Találatok a következő kifejezésre: Itthon szeretnem magam, (11 db)

Ha ki szeretném magam íratni a házi orvossal (itthon tanulnom kell osztályozó miatt) mit mondjak, esetleg az igazat h itthon maradnék tanulni 3 napot?

Legjobb válasz: ha jó viszonyban vagy a háziorvosoddal, és úgy érzed h vagytok annyira jóba, hogy megtegye neked ezt a szívességet akkor sztem nyugodtann.. de ha nem vagy vele olyan jóba vele, v nem olyan elnézõ akkor célszerû lenne hazudnod neki.

ha jó viszonyban vagy a háziorvosoddal, és úgy érzed h vagytok annyira jóba, hogy megtegye neked ezt a szívességet akkor sztem nyugodtann.. de ha nem vagy vele olyan jóba vele, v nem olyan elnézõ akkor célszerû lenne hazudnod neki.
Szia! A tuti tipp: hányás, hasmenés. Tök gyakori, bármikor, bárkivel elõfordulhat, ellenõrizni meg nem tudják, és fizikai tünete nincs, aminek látszódnia kellene rajtad. És egy doki sem fog ilyen panaszokkal suliba küldeni. :)
Derékfájás.Én anno mindig ezt sütögettem el, és mindig kiírt. Most meg tényleg nagyon sokszor fáj, de már nem tehetem meg, hogy táppénzre menjek.
A doki úgyis látja, h kutya bajod sincs, így felesleges lenne összehordanod bármit is. Szóval az igazat mondd! De ha hajthatatlan a doki, 3 napot ha jól emlékszem, a szülõ is igazolhat.
A hányást nem érdemes behazudni, mert az látszik a nyelveden.A hányinger is megteszi, hasmenés mehet.
A kérdező hozzászólása: sajnos még új az orvosom így mondhatni semmilyen viszony sem alakult ki, és gond csak az h van 2 kis titkárnõcskéje akik felveszik az adatokat telefonban h mi a bajom meg gondom...
Ja, amúgy ilyesmivel 1 napot szoktak igazolni, úgyhogy mégis jobb az õszinteség, ha már vele beszélsz, nem az asszisztenssel.
Engem kiírt egyszer egy teljes hétre, mert bementem borzasztó szenvedõ képpel, elõre kérezkedtem, hogy bármikor rámjöhet a szükség, majd közöltem, hogy fájnak a beleim fosok, meg hányok, mint a lakodalmas kutya, volt nálunk egy kisfiú, aki a Baltonon szedett össze ilyen fosós-hányós betegséget, úgy látszik rám ragasztotta, valami szenet vagy valamit írjon már fel, mert ki vagyok ettõl, meg mit egyek, ami nem jön ki, mert reggel ettem almát meg kivit és még az is kijött, pedig azt hittem, a gyümölcs jó ilyenkor. Erre kiírt egy hétre, írt fel gyógyszereket és ellátott jó tanácsokkal. Akkor éppen nem volt ilyen bajom, de én évente egyszer mindig beszedem ezt a fosós hányós bajt, és akkor otthon dekkolok napokig, mert úgy fájnak a beleim, mint az állat, meg elõl hátul jön a cucc belõlem. Ilyenkor tavasszal szokott is ilyen "járvány" lenni. Mondjuk egyik barátom olyan jól alakította a szerepét, hogy a munkahelyi orvos széklet mintát is akart venni tõle, hogy mi a fene van benne, de amúgy ez jó taktika.

Itthon szeretnem gyantazni magam, vettem is gyantat csak felek nekikezdeni. Mire figyeljek? Hogy vagjak bele?

Eddig csak borotvaltam. A combomon nem tul eros a szorzet,es vilagos. Felek, h ha onnan is leszedem, majd erosebben fog visszanoni, es sotetebben. Mit tancsoltok?

Legjobb válasz: Szerintem a combodon semmiféleképp ne gyantázd magad, ha nem olyan erõs ott a szõr, akkor felesleges! Melegítsd fel a gyantát és a pálcával kend a lábodra, ragaszd rá a gyantapapírt és a szõrrel ellentéts irányban kezd el felszedni a papírt.

Szerintem a combodon semmiféleképp ne gyantázd magad, ha nem olyan erõs ott a szõr, akkor felesleges! Melegítsd fel a gyantát és a pálcával kend a lábodra, ragaszd rá a gyantapapírt és a szõrrel ellentéts irányban kezd el felszedni a papírt.
akkor a combodrol ne szed le. elöször kenj egy pici gyantát pár c entis csíkot a lábadra a szörnövekedés irányába aztán simidsd rá a lehúzót és húzd le az ellenkezö irányba. a lényeg hogy csak a meleg gyanta jó a többi semmit nem ér. vigyázz a meleg gyantával túl forró ne legyen, de elßeg meleg hogy kenhetö legyen. szerintem áldozz egy alkalmat kozmetikusra ott ellesheted a taktikját.
én a combomról nem szedem le sosem, mert nekem is szõke...felesleges szerintem...a térdemet még leszedem, de följebb nem...nekem is volt itthoni gyantakészülékem, de csak a lábszáramat bírtam vele leszedni..
Öklöd. Öcséd. Bátyád.
dezodor huz rá gumit azt lehet csapatni.
párna, pénisz alakú tárgyak pl parfümösüveg, elektromos fogkefe, fürdõszobai cuccok, esetleg uborka. :D fantáziaaaaa!
kajával ne. Gumit tolj rá mielött vmit is beraksz
http://neon.hu/bulvar_rovat/kolbasszal-maszturbalt-belehalt-.. Szal mindegy mivel csak gumi legyen rajt..
utolsónak: az fake. :)
Ma már járt nálatok a póstás?
utolsó elõttinek, pardon
Na hát én nem hûlyéskedek de én csináltam már pl.fésû nyéllel, dezodorral:rexona a golyos fajtával.gondolom világos melyik végét :D De párnával is lehet, azzal dörzsizni.

Itthon szeretném gyantázni magam. Miket kell vásárolnom?

légyszi mindent irjatok le, miket, milyet vegyek, mennyiért számít jónak, stb..

Legjobb válasz: köszi a válaszodat :)) végülis arra voltam kiváncsi fõleg, hogy muszáj-e a patronhoz melegítõ gépet venni, de látom van más módja, hogy felmelegítsem. ilyen van hideggyantában? ami ilyen patronban van?

A kérdező hozzászólása: köszi a válaszodat :) ) végülis arra voltam kiváncsi fõleg, hogy muszáj-e a patronhoz melegítõ gépet venni, de látom van más módja, hogy felmelegítsem. ilyen van hideggyantában? ami ilyen patronban van?
VEET hideggyantacsíkok sztem a legjobbak, nem drága és könnyen használható, csak annyit kell tenned, hogy a gyantacsíkot dörzsöléssel felmelegíted és már használhatod is :)
nevegyél melegítõ gépet mert azzal nagyon fáj nekem sokkal jobb vízben

Már itthon sem érzem jól magam itthon sem érzem azt, hogy szeretnének. Mit tegyek? (16/L) -->

Az iskolában folyton csak bántottak.Szeptembertől is attól félek,hogy semmi nem fog változni. Nagyon rosszul érzem magam.Magányos vagyok. Alig vannak barátaim. Itthon is folyton csaj a cirkusz van. Anyum minden kis apróság miatt kiakad...5 perce itt ordítozott velem,hogy takarodjak apámnál. :( Nagyon rosszul esik. Mert a tesómmal is leállt oktalanul cirkuszolni...és mondtam,hogy már befejezhetné meg mit kiabál és ezen nagyon kiakadt...hát én is amiket mondott... minden nap csak cirkusz van itthon ... szeptember 2.ától a suliban is az lesz... előre félek ... nem tudom,hogy mit tehetnék.... Semmi értelme sincs az életnek ... Nagyon el vagyok keseredve :'(

Legjobb válasz: Szexelj

Szexelj
Ohh, hát nincs miért aggódnod, ez nudli az én életemhez képest.
Anyám nekem már azt is mondta párszor, hogy maradtam volna megdögölve mikor születtem. Fel a fejjel! ;)
3as: xDDDD
Találj magadnak egy olyan elfoglaltságot, ami leköti a figyelmedet, és jó vagy benne. Az eltereli a negatív gondolatokat.
Az élet megkérdõjelezése az intelligencia egyik jele. Ne búsulj, várd meg, hogy jobb legyen. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :) Szeptembertõl csak is a tanulásra fogok koncentrálni.És, ha itthon nem javul a helyzet beiratkozom a kollégiumba.

Hogyan tudnám kivinni magammal a kutyámat Németországba? Van itthon egy fajtatiszta dalmatám, szeretném kivinni magammal, ugyanis kint dolgozom.

Eddig szüleim gondoskodtak róla úgy, hogy hazautaltam az ellátására szükséges összeget mindig

Legjobb válasz: utlevél, és veszettség elleni oltás, és mehettek:)

utlevél, és veszettség elleni oltás, és mehettek:)
A kérdező hozzászólása: nem kell semmi más hozzá?
plusz az allatorvostol kell igazolás a kutya állapotáról
Így van: chip + útlevél + veszettség elleni oltás. És az állatorvos igazolása, hogy a kutya szállításra alkalmas. Fontos: a chip-beültetésnek meg kell elõznie a veszettség elleni oltást. Ha a chip a veszettség elleni oltás után lett beültetve, akkor meg kell ismételni. Az oltást követõen legalább 21 nap teljen el az utazásig.
A kérdező hozzászólása: útlevele még nincs, azt az állatorvostól kell igényelni?
Igen, az állatorvostól kell igényelned.
18.29 leírta helyesen.Amit még hozzáfûznék:ha kiértél vele, minél hamarabb jelentsd be a néptanácsnál.
A kérdező hozzászólása: a kutya jól nevelt, engedelmességi vizsgája is van, plusz kutyasulis múltja

Szeretném kiszúratni a fülemet. Itthon magamnak. Jó ötlet?

tudom hogy le kell fertőtleníteni a tűt. egyszerű varótűre gondoltam. Van aranyfülbevalóm is. beletudom tenni. hogyan tudnám lefertőtleníteni? hallottam az öngyújtóról a parfümről vagy ezek nem jók? a vért sima zsebkendővel jó ha felitatom?

Legjobb válasz: Nem jó ötlet. Menj el kozmetikába, 1mp alatt kilövik neked fájdalom mentesen, tisztán, sterilen.

Nem jó ötlet. Menj el kozmetikába, 1mp alatt kilövik neked fájdalom mentesen, tisztán, sterilen.

Először van komolyabb barátnőm, magamhoz nem szeretném hívni hogy ot aludjon mert gondok vannak itthon. Gáz lenne azt kérdezni tőle hogy mi lenne ha ott aludnék nála valamelyik nap?

Mert sokszor írta hogy jó lenne együtt aludni meg hogy mellettem kelne fel reggel az is jó lenne. Persze nem sexért mennék oda hanem hogy együtt legyünk :)

Legjobb válasz: Ezt az óvónénitõl kérdezd inkább:D

Ezt az óvónénitõl kérdezd inkább:D
mondd neki hogy te is nagyon szívesen aludnál vele együtt, csak hát ez a helyzet otthon. legyél vele õszinte, és ha náluk lehet aludni, úgyis felajánlja majd.

Itthon végeznek automatikusan Down-kór szűrést, vagy magamnak kell utánajárnom, ha el szeretném végeztetni?

Az els? babámmal Angliában voltam terhes, és ott automatikusan végezték, vérvizsgálattal. Itthon hogy megy?

Legjobb válasz: 3 féle teszt van, kombinált, quartett, integrált. Az integrált a legjobb és a legdrágább, kettõs vérvétel, ahol én lakok, ott 30 ezer volt, de pl Kaposváron ingenyes, de megtévesztõ a dolog, mert bár ugyanúgy hívják, mégsem ugyanazokat a markereket nézik. Nekem a védõnõ adott egy tájékoztató füzetet, aztán be kellett fizetni a csekket, elmenni uh-ra, és utána veszik le az elsõ vért. Ez a 12. héten van.

3 féle teszt van, kombinált, quartett, integrált. Az integrált a legjobb és a legdrágább, kettõs vérvétel, ahol én lakok, ott 30 ezer volt, de pl Kaposváron ingenyes, de megtévesztõ a dolog, mert bár ugyanúgy hívják, mégsem ugyanazokat a markereket nézik. Nekem a védõnõ adott egy tájékoztató füzetet, aztán be kellett fizetni a csekket, elmenni uh-ra, és utána veszik le az elsõ vért. Ez a 12. héten van.
Engem automatikusan küldtek, nem kellett semmit fizetni érte. (Nyíregyháza)
Szia! 12 hetesen végzik, a védõnõd elmondja hogy hova kell menned, kórházba vagy nõvédelmiben. Nekünk a férjem tesója down kórral született így nem kellett érte fizetni, de ha nincs a családotokban akkor fizetni kell érte.
ezt jó hogy írtad én a múltét hétfõn voltam uh-án és szerdán a vérvételen akkor vajon ne is érdeklõdjek az eredmény után a laborba hanem várjam az sms-t?errõl nekem nem beszéltek júj de letolom a védõnõmet :-))))
13.28-aas vagyok és 14.52-nek: Nem tudom, hogy Nálad milyen vizsgálatot végeztek, mert akinek kombinált teszt van, ott direkt ugyanarra a napra teszik az UH-t és a vérvételt. Rémlik Neked olyan, hogy a védõnõd kitöltött egy papírt, és azt kellett vinned az UH-ra és a vérvételre is? Azon volt elvileg hogy kombinált teszt. Na, ha ilyened volt, akkor sms-ben küldik a kódot majd. Átlag 1 hét, de nekem pl 2 hét volt, mert külföldre küldik a vért és ott vizsgálják.
nem kaptam a védõnõtõl semmi papírt az orvosom küldõt õ szolt hogy a 12 hetes uh után lesz vérvétel is a terhes gondozáson kellet szóljak hogy meg van az uh-ám és hogy 12 hetes vérvételre kérek beutalót ott töltöttek ki egy papírt amire átírták az uh eredményéit ja és az uh-án elkérték a telefon számomat azért gondolom hogy akkor ez ilyen vizsgálat volt de holnap reggel betelefonálok és megkérdezem hogy akkor most honnan várjam az eredményt a védõnõ is tudott errõl mondta is hogy ja igen mostanában van ilyen szûrõ vizsgálat de ezen kívül semmit ezért holnap õt is felhívom megkérdezem hogy mit tud errõl bõvebben de örülök hogy írtál róla szuper informatív volt gondolom a kérdés kiírójának is hasznos volt de én is köszönöm
13.28-as vagyok. Ha a papírra átírták az UH eredményét és elkérték a telefonszámodat, akkor ez biztos, hogy a kombinált teszt. És igen, másfél éve még nem végezték el alapból minden kismamán, de most a Sejtbank-nak ez reklám, ezért õk állják a költségeket. Kapsz majd kódot sms-ben, utána megnézed a honlapjukon az eredményt. Utána azt hiszem, 2 héttel késõbb küldtek még 1 sms-t az õssejtrõl, ez a reklám része. De maga a vizsgálat nagyon hasznos :) Igen, hívd fel a védõnõt holnap, õs õ biztosra megmondja, hogy ez az volt-e, de a leírtak alapján igen. Boldog babavárást! :)
köszi szépen nagyon jó lenne ha az lenne örülnék neki és remélem minden ok lesz szép baba várást nektek is a kérdés kiírójától bocsi hogy itt a te kérdéseden az én tesztemrõl kérdezõsködök de nagyon hasznos kérdést tettél fel mert látod ugyan csinálják a tesztet és nem is tudok róla hogy ez az azt mondták hogy szûrõ vizsgálat és olyan mint a 18 hetes de így nem világosítottak fel hogy neten fogom megkapni az eredményt
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy tisztázódott ez a kérdés, nekem is hasznos volt! Jó babavárást mindenkinek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!