Találatok a következő kifejezésre: Iszonyatosan szúr hasam (3 db)

Mi lehet ez a jelenség? Évente párszor elõfordul, hogy elkezdek inni egy sima sört, és elfog a rosszullét. Nagyon megfájdul a hasam, a mellkasom iszonyatosan szúr, elkezdek szédülni, zsibbad a karom.

Mindez egyik pillanatról a másikra és 15 perc után elég gyorsan el is múlik. Utána nincs ilyen probléma.

Legjobb válasz: Ha ez a dolog eddig csak olyankor fordult elõ, mikor alkoholt fogyasztottál, akkor lehetséges, hogy amiatt. A helyedben megkérdezném a háziorvost.

Ha ez a dolog eddig csak olyankor fordult elõ, mikor alkoholt fogyasztottál, akkor lehetséges, hogy amiatt. A helyedben megkérdezném a háziorvost.

Iszonyatosan szúr a hasam alja, mitől van ez? (37. Hét)

Szúrkáló fájdalmat érzek tegnap este óta alul a hasamban és kezd elviselhetetlen lenni. Mi lehet ez? Dokimat nem tudom elérni, mert lehet hogy épp operál.

Legjobb válasz: Szia!Nagyon jó lenne ha bemennél az orvosódhóz lehet már be is mentél mikor ezeket a sorokat írom.Ilyenkor nagyon sok dolog történhet.Lehetséges,hogy beindult a szülés!

Szia!Nagyon jó lenne ha bemennél az orvosódhóz lehet már be is mentél mikor ezeket a sorokat írom.Ilyenkor nagyon sok dolog történhet.Lehetséges, hogy beindult a szülés!
Szia! Én ugyan így vagyok ezzel napok óta, fõleg, hogy most abba kellett hagynom a magnéziumot és a Diaphyllint. Ez lehet az is, hogy megindul a szülés, ha fekve sem múlik el, vagy nem enyhül, és nem tudsz eljutni a dokidhoz és a 2 szúrkálás között max. 10 perc telik el, akkor azonnal menj be szerintem ha mást nem az ügyeletre. Nekem ezt tanácsolták, függetlenül attól, hogy nem folyik a magzatvíz és nem is vérzel. Minden jót neked 36 hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!