Találatok a következő kifejezésre: Itt miért le (58 db)

Itt miért kurváznak le minden lányt, aki kicsit másképp áll a szexhez?

Gondolok itt arra hogy: nyitott kapcsolat, gruppen, futó kalandok, stb.

Legjobb válasz: A kurvázást én is elítélem, de a pornófilmeken "edzett" 13-15 éveseket néha helyre kell tenni. Szóval, ha azt kérdezi, baj-e hogy egy héten öt különbözõ fiúval feküdt le, meg fogom ezután is írni, hogy "igen". (még akkor is ha ezért prûd erkölcscsõsz vénasszony leszek ;)

A kurvázást én is elítélem, de a pornófilmeken "edzett" 13-15 éveseket néha helyre kell tenni. Szóval, ha azt kérdezi, baj-e hogy egy héten öt különbözõ fiúval feküdt le, meg fogom ezután is írni, hogy "igen". (még akkor is ha ezért prûd erkölcscsõsz vénasszony leszek ;)
Szerintem az is vicces hogy 16-18 evesek kurvaznak le 13-15 eveseket azzal a szoveggel, hogy ok mennire tapasztaltak, az o idejukben bezzeg maskent volt, meg hasonlok... :) Hajra!!!
Én nem szoktam, szerintem kurva az aki pénzért adja a testét. A baj az, hogy ezek a lányok 11-13 évesen már szexelnek, igaz nem pénzért, de fogalmuk sincs, mit csinálnak. kérdéseikbõl kiderül, hogy még semmit nem tudnak a biológiáról, nem beszélve az életrõl. Egy idejekorán átélt szexuális élmény az egész életed megváltoztathatja. És ami még nagyobb baj, hogy tdatlanok, felelõtlenek, nem védekeznek, és ez borzalmas, és felháborító! És kérdem én azt is, hogy ezeknek a gyerekeknek milyen szüleik vannak? Miért nem világosítják fel, beszélgetnek velük és törödnek velük? Én sokat gondolok arra, hogy erre a világra szülök gyereket? Félelmetes. Az én idõmben még volt erkölcs, 14 évesen még nem is csókolóztunk, nem ám mint most... A nyitott kapcsolat, grupi, futó kaland nem a tizenévesknek való.
Mindig van olyan ember, aki így gondolja, de ebbõl nem kellene általánosítani!
egyszer volt egy beszolása azt hiszem gagstának, mikor állandóan megrótták hogy a nöket kurvázza. "hogy is hívjam azokat a nöket akik oda jönnek koncert után és felajánlják hogy akár mindenki megrakhatja egyszerre, és úgy megalázhatóak ahogy csak lehet. ezeket nem tudom kisasszonyoknak hívni" valami ilyesmit mondott. és igaza volt. ha nem viselkedsz erkölcsösen és ahogy írták hogy baj-e hogy minden nap mással csinálom azok kurvák. volt olyan lányka annak idején a mi ársaságunkba is (már 10 éve ennek) hogy mindenki kivihette discobol akár egymás után többen is. mindenki kurvának hívta pedig nem kért érte pénzt. csak sajna szegénynek lelki problémái voltak amit csak felnött fejjel fogtunk fel. amúgy miért külömböztetei meg a társadalom a "ledér" nöket? mert könnyen teherbe esnek és az emberiség szempontjábol jobb ha csak pár gyerek van de tisztességest nevelést kap mint 10 és egy segélykéröek lesznek. aztán a sok sok betegség terjesztése. a férfiakat azért nem külömböztetik meg mert ne esnek teherbe, habár ugye nekik is gondját kellene viselni a gyereknek, de ök könnyen megteszik hogy leszarják az anyát és a gyerekét.
Engem is jópáran lekurváztak már. Van egy kérdés amire 45 válasz érkezett és minden 2. ember lekurvázott. És csak azért mert õk azt hiszik hogy felelõtlen, tudatlan kislány vagyok. De fogadni mernék hogy többet tudok pár dologról mint eggyes 18 év körüli lány.
lol elõzõ én nem kurváztalak le de amit te csináltál az nagyon nem piskóta amit a harmadik ír az szerintem is vicces... te még csak 13 éves vagy, én már 13 és fél vagyok de én szerelembõl vesztettem el a szüzességem, a te korodban én még barbiztam és eszembe se jutott a szex... röhej. én nem kurvázok le senkit. ha jólesik neki csinálja, csak könyörgöm: VÉDEKEZZEN!!! ne kelljen egy ártatlan embernek meghalnia azért mert az anyja nem bírt magával... az abortusz borzalmas dolog...
Interneten, fõleg ilyen fórumokon bármit lehet mesélni, hazudni. Ezért senkit nem keres meg a rendõrség.. Miért kell rossz indulatúnak lenni.
15:49 Kérem várja meg, amíg a rendõrség felveszi Önnel a kapcsolatot és kihallgatja a fórumon bevallott "kiskorúak megrontása" bûncselekménnyel kapcsolatban. 13 éves kiskorúval szexuális kapcsolatot létesíteni bûncselekmény, ami miatt a rendõrség eljárást indít ismeretlen tettesek ellen, Önt pedig tanúként fogja kihallgatni az ügyben.
A k.rva valóban nem a legjobb szó, én a ribancot használnám inkább...
Én 13éves koromban vesztettem el a szüzességem egy olyan fiúval, akit szerettem, és õ is engem. Nem bántam meg, mert nem volt miért. Huszas éveim elején járva elmodhatom, h 5fiúval volt szexuális kapcsolatom. Na akkor mire föl általánosítunk. Nem evvel van a baj, hanem egyesek mentalitásával, és hozzáállásával. Az elõzõ komment meg sztem értékelhetetlen.
Sziasztok! Hát már bocs de igazuk van azok télleg ribancok akik már 13 évesen nem szüzek.. képzeljétek én is annyi múltam és nem akarom még elveszíteni és nem azéé mert ronda vagyok vagy valami(sokan letérdelnének elõttem) hanem mertvan bennem annyi és az még túl korai szerintem... és most jöhetnek a kommentek hogy mien vagyok de hát ez van.
Engem nem érdekel ki mit csinál, de ha a lányokat k*rvázzák, akkor a fiúkra is találjunk már ki vmilyen jelzõt!! A "nõkre"(már aki az, és nem csak luka van) ha okkal, ha ok nélkül, de mindig van vmi megjegyzésük, az ugyanolyan, vagy talán erkölcstelenebb(hát inkább) férfi társadalomnak, még tizenéves kis p*csként is(akik itt osztják az észt, de mire föl). Most tekintsünk el attól, h szégyenteljes 12-13évesen ezt csinálni, DE VKI MEGB*SSZA ÕKET, ÉS LESZ*PATTJA a disco mellett. Azokkal mi lesz? Van korukbeli, van idõsebb, és van már agg korú is ugyebár feleség mellett. Lehet túlzok, és nem 12éveseket b*sznak az 40es, 50es, palik, de 16-18 már beficcen. Rendben, nem helyes amit a lányok csinálnak, sok ezek közül már így született, de sok ezzé vált. És kik miatt, A FÉRFIAK miatt. Ha nem lenne rá igény, vagy kereslet, van nem lenne menõ, stb.. akkor nem vállalnák be ezt egyre többen is többen. Már a mai fiatalok szexre éhesen jutnak ki méhbõl, és nem azért mert jól esik nekik, mert így vannak programozva. Beszéljük meg, mondjuk ki ezen dolgok helytelenségét, de nehogy már ez is csak a nõkre legyen kenve, h k*rvák. Pasiból 1000szer több hazudozó, baszógép van, de az a király..hahaha
Mert a magyarok [email protected] prûdek.
A kérdező hozzászólása: Nem írtam, hogy hány éveseket kurváznak le. De amúgy én nem 13 éves vagyok, hanem 21 és anyuka vagyok. Szóval nem magamra értem. Bár lehet én is le lennék kurvázva, ha itt boncolgatnám a nemi életem (fõleg a tinikoromat), csak éppen nem teszem, mert nem másra tartozik :)
Másképp áll a szexhez??? Ennyi idõsen sehogy sem kell állni a szexhez. Nem viccbõl mondjuk. De asszem én már feladom a harcot, mert reménytelen. 13 évesen mindenki baromi jól tud mindent, mint egy 18 éves stb. Na, pontosan amikor ezt mondod, akkor derül ki, h nem igy van. Miért egy igazi kurva nem másképp áll a szexhez? De pénzért. De nem tudom mit vártok, amikor nomrális esetben, a legtöbb érettebb ember felfogása szerint, az igazi szex nem errõl szól. Az egy dolog, hogy "haladunk" a korral, de csak remélem nem jött még el az az idõ, amikor 13 éves kor fölött már szûzek nincsenek, sõt, mindenki gruppennel kezdi. De bennetek ez komolyan nem hagy lelki nyomot? Ennyire gátlástalan lenne egy KISLÁNY? (13) Van egy 12 éves hugom, és rettegek. De az tuti, h õ nem lesz ilyen. Asszem ez nevelés kérdése is... asszem ennyi
jaa télleg. akkor bocs, te normális vagy. az nem piskóta, amit a medencés csaj intézett.
utolsó elöti válasz adó hol volt az a kérdés akik 45 en válaszoltak? milyen kérdést tettél fel? ez durva!!
A kérdező hozzászólása: Na jó, de már megint arról van szó, hogy a 13 évesek így meg úgy. De amikor a kérdést anno feltettem, nem a 13 évesekre gondoltam.

Lehet hogy csak általánosítás, de miért mondják a Szerbekre hogy "bunkók és fanatikusok"? (én nem gondolom így) Szeretnék megtudni többet a Délszláv háborúról, fõleg a Szerbek részérõl. (reméltem hogy itt valaki le tudná írni úgy hogy megértsem)

Szokásokat értek ez alatt, történetekre ami miatt ezt gondolhatjuk, a Szerb temperamentumról...Azt mondták nekem:"ha összejövök a szerb sráccal érdemes lenne életbiztosítást kötnöm"...nem értem. (remélem ezzel a kérdéssel nem sértettem senkit meg)

Legjobb válasz: Egyszer voltam Szerbiánan, akkor is kiraboltak. Egy forgalmas benzinkúton.

Egyszer voltam Szerbiánan, akkor is kiraboltak. Egy forgalmas benzinkúton.
Jó, persze, nem minden szerb bunkó, nekem is vannak teljesen normális, és kedves szerb ismerõseim...interpalson :D Tényleg nem szabad általánosítani, és bunkóság volt ez az életbiztosításos "vicc" De amúgy tényleg van egy elég érdekes mentalitásuk. Szerintem a legtöbb ember fõként a délszláv háborúval kapcsolatos sztorikból gondolja, hogy egy fanatikus nép. Ami nem is csoda. Ha rákeresel a neten, hogy délszláv háború, lehet érdekes dolgokat olvasni, az biztos. Tényleg nem éppen normális dolgokat mûveltek ott a szerbek (Bocsánat, ha ezzel valakit megbántottam) De persze minden ember más, és nem szabad általánosítani, hogy ez a nemzet ilyen, meg olyan. És gondolom, egy embernek az agressziója, és a "délszláv mentalitása" sem egy párkapcsolatban fog megmutatkozni :)
Én nagyon sokat ismerek és nagyon szeretem öket. Nem volt idaig problemam csak eggyel, de az egy cigany volt. Fanatikusak voltak, de most mar nem annyira azok. A szerb ferfiak allitolag nagyon jol szeretnek.

Szerintetek itt miért pontoztak le?

Nem értem, hogy mivel mondtam volna annyira rosszat, hogy 57%-ra lepontozzanak. Nem magasztaltam túl egyik filmet sem, csak elmondtam, ellenben vettem a fáradságot és röviden jellemeztem azt a hármat, melyeket a leginkább motiválónak tekintettem. Szerintem így helyes, ha érdemben válaszolunk a kérdezőnek és nem csak odalökünk egy-két szót. Szeretek, szívesen segítek, de nem valami jó érzés, amikor azt látom, hogy hasztalanul fektettem valamibe energiát. Sajnos ez nem az első. Egy másik kérdésnél kérdezték, hogy "Hogy telik általában a napotok?" és én leírtam. Valakit nagyon feldühített, hogy személyes kérdésre személyes választ adtam, az én saját napom menetét? Ezt a legkevésbé sem szeretném, elnézését kérem. Vagy az zavarta, hogy mindezt nem csak szavak felsorolásával oldottam meg, hanem megfogalmaztam, hogy kifejezőbb és átérezhetőbb legyen? Mert a kérdezőt gondolom ismét csak nem odavetett szavak, esetleg egy-két tőmondat érdekelte, hanem az, hogy küzdenek-e mások is hasonló problémákkal és átélik-e ugyanazt nap mint nap.

Legjobb válasz: én ma 0-át kaptam korrekt válaszomra ... szóval ne törõdj ilyennel

én ma 0-át kaptam korrekt válaszomra ... szóval ne törõdj ilyennel
ne nézd a pontokat ... én téged olvasva néztem vissza az enyémet, de marhára nem érdekel
A kérdező hozzászólása: Tudom, de hát sajnos nem arról kéne szóljon, hogy ha valaki értelmesebb választ adott az illetõnél, akkor azt bosszúból lepontozza. Vagy éppen azért, hogy õ jobban elõtérbe kerüljön. Kicsit paradox dolog úgy segíteni másoknak, ha közben önzõ szándékaink is vannak. Az a baj, hogy ezek az személyek nem is igazán segítenek, csak ócsárolnak, leszólnak, gyalázkodnak a legtöbb esetben. Egy pszichológus bizonyára azt mondaná erre, hogy a belsõ feszültségeik, komplexusaik miatt, szerintem is így lehet. (Bocs, a kérdésben van egy-két fogalmazásbeli zavar, fáradt vagyok kissé)
A kérdező hozzászólása: Én például lepontozni nem is szoktam, csak felpontozni, hogy azzal tûnjenek ki az általam helyesebbnek vélt válaszok a többi közül. (Amúgy már megint, bocs a hibákért. :D)
A kérdező hozzászólása: Oks, rendben. Köszi. :) Attól még nem szép dolog, de hagyom annyiban akkor.
Sok kretén pontoz itt, teljesen hiteltelen történet ez a pontozósdi . Az sem kizárt, hogy az oldal is játszik a százalékokkal....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Nagyon helyes ez a hozzáállás, legalább pár ember legyen ezen az oldalon, aki tisztességesen segíti azokat akik kérik. :)

Itt miért a hívők pontozzák le a szkeptikusokat?

Ha a vallás kategóriában pontozzák le a hívők a kétkedőket, akkor teljesen jogos. De nem értem, hogy a valláskritikában miért? Miért nem lehet tudomásul venni, hogy ez "valláskritika"? Miért nem tudnak a hívők belenyugodni, hogy másnak eltérő a vélenye, nekik is van kategóriájuk, nekünk, szkeptikusoknak is. Miért kell itt is a vallásos értékítéletet súlykolni?

Legjobb válasz: Mert úgy tûnik, hogy a toleranciát és megértést már kivették a tanaik közül... Biztos elavult volt. Újabban gyûlölködni kell.

Mert úgy tûnik, hogy a toleranciát és megértést már kivették a tanaik közül... Biztos elavult volt. Újabban gyûlölködni kell.
A Koránban is benne van, hogy az igazhitûnek kötelessége terjeszteni a vallást. :-) De szerintem itt sem és ott sem jogos a lepontozás. Mint a kérdés is jelzi, azt kellene pontozni, hogy az adott válasz hasznos-e, és nem azt, hogy nekem mennyire tetszik, vagy hogy egyetértek-e vele... De itt mégis az a szokás, hogy akinek más a véleménye, azt jól lepontozzuk. Rá se ránts, némelyik kategóriában szinte dicséretnek számít, ha lepontoznak. Sõt, ha nagyon egyetértenének velem, azt hinném, hogy félrebeszélek. :-DD Pedro
Kedves Kérdezõ! Hogy a Bibliát mennyire cáfolták meg az új felfedezések arról lehetne beszélni, de csak akkor, ha olyan irodalmat is a kezedbe veszel, amelyet nem a média ajánl az embereknek. A mai tudományos világképbe ugyanis nem fér bele Isten, ebbõl kifolyólag magam is meglepõdtem, amikor bizonyos feltárásokról olvastam, mert a kutatásaim elõtt eddig ezeket senki sem említette, még az iskolában sem. Érdemes tehát ellátogatni egy megyei könyvtárba, és szétnézni. :-) Azonban nekem senkit nem áll szándékomban meggyõzni, tehát ha te arról vagy meggyõzõdve amit mondasz, akkor én arra nem mondok semmit. Minden jót ^^
Mi értelme lenne a valláskritika rovatnak, ha nem vallásosok felelnének meg az õket ért kritikákra, hanem más szkeptikusok? Végül is a Vallás rovat nem a Valláskritika ellenpólusa, mert ott nem a hitetlenekrõl folyik szó. Szóval szerintem a két rovat nem a két tábor "vacka". Én is azt tudom mondani, hogy azt, hogy egy válasz hasznos, vagy nem, azt mindenki el tudja dönteni. Mondjuk én nem is szoktam szavazgatni, csak ha nagyon felidegesítenek, akkor szavazom le, vagy ha precíz és pontos a válasz az ÉN kérdesemre, akkor fel. De el lehet dönteni, hogy egy válasz helyes-e, helytelen, vagy egyenesen rosszindulatú dezinformációt tartalmaz. Lehet, hogy aki leszavaz, nincs igaza, de sajnos nem lehet megakadályozni, hogy ha haszontalannak tart egy választ, és le akarja pontozni, akkor lepontozza.
A kérdező hozzászólása: ma 09:26 Teljesen egyetértek veled. Én azonban nem szoktam a vallás topicba rondítani. Azt gondolom, hogy mindenkinek megvan a maga helye, ahová irogathat. aki tudatosan a "másik" kategóriájába piszkít, az provokátor, szerintem. "Ha egy valláskritika oldalon lévõ válasz nem jól mutat be igét, vagy vallást, az nem hasznos válasz. A minõsítésem: nem hasznos. Ha jól mutat be valamit, az hasznos." Ezzel nem értek egyet! Akárhányszor ír, fogalmaz meg kritikát valaki, azt ti, hívõk mindig elkezditek kimagyarázni, akkor is ha nyilvánvaló. Számotokra nem létezik kritika, nem láttam még olyan valláskritikai kérdést, amelyre meg tudtátok volna állni, hogy ne kontrázzatok. Ezért is gondolom, hogy vallásról a két félnek értelmetlen beszélnie, még akkor is, ha kultúrált keretek között zajlik. Ti sosem fogtok egyetlen hibát, hiányosságot, logikátlanságot beismerni, akkor mi értelme van? Ezért gondolom, hogy mindenki maradjon a "vackában". Valláson kívül viszont a két fél között bármikor, bármirõl lehet párbeszédet folytatni...
Megmondjam mikor pontoznak le, ha igazat írsz!
Ez a lepontozósdi jól tükrözi az egyes oldalak színvonalát.
Gõgösek, mint a Sátán, és nem bírják elviselni, ha nem nekik van igazuk.
@Laci A probléma ott kezdõdik, hogy azoknak a dolgoknak, amikre az ateizmus épít, van önkritikája. Egyébként azzal a témával is az lenne, mint a vallással. Ellepik a térítõk, aztán hozzá ragad a kezük a piros hüvelykujjhoz.
Szerintem a "valláskritika" mellett "ateizmuskritika" kategóriának is lennie kéne. Ott az ateisták is lepontozhatnának minket, keresztényeket... Laci
A kérdező hozzászólása: tegnap 22:41 Ne csûrd, csavard, mert egyszerûen csúsztatsz! Én az archeológiáról beszéltem, a leletek magukért beszélnek! Pláne, hogy találtak írásokat, amibõl kiderül, hogy jézus nem az egyetlen feltámadtnak vélt messiás volt. Mondom tárgyi bizonyítékokról van szó. Te meg itt mismásolsz el tényeket. És úgy tünteted fel a tudományt, mint valami humbug varázslást, holott ez rátok jellemzõ. Tudom, hogy keserû a szõlõ, de azért ne hazudozz!
A kérdező hozzászólása: "Igen tény, hogy a Zsidóknál megjelent az idegen istenek imádata" Meg mi ez a fogalmazás, hogy megjelent?! A többistenhit volt ott a normális! Az egyistenhit jelent meg!
A kérdező hozzászólása: ma 19:10 Nem erre gondolta, hanem, hogy a zsidóknál kezdetben nem is volt egyistenhit! Érted?! Utána volt egy olyan momentum, hogy a zsidók szövetséget kötnek JHW-val és onnantól egyistenhit, ez tény. Amit meg te mondasz és hivatkozol a bibliára, az gondolom és úgy értelmes, hogy már a "szerzõdés" utáni idõszakra vonatkozik. És a Bibliát és a tévedéseit, hiányosságait már keresztbe kasul cáfolták. Amúgy is a hívõk meg a lelkészek nem azt szokták mondani, hogy a szentírást csak jelképesen kell venni? Miért írod le a részészetet? Többet bizonyított, mint a 2000 éves irományod, már bocs.
A kérdező hozzászólása: Ja, és teljesen kultúráltan írtam.
A kérdező hozzászólása: ma 18:38 Én konkrétan egy MTA-tag vallásokról szóló cikkébõl idéztem, ahol le vot írva, hogy a zsidók régebben több istent imádtak, Jahve (azaz a ti egy istenetek mellett), olyanokat mint Baal, Moloch és társai. Ez tény! Erre úgy le lettem pontozva mint a sz.r. Már bocs, de szerintem amit a régészet, kutatók és itthon egy MTA-tag állít az szerint igazabb, mint egy 2000 éves "szöveggyûjtemény", már bocs. Meg hát ott van Ashera esete is, Jahve kedvese... Õt ugyan más szkeptikus hozta fel, de már hallottam róla én is.
Kedves kérdezõ! A ma 19:46-os kommentedet, egy hívõ pont megfordítva megkérdezné, te beismernéd, hogy tévedsz? Nem! Mert teljesen abszurd, és értelmetlen dolognak tartod a vallást, és te a tudományt fogadod el. Te elvárod, hogy neked, vagy a tudománynak mindenki fejethajtson, de te megpróbálod elfogadni a vallást, a hitet? Megpróbálod megérteni? Szerintem nem. Most is te tulajdonképpen provokálsz, bár nem vettem annak. Te elvárod, hogy megértsenek, ne pontozzanak le, de a vallákritika kategóriában a hívõket lehet ócsárolni, elmondani mindennek, és provokálni. Te nem provokálsz? Dehogynem! Te a valláskatgóriában szoktál zöld kezet nyomni annak aki hívõ, és nem értesz vele egyet? Ha valaki a tudományt kritizálja az neked tetszik? Kíváncsi lennék, hogy az én hozzászólásom mennyire nyerte el a tetszésedet... Egyébként nagyon sok provokáló van a vallás kategóriában sajnos! Ráadásul még egymás vallását is ócsárolják az emberek...

Miért nem itt igázzák le egymást a Raptoidok és az UFO-k?

Az a kérdés, hogy ha több UFO faj is látezik és ezek vegyesen látogatják a Földet, ráadásúl még hadban is állnak egymással. Akkor miért nem itt a földön vívják háborúikat az el?ttünk ? Miért rejt?zködnek ? Ha már amúgyis erre járnak és tralálkoznak egymással miért osztoznak rajtunk, miért nem gy?zik le egymást és lesz az egész föld valamelyiküké.

Legjobb válasz: Ezeket melyik mesekönyvbõl szeded?

Ezeket melyik mesekönyvbõl szeded?
Jó kis UFO-szakértõ lehetsz, ha nem tudod a következõket. A humanoid, vagy az én szótáramban antropomorf lények, amiket te UFO-nak hívsz, valójában UFONAUTÁK. (tudod, mint az asztronauta, azaz az ûrhajós.)
mert egyik se létezik? :D
Talán lehet az emberek nem engedik. Lehet szerzõdést kötöttek az emberekkel. Persze nem Obamával, hanem akik az egész világ felett állnak, ahogy sokan emlegetik, az Árnyékkormánnyal :) .
Azok a rapper ufók, értem?
kénytelenek messze háborúzni, mert rájöttek, hogy a Hold, és a többi bolygó is egy védelmi rendszer része: álcázott halálcsillagok, egy ilyen flottával pedig nem bírnak el.
utolsó: te hülye vagy! Ezt most miért kellett elárulni??
Aki nem hisz a reptoidokban, ajánlom játszon a Mortal Kombat-el! Ott van reptoid, Reptile-nak hívják! :D
raptoidokról még nem hallottam, ez valami mélyen szánalmas és erõltetettt hunglish lehet. Reptoidok azaz hüllõszerû. a szó a Reptilia latin szóból ered fordítják reptiliánnak is. A magam részérõl azonban a reptoid kifejezést szerencsésebbnek tartam a humanoid mintájára, ezzel is kihangsúlyozva, hogy intelligens lényekrõl beszélünk.
Mert egy azonosít.... SÓHAJ
Hú, sikerült helyreállítani az emlékeim... Necces volt. Csak véletlenül találtak el... DE TE MÁR MEGINT BESZÉLSZ? Újra használni kellesz a sugarat! Nem értem, ezek a rohadt kormányügynökök nem értenek annyira a programozáshoz, vagy az ilyesfajta dolgokhoz, hogy legalább felfogadjanak egy hackert, aki feltöri nekik az oldalt? Már elõre félek, hogy amiért írom a kommentet, megint emg fognak lõni azzal a lézettel, és megint "zombivá" váltofhdsahjjhjhjhbhlvaulatvuoitwvtuaib va tuio autio sr í wes i éé pasdirug arg hefv g jkdy wefvhdfzoiu3t89zõ rttth3 V LIUREZ P XQ34 A 8DF GPH ANÕ psgph agro fd zq34vd e5e5hzzu z
Ki mondta, hogy nem igázzák le egymást? :D Most tervezik, a Raptoidok fognak kezdeményezni. De ezt nem szabadott volna elárulnom. ÁÁ már itt is vannak látom az ûrhajójukat el fognak vinni kérlek titeket mondjátok el mindenkinek együtt még megvédhetjük az UFO-kat!
Ez fa.sza:-S
Gondolom ufok alatt (ami azonosítatlan repülõ tárgyat jelent és nem élõlényt) a zétákat érted, akik valóban humanoidok. Klasszikus zétáról sem hallottam még, számtalan fajtájuk van, a kis szürkétõl kezdve egészen a 3 méteres fehérig. Arról sem tudok hogy a reptiliánokkal milyen a viszonyuk, konkrétan azt tudom, hogy maguknak valók. Viszont mi van az annunakikkal? Hiszen õk õsellenségei a reptiliánoknak. Tehát ha igaz hogy a zéták rühellik a reptoidokat akkor az annunakik egy húron pendülnek a zétákkal. A plejádiak pedig nyilvánvalóan nem szeretik egyiket sem...
milyen mázli, hogy én biztonságban vagyok.. de közben vágyom arra a lézerre, óh, áldott tudatlanság :)
Most lõhetjük szét az összes ember fejét aki olvassa ezt a fórumot egy emléktörlõ lézerrel, ami zombit csinál belõlük. MINDENKIÉT! Ki is süthetjük az agyukat, de meg kell tenni. Gondolj bele, hogy milyen következményei lennének, ha engem, most ahogy írok eltakhfaskdvéáasdfájopwegjdihjnhuefvu uhrhugi ehh kj gfjk a sjkag hnhgaruh ag ngahunghura oi rhajksadgasg g ggffffff
ó, bocsánat, csak azért árultam el, mert reméltem hogy megnyugodnak a kedélyek.
Valamint az angol rEptile=hüllõ szóban is e betû szerepel. Ennél fogva a rAptoid kifejés számomra teljességel értelmezhetetlen.
Ti már a star warsban jártok, vagy mi?Szerintem ufok nem is léteznek

Itt miért "oltják" le azokat, akik normális kérdéseket tesznek fel?

[email protected] tiniket meg nem szidnak le a következ? kérdésekért:

Legjobb válasz: Máshol is így van ez, sok a bunkó :)

Máshol is így van ez, sok a bunkó :)
sztem épp egy rossz "szériát" fogtál ki, épp bunkósabb kedvûek találtak meg. Írd ki még egyszer a kérdést pár nap múlva, lehet hogy akkor normálisabb válaszok is jönnek. Melyik volt a kérdésed?
Szerintem azért, mert már eleve az itteniek hozzáállás ilyen lett pontosan a [email protected] miatt. Ezért lehet látni egy-két értelmes választ is normális kérdésekre. 28/F
De most mit írjon arra az ember, hogy xy fogamzásgátlónak mi lehet a mellékhatása, mekkora hogy kell szedni, mennyibe kerül stb. Ez pont az a kérdés, amit a google jobban tud, mint szerintem itt bárki. Ha személyes tapasztalatról kérdez, az más. S a pi..a tiniket is leszidják. Az elõttem szólónak teljesen igaza van abban, hogy az ember ne legyen önállótlan.
szerintem az hogy melyik a legjobb fogamzásgátló tabi, egy idióta kérdés. idióta kérdésre idióta választ is fog kapni. a kérdezõ meg ha elmegy az orvoshoz minden egyéb kérdését felteheti. annyi erõvel hogy begépelte a kérdést, begépelhette volna keresõbe is és rögtön kapott volna rá választ. napi 15 ilyen után már az embernek kissé [email protected] az agyát ha valaki 22 évesen ilyen önállótlan, mint a pár kérdéssel alábbi védenced, ha nem te magad vagy az.
És még mindig én. OLvasom amit belinkeltél. Nem te döntöd el hogy milyen tablettát fogsz szedni. A hatásfoka pedig nem tapasztalat kérdése hanem tény amit százalékban adnak meg. Ezt meg lehet keresni bárhol. Így a kérdés tényleg értelmetlen. Ehhez nem kell zseninek születni, hogy tudjuk, a tabi vagy a gumi biztosabb-e.
Amúgy meg különben sem a te dolgod hogy ki milyen kommentet küld. Te okosabb vagy, más nem a te dolgod szerintem.
Onnan tudtam, hogy elmentem az orvoshoz. Aztán elolvastam mindent amit az említett tablettáról lehetett tudni a google-n, és itt az oldalon beírtam a keresõbe a tabi nevét. Aztán amikor kiváltottam 10x végigolvastam a betegtájékoztatót. És aztán vártam a hatásokat amikor elkezdtem szedni. Ennyi. Én sem teszem fel az életemet a google-ra, de annyit meg lehet tudni róla, hogy mindekire máshogy hat a tabletta, amíg meg nem szedi addig értelmetlen ezen filózni. És szerintem értelmes választ adtam amiben smemi sértõ nem volt.
A kérdező hozzászólása: KEdves 15:45-ös! Honnan kellene tudnia mindezt amit leírtál annak, aki még nem szedett soha tablettát? Olvasta milyen mellékhatásai lehetnek és érdekelte más véleménye. Amúgy a google-rõl nekem sincs jó véleményem. Te nyílván úgy születtél, hogy már mindent tudtál a világ dolgairól. Aki nem tud normális válaszokat írni, az ne is írjon véleményem szerint. Itt tényleg nem kötelezõ válaszokat írni. Nincs meghatározva, ha belépsz az oldalra havonta mennyi kommentet kell küldeni.Ez már csak az ember alacsony morális szintjét mutatja, ha valaki ocsmány kommenteket küld.
Azért, mert kérdezze meg az orvos, és olvassa el a betegtájékoztatót. A legtöbb kérdés olyan, hogy mikor kell szüntet hagyni, meg mikortól véd, ami világoan le van írva! Ha pedig tapasztalatokra kíváncsi, annak sincs semmi értelme, mert tudhanád, hogy MINDENKI MÁSHOGY reagál a fogamzásgátlóra! Ezért lehet száznak nõ tõle a melled, és neked meg nem fog. Így tök felesleges feltenni a kérdést, mert rá van írva a betegtájékoztatóra, és majd ha szeded akkor úgyis meglátod, hogy milyen, sneki nem tudja neked elõre megmondani... 72 órás és hasonló kérdésekre nem szoktam válaszolni.
A kérdező hozzászólása: Igen :) Szegényke. Téged is lepontoztak.
A kérdező hozzászólása: Még annyit: Nem kérdeztem mennyibe kerül, sem azt hogyan kell szedni.
A kérdező hozzászólása: Igen, mert a google megmondja a személyes tapasztalatokat is ugye? Az egy dolog, mit írnak le a betegtájékoztatókban is és megint más amit egy olyan ember mond aki szedi xy ideje a tablettákat. AZért idióta az elõttem levõ embernek a kérdése, mert össze akarta vetni a google-ben leírtakat, a személyes tapasztalatokkal? Én most végigolvastam a 72 órás kérdéseket. Mindegyikre normális válasz érkezett. Komolyan mondom, ha nekem azt írják idegesítõ a kérdésem mert napi 100 ilyen van, de én egyet sem láttam most pedig visszanéztem jópár oldalt. Bezzeg minden második kérdést azok a tinik írják akik nem védekeztek és szinte naponta vennék be a 72 órás tablettát. Az ilyen kérdések senkit sem idegesítenek, mikor már a nem tudom én hanyadikat olvassa egy nap?
A kérdező hozzászólása: Szerintem te is pont egy "ilyen" tini vagy. (bár lehet csak agyilag) No more comment.
Azért, mert ha valaki olyat kérdez, hogy a farmer nadrágon meg a bugyin átjuthat e a sperma, és lehet e terhes, az már kissé idegesítõ, nem gondolod?? ha sexelni van esze, erre is legyen...8. osztály, biosz könyv, de jó a google is.

Ha valaki itt mindig az igazat írja le töviről hegyire a pasikról és a csajokról (nem azt amit hallani akarnak itt) akkor miért megy rögtön le a százaléka a béka feneke alá?

Legjobb válasz: Mert a kérdezõk többsége lepontozza a neki nem tetszõ válaszokat. A többi kérdezõ meg azért pontozhat le, mert épp más a véleménye, vagy mert neki kevesebb a %-a, vagy bal lábbal kelt. Ha meg nincsen letiltva a neved, akkor azért is lepontozhatnak, mert 3 napja nemtetszõ választ adtál egy teljesen másik kérdésre.

Mert a kérdezõk többsége lepontozza a neki nem tetszõ válaszokat. A többi kérdezõ meg azért pontozhat le, mert épp más a véleménye, vagy mert neki kevesebb a %-a, vagy bal lábbal kelt. Ha meg nincsen letiltva a neved, akkor azért is lepontozhatnak, mert 3 napja nemtetszõ választ adtál egy teljesen másik kérdésre.
Engem nem érdekel a százalék. De amikor tizen éves éretlen kis idióták halál komolyan beírják, hogy szüzesség elvesztésénél egyáltalán nem lehet teherbe esni, az egy kicsit felhúz. Normálisan leírom a dolgokat, erre érvelés helyett hisztizve lepontoznak. Szánalmasak. Ha valakinek nem teszik a válasz, akkor ne tegye el a kérdést.
Ugyan nem a pasikról és a csajokról szól de a lényeg ugyanaz.
Fáj a csupasz igazság! Esetleg tudja, hogy nála a bibi, de kérdez, olvasgat itt és, ha nem neki tetszõt válaszolsz, megbüntet! :D
A kérdező hozzászólása: Ha egy kérdésnél leírja, hogy hány pasival csalta meg a párját és leíroma véleményemet, hogy ez gerinctelenség, kicsit erõsebb stílusban, akkor 82% ról már másnapra csak 75%-on fogok állni. Utána még egy ilyen bicskanyitogatós kérdés van, hogy megütöttem a csajomat és jól tettem e, de leírom, hogy nem tetted jól és már csak 70%-on vagyok. Aztán írok 20 kdves választ és nagy nehezen megy felfelé 2-3%-ot a hasznos válaszok száma. Fair dolog ez?
"akkor 82% ról már másnapra csak 75%-on fogok állni" Es ez miert zavar?
A kérdező hozzászólása: 92%-on voltam 2 hete, már csak 69%-on vagyok.
A kérdező hozzászólása: Semmit, csak rosszul esik, hogy az igazság azt jelenti, hogy senkit sem érdekel legtöbbször.
69% (: If you know what i mean (:

Ha valaki itt sorozatokkal kapcsolatos kérdést tesz fel/válaszol, akkor miért angolul írja le a sorozatok nevét?

Miért nem a magyar címet írják ki?Pl:mentalist,supernatural,cold case...Ha nem beszélnék angolul,akkor nem tudnám,hogy ezek melyik sorozatok.Nem lenne több értelme az ismertebb nevét kiírni?

Legjobb válasz: Ez nem sznobizmus. Nem nézek magyarul sorozatokat, nem nézek tévét sem. Honnan a pi.csából tudnám, hogy melyik sorozatnak van magyar címe, és mi az? Az már más kérdés, hogy ha véletlenül tudom egy sorozatról, hogy mi a magyar címe, de egyszerûen nem vagyok hajlandó a Breaking Bad helyett azt, hogy Totál Szívás. Példának okáért. De az csupán a véletlen mûve, hogy ezt tudom. (És mit ne mondjak, nem jön meg tõle a kedvem ahhoz, hogy magyarul nézzem, vagy bármilyen más sorozatot akár.) Visszakérdezek: ti magatok miért nem tudjátok, hogy egy sorozatnak, amit néztek, mi az EREDETI címe?

Ez nem sznobizmus. Nem nézek magyarul sorozatokat, nem nézek tévét sem. Honnan a pi.csából tudnám, hogy melyik sorozatnak van magyar címe, és mi az? Az már más kérdés, hogy ha véletlenül tudom egy sorozatról, hogy mi a magyar címe, de egyszerûen nem vagyok hajlandó a Breaking Bad helyett azt, hogy Totál Szívás. Példának okáért. De az csupán a véletlen mûve, hogy ezt tudom. (És mit ne mondjak, nem jön meg tõle a kedvem ahhoz, hogy magyarul nézzem, vagy bármilyen más sorozatot akár.) Visszakérdezek: ti magatok miért nem tudjátok, hogy egy sorozatnak, amit néztek, mi az EREDETI címe?
Vagy nincs magyar címe, vagy sznob az illetõ.
1. némelyiket nagyon szarul fordították le, 2. mivel nem magyarul nézem nem azt hallom a sorozat elején, hogy 'odaát' hanem azt, hogy 'Supernatural' tehát egyértelmûen ez marad meg, 3. kövezzetek meg de nem csípem a szinkronos filmeket/sorozatokat akkor meg miért magyarul jegyezzem meg a címét?
Én pl. azért, mert nem tudom, hogy van magyar címe, mivel nem nézek tévét, így nem tudhatom, hogy mit adnak már és mi a címe magyarul.
A kérdező hozzászólása: Csak ennyit akartam tudni :)
Én is általában angolul szoktam a sorozatok nevét leírni, és egyáltalán nem azért, mert én most akkora menõnek érzem magamat, hogy angolul tudom, vagy hogy sznob vagyok. Mindössze szeretem az eredeti címeket használni mind filmeknél, mind sorozatoknál, fõleg, ha nem tetszik a magyar fordítás. Ennyi.
Ha veszekedni akartok, ajánlom a vallás/valláskritika rovatot.
úristen logika, az a sznob aki az eredeti címet használja!
Mekkora ostoba, értetlen, intoleráns parasztok.
Mekkora sznobok -_-
A kérdező hozzászólása: Idõpont ma 12:52-Jó, de azért mentalista, döglött akták, stb. a híresebbekrõl már csak hallottál.
Engem is nagyon megzavar ez az angol mánia, le van fordítva jól, vagy rosszul magyarra is.
Én pl a ture blood-nak eddig nem is tudtam mi a magyar címe "inni és élni hagyni" szerintem angolul is kb annyian tudják a címeket mint magyarul
Mert megszállott. Vannak ilyenek.
Te vagy az, aki még egy horoszkópos kérdésnél is rám ír, hogy "tényleg skorpió vagy? :D". De igazad van, úgyhogy szia.
A kérdező hozzászólása: 13 Te meg kéretlenül itt lebzselsz a kérdésemnél és bárhol ahol elõfordulok. Bekaphatod:D
Jah, igen, mert az új neved vándor, de akkor is te vagy. Köszönöm, hogy tiltottál, mert így legalább nem fogsz írni te sem :) Csak zárójelben jegyzem meg, hogy mind az 5x te írtál rám.
A kérdező hozzászólása: 11 igen.
Miért? ismeritek egymás nick nevét? Miért nem változtatod meg, vagy miért nem tiltod, és kész.
A kérdező hozzászólása: 9 Mellé nyúltál-ismét:DD
Jah, szia bánatos kutyus :D Amúgy nem rád céloztam megintcsak, de nem baj :)
A kérdező hozzászólása: 7 Ne irj privátot, spóróld meg az energoádat, mert tilva vagy és leszel is. Egyrészt mert nem érdekel az írásod, másrészt meg már unalmas.
Max majd privátban. Van olyan, aki miatt még mindig izzadtan riadok fel álmomból :D
A kérdező hozzászólása: 5 Valami jobb történet?:D Mindig olvasom ezt tõled, és már uncsi:D Én szeretem a változatosságot:)
Figyelj, amikor idekerültem és egy 17 évvel idõsebb nõ minden nap írt és minden nap megígérte, akkor még én is ezt hittem :D Azóta, meg voltak sokkal durvábbak is.
A kérdező hozzászólása: 3 Neked bizti:D Nekem nem:D
Elsõ õrülted itt? Ne aggódj, lesz még rosszabb :)
A kérdező hozzászólása: 1 Akkor kezeltesse magát a pszichomókusnálm rólam le lehet akadni, mert attól az õ szar kapcsolata, hogy engem szórakoztat, még nem fog javulni, és a pasija nem fog többszõr hozzányúlni az évente 2 alkalomnál.
A kérdező hozzászólása: *De igazad van, úgyhogy szia. Tudom:D

Ha valaki itt megkérdezi, hogy mért ábrándultál ki a Jobbikból, akkor miért pontozzák le azokat, akik válaszolnak?

Legjobb válasz: Itt mindenki lepontozza az ellenkezõ véleményût, nem értem mi a meglepõ.

Itt mindenki lepontozza az ellenkezõ véleményût, nem értem mi a meglepõ.
Mert ezen az oldalon a többség Jobbikos.
Sajnos a nagy többség a világnézetét pontozza nem a válaszok racionális voltát. Ezért utálom ezt a POLITKA szekciót, mert itt okos, ötletes, frappáns nem lehetsz, véleményed lehet ugyan, de azt meg lesz aki nem tartja tiszteletben és juszt is lepontoz. Politikai nézettõl függetlenül. Engem a komcsik szoktak lepontozni.
Ez a sárdobálás mûfaja. Sáros leszel a végén, mindegy mi a vége.
A legtöbb véleménycserének nincs is értelme. Mert a legtöbb embernek nincs saját véleménye, fõként a vadliberálisok között. Tömegcikkek, csak ugyanazt hajtogatják.
Mert a Jobbikból kiábrándulni a jelentõs szellemi leépülés elsõ jele.
Mert a Jobbik-imádók szerint a Jobbikból nem lehet kiábrándulni. Aki mégis kiábrándul, az meg csak gyagya lehet. Ugyanígy gondolkodtak a bolsevisták is. Akinek nem tetszett a rendszer, azt bûnözõnek nyilvánították, vagy jobb esetben csökevényes gondolkodású, elmaradott, buta embernek, aki nem tudja felfogni, hogy milyen nagyszerû is a rendszer és a Párt.
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj, hogy ha én látom, hogy mindenkit lepontoztak, aki megírta a véleményét, akkor én nem írom meg, és feltételezem, hogy sokan mások is így vannak ezzel, vagyis így nincs értelme az egész véleménycserének.
1. válaszolónál a pont.
" Mert ezen az oldalon a többség Jobbikos." Bullshit! Nem igaz.
másodiknál a pont. nem lehet mindenki ugyanazon a véleményen. ezért tartunk itt, és fogunk is. vannak a politikafüggetlen emberek, akik érzik a szenvedést, és vannak valamely párt szimpatizánsai, akik csak akkor szenvednek, ha a rivális párt van kormányon, ha sajátjuk, akkor jólét van(közbe nem, de elhiszik).
Hiába 0-ztátok akkor is így van! Csak néha úgy tûnik, de a hungarofóbok ugyanolyan sokan vannak, néha meg úgymutatkozik, hogy azok vannak többségben!
Mert a válaszod nem hasznos. Nem ábrándultál ki a Jobbikból, csak még nem tudod, és erre kívánják felhívni a figyelmedet.
Azért, mert a Jobbik köztudottan egy „netes” párt, és a hívei irreálisan túl vannak reprezentálva ezen a weboldalon is.
Szerintem csak azért mert, jó tételezzük fel hogy "kiábrándultál" a Jobbikból (nem tudom miért a parlamenti tevékenységeiket nézvén egy olyan pártot látok akik tesznek értünk, kiállnak az igazság mellett és elutasítják a mutyizást, lopást) akkor mégis melyik pártra fogsz szavazni? Ha eddig jobbikos volt valaki akkor nem fog más pártra szavazni, mert nagyon jól tudja hogy mi a többi párt. Van a Jobbik és vannak a többiek. Nos a többiek munkásságát már egy jó ideje tapasztaljuk, köszönjük is szépen nekik, de most már ELÉG VOLT! Egy jobb Magyarországot szeretnénk, egy biztonságosabb helyet, egy normális, ÉLHETÕ országot! Azt hiszem ez a lényege.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!