Találatok a következő kifejezésre: Iszonyatosan szeretem, akarom (3 db)

Iszonyatosan szeretem, mégse akarom megbántani.. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem adj neki egy kis idõt, hogy elfelejtse a régit! Ha úgy érzed, hogy túl van rajta, akkor hívd el valahová.

Szerintem adj neki egy kis idõt, hogy elfelejtse a régit! Ha úgy érzed, hogy túl van rajta, akkor hívd el valahová.

Szeretem a barátomat! Fél éve járunk. ő az egyetlenem. Belőlbe áll az életem. Sose akarom elveszíteni. Tudom h ő is iszonyatosan imád. Mivel tehetem tartóssá a kapcsolatot, és olyanná h ne unjuk meg egymást?

az életem része. beledöglenék ha elveszteném, nincs senkin rajta kívül. most voltunk fél évesek. sokszor mondja, h ha én ellhagyom ?t valaha ? mindig fog rám várni.. tényleg nagyon szeret. de bennem ott van valami, annyira rettegek az elvesztését?l. mivel tegyem mégjobban boldoggá? h ne hagyjn el, ne h?ljön ki a kapcsoatunk? L/16, F/16.

Legjobb válasz: Hát még jo fiatalok vagytok,de ha igazán szeretitek egymást akkor biztos hosszu távu lesz a kapcsolatotok.Fontos,hogy mindig figyeljetek egymásra.Egy jo vacsival,aztán egy szexi háloruhával,hozzá egy kicsi mozgás zenére.Na ettõl az én férjem 7 éve megõrül és nem unta meg.Lehet rajta mindig ujitani.

Hát még jo fiatalok vagytok, de ha igazán szeretitek egymást akkor biztos hosszu távu lesz a kapcsolatotok.Fontos, hogy mindig figyeljetek egymásra.Egy jo vacsival, aztán egy szexi háloruhával, hozzá egy kicsi mozgás zenére.Na ettõl az én férjem 7 éve megõrül és nem unta meg.Lehet rajta mindig ujitani.
A kérdező hozzászólása: kössszi:)
1. Ha zsírégetõt szedsz, ugyan úgy naturál maradsz, az nem szteoid. 2. Milyen az étrended jelenleg, írd le, és kijavítjuk!
Ne félj a zsírégetõktõl, egyszerû természetes hatóanyagok vannak benne:D Van olyan, ami a zsírsejtek kifelé vezetõ "kapuit" nyitja meg, és van olyan, ami a testhõmérsékletet növeli (termogén). Szerintem hogyha rendbe teszed a szálkásító étrendedet, akkor bátran szedhetsz vmi Full Blastot, vagy ilyesmit:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!