Találatok a következő kifejezésre: Iszonyatosan görcsöl hasam. Ez a (3 db)

Iszonyatosan görcsöl a hasam. Ez a mensim első napja. Mit tudok ez ellen tenni?

Legjobb válasz: en mindig parnat teszek oda ahol gorcsol. vagy egy jo meleg salat tekerek korbe a derekamon. ha nem akarsz gyogyszert bevenni, akkor a meleg a legjobb megoldas!!! ha gyogyszer mellett dontessz akkor nospa

en mindig parnat teszek oda ahol gorcsol. vagy egy jo meleg salat tekerek korbe a derekamon. ha nem akarsz gyogyszert bevenni, akkor a meleg a legjobb megoldas!!! ha gyogyszer mellett dontessz akkor nospa
Ha a nospa nem válik be, akkor MERISTIN, de az APRANAX a legjobb. Bár utóbbi kettõ vényköteles.
Nekem ritkák a görcseim, de ha van is akkor én tornagyakorlatokat végzek amik speciálisan erre valók. Pl: -Hanyatt fekvésben, lendítsd elõször a jobb lábadat 10x felfele, majd a ballal is ugyanezt. -Állj egy szék mellé, a bal kezed tedd a támlájára. Feszítsd meg az egyik lábadat, és lendítsd elõre és hátra, összesen 8x. Amikor lefele lendíted a lábad érezd minél nehezebbnek. Majd ez a másik lábbal is. -Feküdj a hátadra és nyújtsd oldalra a karod. Vigyázz a vállad ne húzd fel egészen a füledhez.Most kinyújtva emeld föl az ellentétes lábad (a jobb kézhez a bal lábat, balhoz a jobbat értelem szerûen) és engedd le úgy, hogy hozzáérjen a kinyújtott kezedhez. Végül ismét emeld fel függõlegesen, majd ereszd lassan le. Legalább 10x. A másik lábaddal is ugyanígy. -Állj négykézlábra, és engedd le hátad, hogy a hasizmaid ellazuljanak. Most húzd magasra, ekkor az izmaid megfeszülnek. Gyors ritmusban 20x ismételd meg. -Feküdj a hátadra, húzd be a hasad, feszítsd meg a csípõdet és szorítsd a talajhoz. 10x ismételd meg a gyakorlatot. Nem biztos hogy nálad is beválik, nekem segített. Sok sikert kívánok hozzá, és remélem tudtam segíteni. Ha kipróbálod örülnék neki ha az eredményt leírnád.
egy rongyba vagy akarmibe melegits sot es tedd oda..nagyonjo

Már 2 éve van fehér folyásom, de tegnap fehér helyett barna váladék volt a bugyimban. Ezen kívül már 3-4 napja iszonyatosan görcsöl a hasam. Ez azt jelenti, hogy hamarosan megjön? Nektek is így volt? 13/L

Legjobb válasz: Ez bizony már a menstruáció. Gratulálok, nagy lány lettél! Nem mindenkinek jár fájdalommal és nem is feltétlenül barnás színû. Minden lány, nõ más, így minden menstruáció is különbözõ. Nekem például minden nagyobb fájdalom nélkül, rögtön élénkpirosan érkezett meg, 11 évesen. A fájdalom akkori hiányát azóta is pótolom :) Tegyél be betétet és meséld el anyukádnak is, hadd örüljön veled!

Ez bizony már a menstruáció. Gratulálok, nagy lány lettél! Nem mindenkinek jár fájdalommal és nem is feltétlenül barnás színû. Minden lány, nõ más, így minden menstruáció is különbözõ. Nekem például minden nagyobb fájdalom nélkül, rögtön élénkpirosan érkezett meg, 11 évesen. A fájdalom akkori hiányát azóta is pótolom :) Tegyél be betétet és meséld el anyukádnak is, hadd örüljön veled!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors választ! Megyek megmondani anyumnak. :D
jaaaaaaj ez de aranyos :D :) )))
nekem is ugyan így volt! :)

LeFeküdtem a barátommal menstruació 4ik napján belém engedte. Második nap iszonyatosan nyilalt görcsölt a hasam alja és hanyingerem volt be vettem a fájdalom csillapitót és utána jó volt . Valaki tud adni tanácsot hogy mi lehetett ez?

Legjobb válasz: mensi alatt is teherbe lehet esni ezért mindig kell védekezni(gyógyszer mentes napokon is!!) valószínû azért görcsölsz mert mensi alatt szexeltetek,majd elmúlik.de ilyenkor finomabban csináljátok inkább!!

mensi alatt is teherbe lehet esni ezért mindig kell védekezni(gyógyszer mentes napokon is!!) valószínû azért görcsölsz mert mensi alatt szexeltetek, majd elmúlik.de ilyenkor finomabban csináljátok inkább!!
Nem egészséges menstruáció alatt együtt lenni -.- ... Az 100% , hogy nem egy esetleges terhesség váltotta ki a hányingert . Az olyan 4-5 hét múlva jelentkezne .
Pl. egy remek kis fertõzés lehetett, amit ilyenkor jó könnyû ám elkapni, pláne gumi nélkül. Ha van egy kis eszed, nem engedsz többet ilyet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!