Találatok a következő kifejezésre: Itt egy azonosítja (3 db)

Az otp direkt bejelentkezésénél mit kell megadni azonosítónak és jelszónak? Nekem a bankban egy 7 jegyű azonosítót vagy jelszót kellet megadni. Itt pedig azonosítónak egy 7 jegyűt jelszónak meg egy 8 jegyűt kér!

Legjobb válasz: A szerzõdésen, amivel megkötötted a netbankot szerepel egy HAZ nevû azonosító. Ezt a 7 számjegyet kell megadnod azonosítóank. Jelszó pedig elõször az, amit Te a bankban megadtál. Az elsõ belépés után ezt változtasd meg! (Ha jól emlékszem a rendszer is kéri.) Majd írd meg, hogy sikerült-e. Üdv! A.

A szerzõdésen, amivel megkötötted a netbankot szerepel egy HAZ nevû azonosító. Ezt a 7 számjegyet kell megadnod azonosítóank. Jelszó pedig elõször az, amit Te a bankban megadtál. Az elsõ belépés után ezt változtasd meg! (Ha jól emlékszem a rendszer is kéri.) Majd írd meg, hogy sikerült-e. Üdv! A.
A jelszót nem vágom, hogy mi az hány jegyû?

Itt egy ember azonosítja folyamatosan Istent a Sátánnal, vagy többen vagytok?

Legjobb válasz: Erre egész "vallás" épül, ahol a gonoszt és Istent egy személynek titulálják. Tehát nem egyedül van az, aki ezt állítja, nagyon-nagyon sokan vélekednek hasonlóképpen.

Erre egész "vallás" épül, ahol a gonoszt és Istent egy személynek titulálják. Tehát nem egyedül van az, aki ezt állítja, nagyon-nagyon sokan vélekednek hasonlóképpen.
Annyira sajnallak benneteket, mert mindenki meg kell jelenjen egyszer az elo Isten elott es akkor mar keso lesz a banat.
viszont Lucifer =Lux+Ferre= fényhordozó... eredendõen õ lenne az elsõ "gonosz" de a sátán elõtte is felbukkan
Sátán=Shaitan=ellenség Gondoljatok az Istenek háborújaira, csak Mózes óta van a zsidóknak egy Istenük
ezek szerint most önmagaddal vitázol a nemlétezõ külömbözõ fajtáiról? ;) Én is így teszek amúgy mert nem mindegy hogy semmi sincs valahol, R-go abszolút semmi=feketelyuk vagy levegõn kívül nem létezik valmi=általános semmi-levegõ... :D Érdekes téma.
nemtom én sosem azonositottam e szerintem egyik sincs. tehát mivel isten nincs és sátán sincs ezért mindkettõ nem létezõ. tehát ha mindkettõ nemlétez a nemlétezõ és a nemlétezõ az ugyanaz mert egyik sme létezik igy ha ugyanaz akkor igen a sátán és az isten egy személy. :D
És ez hol válasz a kérdésre?
Isten a bennünk lakozó szeretet.
Én nem tudok azonosítani senkit senkivel, mivel buddhista vagyok, ahol ugye nincs isten (istenek), csak te magad vagy. Szerintem sokkal fejlettebb, mint a kereszténység. Bár mint tudjuk a kereszténység megszületésében egy nem földi civilizáció tagjai segédkeztek...
Semmiféle isten nem létezik, köztük Isten sem. Mindegy, hogy ki mivel azonosítja.
Azt az Autót, amelybõl csak egy van azt igen:-)
Miért, az autót nagybetûvel írják? Mert szerintem nem... Ez már annyira fááááj...
Aztán melyik Isten is az a Nagybetûs Isten, a több ezernyibõl???? Ja Autóból is csak egy van ugye????!!!!:-)
A kérdező hozzászólása: A magyar helyesírás szabályai szerint Isten nagy I-vel a Biblia istene, isten kicsivel a többi. Csak a félreértések elkerülése végett. :)
God=Evil Hoppsz ez nem passzol vagy talán a magyar a kiválasztott nép http://youtube.com/watch?v=V5aK_cYPcow Ha jól tudom a skizofréniában az agy a hibás már pedig Isten lélek nem ember.
i ST e N (=) Sá Tá N? azonos mássalhangzók vannak benne magyarul? hú micsoda érv... ennyi erõvel a pöcs meg a Pécs is ugyanaz... vagy nemtom:D amúgy szerintem egyedül van, de ha nem, biztosan ismerik egymást, vmi baráti kör vagy fizetett emberek vagy hasonló.
Már mint melyik Istent a több ezernyibõl? Az, hogy a bibliában leírt Isten, és a bibliában leírt Sátán egy és ugyan az az köztudott dolog. http://vallaskritika.virtus.hu/index.php?id=detailed_article..
Nem mindegy? Egyik sem jobb a másikánál!
Istennek két oldala van, és mindkettõ ugyanaz.semmi nem létezhet a világban az ellentéte nélkül.tehát Isten=Sátán.az, hogy melyiket választod rajtad múlik illetve azon, mit tartasz jónak é mit rossznak.

Itt biztos a nyeremény vagy még sorsolnak? (a kérdésekre válaszoltam az üzenetet elküldtem, kaptam egy azonosítót és be is léptem de a második link jött ki?

http://cp22-eu.stablehost.com/~ajandekh/csomag-szolgalat/ind..

Legjobb válasz: Hát persze ahogy elképzelted álmodban :))

Hát persze ahogy elképzelted álmodban :) )
Irogass nekik nyugodtan semmire nem fogsz vele menni, de ha megnyugtat nyugodtan :P
Szerintem profibban vannak õk annál berendezkedve mint hogy bármit árthass nekik.
A kérdező hozzászólása: olyan véleményt irok róluk hogy attól kódulnak...és úgy tüntették fel hogy biztos a nyeremény.... lehet hogy még fel is jelentem õket neten hogy és hol lehet bepanaszolni
Az sem biztos, hogy sorsolnak egyáltalán. Õk a naiv emberekbõl élnek. Jól élnek.
Még mindig bedõlnek. :'(
"A Virtualink Media játéka egy egyszeri díjazású szolgáltatás, amely 1 hétig tart, feliratkozásod után azonnal indul.Egy válasz sms-t küldünk mely tartalmazza a szükséges részleteket. A részvételed a játékban véglegessé válik, amint azt megkapjuka regisztrációs sms ként. A szolgáltatás költsége: küldött smsenként 1905 Ft (bruttó) Ha a jelen akció keretében igényled a szolgáltatást, akkor esélyessé válsz a nyereményre."
Ennyi loooooosert :)
Gratulalok, kuldtel egy emelt dijas SMS-t semmiert. xD
A kérdező hozzászólása: irtam nekik panaszt emellett beküldtem egy cikket a Kuruc.info-ra hogy csalók a veben......tegyék közzé

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!