Találatok a következő kifejezésre: Itt lakik fiu (10 db)

Van itt olyan fiú aki Rostockba lakik? 15/L

Legjobb válasz: Az németország nem?

Az németország nem?
sok gyümölcsöt eszem, szóval rostokban gazdag az étrendem, az nem jó?
A kérdező hozzászólása: Igen:)
A kérdező hozzászólása: Haha nagyon vicces:"D nem az étrend volt a kérdés ;)
neee hiert gibts keine
A kérdező hozzászólása: starkes Deutsch;D
Majd én! :) Ma este egy durva LEGO party nálatok?
A kérdező hozzászólása: -_-"
Bocs, hogy nem mentem, nem adtad meg a címet, pedig van egy LEGO FRIENDS csomagom, akkor bepótoljuk?? :*
A kérdező hozzászólása: Neked mi a bajod? XD
Szeretek LEGOzni.. :3
A kérdező hozzászólása: Aha. Értem

Az a szitu, hogy másodikos leszek közgázon, és van egy fiú osztálytársam, itt lakik egy megállóra . Ugyanazzal a busszal járunk suliba, de mégsem szoktunk beszélgetni . Még köszönni se . [ lent tovább ] Tippek?

Na pediglen 2 napja regisztrált myvip-en , és láttam , hogy rögtön meg is nézett . Aztán be is jelölt . Felvettem msn-re, aztán sz?k beszélgetést folytattunk, de ezalatt mindketten "aktívak" voltunk, tehát mindeketten kérdeztünk a másiktól . Ha elkezd?dik a suli, jólenne ha dumálnánk a buszon . Csak nem tudom, hogy kezdjek .

Legjobb válasz: hát például felszáll a buszre, te odaész hozzá köszönsz és majd csak kialakul vmi beszélgetés :)

hát például felszáll a buszre, te odaész hozzá köszönsz és majd csak kialakul vmi beszélgetés :)
Filmek, zene, hobby, suli, rengeteg téma van, csak lazán :D
vagy ülj le mellé a buszon :D ha leülsz biztosan beszélgetni fog veled.

Hogy "koptassam" le udvariasan a fiút aki itt lakik a közelben és irogat msnen de nem akarom megbántani, nekem pedig van barátom?

Legjobb válasz: mondd meg neki õszintén, hogy van barátod, szerintem értékelni fogja az õszinteséged! legalábbis én értékelném.

mondd meg neki õszintén, hogy van barátod, szerintem értékelni fogja az õszinteséged! legalábbis én értékelném.
énis csatlakoznék az elõttem szólókhoz...velem is elõfordult az ilyen dolog.Nem messze tölünk lakik 1 srac akart volna tõlem többet mint baratság irkalt smst...aztan mondtam neki, hogy van baratom, pedig nem is volt akkor baratom, dehat igy aztan "lekopott"rolam, mert nem nagyon az esetem a srac, ugyhogy mond meg neki nyugodtan, hogy van barátod
Megemlítheted hogy este mész a barátoddal moziba és mennyire várod :) ebbõl csak leveszi hogy van valakid
Nem rossz válaszok! Nem kell pont ezt mondani. Íme, egy másik szituációs példa: - Szia! Szereted a "ezt" és "azt" ? - Aha, barátommal szoktunk elmenni olyat csinálni, de amugy naon nem nézem "azt". - Aha... - Bocsi, de most megyek, mert mindjárt jön a barátom, és megyünk bulizni. A bulizás szó már totálisan beteszi a kaput a gyereknek, még elképzelni sem tudná azt, hogy Te, a pasid, meg õ, mint a felesleges " harmadik ". Azt meg nem írhatja, hogy ne menj vele, vagy beszélgessetek még. Szóval nem tud mit kezdeni ezzel, elköszön és kész. De amúgy ezt a dolgot én nagyon utálom, de ettõl már csak azt utálom, ha a lánynak a haverom kell, holott én nekem tetszett meg.
Csak helyeselni tudom az elõttem szólót, õszintés, és kultúráltan kell vele közölni.
A kérdező hozzászólása: ugyan ez van nálam is...de csak így bele a közepébe h bocsi de van barátom? am köszi a segítséget:)

Itt lakik egy fiu pár utcával arréb. Nekem nagyon tetszik, nem mondom, hogy totál bele vagyok zúgva, de szívesen megismerném. Viszont nem vagyok az a nyomulós fajta. Mit tegyek?

nem szoktam kezdeményezni, mert sztem, ha érdekelném ?t, akkor odajönne hozzám...multkor ugyanazzal a busszal mentünk, és néztem..? 2szer is rámnézett, de semmi több..nem vagyok ronda csaj, de az a pasi egy félisten:P persze az izomgyurik 20 perc alatt 58ezerszer rámnéznek..... mit tegyek? 15 éves vagyok, ö 17-18 körül lehet....:)

Legjobb válasz: hogy ha mégegyszer együtt utaztok buszon akkor ülj mellé és beszélgess vele..pl.h te nem abba az utcában laksz? stb..stb...ha nem jön össze semmi komoly akk legalább egy barátság lesz.sok sikert:)

hogy ha mégegyszer együtt utaztok buszon akkor ülj mellé és beszélgess vele..pl.h te nem abba az utcában laksz? stb..stb...ha nem jön össze semmi komoly akk legalább egy barátság lesz.sok sikert:)
Szia! Én is iyen félénk vagyok, mint Te. Szerintem nagyon jó az a buszos ötlet amit az elõttem szóló írt. Mondjuk a tömegben "véletlenül" mellékeveredhetsz...megkérdezel v.mi semleges dolgot (pl. mennyi az idõ). Ha elkezdtek beszélgetni, látod, hogy figyel rád akkor sztem jó úton haladsz. Ha nincs közös témátok akkor...hááát...nem hiszem, hogy sok értelme lenne. Hajrá!:)
TOVÀBBRA IS SZEMEZZ VELE, NEKI KELL MEGTENNI AZ ELSÖ LÉPÉST!!!!!!15 éves vagy nem kell csüggedned, nem maradsz le semmiröl lassu viz partot mos. és lehet ha te nyomulsz, nem kellesz neki, mert nem minden pasi szereti a nyomulos csajokat. lehet hogy csak vàrja a tökéletes alkalmat, hogy leszolitson jàrj utàna, hovà jàr szorakozni, és véletlenül jàrj arra te is!¨¨¨
Hasonló helyzetben vagyok mint Te...csak én már beszéltem vele szórakozóhelyen..és én sem tudom mit tegyek :S
szia én fiu vagyok de szerintem nem baj az ha a lány teszi meg az elsõ lépést :) proba cseresznye sok sikert

2 hétig nálunk laknak az unokatesómék, 15 (f) és 12 (l) , van egy öcsém 10, és mikor itt van a fiú unokatesóm mindig bunkó lesz. Mit tegyek?

csakhogy nyaljon neki, és mindig cseszegetnek, (de mikor nincs itt, normális az öcsém..)ezzel már tönkretették egy szülinapomat..egyoflytában baszogatnak,és nem akarok káromkodni mert..nem, és nem tudom mit tegyek mertiylenkor szörnyen gy?lölöm mind2-t....

Legjobb válasz: Szia! elõször is ha ilyen forumra írsz kérlek a szóhasználatodra ügyelj és ne használj b.. m kifejezést. Mit tegyél,hogy az öcsé akkor is normális legyen mikor az uncsitesód ottvan? Mit értesz azon,hogy téged cs..sztetnek? Fiú vagy vagy lány? S te pl miért nem foglalkozol a lány uncsitesóddal? Ti ketten meg félre vonulhatnátok és lehetne saját életetek, arra meg az öcséd lehetne irigy. Szóval sajnos többet nem tudok. Mi mnidg jóban voltunk a testvéremmel és az unokatestvéreimmel is. Olyannyira, hogy a mai napig bármikor számíthatunk rájuk. pedig már mindannyiunknak családja van.

Szia! elõször is ha ilyen forumra írsz kérlek a szóhasználatodra ügyelj és ne használj b.. m kifejezést. Mit tegyél, hogy az öcsé akkor is normális legyen mikor az uncsitesód ottvan? Mit értesz azon, hogy téged cs..sztetnek? Fiú vagy vagy lány? S te pl miért nem foglalkozol a lány uncsitesóddal? Ti ketten meg félre vonulhatnátok és lehetne saját életetek, arra meg az öcséd lehetne irigy. Szóval sajnos többet nem tudok. Mi mnidg jóban voltunk a testvéremmel és az unokatestvéreimmel is. Olyannyira, hogy a mai napig bármikor számíthatunk rájuk. pedig már mindannyiunknak családja van.
A kérdező hozzászólása: de elvonulok vele..csak akkor odajönnek, és pl elkezdenek labdával dobálni csak mert ahhoz van kedvük.
A kérdező hozzászólása: lány vagyok. 14éves
nekem az öcsém ilyen, aki 9éves...ha jön vmi haverja és lemennek játszani, szólok neki kedvesen vmit, h mondjuk itt legyenek, jöjjön haza ebédelni majd és úgy válaszol a haverjai elõtt h dugulj kurva meg hasonlók, mert hû de menõ...én ilyenkor ráhagyom, mert nem oldanék meg semmit azzal, hha így kezdenék beszélni vele én is...meg ha lepofoznám, a haverok elõtt tuti visszaadná...az a baj, hha te is mondjuk visszadobnád a labdát, akkor még jobban beindulnának...szólj anyudnak, h beszélgessen tesóddal, vagy beszélj vele te, h nem jófej, amikor nagymenõzik az uncsitokkal és h rosszul esik neked...vagy vedd el a labdát, mondd meg h kilyukasztod..
A kérdező hozzászólása: igen csak ilyenkor az anyám azt mondja hogy csak azt kapom amit adok.
az elsõnek igaza van.és ha utánad jönnek akkor zárd be az ajtót, vagy menj el a lány unokatesoddal valahova ugy hogy a fiúk nem tudják .
Régen én sem tudtam, mit csináljak az ilyen esetekben, viszont mára már szedtem egy kis önbizalmat, és úgy beoltom az illetõt, hogy köpni-nyelni nem tud. Állj a sarkadra, fogd a lány uncsidat, és szivassátok meg õket. >.<

Van itt Kárpátaljai magyar lány aki ismerkedne/randizna Beregszászi-járásban lakó 21 éves fiuval?

Legjobb válasz: Nem, de egy másik kérdés alól Bandi bácsi jelentkezik, 73 éves és nagyon jóképû, felsõfokú képzettséggel rendelkezik juhászatból.

Nem, de egy másik kérdés alól Bandi bácsi jelentkezik, 73 éves és nagyon jóképû, felsõfokú képzettséggel rendelkezik juhászatból.

Van itt olyan tizenéves debrecen közelében lakó lány aki csókolózna egy huszonéves fiúval?

Imádok csókolózni, és jó is vagyok benne :) Csak régóta nem volt benne részem és hiányzik. Fiatalabb lányokkal jobban kijövök, és azért keresek olyat, de persze idősebbek is jelentkezhetnek. Csak arra gopndoltam ők inkább már komoly kapcsolatot szeretnének, vagy többet, én most csak csókra gondoltam.

Legjobb válasz: Pedomaci, te vagy az?

Pedomaci, te vagy az?
ha jól tudsz csókolózni akkor nem itt próbálkoznál
És most azt vártad, hogy egymás kezébe adva a kilincset tolonganak az ajtód elõtt?

Még a nyáron megismertem egy fiút, aki bejön, itt volt nyaralni, de messzebb lakik, és most megtaláltam myvipen. Felvegyem vele a kapcsolatot?

16/L

Legjobb válasz: Szia! Vedd fel, nincs veszíteni valód :) Voltam már hasonló helyzetben, azért mondom. Legrosszabb esetben szerzel egy új barátot, ismerõst, szóval hajrá!!! 20/L

Szia! Vedd fel, nincs veszíteni valód :) Voltam már hasonló helyzetben, azért mondom. Legrosszabb esetben szerzel egy új barátot, ismerõst, szóval hajrá!!! 20/L
A kérdező hozzászólása: Köszi, asszem az lesz:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!