Találatok a következő kifejezésre: Itt miért le minden (12 db)

Miért fagy le mindig itt a játék?

Mindig mikor playert akarok csinálni ennél a töltésnél lefagy és ennyi.. már letöröltem, újra letöltöttem a játékot de még mindig ezt csinálja.. valakinek van valami ötlete ? Megköszönném !!

Legjobb válasz: Aranyoskám, elõbb írd le melyik játékról van szó, akkor talán azt is tudhatom mi a hiba.

Aranyoskám, elõbb írd le melyik játékról van szó, akkor talán azt is tudhatom mi a hiba.
mert még csak 10 éves
ha észrevetted csak azt szolom le és azt osztom ki direkt hülyeséget kérdez meg kamut ír.baromságokra nem vagyok kapós a többi aki meg normális meg nem hülyeségbõl kérdezi ezek miatt szív és nézzél már pár héttel elõbbi válaszokat is ahova írtam.ha régebbi lenél tudnák kivagyok.
az aki megtudja válaszolni normálisan a nem fake kérdéseket ...meg aki nem irkál hülyeségeket csak a szintén hülye kérdésekhez..
biztos nemfogok.
nemfogok én utazni több mint 100km egy nemtudom ki miatt.valamit akarsz szépen idejössz
Mert itt az emberek hülyeségeket kérdeznek, amire csak hülye választ lehet adni.
most akkor te általános iskolás vagy nagy szájjal, vagy többször bukott visszamaradott?
A kérdező hozzászólása: gyáva gyáva
A kérdező hozzászólása: na jól van gyere tatabányára a móra ferenc általános iskolába és dosza zsoltit ketersd
A kérdező hozzászólása: na mér ki vagy
én még nem olvastam tõle írást
- na gyere akkor le tatabányára szétverjük a fejed - (ezt tudtam kiszûrni az egészbõl) (Y) éretlen kistacskó inkább tanulj hogy ne legyél idióta

Itt miért kurváznak le minden lányt, aki kicsit másképp áll a szexhez?

Gondolok itt arra hogy: nyitott kapcsolat, gruppen, futó kalandok, stb.

Legjobb válasz: A kurvázást én is elítélem, de a pornófilmeken "edzett" 13-15 éveseket néha helyre kell tenni. Szóval, ha azt kérdezi, baj-e hogy egy héten öt különbözõ fiúval feküdt le, meg fogom ezután is írni, hogy "igen". (még akkor is ha ezért prûd erkölcscsõsz vénasszony leszek ;)

A kurvázást én is elítélem, de a pornófilmeken "edzett" 13-15 éveseket néha helyre kell tenni. Szóval, ha azt kérdezi, baj-e hogy egy héten öt különbözõ fiúval feküdt le, meg fogom ezután is írni, hogy "igen". (még akkor is ha ezért prûd erkölcscsõsz vénasszony leszek ;)
Szerintem az is vicces hogy 16-18 evesek kurvaznak le 13-15 eveseket azzal a szoveggel, hogy ok mennire tapasztaltak, az o idejukben bezzeg maskent volt, meg hasonlok... :) Hajra!!!
Én nem szoktam, szerintem kurva az aki pénzért adja a testét. A baj az, hogy ezek a lányok 11-13 évesen már szexelnek, igaz nem pénzért, de fogalmuk sincs, mit csinálnak. kérdéseikbõl kiderül, hogy még semmit nem tudnak a biológiáról, nem beszélve az életrõl. Egy idejekorán átélt szexuális élmény az egész életed megváltoztathatja. És ami még nagyobb baj, hogy tdatlanok, felelõtlenek, nem védekeznek, és ez borzalmas, és felháborító! És kérdem én azt is, hogy ezeknek a gyerekeknek milyen szüleik vannak? Miért nem világosítják fel, beszélgetnek velük és törödnek velük? Én sokat gondolok arra, hogy erre a világra szülök gyereket? Félelmetes. Az én idõmben még volt erkölcs, 14 évesen még nem is csókolóztunk, nem ám mint most... A nyitott kapcsolat, grupi, futó kaland nem a tizenévesknek való.
Mindig van olyan ember, aki így gondolja, de ebbõl nem kellene általánosítani!
egyszer volt egy beszolása azt hiszem gagstának, mikor állandóan megrótták hogy a nöket kurvázza. "hogy is hívjam azokat a nöket akik oda jönnek koncert után és felajánlják hogy akár mindenki megrakhatja egyszerre, és úgy megalázhatóak ahogy csak lehet. ezeket nem tudom kisasszonyoknak hívni" valami ilyesmit mondott. és igaza volt. ha nem viselkedsz erkölcsösen és ahogy írták hogy baj-e hogy minden nap mással csinálom azok kurvák. volt olyan lányka annak idején a mi ársaságunkba is (már 10 éve ennek) hogy mindenki kivihette discobol akár egymás után többen is. mindenki kurvának hívta pedig nem kért érte pénzt. csak sajna szegénynek lelki problémái voltak amit csak felnött fejjel fogtunk fel. amúgy miért külömböztetei meg a társadalom a "ledér" nöket? mert könnyen teherbe esnek és az emberiség szempontjábol jobb ha csak pár gyerek van de tisztességest nevelést kap mint 10 és egy segélykéröek lesznek. aztán a sok sok betegség terjesztése. a férfiakat azért nem külömböztetik meg mert ne esnek teherbe, habár ugye nekik is gondját kellene viselni a gyereknek, de ök könnyen megteszik hogy leszarják az anyát és a gyerekét.
Engem is jópáran lekurváztak már. Van egy kérdés amire 45 válasz érkezett és minden 2. ember lekurvázott. És csak azért mert õk azt hiszik hogy felelõtlen, tudatlan kislány vagyok. De fogadni mernék hogy többet tudok pár dologról mint eggyes 18 év körüli lány.
lol elõzõ én nem kurváztalak le de amit te csináltál az nagyon nem piskóta amit a harmadik ír az szerintem is vicces... te még csak 13 éves vagy, én már 13 és fél vagyok de én szerelembõl vesztettem el a szüzességem, a te korodban én még barbiztam és eszembe se jutott a szex... röhej. én nem kurvázok le senkit. ha jólesik neki csinálja, csak könyörgöm: VÉDEKEZZEN!!! ne kelljen egy ártatlan embernek meghalnia azért mert az anyja nem bírt magával... az abortusz borzalmas dolog...
Interneten, fõleg ilyen fórumokon bármit lehet mesélni, hazudni. Ezért senkit nem keres meg a rendõrség.. Miért kell rossz indulatúnak lenni.
15:49 Kérem várja meg, amíg a rendõrség felveszi Önnel a kapcsolatot és kihallgatja a fórumon bevallott "kiskorúak megrontása" bûncselekménnyel kapcsolatban. 13 éves kiskorúval szexuális kapcsolatot létesíteni bûncselekmény, ami miatt a rendõrség eljárást indít ismeretlen tettesek ellen, Önt pedig tanúként fogja kihallgatni az ügyben.
A k.rva valóban nem a legjobb szó, én a ribancot használnám inkább...
Én 13éves koromban vesztettem el a szüzességem egy olyan fiúval, akit szerettem, és õ is engem. Nem bántam meg, mert nem volt miért. Huszas éveim elején járva elmodhatom, h 5fiúval volt szexuális kapcsolatom. Na akkor mire föl általánosítunk. Nem evvel van a baj, hanem egyesek mentalitásával, és hozzáállásával. Az elõzõ komment meg sztem értékelhetetlen.
Sziasztok! Hát már bocs de igazuk van azok télleg ribancok akik már 13 évesen nem szüzek.. képzeljétek én is annyi múltam és nem akarom még elveszíteni és nem azéé mert ronda vagyok vagy valami(sokan letérdelnének elõttem) hanem mertvan bennem annyi és az még túl korai szerintem... és most jöhetnek a kommentek hogy mien vagyok de hát ez van.
Engem nem érdekel ki mit csinál, de ha a lányokat k*rvázzák, akkor a fiúkra is találjunk már ki vmilyen jelzõt!! A "nõkre"(már aki az, és nem csak luka van) ha okkal, ha ok nélkül, de mindig van vmi megjegyzésük, az ugyanolyan, vagy talán erkölcstelenebb(hát inkább) férfi társadalomnak, még tizenéves kis p*csként is(akik itt osztják az észt, de mire föl). Most tekintsünk el attól, h szégyenteljes 12-13évesen ezt csinálni, DE VKI MEGB*SSZA ÕKET, ÉS LESZ*PATTJA a disco mellett. Azokkal mi lesz? Van korukbeli, van idõsebb, és van már agg korú is ugyebár feleség mellett. Lehet túlzok, és nem 12éveseket b*sznak az 40es, 50es, palik, de 16-18 már beficcen. Rendben, nem helyes amit a lányok csinálnak, sok ezek közül már így született, de sok ezzé vált. És kik miatt, A FÉRFIAK miatt. Ha nem lenne rá igény, vagy kereslet, van nem lenne menõ, stb.. akkor nem vállalnák be ezt egyre többen is többen. Már a mai fiatalok szexre éhesen jutnak ki méhbõl, és nem azért mert jól esik nekik, mert így vannak programozva. Beszéljük meg, mondjuk ki ezen dolgok helytelenségét, de nehogy már ez is csak a nõkre legyen kenve, h k*rvák. Pasiból 1000szer több hazudozó, baszógép van, de az a király..hahaha
Mert a magyarok [email protected] prûdek.
A kérdező hozzászólása: Nem írtam, hogy hány éveseket kurváznak le. De amúgy én nem 13 éves vagyok, hanem 21 és anyuka vagyok. Szóval nem magamra értem. Bár lehet én is le lennék kurvázva, ha itt boncolgatnám a nemi életem (fõleg a tinikoromat), csak éppen nem teszem, mert nem másra tartozik :)
Másképp áll a szexhez??? Ennyi idõsen sehogy sem kell állni a szexhez. Nem viccbõl mondjuk. De asszem én már feladom a harcot, mert reménytelen. 13 évesen mindenki baromi jól tud mindent, mint egy 18 éves stb. Na, pontosan amikor ezt mondod, akkor derül ki, h nem igy van. Miért egy igazi kurva nem másképp áll a szexhez? De pénzért. De nem tudom mit vártok, amikor nomrális esetben, a legtöbb érettebb ember felfogása szerint, az igazi szex nem errõl szól. Az egy dolog, hogy "haladunk" a korral, de csak remélem nem jött még el az az idõ, amikor 13 éves kor fölött már szûzek nincsenek, sõt, mindenki gruppennel kezdi. De bennetek ez komolyan nem hagy lelki nyomot? Ennyire gátlástalan lenne egy KISLÁNY? (13) Van egy 12 éves hugom, és rettegek. De az tuti, h õ nem lesz ilyen. Asszem ez nevelés kérdése is... asszem ennyi
jaa télleg. akkor bocs, te normális vagy. az nem piskóta, amit a medencés csaj intézett.
utolsó elöti válasz adó hol volt az a kérdés akik 45 en válaszoltak? milyen kérdést tettél fel? ez durva!!
A kérdező hozzászólása: Na jó, de már megint arról van szó, hogy a 13 évesek így meg úgy. De amikor a kérdést anno feltettem, nem a 13 évesekre gondoltam.

Miért törölnek le minden kérdésemet itt a gyakorikérdéseken?

??

Legjobb válasz: Biztos olyat kérdezel!

Biztos olyat kérdezel!
Röviden válaszolva, mert ez is törlendõ téma: - értelmetlen kérdések - offolás, spamelés, trollkodás - jogsértõ kérdés, kérdés - letöltéssel kapcsolatos kérés - provokatív kérdés, durva hangnem, káromkodás - reklámjellegû (ál)kérdés - stb...
A kérdező hozzászólása: Én csak azt irtam hogy kontaktlencsét akarok, és máris letörölték
Kérdezted, vagy mondtad (konkrétan mit?)?. A beszélgetést kezdeményezõ témákat, az eldöntendõ kérdéseket is törlik, sokszor az olyanokat is, amire csak reklám jellegû választ lehet adni. Ha a kérdés pontatlan, vagy nem lehet rá egyértelmûen jó választ adni, azt is törölhetik.

Miért r le minden beszámoló amit itt olvashatunk humanoid idegeneket?

Hatalmas a világegyetem s furcsálom,mért humanoidok a létformák amik meglátogatnak minket, amikor ha a földi viszonyokat nézzük a rovarok vannak legnagyobb számban jelen kis bolygónkon. Humanoid kinézet lenne a legmegfeleőbb fejlődés és technológia szempontjából?

Legjobb válasz: Mert ha egyáltalán létezik valós észlelés, amit te olvasol, az akkor is kitalált. És ez pont ebbõl következik, mert a nagy agykoponya még logikus, de mért is lenne csak 4 végtagja? Mért jár 2 lábon, mért nincs külsõ bõrpáncél stb. Annyira tipikusan emberi ábrázolás, egoista emberektõl embereknek.

Mert ha egyáltalán létezik valós észlelés, amit te olvasol, az akkor is kitalált. És ez pont ebbõl következik, mert a nagy agykoponya még logikus, de mért is lenne csak 4 végtagja? Mért jár 2 lábon, mért nincs külsõ bõrpáncél stb. Annyira tipikusan emberi ábrázolás, egoista emberektõl embereknek.
Nem mindegy? Vagy elhiszed, hogy nem vagyunk a világegyetemben egyedül vagy sem. Az meg, hogy ide tudnak jönni mert mondjuk 1.000.000 évvel elõttünk járnak technológiailag az más kérdés. Mi van ha manipulálják az érzékelésünket, hogy könnyebben el tudjuk õket fogadni? erre nem gondoltál? Menj nézd a barátok köztet és ne agyal az idegeneken utolsó :)
ma 18:47 Ne forgasd ki a szavaimat! Azt mondtam hogy úszóhártya maradvány, és neked is van. Húzd szét az újaid, és alul kifeszül. Nem tehetek róla hogy ti nem olvastok ilyenekrõl, de van aki szokott tájékozódni, és nem csak a saját megalapozatlan elméleteit kiabálja a nagy világba.
Én biztos valami genetikai hulladék vagyok, de az én ujjaim között nincs úszóhártya :D!
Az univerzumot nagy százalékban nem humanoid lények lakják. Vannak macska-, rovar-, madár-, medve-, hüllõ-, szerûek. De vannak teljesen ugyanolyanok, mint az ember. Az ember általában a külseje alapján ítél meg mindent, így unodorodna vagy halálra rémülne ezektõl a lényektõl. Nem biztos, hogy az a faj gonosz, aki nem éppen esztétikus földi szemmel nézve. Amúgy ezeknek a lényeknek a testfelépítése hasonló az emberéhez. Van kezük, lábuk, fejük, gerincük stb. Ez ugyanis a legpraktikusabb és ez teszi lehetõvé, hogy az ember célszerûen tudja használni a testét.
Mert a történelem során összegyüjtött többszázezer esettanulmány polgári-bejelentés és észlelések nagyrész mind 2lábú és kétkezû lényekrõl szólnak, és ezek mellett eltörpül az a csak többszáz beszámoló ahol esetleg több végtagú vagy végtag-nélkül rendelkezû lényekrõl adtak leírást.
Olvastam arról, hogy azért látjuk õket emberszerûnek, meg igazából annyira "csúnyák, félelmetesek", hogy ha meglátnánk õket teljes valójukban "azonnal szörnyethalnánk", szóval álcázzák magukat ezzel tompítva a sokkot, amit a látványuk okoz.
ma 15:49 Ezek csak fikciók... Senki sem lehet benne biztos, hogy honnan is származunk valójában.
Viszont ez az "ezotéria-ufo észlelések" topic, nem a "természettudomány"! Ezen kívül az elõzõ válaszom a privát válaszom, és véleményem, az meg hadd legyen már az, amit jónak látok. Hogy a kérdezõ ezt hova teszi, az már az õ egyéni döntése.
"Viszont ez az "ezotéria-ufo észlelések" topic, nem a "természettudomány"!" Igen, és pont nem illik ide az UFO észlelések topic, mert az ezotéria az anyagi világon túli tudományt jelenti, és minden olyan dolgot amikre nincsen semmilyen bizonyíték. Ugyan azt hiszitek hogy az UFO-kra sincsenek, de az UFO, nem feltétlenül jelenti az idegen lényeket... bármi lehet UFO, ami száll és nem tudnak beazonosítani.
buszke 93! Akkor tegyél panaszt az oldal üzemeltetõjénél, hogy rossz helyen van az ufo észlelések. És ne magyarázd félre, amirõl beszélek. Ez pont olyan topic, ahol az ilyen elméleteknek is helye van, és nem csak a -jelenleg- "tudományos"-an elfogadott dolgoknak. Szóval hiába kötekedsz, és törekszel rá, hogy tiéd legyen az utolsó szó, igazad akkor sem lesz, mert logikátlan dolgokat hordasz össze. Egyébként meg a magyar nyelvben az "ufó" szinte teljes mértékben azonosult az idegenek ûrhajóival, kb. 1000.000 emberbõl 1 nem szarja le, hogy eredetileg milyen angol szavak rövidítése volt.
Bocsánat, akkor legyen tiéd az utolsó... Messzirõl jött messiás, nem értem szavaid. Legközelebb ezzel kezd.
Hát ez hülye...
" buszke93 legalább olvasd el a linket amit írsz. Idézem: Hagyományosan a hüllõket (Reptilia vagy újabban Sauropsida) tekintették az emlõsök õseinek. Ez az állítás azonban ma már nem állja meg a helyét. Az emlõsök õseit ugyanis ma már a magzatburkosok (Amniota) egy a hüllõktõl különválasztott másik õsi osztályában, az úgynevezett emlõsszerûek (Synopsida) között keresik, amelyek merõben más fejlõdési irányt képviselnek, mint a hüllõk. " Szerintem meg te nem olvasta végig a linket! :-) Ugyanis nem azt bizonyították be hogy nem a hüllõktõl, hanem azt hogy nem abból a csoportból származunk mint ahogy azt eddig hitték. Ezt írja: "Az emlõsök õsei nem a Pelycosauria rend tagjai között, hanem az emlõsszerûek fejlettebb csoportjában, a Therapsida rendben keresendõk" Ha utána néztél volna a Therapsida csoportnak, észre vetted volna, hogy az csak egy fejlettebb emlõsszerû csoportot takar, ami az egykori hüllõk õseibõl alakult ki. Tehát azon a tényen nem változtat hogy hüllõkbõl lettünk, csupán azon, hogy kicsit késõbb, egy fejlettebb csoportból alakultunk ki. http://hu.wikipedia.org/wiki/Therapsida "Mire te leírod, hogy az emlõsök fejlõdése a "hal->hüllõ->emlõs" szakaszokból áll... Komolyan néha nem tudnátok valami valósnak tûnõ kamut kitalálni, amit nem lehet egy pillanat alatt megcáfolni. Anno 404 meséjén (amikor szándékosan úgy indultam neki, hogy "na, én most ezt elhiszem" és nem mondtam rá alapból, hogy hülyeség) 1, 5 napig tartott amíg valami "kapaszkodót" találtam, és bebizonyítottam magamnak, hogy nem igaz. De azóta csak ilyen *khmm* enyhén szólva is [email protected] állítások vannak, ebben így nincs semmi kihívás :'( " Miért forgatod ki a szavaimat, és ha beidézel egy általam írt szöveget, miért hagysz ki fontos szavakat, mondat részeket? Például azt, hogy hozzá tettem azt is(2szer is), hogy: Nagyon nagy vonalakba, és a nagyon nagy vonalak alatt 23 fajt, vagyis több millió éves evolúciós fejlõdést értetem. Hidd el, csak miattatok írtam így, hogy megértsétek. Tessék bemásolom amit írtam, még keresgélned sem kell: "Körülbelül így néz ki a ránk, azaz az emlõsökre vonatkozó evolúció, nagyon nagy vonalakban: Hal -> Hüllõ -> Emlõs. Ez tényleg csak nagyon nagy vonalakban néz így ki, mert a fajok között rengeteg mutálódás, azaz fejlõdés történt, tehát nem egyik napról a másikra lett a hal hüllõ, és a hüllõ emlõs."
a válasz roppant prózai: senki sem találkozott még mással. itt nem az idegenekre gondolok, hanem itt a földi fajokra. a mi intelligenciánkat legjobban megközelítõ lények az emberszabású majmok, akikkel genetikailag majdnem teljesen megegyezünk. ebbõl az következik, hogy elvárásunk az egy idegennel szemben, hogy nemcsak az intelligenciája, de a kinézete is hozzánk hasonló. másik dolog, ami miatt ezek a legelterjedtebbek, hogy ezt látjuk a tv-ben. mert miért is néz ki minden idegen majdnem úgy mint egy ember? mert emberek játsszák õket. a sci-fi filmek megjelenésekor még nem volt cgi vagy robotok, hogy másfajta lényeket is életre lehessen kelteni, az embereket maszkolták. de bármennyire is ragasztasz valakire hosszú füleket vagy borítod be szõrrel, attól még nem fog nõni plusz két keze.
Pont fordítva. Nem az idelátogatók humanoidok, hanem mi hasonlítunk az idelátogatókra. Ugyanis kb. 4-5 százezer éve az ide látogató "humanoidok" a saját génjeikkel keresztezve hozták létre mesterségesen az embert. Mi, a megalkotóinkat teremtõ istenként tiszteltük, és errõl meg is emlékszünk: Mózes 1.26: "És monda Isten: Teremtsünk embert a mi képünkre és hasonlatosságunkra..."
emberek, buszke93 jol mondja. ne legyetek mar ennyire tudatlanok. az a baj, hogy a suliban nem igazan magyarazzak el az evolucios elmeleteket, mert ugyebar tobb van beloluk.
Szerintem a gyíkszerû (humanoidok) életformák a legelterjedtebbek az univerzumban, mivel mi is hüllõkbõl mutálódtunk, és ha nem halnak ki a dínószauruszok, akkor õk volnának a föld urai, és szerintem intelligensek is lennének mivel elkezdtek átalakulni humanoid alkattá, mert felsõ végtagjaik elcsökönyösödött és két lábra álltak.
mert inhumán teremtményeket általában el sem tudnak képzelni azok, akik hobbi szinten vadásznak ufókra és egyebekre. ha viszont a tudományos felvetéseket nézed, ott tiszta energialények és bakteriális szervezetek is vannak.
Buszke! Nekem maradvány sincs, szóval mostmár tuti, hogy engem úgy hoztak létre / a szüleim :D/, hogy ne legyen ott mivel nem vagyok hüllõ.Jaj Istenem...
Akkor ezek szerint, az itt leírtak is marhaságok, és a te (nem létezõ) elméleted az igazság ugye? Nem értem, miért vitatkozol olyan dolgokba amirõl fogalmad sincsen..? Vagy talán vallásos vagy? Azt hiszed hogy az isten alkotott? Mert akkor bocsánatot kérek, csak sajnálni tudlak hogy a szüleid hazugságban nevelnek fel. http://www.hu.m.wikipedia.org/wiki/Az_emlõsök_törzsfejlõdése Legközelebb, csak akkor köss bele másba, ha van fogalmad a témáról. Jó olvasást kívánok.
hu.m.wikipedia.org/wiki/Az_emlõsök_törzsfejlõdése
"-Annyi belekötésem lenne, hogy a humanoid nem gyíkszerût jelent, hanem emberszerût" Tudom hogy nem azt jelenti, de a humanoid testalkat is a hüllõkbõl mutálódott.
Van, akinek még megvan az úszóhártyája. Idõnként elmegy az orvoshoz és kivágatja. A te õseidnek is volt, és neked is megvan még a maradványa. Van, akinek farka is nõ... híradóban volt. Levágták a szerencsétlennek, pedig érdekes lett volna.
Gyengébbek kedvéért: http://noob.hu/2012/01/11/CULTiRiS_7415_web_.jpg Arról az úszóhártya maradványról beszélek, aminek még nem volt ideje "lebomlania". De pár száz ezer év múlva, már nem lesz ott. Ha kifeszíted az ujjad akkor jobban látszik.
Azért hasonlítanak a földiekre más bolygók élõlényei, mert az egész világegyetemben a ugyanazok a fizikai és evolúciós törvények uralkodnak.

Ha valaki itt mindig az igazat írja le töviről hegyire a pasikról és a csajokról (nem azt amit hallani akarnak itt) akkor miért megy rögtön le a százaléka a béka feneke alá?

Legjobb válasz: Mert a kérdezõk többsége lepontozza a neki nem tetszõ válaszokat. A többi kérdezõ meg azért pontozhat le, mert épp más a véleménye, vagy mert neki kevesebb a %-a, vagy bal lábbal kelt. Ha meg nincsen letiltva a neved, akkor azért is lepontozhatnak, mert 3 napja nemtetszõ választ adtál egy teljesen másik kérdésre.

Mert a kérdezõk többsége lepontozza a neki nem tetszõ válaszokat. A többi kérdezõ meg azért pontozhat le, mert épp más a véleménye, vagy mert neki kevesebb a %-a, vagy bal lábbal kelt. Ha meg nincsen letiltva a neved, akkor azért is lepontozhatnak, mert 3 napja nemtetszõ választ adtál egy teljesen másik kérdésre.
Engem nem érdekel a százalék. De amikor tizen éves éretlen kis idióták halál komolyan beírják, hogy szüzesség elvesztésénél egyáltalán nem lehet teherbe esni, az egy kicsit felhúz. Normálisan leírom a dolgokat, erre érvelés helyett hisztizve lepontoznak. Szánalmasak. Ha valakinek nem teszik a válasz, akkor ne tegye el a kérdést.
Ugyan nem a pasikról és a csajokról szól de a lényeg ugyanaz.
Fáj a csupasz igazság! Esetleg tudja, hogy nála a bibi, de kérdez, olvasgat itt és, ha nem neki tetszõt válaszolsz, megbüntet! :D
A kérdező hozzászólása: Ha egy kérdésnél leírja, hogy hány pasival csalta meg a párját és leíroma véleményemet, hogy ez gerinctelenség, kicsit erõsebb stílusban, akkor 82% ról már másnapra csak 75%-on fogok állni. Utána még egy ilyen bicskanyitogatós kérdés van, hogy megütöttem a csajomat és jól tettem e, de leírom, hogy nem tetted jól és már csak 70%-on vagyok. Aztán írok 20 kdves választ és nagy nehezen megy felfelé 2-3%-ot a hasznos válaszok száma. Fair dolog ez?
"akkor 82% ról már másnapra csak 75%-on fogok állni" Es ez miert zavar?
A kérdező hozzászólása: 92%-on voltam 2 hete, már csak 69%-on vagyok.
A kérdező hozzászólása: Semmit, csak rosszul esik, hogy az igazság azt jelenti, hogy senkit sem érdekel legtöbbször.
69% (: If you know what i mean (:

Miért nézik le itt egyes irigykedő anyukák a másik gyerekét, ha ő már korábban képes valamire, mint az átlag?

Miért kell irigykedni másik gyerek gyorsabb/másabb fejl?désére, csak mert az övé még nem tart ott? És mindezért miért kell az ügyesebb gyermek anyukáját kérd?re vonni ezerszer, és még burkoltan hazugnak nevezni? Egyáltalán miért nem lehet felfogni, elfogadni, hogy minden gyerek más ütemben fejl?dik, valamiben el?bb, valamiben kés?bb lesz ügyesebb?

Legjobb válasz: Szerintem meg félnek, hogy az õ gyerekük ezek szerint "lemaradt" a fejlõdében. Én atérzem olykor. Az elsõ gyerekem mindent koran csilant. 3 honaposan pörgött-forgott, 6-7 honaposan felült magatol, és felallt. 11 honaposan úgy futott, mint a nyúl. Majd jött az öccse, aki 6,5 honaposan nem akar forogni, kúszni... A Dévényes nõ azt mondta nekem, hogy valoban baj, ha mindent gyorsabban csinal a baba, hiszen az annak a jele, hogy merev izomzata van. Nagyon oda kell ilyenkor figyelni, hogy a mozgast szabalyosan csinalja, mert ha nem, az a késõbbiekben okoz tanulasi nehézséget, figyelemzavart, magatartas problémat. De annak sem örülök, hogy a kicsi meg ennyire lusta. Most õt extra kezelés ala vették... Szoval nem biztos, hogy irigység, lehet félelem, hogy nem tudja, vajon a masiké miért. Vagy tudjak, hogy nem minden esetben jo a gyors és korai mozgasfejlõdés. Oda kell ra nagyon figyelni!

Szerintem meg félnek, hogy az õ gyerekük ezek szerint "lemaradt" a fejlõdében. Én atérzem olykor. Az elsõ gyerekem mindent koran csilant. 3 honaposan pörgött-forgott, 6-7 honaposan felült magatol, és felallt. 11 honaposan úgy futott, mint a nyúl. Majd jött az öccse, aki 6, 5 honaposan nem akar forogni, kúszni... A Dévényes nõ azt mondta nekem, hogy valoban baj, ha mindent gyorsabban csinal a baba, hiszen az annak a jele, hogy merev izomzata van. Nagyon oda kell ilyenkor figyelni, hogy a mozgast szabalyosan csinalja, mert ha nem, az a késõbbiekben okoz tanulasi nehézséget, figyelemzavart, magatartas problémat. De annak sem örülök, hogy a kicsi meg ennyire lusta. Most õt extra kezelés ala vették... Szoval nem biztos, hogy irigység, lehet félelem, hogy nem tudja, vajon a masiké miért. Vagy tudjak, hogy nem minden esetben jo a gyors és korai mozgasfejlõdés. Oda kell ra nagyon figyelni!
úúú engem barátnõm is leszólt az én fiam 4 hónaposan forgolódott oda-vissza 5 hónaposan támaszkodva egyedül! felült 6 hónaposan támaszkodva állt 8 hónaposan ment 5-10 lépést stabilan... Hát kész volt õ is... mindenki azt szeretné ha az õ gyereke lenne a gyorsabb az ügyesebb de ez nem mindig megy így és ilyenkor van egy kis féltékenység. Én is kaptam barátnõmtõl hogy milyen lesz a gyerek gerince meg én siettetem stb... Közöm nem volt hozzá... A gyerek diktálta a tempót mi meg csak ámultunk ezerrel..
Harmadikkal és utolsóval maximálisan egyetértek, az én fiamról sem hittel el senki, hogy 10 hónaposan tudatosan használta a 'nem, de, apa' szavakat. Viszont elmúlt 16 hónapos, mire egyedül elindult......
Örülök, hogy felhoztad ezt a témát, sejtem, melyik kérdésre gondolsz. Ott nem az volt a baj, hogy a hat hónapos gyerek pohárból ivott, mert tényleg van ilyen. A probléma az volt az illetõ válaszával, hogy a "Hogyan taníthatnám meg egyéves gyerekemet a pohárból ivásra?" kérdésre semmiképpen sem jó válasz az, hogy "Rá sem kellett volna szoktatni a cumisüvegre, az enyém már hat hónaposan ivott pohárból." Hogy miért nem? Mert ezzel nemhogy nem segít, hanem még inkább elhiteti a kérdezõvel, hogy akkora hibát vétett, amit most már alig fog tudni visszacsinálni. Ha az lett volna a kérdés, hogy kinek milyen idõsen tanult meg a babája pohárból inni, semmi baj nem lenne ezzel a válasszal. Egyébként hasonló kategória a "Hogyan szoktassam le a cicin elalvásról?" "Rá sem kellett volna szoktatni" (Kösz, jól tudja a kérdezõ hasznosítani a választ), illetve a "Ma utazunk elõször buszon a babámmal, mire figyeljek?" - kérdésre az "Én soha nem szállnék fel csecsemõvel buszra, miért nem viszed autóval?" - típusú építõ jellegû válasz. Volt, aki ehhez még hozzátette, hogy minek szül az olyan, akinek nincs autója. Kösz.
na igen én is voltam így :-) a lányom mindent nagyon hamar csinált a fiam meg pont az ellenkezõje volt a lányomnál a doki sem hitte el addig míg nem látta és folyton azt hitték nagyzolok a fiamnál meg lesajnáltak mert 6 hónaposan még a fejét sem emelte mondjuk egy kicsit én is paráztam h nincs e baja a fiamnak mert furcsa volt a lányom után ez a lassúság de gyorsan behozta a lemaradást most a 3ik meg semmit sem csinál "rendesen" lassan már mászik de forogni nem akar pl meg kellene értetni az emberekkel h mindenki más és mit számít h mikor állt fel pl felnõtten úgysem ez fog dominálni nem kellene versenyeztetni a babákat mert nem csak a anya hanem a baba is veszíteni fog vele
*kicikizni
Az én gyerekem is tlejesen egyedül ivott üvegpohárból 9 hónaposan, és már én is megkaptam itt, hogy hazudok, meg hogy csodagyerek, persze.Pedig csak a kérdésre válaszoltam, hogy mióta tud a gyerek pohárból inni.A nagymozgásokban viszont sokkal lassabb volt.Én is láttam azt a 6hónapos poharas kérdést és szerintem nem kellett volna kicikini azt az anyukát.
Nyitni kellene a világra! Az anyukák többségbe elég bezárt világban él, ezt nem rossz értelemben írom, de emiatt sokszor nem látunk tovább az orrunknál. S szerintem a neten leírtak sokszor más értelmet nyernek, mintha személyesen megbeszélnénk a dolgot. Így sok a félreértés is, holott senkinek nem az volt a célja, hogy dicsekedjen, irigykedjen, megbántson.
A kérdező hozzászólása: Nem az én gyerekem kapcsán kérdeztem, szerintem õ teljesen átlagos. csak olvasgatok itt ezt-azt, és nem értem a kérdõrevonásos anyukákat. amit a gyerek magától csinál elõbb az miért baj? fõként miért kell feltételezni, hogy azt a szülõ erõltette? ha meg megtanulható/elsajátítható/hozzászoktatható dologról van szó, az meg mindenkinek adott, csak kellõ türelem, odafigyelés és idõ kell hozzá. de a gyerek "dönti el", hogy megcsinálja-e vagy sem
Miért érzed, hogy ez egybõl irigykedés? Szerintem ez akkor irigység a lassabban fejlõdõ babák anyukái részérõl, ha a gyorsabban fejlõdõ babák anyukái részérõl ez a dolog lenézés. Sokszor úgy jön le, mintha lenéznék a "lassabb" babákat, te pedig úgy érzed irigykedek a "gyorsabb" babádra. Na, egyiknek sincs értelme.
Szerintem nem irigykednek a szülõk, inkább a dicsekvõ szülõkkel van a baj, akik olyan stílusban mondják el, hogy nem kapják meg rá a megfelelõ választ és máris azt hiszi, hogy irigykednek rá. Pedig nem. Ha én valamit pusztán elmesélek, és máris olyan érzésem van, hogy irigykednek rám, akkor azt dicsekedtem és nem meséltem. Vagy üldözési mániám van.... Az én fiam ment 8, 5 hónaposan, hozzáteszem nem orültem neki. Sokszor rákérdeztek, hogy mikor tanult meg menni, mondtam 8, 5 hósan. Erre azt hitte mindenki dicsekszem. Ezt visszahallottam. Viszont amikor más gyereke beszélt 1, 5 évesen. az enyém meg nem, és mondtam hogy ez nem is zavar, akkor meg azt hitték irigykedem. :-D Szóval elég hülye dolog ez. Hát még az irigység mekkora baromság...
A kérdező hozzászólása: jó, az egyéves verselõ az tényleg picit hihetetlen, de mondjuk az, hogy valakinek a babája 6 hónaposan pohárból iszik az miért olyan csodabogár? (most olvastam egy ilyen fórumot) Ez csak szoktatás kérdése, nem a baba fejlõdött gyorsabban:) Bárki rászoktathatja a gyerekét a pohárból ivásra. Max nem minden gyerek fogékony rá egybõl...
Szia! Én csak a dicsekvéstõl vagyok rosszul.Az hogy a gyerek 9 hónaposan vagy 15 hónaposan kezd egyedül járni, szerintem teljesen lényegtelen.Sokkal inkább tartom fontosnak, hogy késõbb, mondjuk 10 évesen ki tud gyorsabban futni, jobban úszni stb. Én inkább a fordítottjával találkoztam, a nagyobbik fiam mindent késõbb csinált, viszont ha elkezdett valamit, rohamtempóban fejlõdött és pikk-pakk lehagyta a kortársait akiktõl korábban le volt maradva.Nálam inkább mindig az verte ki a biztosítékot, hogy néhány "csodagyerek" anyukája ámuldozott, hogy a fiam még nem jár, nem beszél stb. Most bezzeg amikor már ügyesebb mint az õ mindentudó gyerekük meg nem mondanak semmit:)
Ha valaki egyszerûen elmeséli, hogy az Õ gyereke már mi mindent tud csinálni, azzal az ég egy adta világon nincs semmi baj. Egyik gyerkõc ebben ügyes és gyors, a másik abban. A gondok akkor jönnek, amikor elhangzik a "Hogyhogy a tiéd még nem.." kezdetû mondat, esetleg a "Miért ilyen a picike a babád, az enyém már ennyi idõsen..." Általában ezekre ugrik az ember. Hiszen legtöbbünkben van egy kis félelem, hogy a gyerekünk rendben van-e, megfelelõen fejlõdik-e. Számomra azok az anyukák gázosak, aki versenyeztetik a gyerekeiket. A burkolt hazugnak nevezésrõl meg azt tapasztaltam, hogy vannak anyukák, akik picit felülértékelik gyerekük aktuális teljesítményét, és jóhiszemûen "dicsekszenek vele" Gondolok itt arra, hogy: - ül a baba (nem teszi hozzá, hogy párnával megtámasztva. - jár a baba ( ha fogja mindkét kezét) Meg még egy csomó ilyen van. Ha a te babád is gyors a fejlõdésben, nyugodtan örülj neki, csak közben gondolj azokra, akik esetleg éppen aggódnak a sajátjuk miatt. Ezek a különbségek meg elmúlnak egyszer.
Engem nem zavar kinek mit tud a gyereke, irigy sem vagyok, de vannak néha olyan anyukák, akik szerint a billentyûzet mindent elbír.Sosem felejtem el azt a harcos anyukát, aki közölte, h az anyatejes babák butábbak mint a tápszeresek, mert az õ tápszeres gyereke már 1(!) évesen hosszú verseket mondott.:DDD Azt hiszem, egy ilyen kijelentés még a legnagyobb jóindulattal sem tartható igaznak.:) ) Viszont szoktam olvasgatni, és sztem inkább az lehet a baj, h ha valakinek elõrébb jár a gyereke, az sokszor szinte lekezelõen tudja ezt mondani, pl ha kérdés, h "baj-e ha 1, 5 évesen nem beszél", akkor mindig elõkerülnek páran akik orvoshoz küldenék a kérdezõ gyerekét, mert az övék 1, 5 évesen már mondatokat mondott.Ez erõsen irritáló lehet.
Talán mert sok dicsekedõ anyuka irreális dolgokat ír. Volt pl egy kérdés, ahol a kérdezõ szerint a kisbabája 3 hetesen tudatosan mosolyog rá. És nem hiszi el hogy ez még nem tudatos. Más szerint a gyereke már beszél, mert 3 hónaposan véletlenül kiadott olyan hangsort, amit apának lehetett érteni. Másik kedves dicsekvõ anyuka szerint a 8 hónapos gyerek szobatiszta, mert folyton bilire kényszeríti, és szerencsétlen gyerek néha bele is pisil. Szóval nagyon nem egyformán látjuk a dolgokat. Azzal ha egy gyerek 6 hónaposan feláll, vagy 9-10 hónaposan jár, 1-1, 5 évesen beszél, semmi bajom. Az nem nonszensz, hanem az átlagosnál picit gyorsabb fejlõdés. De hozzátenném, hogy általában minden baba más más téren jár elõrébb. Van amelyik hamarabb jár, van amelyik hamar beszél, vagy rajzol, de nem mindet egyszerre.
Én már a fordítottjával is találkoztam, amikor a gyorsan fejlõdõ baba anyukája nem érti, hogy miért nem áll már a másik gyereke...szóval oda-vissza megy ez a dolog. Ha neked gyorsan fejlõdik a babád, örülj neki, akinek meg lassabban fejlõdik, abban szerintem nagyobb az aggodalom, mint az irigység, mert amikor sokan azt írják, hogy 6 hónaposan már áll a gyerek, és a tiéd még 8 hónaposan ezt nem csinálja, akkor azt hiszed, hogy a tiéd le van maradva, holott nem is. Úgyhogy én nem hiszem, hogy irigykedés, hanem csak aggódás, vagy max. értetlenkedés. S ez sajnos megint egy olyan kérdés, hogy vita lesz belõle. :( Bocs, de ezt érzem.
szia! elsõ babám, most 6hetes.Volt egy kérdés már nem tudom pontosan hogyan szólt, és mivel nem tudom pontosan mit mikor kell csinálni, hát én is leírtam mit csinált eddig a kisfiam mikor, és utána megkérdeztem, hogy mikor szoktak elkezdeni gügyögni.Kicsi fiam kétnaposan hason fekve simán forgatta a fejét, 1 hetesen tartotta a nyakát, 3 hetesen oldalra fordult, kinyomja magát a kezével, tolja magát a lábával, vizszíntesen forog, 5 hetesen egyik éjjel hasról hátra fordult, nyújtogatja nyelvecskéjét, lábacskáival rugdalózik, kapálózik, mosolyog.Fogalmam sincs mit mikor kell csinálni, de megkaptam, hogy hazudok, mert még túl kicsi, hogy ilyet csináljon, de hát miért hazudnék, nem hinném, hogy bármi hasznom lenne belõle.Sztem sokan irigyek, sokan aggódnak.Sztem mindig úgy van hogy az emberekben vagy egyfajta önzõség, hogy az övéké legyen jobb, ügyesen, szebb, sztem teljesen természetes emberek vagyunk, senki sem tökéletes.
"Én nem hiszek ebben a szubjektív dologban." Én meg nem hiszek a gravitációban.
A kérdező hozzászólása: Ezt a kommentet máshonnan másoltam, de igaznak hiszem: , , az azonos nemûek mondják ezt de ha egy csajra 10 fiúból 9 azt mondja hogy szép akkor az szép és a 10 csaj meg azért r.ibancozza le mert szebb náluk. A szépség nem szubjektív. ellenkezõ nemnél is igy mûködik. A válasz 32%-ban hasznosnak tûnik. A válaszíró 81%-ban hasznos válaszokat ad."
A kérdező hozzászólása: Vagy ez: , , A szépség szubjektív, de van egy általánosan kialakult kép a megfelelõ nõi egyedrõl, így a legtöbb "ideál" hasonló. És persze vannak tipikus vonások, amiket biológiai szempontból tudat alatt keres az ember, szóval szubjektív, de bizonyos szempontból tudat alatt azt keresed, aki megfelelõ lesz utód képzésre, és hasonó..."
De amúgy ki nem szarja le a pontozást?! Te a világ összes nõjének meg akarsz felelni? Nem teljesen mindegy, hogy kit hány pontra értékelnek? Lehet, hogy amúgy megszólalni se tud, és a normálisabb nõk menekülnek tõle... Inkább MAGADDAL foglalkozz, és sokkal sikeresebb leszel!
Mert jó a kisugárzása, ennyi. Ugyanez a pasi kevésbé mosolygósan, kevésbé belõtt hajjal, görnyedt testtartással, divatjamúlt ruhákban 2 pontos lenne.
Azt hiszel amit akarsz, de a szépség szubjektív, pont.
Jo pasi. De meg se kene. Olyan "mümajer" tipus. 22L
Nekem egyáltalán nem jön be :D
Pont ilyen arcom van csak kék a szemem. Akkor úgy látszik elég, ha kisportolom magam, szolizok, veszek pár izommutogatós ruhát, lebarnulok és máris megvan a 10-es külsõre! :) Szerintetek menni fog ez jövõ nyárra nekem? Most 188 cm és 70 kiló vagyok.
És kit érdekel?! Nekem akkor sem jönne be, ha rajtam kívül mindenkinek tetszene.
A kérdező hozzászólása: Kb a 44 kommentbõl 35 8 pontra vagy annál többre taksálja. Ez pedig azért elég nagy többség.
Akkor én a 10%-ba tartozom, de nekem tényleg nem jön be. A fiú aki tetszik, kicsit sem sportos, nem jár divatos ruhákban, nem vigyorog ilyen hülyén, nincsen ilyen "de menõnek hiszem magam" kisugárzása, kb. ennek a csávónak pont az ellentéte. De õ bejön. Ez a valaki a képen meg nem.
Nálam ez a pasi max. 5-ös. Nem az esetem.
Szóval válogassuk ki a neked tetszõ kommenteket, és az alapján ítéljük meg. Mondjuk már a legelején is volt, aki leb*zizta, szó se róla. Meg kapott 5-6 pontokat is. Ha nem lenne szubjektív dolog, akkor hogy kaphatott volna 5 pontot? Ha nem lenne szubjektív dolog, akkor nem a 90%-uknak jönne be, hanem 100%-nak. (Bár a 90% felõl vannak kétségeim.) Látod, ez jelenti azt, hogy szubjektív. A te gondolatmeneted viszont objektíve torz.
A kérdező hozzászólása: Szerintem ezt hagyjuk, mert ilyenkor már nem jönnek releváns válaszok, hanem ilyen vigasztaló típusúak, hogy áá, nekem nem jön be. Pedig kizártnak tartom, hogy valamilyen szinten ne jöjjön be ez a pasi a 20 on éves lányok 80-90%ának.
Ettõl még lehet szubjektív. A szubjektivitás nem azt jelenti, hogy nem tetszhet soknak, meg nem is azt, hogy akkor legalább ugyanannyinak nem tetszik, mint amennyinek tetszik. Attól szubjektív, hogy ahogy látod itt is, van, aki csak 5 pontot ad neki a 10-bõl, mint látod, van, aki 2-t, és van, aki egyenesen leb*zizza. Nyilván õk, meg akik 2 pontot adnának neki, kicsit sem találják szépnek.
A kérdező hozzászólása: Én sajna nem hiszem. Ha egy pasi nem sportos nem helyes, akkor akármilyen szinten is boldog, mosolygós, fullos ruhákat hord, akkor sem kap 5-6 pontnál többet. Míg egy ilyen pasi, ha kissé le is van amortizálódva, akkor is 5 pont felett fog kapni szinte mindig. Én nem hiszek ebben a szubjektív dologban. A mai huszonéves lányok 90% ilyen beütésû vagy valamilyen szinte hasonló srácokkal látom. Lehet megkövezni. A szörnyû meg az, hogy ha mondod itt azt, hogy mindig elutasítanak a csajok, akkor az ehhez hasonló fiúk kiosztanak téged, hogy veled van a hiba, nem jól közeledsz stb. Holott szerintem ép és rendes eszû pasi intelligens módon közelít a csajokhoz, de kizárt, hogy azzal is ugyanolyan nagy számban lenne sikere náluk, mint az ilyesmi fickóknak. Pedig ezek sem tettek le többet az asztalra, az az 1-2 év konditerem az nem több. De vonzónak születtek, és azt látom, hogy ezu pokolian nagy hendikepp, akkor is, mikor ezt itt a gykn 10 bõl 9 lány állítja, hogy nem az.
Én így is kettõ pontot adnék neki, egyáltalán nem jön be, inkább taszító...
Ez egy jó pasi és ennyi.

Az Opera Next 12-ben, nem jön le a listafül, mint a mozillába ami a link mellett van jobbra, az itt nincs. Minden beállítást megnéztem de sehogy se találok. (Listafül vagy mi asszem) Miért van ez?

Legjobb válasz: opera:config#UserPrefs|ShowDropdownButtonInAddressfield ezt másold be a címsorba, enter, majd ott lesz, hogy: Show Dropdown Button In Addressfield ide tegyél pipát, majd mentés. 11.6ban mûködik, remélem a 12esben is benne van

opera:config#UserPrefs|ShowDropdownButtonInAddressfield ezt másold be a címsorba, enter, majd ott lesz, hogy: Show Dropdown Button In Addressfield ide tegyél pipát, majd mentés. 11.6ban mûködik, remélem a 12esben is benne van

Miért nem foglalják le magukat a magányos, és nőgyűlölő srácok a helyett, hogy itt szidnak minden nőt?

Jó, megértem hogy az elutasítás xar dolog, kb. olyan érzés mint akit pofán b*sznak egy tölgy fa gerendával. Nekem is volt olyan pillanatom, hogy a bajszom alatt elküldtem volna melegebb éghajlatra, de ilyenkor nem azt kéne, hogy megrázza magát az ember és tovább lép, ahelyett hogy elmondanának mindennek a nőket? Én magamat inkább egyedülállónak nevezném, és én inkább "bekockulok" és azzal foglalom le magamat 2 nő keresés között. Ebbe annyira belebírok merülni, hogy letojom a külvilágot. 22 éves vagyok. Kinézetem átlagosnak mondható, 168 cm magas, kedves, jó fej, tisztelettudó vagyok.(tudom hogy kicsit sablonos leírásnak tűnik de én tényleg ilyen vagyok) Na a lényeg az, hogy valami jobb hobbit nem tudnak ezek a srácok, mint gyk.-n keseregni?

Legjobb válasz: látod, hogy nem

látod, hogy nem
A kérdező hozzászólása: Meg annyival kiegészíteném, hogy nem érzékeny a lelki világom. Több pofont is kaptam az élettõl, de mindig fel keltem, és láthatjátok még mindig itt vagyok, és elhiszem, hogy vannak normális csajok a világban. :)
majd ha egymás után kapsz 30 visszautasítást zsinórban te is szidni fogod a nõket :)
A kérdező hozzászólása: Épp ezért nem kell kézzel-lábbal kapálózni egy nõ után. :) Én is most egyedülálló vagyok, de elkockulgatok + zenét hallgatok mellette, meg néha ismerkedek is. Nem viszem túlzásba a nõzést az egyszer biztos. :D
Kérdezõ, te a 40.-dik kudarc után mit tennél? Meg ahhoz mit szólsz, hogy a legtöbb csaj megnézi a külsõt, és az alapján megítéli az embert teljesen?!
A kérdező hozzászólása: A 40.-ik kudarc után (bár én számolnám) tartanék egy kis szünetet, mert akkor már teljesen bele lennék pörögve/örülve a nõ keresésbe, és kell egy kis nyugodalmi idõ, hogy egy kicsit kifújd magad. :) Addig azt csinálnám amit a legjobban szeretek. :) (nem tudom, hogy te mit szeretsz, de azt ajánlanám neked is mint figyelem elterelésnek :) ) A kinézetrõl meg csak annyit, hogy én direkt úgy szoktam választani, hogy ne a First Class kategóriájú csajok közül válogassak, hanem amelyik pont megfelel az ízlésemnek, és stílus világomnak. :) Az ilyen csajok soha nem vontak le egy vonalú következtetést, hogy ha már így nézek ki akkor csak a belsõm is ilyen lehet. Neem. :) A lényeg az, hogy legyen közös beszédtéma (hobbi, akármi), meg az hogy te kezdeményezz a beszélgetést, és ügyelj a szép fogalmazásra akár élõben, akár írásban ismerkedsz. :)
A 40. kudarc után a helyedben én elgondolkodnék a csajozási módszerem sikerességérõl, mert láthatóan egy kalap kakit nem ér. Komolyan dolgozd át...
Én nem szidom õket, bár okom lenne rá bõven.
és hol ismerkedsz?
A kérdező hozzászólása: Én kérlek szépen társkeresõ oldalakon. :)
A kérdező hozzászólása: Nem azért írtam. Meg amúgy se lennék benne távkapcsolatban. :D
Te is ugyanazt csinálod, csak mellé még elhintesz pár jó tulajdonságot, hátha akkor valami magányos csajszit megragad a kis érzékeny lelked. Nice try:D
Te is ezt csinálod.
ne is próbáld :) én már belefutottam hasonló vitába és be kellett látnom hogy semmi értelme. A külvilág ha hibás, mások tehetnek róla... ez lesz mindenre a magyarázat. Megértelek és respect for you! próbáld meg csak ignorálni õket vagy ha vitázni van kedved... hát arra mindig vevõk lesznek :D
A kérdező hozzászólása: Én nem szidtam a nõket soha, csak a bajszom alatt kicsit voltak olyan pillanataim de gyorsan túl tettem magam rajtuk. :)
Miért nem foglalják le magukat a magányos, és nõgyûlölõ srác gyûlölõk a helyett, hogy itt szidnak minden nõgyûlölõ srácot?
A kérdező hozzászólása: Ezt szerintem a végtelenségig lehetne bõvíteni 5-ös. :D
Kicsit olyan szagú ez a kérdés, mintha nõ tette volna fel.. Amúgy pedig Te is éppen azt teszed.
A kérdező hozzászólása: Írtam igen, hogy a bajszom alatt, de soha nem mutattam ki ezt a nõk felé, inkább jól megráztam magam, és inkább újra neki álltam kockulni, ill. nõt keresni, tehát én sem áll szenteskedtem. :P
"álszenteskedés" Bocsi! :)
A kérdező hozzászólása: Jah igen, ezer bocsánat. ^^"
Nem csak nõket szidok itt :DD Utálom a parasztokat deafultba. Hogy egyedül vagyok annak pedig ez az egyszerû az oka: People = shit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!