Találatok a következő kifejezésre: Itt olvastam hogy (244 db)

Pulykaszív rántva? Hatalmas pulyakszíveket lehet kapni a piacon, és egyszer itt olvastam, hogy rántani is lehet. Elő kell esetleg főzni? Szerintetek?

Legjobb válasz: Bár ez a recept libaszívvel van, de itt nem fõzi elõ a szívet. Lehet, hogy a pulykaszívet egy kicsit elõ kellene fõzni majd utána szépen felvágni és kirántani. De szerintem nem muszáj elõfõzni. Vegyél egyet és próbáld ki, hogy az egyiket megcsinálod úgy, hogy elõfõzöd a másik felét pedig nem fõzöd elõ és úgy rántod ki. :) :D http://www.nosalty.hu/recept/libasziv-rantva-rizslepennyel

Bár ez a recept libaszívvel van, de itt nem fõzi elõ a szívet. Lehet, hogy a pulykaszívet egy kicsit elõ kellene fõzni majd utána szépen felvágni és kirántani. De szerintem nem muszáj elõfõzni. Vegyél egyet és próbáld ki, hogy az egyiket megcsinálod úgy, hogy elõfõzöd a másik felét pedig nem fõzöd elõ és úgy rántod ki. :) :D http://www.nosalty.hu/recept/libasziv-rantva-rizslepennyel
Annyira izmos a szív , hogy elõ kell fõzni : Mert ha nem az egész rágos lesz . Probálj meg belöle szeleteket vágni. Én ugy szoktam csinálni , hogy teljesen puhára fõzöm meg várom amig kihül és 1 éjszakára fokhagymás tejbe áztatom. Másnap rántom ki ..
Én eddig idegenkedtem a pulykaszívtõl. De ahogy a kettes leírta, összefutott a számban a nyál. Tutira kipróbálom, köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, én is ki fogom próbálni, elõször csak a szokásos rántotthús mellett próbaképpen, fõzve is és nyersen is. ez lesz a "pudingpróba":) kacsaszív is van ott a hentesnél ahol a pulyka, és olyan szépen tisztítottak hártya és fõerek nélkül, hogy elgondolgodtam mit lehetne belõle készíteni. és az áruk is jó, mindegyiknek 530 ft kilója. lehet, hogy valami rizses szaftos ételt is megpróbálok belõle. mégegyszer köszi az ötleteket.

+3614675700 errõl a számról több hívást is kapok. Itt olvastam, hogy másokat is zaklatnak ezzel és, hogy valamilyen biztosító cég. Nekem semmi kedvem velük beszélni, ha átverés ha nem. Valahogy le tudnám tiltani ezt a számot, hogy ne tudjanak hívni?

+3614675700,telefon, pannon,zaklatás, hívás, idegesítõ, letiltás

Legjobb válasz: Nem egyszerûbb felvenni és közölni, hogy nem érdekel? Én mrá egy baromi egyszerû technikát fejlesztettem ki. Felveszem, elmondja mit akar, megmondom hogy nem érdekel, köszönöm, hogy hívott. Ha erõsködik, ismét elmondom, hogy nem érdekel, és sajnos le is kell tennem. Ilyenkor a 99% -uk már megérti, hogy nemet mondtam. És még mindig nem beszélgetünk max 1 perce csak. Szerintem egyszerûbb mint idegeskedni.

Nem egyszerûbb felvenni és közölni, hogy nem érdekel? Én mrá egy baromi egyszerû technikát fejlesztettem ki. Felveszem, elmondja mit akar, megmondom hogy nem érdekel, köszönöm, hogy hívott. Ha erõsködik, ismét elmondom, hogy nem érdekel, és sajnos le is kell tennem. Ilyenkor a 99% -uk már megérti, hogy nemet mondtam. És még mindig nem beszélgetünk max 1 perce csak. Szerintem egyszerûbb mint idegeskedni.
Engem errõl a számról hívtak. 1x felvettem, és csak 10 másodperc zene ment, majd letette. Néztem is. Pár nappal késõbb újra hívott. Felvettem. Egy nõ volt, és bemutatkozott, hogy a T-mobile nevében telefonál és egy visszautasíthatatlan ajánlata van, mert valami biztosítást köthetek a t-mobillal. De csak azért mert baromi jó ügyfelük vagyok. Mondtam, hogy nagyon köszönöm, de nem érdekel. Ekkor felháborodva közölte, hogy de ez visszautasíthatatlan ajánlat!!! Mondtam, hogy köszönöm, akkor sem érdekel... Erre vérig sértõdve visszakérdezett, hogy akkor végig sem hallgatom? Mondtam, hogy amennyiben csak ezért hívott fel, akkor ne haragudjon miatta, de nem, ne is húzzuk egymás idejét. "Akkor rendben, viszont hallásra" és le is tette. Õ volt megsértõdve, ez tetszett benne :D De szerintem is célszerûbb lenne felvenni, és megmondani, hogy nem érdekel.
felveszed és elmondod neki a következõt: #@&**#...-#[email protected]*** :D
-Halló, tessék? -Kettõskereszt kukac és csillag csillag kettõskereszt pont pont pont kötõjel kettõskereszt és kukac csillag csillag csillag. -Rendben, többször nem hívom. Viszhall. Legközelebb kipróbálom :D
azok a jelek csúnya szavakat jelölnek xd
de a te verziód jobb, el kell ismernem :D

Ultrogestant kell szednem (3x1), de nem mondta a doki, hogy szájon át vagy hüvelyben. Ezek ilyen golyócskák és nincs a papíron, hogy hogy kell alkalmazni, hogy vegyem magamhoz? Itt olvastam, hogy hüvelyben is lehet-az ugyanaz a szer lehet?

Aki hüvelyben használja,úgy is álmosít ennyire?Hogy "jobb"szedni?

Legjobb válasz: Mi van ráírva a dobozra? Ha a hüvelyben kell alkalmazni, akkor az van ráírva, hogy hüvelykapszula, ha szájon át, akkor oral kapszula. Nem ugyanaz a kettõ, és nem lehet cserélgetni az alkalmazási módját. Ha álmosít, akkor valószínûleg neked a lágy kapszula van, a hüvelykapszula nem álmosít, beszélj a nõgyógyászoddal, hogy az álmosság neked gondot okoz, tud-e valami alternatívát ajánlani.

Mi van ráírva a dobozra? Ha a hüvelyben kell alkalmazni, akkor az van ráírva, hogy hüvelykapszula, ha szájon át, akkor oral kapszula. Nem ugyanaz a kettõ, és nem lehet cserélgetni az alkalmazási módját. Ha álmosít, akkor valószínûleg neked a lágy kapszula van, a hüvelykapszula nem álmosít, beszélj a nõgyógyászoddal, hogy az álmosság neked gondot okoz, tud-e valami alternatívát ajánlani.
Úgy van, ahogy az elsõ írta. Rá van írva a dobozára, nem Te döntöd el, hogy hogy szeded.
A kérdező hozzászólása: igen, köszönöm!!
igen, az elsõnek igaza van. én elõször a könnyebbség miatt szájon át szedtem, de rosszul is voltam tõle, meg aludtam fél napokat, úgyhogy hüvelykapszulára váltottam. az bejött. volt idõm feküdni vele reggel is 1-2 órát.


A gy. Orvos azt mondta, hogy 4 éves korig ne húzgáljam a fitymát a fiam kukacán. Igaza van? Itt olvastam, hogy van aki már 6 hetesen húzgálja.

Legjobb válasz: lehet, hogy az én írásomat láttad :) nekünk azt mondta a dokinéni a 6 hetes vizsgálaton, hogy nyugodtan húzogassam, persze csak mértékkel, nem erõltetve! adott egy krémet is, amivel minden este bekenem, miután egy kicsit "huzigáltam" Azulenol a neve most lesz 7 hós a fiam, és gyönyörûen kilátszik a makk eleje, ha feljebb húzom a bõrt nincs berepedezve, nem piros

lehet, hogy az én írásomat láttad :) nekünk azt mondta a dokinéni a 6 hetes vizsgálaton, hogy nyugodtan húzogassam, persze csak mértékkel, nem erõltetve! adott egy krémet is, amivel minden este bekenem, miután egy kicsit "huzigáltam" Azulenol a neve most lesz 7 hós a fiam, és gyönyörûen kilátszik a makk eleje, ha feljebb húzom a bõrt nincs berepedezve, nem piros
4éves korig???az öcsémet 3évesen majdnem müteni kellett, mert neki is ijet tanácsoltak!
Nekünk azt mondták, hogy 1 éves korig nem szabad. A 4 kicsit soknak tûnik...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a villám gyors válaszokat! Elbizonytalanodtam, nem tudom mit tegyek!
nekem is 1 éves kort mondott a doki
Nekem azt mondta 5éves korig fel kell szakadjon.sztem 4hónaposan már el kell kezdeni csak meg meghúzni finoman épp, hogy amennyit enged, elõször csak egy picike pint van de szép lassan elõjön, hosszú hónapok alatt.Mi fürdés után csináltuk mindig, most már fürdés közben is simán megy.És már egész szép.sztem ne várj addig mert begyullad neki, oda is bemehet a pisi, por , szöszök és több évesen már gondba lesztek és tényleg sebészet lesz belõle, nekem a keresztfiaim így jártak, borzalmas volt..1éves baba mamája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Itt olvastam, hogy egy anyuka írta, hogy házi tejet ne adjon a babájának. A mi gy. Orvosunk, pedig csakis a házit javasolta (hígítva). Hogy is van ez akkor, mindenki mást mond?

Legjobb válasz: mindig mindenki mást mond mindennel kapcsolatban. tégy, ahogy jónak látod. nem ömlik a hírekbõl, hogy mérgezõ lenne a házitej. az én húgom 90ben született, se anyatejet, se tápszert nem fogadott el, semmit, anyám kínkeservesen tehéntejet adott neki. most már elmúlt 18, és jelentem: életben van!!! :))

mindig mindenki mást mond mindennel kapcsolatban. tégy, ahogy jónak látod. nem ömlik a hírekbõl, hogy mérgezõ lenne a házitej. az én húgom 90ben született, se anyatejet, se tápszert nem fogadott el, semmit, anyám kínkeservesen tehéntejet adott neki. most már elmúlt 18, és jelentem: életben van!!! :) )
Szerintem a házi tej forralás után nyugodtan adható. A bolti ki tudja látott e valaha tehenet?
A házitej tele van kórokozókkal.A bolti tiszta.
a szervezetek különbözöek kinek hogy reagálnak többen ezért azért allergiások
A kérdező hozzászólása: Azt mondta a gy.orvos. hogy a boltiban minden van, és olyan háztól hozzam a tejet, akiket ismerek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Hogyan lehet beállítani külön csengőhangot sms. Nek, mms. Nek facebook értesítésnek olyan telefonon ahol csak egy értesítési csengőhangot lehet állítani? Itt olvastam, hogy külön mappákat kell talán létrehozni neki?

Legjobb válasz: Sms és mms egy kategória. Email, Facebook s egyéb appok jelzõhangjait pedig magában az alkalmazásban tudod beállítani a beállításokban/settingsben.

Sms és mms egy kategória. Email, Facebook s egyéb appok jelzõhangjait pedig magában az alkalmazásban tudod beállítani a beállításokban/settingsben.
Ha sokáig nagyon erõsen szorítod akkor gyorsan temetõ lehet a vége..
szerintem egy próbát megér, ha mindketten akarjátok.. veszélyes csak akkor lehet szerintem, ha önzõ módon, csak a saját élvezetével van az ember elfoglalva, de ahogy olvasom a hozzászólásaidat, nálatok szó sincs errõl, szóval ha bármi gond lenne, odafigyeltek annyira a másikra, hogy ne legyen belõle zûr
Ezzel az a probléma, hogy az orgazmus küszöbén nem tudod magad teljesen kontrollálni. Szerencsésebb esetben csak elájulhat, rosszabb esetben meghal.
A kérdező hozzászólása: Ezt rengetegen csinálják, lovagló pózban. Barátnõm is mesélte. Te jó ég, egy ártatlan kis játékot így felfújni. :/
Nagyon gyorsan forduljatok pszichológushoz... nem vagytok egészségesek...
A kérdező hozzászólása: Dehogy akarom meggyilkolni! Teljesen félreértettétek. Ez csak ártatlan játék mely részérõl az oxigénhiány és kiszolgáltatottság iránti vágyból, részemrõl meg az irányítás szeretetébõl fakad. És kölcsönös élvezet!
Nem érdemes belekezdeni, nem csak azért, mert megfojthatod, hanem késõbb is lehetnek ebbõl problémák, hogy az agyába nem jutott elegendõ vér.
Te jó Isten... hova jutott a világ??? Fojtogatva GYILKOLNI szoktak!!!! Mi jön még, a "hasfelmetszõs, tüdõbe élvezõs" szex? A szex csak elõjáték, a valódi élvezet a gyilkosság...?
A kérdező hozzászólása: Engem nagyon izgat. (Õt is, épp ennyire). De egyben akkora féltés és törõdés van bennem iránta, hogy ki sem tudom fejezni. Talán ezért is bízik meg épp bennem ezen a téren. :) Én vagyok az elsõ, akivel eljutott idáig, hogy be merné vállalni. :)
A kérdező hozzászólása: De nem így akarom. Hanem csak annyira fojtogatni, hogy ne legyen baja!
A kérdező hozzászólása: Egész más szituáció, gondolom, hogy egy nõ akit izgat ez és vigyázni szeretne a barátjára. Vagy egy bérelt prosti.
Elvileg volt vele egy thai kva is, csak az annyira megijedt, hogy elfutott és sosem találták meg.
A kérdező hozzászólása: Õ egyedül csinálta! Épp ez az. Senki sem volt ott, hogy vigyázzon rá.
Kérdezd David Carradine-t. Ja, õt nem tudod, mert õ már belehalt.
A kérdező hozzászólása: :( De már nagyon izgat mindkettõnket. Nem hiszem, hogy egy kicsitõl lesz baja. Egyébként orgazmus közben is tudom szerintem. :)
nem vágom.. attól még, hogy nektek nem jön be az ilyen jellegû játszadozás, mért kell pszichológushoz küldeni a kérdezõt? olyan dolgot akarnak kipróbálni, ami rengeteg embernek jelent extra élvezetet.. ha nekik így jó, hát csinálják, nem arra megy ki az egész, hogy kárt tegyenek egymásban ..

24 éves fiú unokámnál 6 éve borderlyne gyanú merült fel. Itt olvastam, hogy a Nap utcában van egy intézmény, ahol segítenek. Van-e a pontos cím, vagy tapasztalat, hogyan lehet kezelni, és a legkisebbre mérsékelni az indulatait?

Szülei nem vették komolyan, én a fiút nem tudtam rávenni, hogy pszihológus segítségét kérje. Most velünk lakik (eddig csavargott) nem tanul, nem dolgozik, trágár, ha úgy érzi méltánytalanság éri ordítva szitkozódik, fenyeget?zik. Hazudozik, hazugságait olyan meggy?z?déssel mondja, hogy mindenkit meg tud téveszteni. Hogyan lehet a lehet? legkisebbre mérsékelni az indulatait? Köszönöm .

Legjobb válasz: pszichológus/áter. inkább áter mert ezt már gyógyszerrel szokták kezelni.

pszichológus/áter. inkább áter mert ezt már gyógyszerrel szokták kezelni.
Nem tehet erröl hogy ilyen, sajnos hogy a szülei nem veszik komolyan, mert neki gyogyszeres kezeles kell.Elöször forduljanak a haziorvoshoz, es kerjenek töle tanacsot, ha töle sem kapnak valamilyen intezmenyhez.Nekem volt egy baratom, evvel a diagnozissal, eleibe nagyon kedves volt, majd jöttek olyan idöszakok amikor mindenkit utalt(en nem tudtam a betegsegröl)kesöbb tudtam meg, es azt is hogy 2 embert fojtogatott.Bezseltem egy pszihologussal(nem az ö erdekeben), ö azt mondta, ezek a szemelyek, nagyon tudnak szineszkedni, szerintem ha nincs kezelve, idövel talan nehezebb lessz, es kigyogyitani nem lehet, sajnos.
a betegség neve borderline, olvasd el ezt a cikket http://www.mixonline.hu/Cikk.aspx?id=17220 sajnos még terápiában is nagyon lassan javul, neki is akarnia kell a változást

Barátom körül van metélve, és itt olvastam, hogy emiatt van ami fájhat neki, vagy hogy pl az orált nem is érzi, ez igaz? És tényleg nehezen megy majd el?

Még nem voltunk együtt, majd megkérdezem t?le is ezt, csak nem akarom ilyen hamar, mert az célzásnak min?sülne.

Legjobb válasz: ezt MINDENKÉPPEN vele beszéld meg ha eljön az alkalom, õ fogja tudni, mi neki a jó/nemjó.

ezt MINDENKÉPPEN vele beszéld meg ha eljön az alkalom, õ fogja tudni, mi neki a jó/nemjó.
Ezeket nemtom honnan vetted, de saját tapasztalatok alapján hülyeség
A kérdező hozzászólása: elsõnek igen majd megkérdezem, csak mint írtam nem akarom elsietni második...ha végig olvasod rájössz hogy honnan vettem, am köszi hogy leírtad a véleményed. ha valakinek van ilyen TAPASZTALATA ossza már meg velem.
Az orál az tényleg nem nagy szám. Semmilyen "mûvelet" sem fáj! Viszont nem megy el nehezen egyáltalán, kivéve ha gumival nyomjátok. Remélem segítettem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltál.
Mennyi idõs az nj?
Az a véleményem hogy a kutya karakterétõl és nevelésétõl függ hogy õrzi-e a házat és mennyire nem a nemétõl. A kan kutya is kiszökhet tüzeléskor, szenvedhet miatt, vagy rákot kaphat, szóval semmivel sem egyszerûbb tartani. Amúgy ha a német juhász jó helyrõl van akkor nem hinném hogy olyan nagy esélyjel lesz beteg. Az összeszoktatás úgy a legegyszerûbb hogy még azelõtt megneveled az elsõ kutyát mielõtt a második jön. Aztán pedig figyeled ki áll feljebb a rangsorban és aszerint foglalkozol velük.
A kérdező hozzászólása: A németjuhász még csak terv, de mindenképpen 8-10 hetes kölyök lesz, csak kérdeztem az epilepsziáról mert itt olvastam hogy idõs korára azzá válhat.Az õrzés és keménység miatt kant szeretnék csak féltem a boxert, bár jellemébõl adódóan be fog hódolni.-szerintem- Más kutyákkal nem harcol, játszik mindennel mindenkivel- Azt nem értem hogyan oldjam meg hogy addig foglalkozzak vele amíg meg nem érkezik a németjuhász? Jelenleg semmi gond nincs vele, hallgat szóra, engedelmes. Sokan írják hogy állandó harcok várhatóak 2 kan kutya esetén, ezt szeretném megelõzni, no és az ivartalanítást is szeretném elkerülni ha a Nj. szuka lenne. Köszönöm a segítséget, tapasztalatokat elõre is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigieket. Ivartalanítás? a gondom a sajnálat a kutya iránt, illetve nem szeretném ha emiatt a fajta tulajdonságainak, felhasználhatóságának jellemzõkbõl vesztene. A szomszédban kan kutya van (keverék nagyobb testû puli forma) így mindenképpen a szukát kellene ivartalanítanom, ha amellett döntök. A döntés azonban még nem született meg, mert a dominanciája miatt a kan NJ. mellett állunk, de a boxert is féltjük. Nagy dilemma, attól függetlenül hogy régóta kutyázunk, régebben kiállítás, tenyésztés szintjén is de csak egyes kutyánk volt. NJ. is volt a családban még a boxerezés elõtt, de õ is egyedül volt tartva, viszont jelenleg a házõrzés funkciót a boxi nem látja el, neki sem ártana egy társ aki "buzdítja-tanítja" Ezért a dilemma, kan-kan vagy kan-szuka, de a fegyelmezettség és a határozottság is kritérium lenne, és mivel szuka NJ. nem volt sohasem, nem tudom milyen vérmérsékletû illetve mennyire simulékonyabb mind a családdal, mind az idegenekkel. Természetesen kutyasuli lesz-neki mindenképp! Köszönöm természetesen minden hozzáértõ, és minden tapasztalattal rendelkezõ véleményét.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!