Találatok a következő kifejezésre: Iszonyatosan görcsöl hasam (7 db)

Iszonyatosan görcsöl a hasam. Ez a mensim első napja. Mit tudok ez ellen tenni?

Legjobb válasz: en mindig parnat teszek oda ahol gorcsol. vagy egy jo meleg salat tekerek korbe a derekamon. ha nem akarsz gyogyszert bevenni, akkor a meleg a legjobb megoldas!!! ha gyogyszer mellett dontessz akkor nospa

en mindig parnat teszek oda ahol gorcsol. vagy egy jo meleg salat tekerek korbe a derekamon. ha nem akarsz gyogyszert bevenni, akkor a meleg a legjobb megoldas!!! ha gyogyszer mellett dontessz akkor nospa
Ha a nospa nem válik be, akkor MERISTIN, de az APRANAX a legjobb. Bár utóbbi kettõ vényköteles.
Nekem ritkák a görcseim, de ha van is akkor én tornagyakorlatokat végzek amik speciálisan erre valók. Pl: -Hanyatt fekvésben, lendítsd elõször a jobb lábadat 10x felfele, majd a ballal is ugyanezt. -Állj egy szék mellé, a bal kezed tedd a támlájára. Feszítsd meg az egyik lábadat, és lendítsd elõre és hátra, összesen 8x. Amikor lefele lendíted a lábad érezd minél nehezebbnek. Majd ez a másik lábbal is. -Feküdj a hátadra és nyújtsd oldalra a karod. Vigyázz a vállad ne húzd fel egészen a füledhez.Most kinyújtva emeld föl az ellentétes lábad (a jobb kézhez a bal lábat, balhoz a jobbat értelem szerûen) és engedd le úgy, hogy hozzáérjen a kinyújtott kezedhez. Végül ismét emeld fel függõlegesen, majd ereszd lassan le. Legalább 10x. A másik lábaddal is ugyanígy. -Állj négykézlábra, és engedd le hátad, hogy a hasizmaid ellazuljanak. Most húzd magasra, ekkor az izmaid megfeszülnek. Gyors ritmusban 20x ismételd meg. -Feküdj a hátadra, húzd be a hasad, feszítsd meg a csípõdet és szorítsd a talajhoz. 10x ismételd meg a gyakorlatot. Nem biztos hogy nálad is beválik, nekem segített. Sok sikert kívánok hozzá, és remélem tudtam segíteni. Ha kipróbálod örülnék neki ha az eredményt leírnád.
egy rongyba vagy akarmibe melegits sot es tedd oda..nagyonjo

Mitõl lehet az, hogy iszonyatosan görcsöl a hasam akkor, amikor a beágyazódásnak kéne történnie?

Kicsit bõvebben azt tapasztalom kb. egy fél éve, hogy nem akkor görcsölök, amikor megjön, hanem elõtte egy héttel. Arra lennék kíváncsi, hogy jár-e valaki esetleg hasonló cipõben.

Legjobb válasz: Szia! Nekem a peteérés fáj kb 3-4 napig, míg a mensest meg sem érzem! Mindig is a középidõ volt a fájdalmas!:)) Sztem ez természetes!

Szia! Nekem a peteérés fáj kb 3-4 napig, míg a mensest meg sem érzem! Mindig is a középidõ volt a fájdalmas!:) ) Sztem ez természetes!
A kérdező hozzászólása: Csak azért fura, mert korábban ez nem így volt, hanem akkor görcsöltem, amikor megjött. Viszont a tesztek szerint ez pont a peteérés és a mensi között félidõben van. Azért köszönöm a válaszod.
Szia! Nekem évekig volt így. Elõtte nem, és az utóbbi egy évben sem. Nem tudom mitõl lehet. Pedig kerestem rá a választ sokáig. :-(
Nekem is így van sajnos az utóbbi fél évben :( Ehhez társul mensi elõtti 3-5 napig tartó barnázás és persze a baba sem jön :((( Elõtte soha semmi problémám nem volt a ciklusommal. Nem tudom mi lehet ez, de szerintem ez probléma...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat lányok. Nekem barnázás nincs, teljesen normális a mensim. Készülök egyébként is a nõgyógyászomhoz, úgyhogy majd rákérdezek. Mi már 3 éve várunk a babánkra. Egy éve derült ki, hogy IR-em van. Szerencsére idõben elkaptuk, PCOS nem alakult ki. Az is hamar kiderült, hogy gyógyszert nem tudok rá szedni. Diétázom és már 15 kilót leadtam, és javulnak az eredményeim szerencsére :) A jövõ év már a mi évünk lesz, tudom! :)
Amikor én rákérdeztem a dokimnál, csak nézett rám, mint a lõtt medve. Nem is foglalkozott vele utána sem. :-(

A barátom megujjazott, elég erősen csinálta és elkezdtem vérezni. Most meg iszonyatosan görcsöl a hasam. Lehet összefüggés a 2között? Származhat ebből valami baj? Ja és szűz vagyok.

Legjobb válasz: Nem is a koszos kéz, mert annak késõbb jönne ki a hatása. Azt megkérdezhetem volt orgazmusod? Amennyiben volt, az kiválthatott esetlegesen egy spontán peteérést. Nagyon ritka, de fiatal szervezetnél elõfordulhat. Fõleg ahogyan írtad, hogy a ciklusod melyik részében vagy. Amennyiben nem volt orgazmusod, akkor is írj ide, és akkor majd kiokoskodom mi lehet a baj :)

Nem is a koszos kéz, mert annak késõbb jönne ki a hatása. Azt megkérdezhetem volt orgazmusod? Amennyiben volt, az kiválthatott esetlegesen egy spontán peteérést. Nagyon ritka, de fiatal szervezetnél elõfordulhat. Fõleg ahogyan írtad, hogy a ciklusod melyik részében vagy. Amennyiben nem volt orgazmusod, akkor is írj ide, és akkor majd kiokoskodom mi lehet a baj :)
Hát, ha nem volt orgazmusod, akkor én is arra tippelek, hogy vagy tényleg maga az ujjazás váltotta ki, vagy simán csak elkaptál valamit. Bár nem sok fiatalkori nemi betegség van, amit csak úgy elkapsz és görcs a tünete. Biztos vagy benne, hogy a méh vagy a petefészek/petevezetõ környéke görcsöl? Könnyen lehet, hogy sima hasfájás, hasmenésed lesz, székrekedés, szélgörcsöd van. Ez azért nem ritka dolog és sokkal valószínûbb, mint egy nemi betegség.
Szerintem sziplán gyökér vagy!
hát ha koszos volt a keze akkor lehet összefüggés a görcsöléssel.
A kérdező hozzászólása: Elõtte tusolt szóval kizárt...van még ötlet?egyébként eddig nagyon köszi a válaszaidat:)
A kérdező hozzászólása: A menstruációm dec. 20.-án kezdõdött szóval még nincs itt az ideje!Várom válaszod:)
A kérdező hozzászólása: Nem volt orgazmusom.
A görcsölésed lehet ettõl teljesen független is. Lehet hogy csak szimplán elkaptál egy kis fertõzést (nem tõle), de mondjuk suliban a wc-ben vagy bármi.
Szia! Menstruáció idejében vagy? Akkor könnyen lehet, hogy a szex kiváltotta a menstruációt, ami amúgyis esedékes, ez elõfordul. Amennyiben nem vagy menstruáció idõben, akkor átszakadhatott a szûzhártyád. Máskor szólj rá, hogy ne ilyen erõsen, most komolyan egy szûz lány érzékenyebb, mint egy nem szûz. Isten ments, hogy felsértsen belülrõl. Amennyiben persze nem vagy menstruáció idejében, akkor a görcsöd mástól van...egy tippem van még, de elõtte megvárom a válaszod.
Lehet, hogy "levegõs lettél" és ezért görcsölsz

Már 2 éve van fehér folyásom, de tegnap fehér helyett barna váladék volt a bugyimban. Ezen kívül már 3-4 napja iszonyatosan görcsöl a hasam. Ez azt jelenti, hogy hamarosan megjön? Nektek is így volt? 13/L

Legjobb válasz: Ez bizony már a menstruáció. Gratulálok, nagy lány lettél! Nem mindenkinek jár fájdalommal és nem is feltétlenül barnás színû. Minden lány, nõ más, így minden menstruáció is különbözõ. Nekem például minden nagyobb fájdalom nélkül, rögtön élénkpirosan érkezett meg, 11 évesen. A fájdalom akkori hiányát azóta is pótolom :) Tegyél be betétet és meséld el anyukádnak is, hadd örüljön veled!

Ez bizony már a menstruáció. Gratulálok, nagy lány lettél! Nem mindenkinek jár fájdalommal és nem is feltétlenül barnás színû. Minden lány, nõ más, így minden menstruáció is különbözõ. Nekem például minden nagyobb fájdalom nélkül, rögtön élénkpirosan érkezett meg, 11 évesen. A fájdalom akkori hiányát azóta is pótolom :) Tegyél be betétet és meséld el anyukádnak is, hadd örüljön veled!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors választ! Megyek megmondani anyumnak. :D
jaaaaaaj ez de aranyos :D :) )))
nekem is ugyan így volt! :)

LeFeküdtem a barátommal menstruació 4ik napján belém engedte. Második nap iszonyatosan nyilalt görcsölt a hasam alja és hanyingerem volt be vettem a fájdalom csillapitót és utána jó volt . Valaki tud adni tanácsot hogy mi lehetett ez?

Legjobb válasz: mensi alatt is teherbe lehet esni ezért mindig kell védekezni(gyógyszer mentes napokon is!!) valószínû azért görcsölsz mert mensi alatt szexeltetek,majd elmúlik.de ilyenkor finomabban csináljátok inkább!!

mensi alatt is teherbe lehet esni ezért mindig kell védekezni(gyógyszer mentes napokon is!!) valószínû azért görcsölsz mert mensi alatt szexeltetek, majd elmúlik.de ilyenkor finomabban csináljátok inkább!!
Nem egészséges menstruáció alatt együtt lenni -.- ... Az 100% , hogy nem egy esetleges terhesség váltotta ki a hányingert . Az olyan 4-5 hét múlva jelentkezne .
Pl. egy remek kis fertõzés lehetett, amit ilyenkor jó könnyû ám elkapni, pláne gumi nélkül. Ha van egy kis eszed, nem engedsz többet ilyet.

Sikerülhetett? 23-án volt ovum a ciklus.hu szerint, de csak 24-én és 26-án voltunk együtt, melleim iszonyatosan fájnak, aludni sem tudok, hasam enyhén görcsöl, néha eléggé beszúrkál.

Legjobb válasz: Nem tudom sikerült e,mert 7-12nap kell a beágyazódáshoz és nálad még csak kb 7telt el.Ilyenkor szerintem még tüneteket sem érezhetsz.Legalábbis nekem egyik terhességem alatt sem volt ilyenkor bármilyen jel.

Nem tudom sikerült e, mert 7-12nap kell a beágyazódáshoz és nálad még csak kb 7telt el.Ilyenkor szerintem még tüneteket sem érezhetsz.Legalábbis nekem egyik terhességem alatt sem volt ilyenkor bármilyen jel.
A kérdező hozzászólása: Igen a kérdés lényege az volt, hogy ez beágyazódás lehet?Csak lemaradt bocsi:) Köszi a választ!
Õszintén? Ovu után kicsi rá az esély. A 24.-e még talán, de a 26 kizárt!
Nem biztos, hogy a ciklus.hu jól húzta be a peteérést, de ha igen, elég necces már a 24 is, a 26 meg esélytelen. Nem tudom, lehet-e ez beágyazódás, bár a mellfájdalom biztos nem amiatt van.

Iszonyatosan begörcsöltem 6 hetesen. A hasi ultrahangon már a petezsák sem látszik. Tegnap délben azt mondták, biztos most vetélek. Azóta is görcsölök már nem annyira, de hogyhogy nem vérzek?

Rettenetesen félek 4 éve próbálkozunk,végre úgy örültem, most pedig hétf?n megnéz a doki hüvelyen is, felrakják a méhszáj tágítót, kedden kikaparnak, de mit ha már elvileg nincs ott semmi és nem is vérzek, félek a kikaparástól!

Legjobb válasz: Szerintem azért nem vérzel,mert valamiért nem tisztul ki magától a méhed. Szakértõ kezekben leszel,bízz bennük! Veled vagyunk lélekben!

Szerintem azért nem vérzel, mert valamiért nem tisztul ki magától a méhed. Szakértõ kezekben leszel, bízz bennük! Veled vagyunk lélekben!
Ne fe´lj.Az orvos tudja, hogy mit csinál.Sajnálom, hogy így alakult.Beszélj mégegyszer az ovossal, hogy biztosan szükség van-e a méh kikaparása´ra.?Nem tisztule ki magától.Mondjuk akko véeznél. Vigya´zz magada, és fel a fejjel.
Nehéz ilyenkor bármit is mondani, veled vagyok...Ami a kaparást ill. a doi tudja, hogy miert kell ilyen lépésekhez folyamodni...
Nagyon sajnálom... Azért nem vérzel, mert zárt a méhszáj és nem tud kiürülni. Bízz az orvosodban, nincs mitõl félned, vigyázni fognak rád. A pszichés részét próbáld meg inkább kezelni a pároddal. Kitartás!
Szia nagyon sajnálom ami veled történt. Velem is hasonló történt és nekem is volt kaparásom.Nem vészes mert az egészben a legrosszabb a pálcika feltétele utána már semmit nem érzel.A kaparás meg szerintem azért kell mert ez egy gyógykaparás.Nekem azt mondták hogy 3 hónap után lehet próbálkozni de ha hamarabb összejön az sem gáz.Ne izgulj és sok szerencsét!!!
Én is csak sajnálatomat tudom kifejezni, de bízom benne, hogy elõbb utóbb(inkább elõbb, mint utóbb) össze fog jönni a baba.Fel a fejjel!Kitartás!Én szorítok!!!!
én is nagyon féltem, csak sírni tudtam, de mára már optimista vagyok(2 hét), hogy nem hiába történt!! Ne félj, tényleg nem fogsz érezni semmit, kitartás, átérzem a problémád!! Remélem mihamarabb sikerül a következõ, én is azon vagyok!!
Én ugyanígy voltam, és ugyan ezekkel a félelmekkel! Azt mondta a doki, hogy lehet, hogy nincs ott semmi, de azért ki kell tisztítani. Mert ha mégis lenne ott valami amit nem látnak annak visszafordíthatatlan következményei lehetnek (fertõzés..stb). Ne félj, nem lesz semmi baj!
Szia! Õszintén sajnálom ami veled történt, sajnos nagyon sokunkkal elõfordul. Én ebben az évben 3 babát vesztettem el, 2-õt spontán és a harmadikat októberben nekem is kikaparták, nem fejlõdött az embryo . Borzasztóan féltem én is a mûtéttõl, nálam kényesebb nem sok nõ van a világon, de túléltem , és már lelkileg is sokkal könnyebb. Már tervezgetem, hogy mikor lehet újra próbálkozni a bébire, és NEM ADOM FEL. Mûtét után ne a múltba nézzél hanem a jövõbe, és könnyebben fel tudod dolgozni. Sok sikert, és meglátod jövõre boldog kismama leszel, csak ne vesszél el a 'miértekben'.. Minden jót! Andi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!