Találatok a következő kifejezésre: Itt olvastam, valaki (60 db)

Olvastam itt, hogy valakinek már 19 hetesen van előteje. Én 20 hetes és 3 napos vagyok, de nekem még semmi... Ez baj lehet?

Legjobb válasz: Szerintem nem baj, én azt is olvastam, hogy van akinek egyáltalán nics a terhessége alatt. Én már betöltöttem a 30. hetet, és még egy csepp sem volt! Akkor legyen, amikor kell! Bízom benne! Boldog babavárást!

Szerintem nem baj, én azt is olvastam, hogy van akinek egyáltalán nics a terhessége alatt. Én már betöltöttem a 30. hetet, és még egy csepp sem volt! Akkor legyen, amikor kell! Bízom benne! Boldog babavárást!
Én 24 hetes vagyok és még nekem sem volt. Én is azt hallottam, hogy nem mindenkinek van és állítólag nem befolyásolja, hogy késõbb tudsz-e szoptatni.
Szia! Én 25hetes vagyok és nekem sincs elõtejem, de sztem ez jó.Nem biztos , hogy az a természetes ha van sõt elvileg ez a szülés után ndul be, mármint a tejtermelés, de addig is dolgozik a mell és fejlõdik és ha éppen van is akkor sincs gond.
Ez nem baj, inkább mázli.:-)) Hidd el, nem mindig kellemes, ha azt veszed észre, basszuskulcs, elfelejtettem a melltartóbetétet... Attól, hogy még nincs elõtejed, ugyanolyan eséllyel lesz elég tejcsi a manócskának, ha kibújik. Az a lényeg, hogy amikor kell, legyen. Minden jót! 24 hetes kismama
Szia! Nekem az elsõ terhességemnél egyáltalán nem volt elõtejem. De ez nem jelent rosszat, a kislányom már a szülõszobán szopizott és utána is fél évig kizárólag csak anyatejet kapott. 14 hónapos koráig szopizott, akkor sem azért hagytuk abba, mert nem lett volna tejci. Úgyhogy ne aggódj, semmi baj sincs akkor sem, ha egyáltalán nincs elõtej.
Én 22 hetese vagyok, lassan 23, és nekem sincs.Nem aggódok, Te se tedd, nem befolyásolja a szoptatást.És én úgy vagyok vele, addig sem áztatom a melltartómat:-)De komolyan, ne félj, minden ok, boldog babavárást!!
Nekem eloszor a 30 heten folyt egy keves az egyik mellbimbombol, aztan azota meg vagy 5x de mindig csak az egyikbol es egy "foltnyi", es mar 38 hetesek vagyunk.Szerintem van akinek annyira keves folyik hogy talan eszre sem veszi. Ne aggodj akkor sem ha nem lesz egyaltalan, csak a szules utan , az sem baj. Boldog babavarast es aztan sok tejcit kivanok.

Olvasta valaki Ken Follett-től a Katedrális 2. részét (Az idők végezetéig)? Ebben is a történelem és a szerelem keveredik? Vagy itt döntően csak történelem van?

Köszönöm a válaszokat.:)

Legjobb válasz: Hasonlóan az elsõ részhez itt is a két témára épül a regény, a katedrális szereplõinek leszármazottjairól szól.

Hasonlóan az elsõ részhez itt is a két témára épül a regény, a katedrális szereplõinek leszármazottjairól szól.

Olvastam itt, hogy valaki írta, hogy az elsősegély vizsga elején ne menjen be olyan aki keveset tud mert még az elején lelkes a vizsgabiztos és könnyebben megbuktat. Szerintetek ez igaz?

csütörtökön lesz a vizsgám és nagyon félek,hogy meghúznak.milyen embereket buktatnak meg általában?

Legjobb válasz: az én tapasztalatom az, hogy kb mindenkit átengednek. elég könnyû.. bár nem szabad elsumákolni, jól jön ha valaki ismeri ezeket. én anno lányos zavaromban egy nagyon alapvetõ dolgot kifelejtettem, de rávezettek, és utána sikerült a vizsga :D bár egy lány, akivel együtt mentem be, megbukott, de úgy, hogy nagyon alapvetõ dolgokat sem tudott, amiket józan paraszti ésszel is tud az ember. a sokadik mentõkérdés után köszöntek csak el tõle. szóval elsõsegély vizsgán szerintem nem az vizsgáztatók elsõdleges célja hogy mindenkit megbuktassanak :) és sok sikert, írj majd hogy mi volt :)

az én tapasztalatom az, hogy kb mindenkit átengednek. elég könnyû.. bár nem szabad elsumákolni, jól jön ha valaki ismeri ezeket. én anno lányos zavaromban egy nagyon alapvetõ dolgot kifelejtettem, de rávezettek, és utána sikerült a vizsga :D bár egy lány, akivel együtt mentem be, megbukott, de úgy, hogy nagyon alapvetõ dolgokat sem tudott, amiket józan paraszti ésszel is tud az ember. a sokadik mentõkérdés után köszöntek csak el tõle. szóval elsõsegély vizsgán szerintem nem az vizsgáztatók elsõdleges célja hogy mindenkit megbuktassanak :) és sok sikert, írj majd hogy mi volt :)
Szia! Tény, hogy eleinte még a vizsgabiztosok is frissebbek, de erre nem feltétlen lehet mindig játszani. Ha tudod a stabil oldalfekvést, tudod az újraélesztés betanult lépéseit és logikusan átgondolod, hogy valamilyen balesetben mi lenne az ésszerû megoldás akkor nem lehet baj belõle. Nem kell félni. Nagyon nagy hülyeséget kell csinálnod, vagy nagyon nem tudsz semmit akkor lehet para.
Nem nagy kihívás egy elsõsegélyvizsga, ne félj tõle, úgymond józan paraszti ésszel meg lehet csinálni, de nyilván nem árt egy kis tanulás, sõt. De ha jártál tanfolyamra és figyeltél is, elég egyszer-kétszer átolvasni a jegyzeteidet. Szerintem a vizsgáztatótól függ, de persze õk is elfáradnak a nap végére, ugyan úgy mint bárki, tehát ennek a "legendának" van alapja. Általában azokat buktatják meg, akik fatális hibát vétenek (például gericsérültet mozgatnak, nyaki ütõeres vérzésre nyomókötést helyeznek - ezeket persze elméletben).
Anno rengeteget tanultam az EÜ vizsgámra, mert paráztam tõle én is. Azóta is bánom :D életemben nem tanultam magam túl ennyire feleslegesen. Akivel bementem gyerekkel, nem tudott semmit, nem tudta, hogy kell egy ájultat fektetni, aztán rávezette a vizsgabiztos szép lassan. Végül is átengedték. Aztán jöttem én. Stabil oldalban félúton megszakítottak, mondták húzzak szituációt. Kihúztam egy gerincsérültet, kérdezték mit csinálok ilyen helyzetben. Annyit mondtam, hogy "hát a gerincsérülttel nem nagyon csinálok semmit" - köszönöm, ennyi volt :D és már kaptam is a papírt. Szóval teljesen felesleges agyonkészülni rá. Minimális tudás, és kis magabiztosság bõven elég.
Amelyik városban én vizsgáztam ott nevetséges volt az elsõsegély. De tényleg. Valaki azt mondta, hogy a gerincsérültek mozdíthatóak. Hümmögött egyet a vizsgabiztos és átengedték.
A kérdező hozzászólása: remélem hogy sikerül majd köszönöm a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: sikerült a vizsga!
Grat. Mondtuk h nem nehéz
szerintem a flavon max kid's-re gondolsz!Legalábbis az nagyon jó!
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm, nagyon aranyos vagy! :-)
Igen nekünk van. Kb 8000 Ft volt, nem jó az íze nem is ette meg sajnos a fiam. Pedig van hozzá pici adagolókanál is.
Én a felnõtteknek valót használm és imádom!Olyan mint egy fincsi gyümölcslekvár
A kérdező hozzászólása: Hol lehet venni? Nem találom sehol, hol lehetne rendelni.

Olvasta itt már valaki, Müller Rózsa - Bûbájos Világ cimû könyvét?

Mirõl szól a könyve? Mélységes tiszteletem felé!

Legjobb válasz: Nem.

Nem.

Kinek mi a véleménye a DUKAN diétáról? Sokhelyt lehet olvasni, hogy nagyon hatásos. Próbálta valaki? www.csajosdolgok. Wordpress.com/ Itt olvastam egy lány történetét ezzel kapcsolatban, de még mindig bizalmatlan vagyok

Valakinek valamilyen tapasztalata errõl a diétáról???

Legjobb válasz: Anya 20 kilót fogyott, én 10et, nagynéném 30at. Mind elértük az 'álomsúlyunkat" és mind már egy vagy még több éve tartjuk :) Csak ajánlani tudom! De nagyon sok akaraterõ kell hozzá, az szent igaz...

Anya 20 kilót fogyott, én 10et, nagynéném 30at. Mind elértük az 'álomsúlyunkat" és mind már egy vagy még több éve tartjuk :) Csak ajánlani tudom! De nagyon sok akaraterõ kell hozzá, az szent igaz...
ééén
A kérdező hozzászólása: És jó?:D Mert én németül olvasom és muszáj lesz megrendelni magyarul is :(
Azt fogod hinni, hogy nagyobb lett:)
Ha van kitartasod, hajra! 1 honapig csinaltam de feladtam. :( ( Bathmate-t ajanlom, illetve indexforumon van fennt sok ertekes informacio)
Beszélj hozzá sokat, és meghálálja a törõdést!
ch=szénhidrát bodybuilderen olvass utána egy kicsit...
Szia Az rég rossz ha tömeget akarsz növelni de még azzal sem vagy tisztába mi a ch. A zöld Jumbo valóban csak a nagyon hízni nem akaró embereknek van. Inkább válaszd a Jumbo prof-ot vagy a Volumass 35-öt. Amúgy szeretném figyelmedbe ajánlani a következõt: Regisztrálj a body.builder-en és letöltheted ingyen a Sárga Kapszula c. könyvet. Nagyon jól jöhet, hogy tisztázz pár alap dolgot.
hát aki nem akar sokat hizni az ne vegyen zöld jumbot, mer abba kva sok ch van
én még nem
énsem:D
van
énsem van
amikor regeltem és ide néztem az volt az elsõ dogom hogy meglesem az elsõket, mert ha ilyen idióta kérdések vannak humorban, akkor nem tudtam elképzelni milyen az elsõ xDD
az nagyon szar kérdés sztem
A kérdező hozzászólása: Nem viccnek szántam csak kíváncsi voltam:)
nem, nem erre írtam h szar hanem a szinkronúszósra

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!