Találatok a következő kifejezésre: Itthon vagyok sokat kell (5 db)

Itthon dolgozom, sokat kell ülnöm a gép előtt, de igy még mindig dolgozhatok.35 hetes kismama vagyok. Sokszor annyira belemélyülök, hohy 1-1.5 óráig fel sem állok. Persze addigra nagyon elzsibbad a fenekem, combom. Nem ártok a babának?

Ugy értem hogy a pangó vérkeringést?l jut neki elég oxigén,tápanyag?Ilyesmit?l nem lehet oxigénhiányos?Elnézést ha buta a kérdés...

Legjobb válasz: Nyugi! ami neki kell, azt õ elveszi :)) Ha nem érezné jól magát, ahogy esetleg összegörnyedsz, úgyis jelezné, nem hagyná "szó" nélkül. Persze, azért jó lenne, ha nem lógna a lábad, ha tudod,polcold fel !

Nyugi! ami neki kell, azt õ elveszi :) ) Ha nem érezné jól magát, ahogy esetleg összegörnyedsz, úgyis jelezné, nem hagyná "szó" nélkül. Persze, azért jó lenne, ha nem lógna a lábad, ha tudod, polcold fel !
Én a szülés elõtt egy héttel adtam le a diplomamunkámat, odáig nagyon sokat ültem naponta. A lényeg, ha elzsibbadsz, mozogj egy kicsit és naponta sétálj el a közértig, vagy a zöldségesig. Nem lesz baj!

Kétoldali kürtelzáródás miatt fogok részt venni lombikprogramban. Tapolca lesz az úticél, kíváncsi vagyok a dolog menetére. Sokat kell várni időpontra? Ott csinálják a vizsgálatokat, vagy itthon kell elvégezni? Minden részlet érdekel.

Legjobb válasz: Szia!Nekem is az miatt kellett a lombik!Igaz Én Szegedre jártam!Ott kb.másfél hónapot kellett várni az elsõ konzultációig!Addig meg kellett csináltatni egy csomó vizsgálatot.Aztán ha azokkal minden rendben a következõ vérzés második napján kezdõdött a szurizás!Nekem másodikra sikerült!Kívánom,hogy sikerrel járjatok Ti is!!!

Szia!Nekem is az miatt kellett a lombik!Igaz Én Szegedre jártam!Ott kb.másfél hónapot kellett várni az elsõ konzultációig!Addig meg kellett csináltatni egy csomó vizsgálatot.Aztán ha azokkal minden rendben a következõ vérzés második napján kezdõdött a szurizás!Nekem másodikra sikerült!Kívánom, hogy sikerrel járjatok Ti is!!!

Itthon vagyok és sokat kell vízszintbe lennem. Most vagyok a 24. héten és +12 kilónál tartok. Mit tegyek, hgy ne hízzak?

Nem eszem sokat és sok zöldség, gyümi. :O((

Legjobb válasz: Próbáld meg csökkenteni a szénhidrát bevitelt. De koplalni nem szabad.

Próbáld meg csökkenteni a szénhidrát bevitelt. De koplalni nem szabad.
Szia. Én minden kajától rosszul voltam és édességet pl. egyáltalán nem ettem, szó szerint csak narancson, mandarinon, banánon éltem, és 20 kilot híztam :-( Mára sikerült leadni, de iszonyú volt. Szerintem kérdezd meg a védõnõt, hogy milyen étrendet javasol így, hogy nem mozoghatsz.
Sok zöldség, gyümi, fõzelékek, sovány sajtok, joghurt, kefir, sovány húsok, felvágottak, kevés kenyér, és tészta...és persze kitartás!!!!
az elõzõhöz szolnék nekem a doki nõ mondta hogy semmi kenyér semmi tészta csak sovány hus joghurtok gyümi de banán alma nem

3hónapos máltai selyemszörű kutyámat itthon kell hagynom mikor suliba megyek de közbe párszor kivan engedve és vannak vele de nagyon sokat sir mikor nem vagyok itthon, megfogja szokni hogy vmikor egyedül van vagy mindig sirni fog?

Legjobb válasz: Ezt a dolgot egyik kutya sem szokja meg hamar. Nagyon sokáig fogja csinálni. Kell neki sok játék amiket rágcsálhat, hogy elfoglalja magát.

Ezt a dolgot egyik kutya sem szokja meg hamar. Nagyon sokáig fogja csinálni. Kell neki sok játék amiket rágcsálhat, hogy elfoglalja magát.

9 hónapos babám sokat szeret álldogálni itthon, kell rá adni cipőt? Ha igen, milyet, puhatalpút ami nem fogja a bokáját, vagy olyan szandit ami fogja a bokáját?

Tanácstalan vagyok...

Legjobb válasz: Én nem adok rá semmilyen cipõt a lakásban, az enyém is állandóan áll. Szerintem a legegészségesebb ha mezítláb van , illetve zokniban.

Én nem adok rá semmilyen cipõt a lakásban, az enyém is állandóan áll. Szerintem a legegészségesebb ha mezítláb van , illetve zokniban.
A kérdező hozzászólása: Vegyek neki inkább liliputi-t vagy inkább ezt: http://www.deichmann.com/HU/hu/shop/markak/00008001037399/Gy..
A lakásban akkor sem adtam rájuk cipõt, amikor már mentek. Felesleges a bokáját tartani, mert zokniban sem lesz semmi baja. A cipõ csak akadályozza a járásban, akármilyen vékony talpú. Sõt, a legtöbb kisbaba igen gyorsan lebûvöli a lábáról, mert kényelmetlen neki.
Lakásban soha nem hordtak cipõt a gyerekeim, illetve az elõzõ lakásunkban télen elég hideg volt az elõszoba és a konyha talaja, ott liliputi puhatalpú volt rajtuk, mert azt sosem akarták levenni, kényelmes volt nekik (minden más cipõt egy másodper alatt levetették) így gyakorlatilag felfázás ellen volt rajtuk egy idõben csak, de a bokájukat tartani nem kell, sõt, nem szabad, hiszen akkor pont azok az izmok-inak nem fognak tudni megerõsödni, amelyekre amúgy igen nagy szükség van.
Zokni és kész. De ha nagyon hideg nálatok a kõ, akkor a liliputi bõrtalpú kis cipõcskéket add neki. Erre a szandálra még ráér késõbb. Vagy lehet kapni olyan zoknit, aminek bõr a talpa, vagy szilikon.
Nekem a gyógytornász mondta, hogy kell bentre cipõ, de csak ha már jár a baba. Nem lépked, nem áll, hanem jár. Addig felesleges.
A kérdező hozzászólása: Köszi a sok választ! Utolsótól kérdezném, hogy a gyógytornász mit mondott, ha már jár a baba, akkor milyen cipõ kell bentre? Magasszárú, bokafogós, vagy puhatalpú, bokát nem fogós? vagy milyen...
Kemény talpú, olyan, ami tartja a bokáját is. És hogy nem kell egész nap rajta lennie, de legalább annyit legyen cipõben, mint mezítláb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!