, hogy többet ne írhasson nekem és utána törlöm az összes bemenő és kimenő levelem, attól az illető még megkapja a válaszom vagy már az is törlődik?

Legjobb válasz: mivel itt nem egy e-mail szolgáltatásról van szó, hanem egy belsõ levelezõ rendszerrõl ezért szerintem ahogy lenyomod a küldés gombot abban a pillanatban megkapja a másik a levelet. Szóval szerintem nem törlõdött.

mivel itt nem egy e-mail szolgáltatásról van szó, hanem egy belsõ levelezõ rendszerrõl ezért szerintem ahogy lenyomod a küldés gombot abban a pillanatban megkapja a másik a levelet. Szóval szerintem nem törlõdött.


Hogy lehet iwiw-en egyszerre több embernek üzenetet küldeni, ha nem az ismerőseim, és nincsenek a címlistán?

Legjobb válasz: Az iwiw segítségével az iwiw-es ismerõseidnek küldhetsz csoportos üzenetet. Nem ismerõsöknek csak egyenként. És ez nagyon jól van így.

Az iwiw segítségével az iwiw-es ismerõseidnek küldhetsz csoportos üzenetet. Nem ismerõsöknek csak egyenként. És ez nagyon jól van így.

Hogyan tilthatom le a várost iwiw-en, ha nem akarom, hogy a srác lássa? A többi oldalon sikerült, itt hogy kell?

SOS! Nem akarom, hogy lássa hol élek. Ha legörgetem, csak városokat hoz, nincs semleges mód. De van akinek láttam már az adtlapján, hogy nincs város megadva.

Legjobb válasz: Senki se használ iwiwet. Nyugodtan töröld.

Senki se használ iwiwet. Nyugodtan töröld.
A kérdező hozzászólása: De igen, tévedés. Nem mindenki fb függõ. Én is jobb szeretem.

Mit lehet tenni, ha egy idegen regisztrál az íwiwen a férjem nevébe? Illetve tőlem ellopott egy képet a férjemről, és feltöltötte a saját profilképeként, meg a többi képéhez, hogy "szerelmem"?

Az illet? n? a férjem volt szeret?je,aki nem tud belenyugodni, hogy vége a románcnak,és a családját választotta,

Legjobb válasz: Sok mindent lehet csinálni pl szólni a férjednek ,írni az iwiwnek ,vagy a rendõrségnek ,akár az ENSZ -nek ,de egyiknek sincs értelme . Így jártál azt kész ,ennél nagyobb bajod ne legyen az életben ,egyébként úgy érzem ,hogy ez inkább érzelmi gond Neked mint számítástechnikai.

Sok mindent lehet csinálni pl szólni a férjednek , írni az iwiwnek , vagy a rendõrségnek , akár az ENSZ -nek , de egyiknek sincs értelme . Így jártál azt kész , ennél nagyobb bajod ne legyen az életben , egyébként úgy érzem , hogy ez inkább érzelmi gond Neked mint számítástechnikai.
A kérdező hozzászólása: Tudod éppen elég gond ez nekem, kívánom, hogy ne éld át... Egyébként írtam az iwiwnwk, kíváncsi vagyok, mikor törlik?
Miért , törölni fogják ?
Hát az iwiw is valami! :) Írj neki, vedd fel msn-re, bírátkozz vele, hívd el randizni!!! :)
barátkozz, bocsi

Hogyan tudnék iwiwre több képet felrakni?

Mert mindig max. 2 képet tudok feltenni,és kiírja a harmadik képnél,hogy túlléptem a képek tárolására felállított tárhely korlátot.Pedig a myvipre nagyon sok képet tudok tenni.Mit tegyek a képekkel,hogy fentlegyenek? mert szeretném,ha nem csak kett? lenne.

Legjobb válasz: Szia.Át kell méretezned a képeket.Több ilyen program is van.Utána menni fog. Az eggyik ilyen a Mihov Image Resizer.Én ezt használom és nagyon jó.

Szia.Át kell méretezned a képeket.Több ilyen program is van.Utána menni fog. Az eggyik ilyen a Mihov Image Resizer.Én ezt használom és nagyon jó.
igen, át kell méretezni. Szerintem 640x480-as (max. 800x600) képnél nagyobbat nincs is értelme felrakni. Megismerni ennyibõl is megismernek. Szerintem. Egy ekkora jpg mérete jóval 100k alatti. Szemben a digitális fényképezõgépbõl jövõ, 800-900k-s vagy akár 1-2M-es képekkel. Ha nagy képeket akarsz mutatni, akkor hozz létre egy folóalbumot a neten, és linkeld be az oldaladra (pl. a honlapom opcióval) Ja és egy tanács. Ne felejts el beforgatni a képeket, ha kell, nincs kiábrándítóbb annál, ha az ember monitorján megjelenik egy állónak fényképezett kép fekvõként. Nálam az ilyen mindíg kiérdmli a "szerencsétlen birkapásztor" elnevezést... :)
Az is egy megoldás ha a fényképezõd felbontását kissebbre állitod.Nem kell mindig átméretezned ha fel akarod tenni az iwiw-re.
Elõttem szóló válaszát nem javaslom megfogadni, ugyanis azzal, hogy minimumra állítod a felbontást, elveszted a lehetõségét annak, hogy minõségi papírképet hozz létre belõle. Sokkal egyszerûbb ha "egygombnyomásos" programmal kicsinyítesz, az eredeti megtartása mellett. Hidd el, lesz amikor bánod, ha nincs meg az eredeti, minõségi kép!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Letöltöttem az Image Resizert, de nem igazán tudom használni.Ugyanis megjelenik a kicsinyítésre szánt kép, csak épp nagyban, és nem tudom, hol kellene beállítani.Mert konvertálást találtam, de a méret változtatását vagy hasonlót nem.Akinek van, az léci írja már le, hogy használja! (Annyira nem vagyok hülye, szóval elég, ha csak címszavakban írjátok le:)
Windows-ban a kép kicsinyítése: 1. A kép másolása 2. START >>Programok>>Kellékek>>Paint 3. Szerkesztés>> Beillesztés 4. -Kép>>Nyújtás és döntés, ekkor megadhatod %-ban>>OK vagy -Kép>>Attribitiumok, megadhatod egységben, (pl:cm.)>>OK 5. Fájl>>Mentés, vagy Mentés másként 6. Kijelölöd a mentés helyét, Megcímezed>>Mentés

Meg lehet nézni az iwiw-en hogy ki nézegeti az adatlapom? Többi lent

Mert már többször volt kint az üzen?falon egy link ami kiírta hogy "tudd meg ki nézegeti az adatlapod",el kellett küldeni ezt a linket pár emberkének,aztán valamit letölteni.Ez igaz vagy csak kamu?Most akkor valahogyogy meg lehet nézni hogy ki nézegeti az adatlapom?

Legjobb válasz: Próbáld ki és rájössz. Két hete minden nap felteszik itt, ezen az oldalon háromszor ezt a kérdést. Biztos vagyok abban, hogy amikor a kérdés elküldésére kattintottál, ki is adta ezeket az oldalakat, hátha megnézed õket és megtalálod a választ. Úgyis hiába lesz itt százszor még leírva hogy kamu az egész, te úgyis rákattintasz. Legjobb esetben nem történik semmi. Legrosszabb esetben kapsz egy vírust például.

Próbáld ki és rájössz. Két hete minden nap felteszik itt, ezen az oldalon háromszor ezt a kérdést. Biztos vagyok abban, hogy amikor a kérdés elküldésére kattintottál, ki is adta ezeket az oldalakat, hátha megnézed õket és megtalálod a választ. Úgyis hiába lesz itt százszor még leírva hogy kamu az egész, te úgyis rákattintasz. Legjobb esetben nem történik semmi. Legrosszabb esetben kapsz egy vírust például.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!