Találatok a következő kifejezésre: Iszonyatosan fáj hetes (25 db)

27 hetes kismama vagyok. Másnak ilyen ilyen iszonyatosan fáj a szeméremcsontja? Néha már a járás is nehezemre esik úgy fáj, pláne fekvésből felkelni.

Legjobb válasz: Én 31 hetes kismama vagyok, és néhány hete, reggelenként nagyon fáj megmozdítani a lábaimat az ágyban, mert annyira fáj a szeméremcsontom. Mintha nem is akarna mozogni. Aztán néhány mozdulat után 'beolajozódik'.

Én 31 hetes kismama vagyok, és néhány hete, reggelenként nagyon fáj megmozdítani a lábaimat az ágyban, mert annyira fáj a szeméremcsontom. Mintha nem is akarna mozogni. Aztán néhány mozdulat után 'beolajozódik'.
Igen, én is szenvedek ettõl, az én babám már fejvégüben van és retenetesen nyom odalent.De a doki szerint természetes.34 hetesmami.
Tegnap voltam a dokinál és épp emlitettem neki, azt mondta belefér.Igyak Calcium pezsgõtabletát.A csontjainbol veszik az erõt vagy nyomja egy kicsit a babo.Hidd el tudom mit érzel.
Én màr ugy érzem magam, mint az idösek:) Igen elég kelle^metlen tud lenni, én sokszor nyöszörgök, hogy mikor lesz màr vége. Sokmindent nem tudsz ellene tenni, sajnos
A kérdező hozzászólása: Valahol azt olvastam hogy talán szülés elõtt egy-két héttel elmúlik, de az is lehet hogy nem:( Ti hány hetes kismamák vagytok? Utolsó két válaszolótól kérdem
Szia én 39 betöltött hetes kismama vagyok, és iszonyatosan fáj a szeméremcsontom. Picike már befordult rég, de ahogy hízogat, egyre jobban nyomja a csontomat. Volt hogy 27-29 hetesen is nyomta a csontomat, de akkor egy két nap után, esetleg egy hét után elmúlt a fájdalom...aztán persze visszajött. Ez már csak ilyen! Megéri! :) Minden jót!
28. hetet töltöttem:)
Második válaszoló, 25hetes.

20 hetes babás vagyok, és iszonyatosan fáj a jobb csípőm. Mit tehetek?

7 éve volt egy sportsérülésem, akkor benyomódott a farkcsontom, szerintem ez okozza valamilyen módon, de már az elviselhetetlen fájdalom kategóriánál tartok, wc-re sem tudok leülni, székre csak fél fenékkel. Volt így valaki? Ha igen, mi volt a megoldás?

Legjobb válasz: Barátnõmnek is ez volt, fájt a csípõje irdatlanul, 25 hetesen. Trombózist diagnosztizáltak nála és kórházban volt meg vérhígítót kapott. Reméljük, h a tiéd tényleg csak a sérülés kihatása, de ennek ellenére el kéne menned mielõbb a dokihoz.

Barátnõmnek is ez volt, fájt a csípõje irdatlanul, 25 hetesen. Trombózist diagnosztizáltak nála és kórházban volt meg vérhígítót kapott. Reméljük, h a tiéd tényleg csak a sérülés kihatása, de ennek ellenére el kéne menned mielõbb a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Ajjaj.. én most bevetettem a nehéztüzérséget, keményen rátornásztam a csípõkörnyékre, és enyhült némileg... persze dokihoz elmegyek vele, csak addig valahogy maradjak életben...
Kedves sorstárs! Én is 20 hetes vagyok, és nekem is fáj a csípõm, csak nekem a bal oldalon!Kíváncsi vagyok én is, hogy mitõl lehet.Sokan azt mondják, hogy a baba nyom valami ideget, és talán attól. Szerintem meg ez a késõbbi szakaszban lehetséges, amikor már nincs annyi helye.Egyszóval nem tudom én sem, hogy mitõl fáj, de ha törökülésbõl kinyújtom a lábam, akkor fáj csak igazán!:(
A kérdező hozzászólása: Tudd meg, hogy a terhestorna bevezetõ, és pár (najó, jópár) extra csípõgyakorlat (lightosabb aerobic-mozdulatok) csodát mûvelt velem. Közben nehéz volt, de utána érezhetõen javultam. Igaz, sánta vagyok még, de nincs az a kibírhatatlan fájdalom, és le tudok ülni rendesen wc-zni :) . Áll az eszem, hogy lenyomjak még egy adagot délután. De holnap reggel tuti, és rendszeresíteni fogom.
Negro minden mennyiségben. (Bár nem tudom, a terheseknek mennyire szabad sok cukrot enni.)
Mézes-citromos meleg tea biztos jót tesz.
Már bocs, de miért nem fordulsz orvorshoz? Ha problémád van ( valami komoly ), akkor legalább megtudod. Amennyiben csak valami egyszerû oka van, akkor felírna egy gyógyszert és igen, nyílván olyat ami nem árt a babának. Nem tudom ki hogy van vele, én szívesen szoktam válaszolni itt a kérdésekre, de gyógyszer/baba egészsége kategóriába nem bíznám ismeretlenekre a dolgot. Ezért vannak az orvosok. Ismétlen ne haragudj, nem szándékozom kötekedni, de tényleg inkább egy orvos...
Semmilyen gyógyszert nem vehetsz még be, nekem sem írt fel az orvos semmit. A 12. hétig minden árt. Egyedül c vitamin pezsgõtablettát ihattam én is. Plusz negro. Ezt ki kell bírnod. Tudom, hogy rossz, nekem tíz hetesen volt 38 fokos lázam. Erre is csak vizes borogatás, sok folyadék és c vitamin volt a megoldás.


31 hetes terhes vagyok, normális hogy a szeméremcsontom iszonyatosan fáj néha?

Mint ha pajszerrel feszítenék szét.sokat fáj a hasam és be is keményedek gyakran. Remélem benn marad még egy darabig a babóm

Legjobb válasz: Igen természetes.Sajnos ez még fokozódni fog.Nekem is borzasztóan fájt.De szülés után megszûnik :)Kb nekem is ilyenkor kezdõdött és betöltött 41. hétre szültem.Bent marad!Boldog babavárást!

Igen természetes.Sajnos ez még fokozódni fog.Nekem is borzasztóan fájt.De szülés után megszûnik :) Kb nekem is ilyenkor kezdõdött és betöltött 41. hétre szültem.Bent marad!Boldog babavárást!
Nekem is most kezdõdött pár napja, igaz én már 38 hetes vagyok, de tényleg meglepõdtem, nagyon furán fájdalmas érzés.
33 hetes vagyok. Én is sokszor érzem. Szó szerint tényleg mintha feszítenék szét :-):-):-)
Teljesen normalis! A hormonoktol meglazulnak az izuletek a szulesre keszulve, raadasul a baba sulya is nyomja lefele. Az elso terhessegemnel nekem is volt ez kb ilyen tajban. Most a masodik terhessegnel mar korabban kijott a 20-ik heten! Olyankor enyhul a fajdalom ha pihensz, nem vagy labon! Legalabb is nekem az jot tesz...
Szúr, vagy hogy fáj?
Én 35hetes vagyok, de tegnap nekem is annyira fájt, hogy szinte egész nap csak feküdtem.Azt hittem szétszakadok.Ez már csak rosszabb lesz, majd szülés után elmulik.
Szia!Igen.normális.Te még szerencsésebb vagy mint én.Nekem már a 26.héttõl fáj.Van amikor menni alig bÍrok.Én 30 hetes vagyok.Pihennem kell elég sokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.megnyugodtam

4-5. hetes terhes vagyok, iszonyatosan fáj a derekam, mitől lehet?

Alig bírok állni, feküdni, csak hason lehet elviselni, vetélés jele is lehet? Volt valakinek ilyen korán derékfájása, normális ez?

Legjobb válasz: 20 hkm vagyok, és ennyi idõsen nekem is nagyon fájt a derekam pedig azelõtt sosem. Pár hét után elmúlt, azóta semmi, remélem segítettem valamit.

20 hkm vagyok, és ennyi idõsen nekem is nagyon fájt a derekam pedig azelõtt sosem. Pár hét után elmúlt, azóta semmi, remélem segítettem valamit.

20 hetes terhes vagyok, már eléggé kerekedik a pocakom. Éjszaka arra ébredtem hogy a hasamon fekszem és utána iszonyatosan fájt az egész pocakom. Lehet baja a babának? El kellene mennem dokihoz? Vagy ez előfordul mással is?

Legjobb válasz: Nekem egyszer a pizsi nacim dereka szorította éjszaka, de én nem is éreztem, hogy annyira szoros lenne a dereka, de reggelre nekem is fájt. Kb. egy nap alatt elmúlt, azóta nagyon figyelek, hogy ne szorítsa semmi. Ha rendesen érzed a mozgását, szerintem nem kell aggódnod. Talán a védõnõd hívd fel, hogy nyugtasson meg.

Nekem egyszer a pizsi nacim dereka szorította éjszaka, de én nem is éreztem, hogy annyira szoros lenne a dereka, de reggelre nekem is fájt. Kb. egy nap alatt elmúlt, azóta nagyon figyelek, hogy ne szorítsa semmi. Ha rendesen érzed a mozgását, szerintem nem kell aggódnod. Talán a védõnõd hívd fel, hogy nyugtasson meg.
nekem a dokim azt mondta, hogy ha elesnék hasra sem lenne semmi baj, mert a méhem+a magzatvíz+a zsírszövetek a hasamon meg minden megvédi a magzatot. de azért vigyázni kell. a hasrafekvéstõl semmi baja nem lesz.....
Ez nem túl jó. Ha érzed a mozgásokat nem hiszem, hogy baja lenne. Légy óvatosabb, póckold ki magad. Bár nem értem, ha már eléggé kerekedik a hasad, hogy sikerült ez.

Iszonyatosan fáj 8 hetes kisbabám hasa, nagyon fájdalmasan sír, egyszerűen nem bírom hallgatni. Ha kamillateát főzök, az használhat?

Tegnap hajnalban volt csak kaki, szerintem nagyon szenved. Tornáztatjuk, kapja az espumisan cseppeket, de egyszer?en nem lehet hallgatni sem.... :( Azt hallottam a kamillatea megindíthatja a kakit. Segítsetek!

Legjobb válasz: Ok magamból kiindulva én is hasfájós voltam is nyakaltatták velem a kamillát állítólag használt is, de nekem mellette oka is volt hogy fájt, mert sérvem volt. Vigyázzatok az ilyenre mert kisbabáknál könnyen elõfordulhat, remélem megbízható körzetitek van. Kislány vagy fiu? Ha fiu ugye leszállt mindkét golyólya? Mert az is okozhat hasfájdalmat, és bele is lehet halni.

Ok magamból kiindulva én is hasfájós voltam is nyakaltatták velem a kamillát állítólag használt is, de nekem mellette oka is volt hogy fájt, mert sérvem volt. Vigyázzatok az ilyenre mert kisbabáknál könnyen elõfordulhat, remélem megbízható körzetitek van. Kislány vagy fiu? Ha fiu ugye leszállt mindkét golyólya? Mert az is okozhat hasfájdalmat, és bele is lehet halni.
Szia. Vigyázz, hogy ne fõzd erõsre, csak éppen szinezze meg a vizet. Ha lehet ne tegyél bele cukrot, ronthat a helyzeten. Mindig sír? Ölben is sír? Grippe water gyógynövényekbõl készült. Hasfájásra találták ki. Szélcsõ is kapható csecsemõknek gyógyszertárban. Kicsit krémezve, fenekében hagyva be lehet pelenkázni a kritikus idõszakban.
Nekünk nem volt jó az espumisan. Amikor beadtuk a cseppeket akkor fél óráig hatott aztán iszonyatosan üvöltött. Fõzzél neki nyugodtan kamillateát. Mi a babamosoly nevû édesköményes teát adtuk neki 5 hetes kora óta és sosem fájt utána a hasa. Kaki minden etetés után volt. Igaz ez babafüggõ. Remélem segíteni fog. Még annyit, hogy ne ess kétségbe amikor sír, mert õk még mindenen sírnak, új nekik mindenfajta érzés. Remélem a tea fog használni.
A kamillatea az nagyon jó mert lazítja a székletet, meg az espumisan is, mi is azt szedjük 4 hetesen. Nem lehet, hogy valami olyant ettél, ami nem esik jól neki? Most kezdõdött nála 8 hetesen a hasfájás, vagy már elõbb is volt?
A kérdező hozzászólása: Lány, úgyhogy golyóprobléma nincs... :) Gripe Watert is ittuk, nem vettem észre hatását, illetve úgy gondolom az Espumisan jobb azért nálunk. Tápot eszik, kb. másfél hete hozok az sztk-ból anyatejet, de valószínûleg leállok vele, mert ahány üveg, annyi anyától van és hát nem tudni ki mit eszik, az egyik tej zsírdúsabb a másik hígabb stb. Szerintem teljesen megzavarja a kis gyomrát. Kb. 6 hétig nekünk is szinte minden pelusban, illetve kaja után volt kaki, de utána ez a nagy mennyiség lecsökkent, védõnõ, doktornõ szerint ez teljesen normális, hogy már csak naponta, két naponta van kaki. Nem folyamatosan sír, hanem idõnként hirtelen belekezd, gondolom akkor csavarja a kis pocakját. Most épp elaludt. Már fõztem kamillateát, most hûl aztán megpróbálom adni neki. Köszi a válaszokat!
szia. Nem feltétlenül délután, este adnék a babának kamillateát elõször. Inkább reggel pl. éhgyomorra ill. délelõtt. Minden újat- ez érvényes a teákra is- max. délig. Ha "rossz" érzetet vált ki, akkor még estig megoldódik. Nem rontja el az éjszakát.

Normális hogy a nap végén ugy érzem hogy iszonyatosan fáj a szeméremcsontom és még ülni is rossz? Amúgy 34 hetes kismami vagyok, és már kb.3 hete érzem. Igaz hogy nem minden nap, de elég gyakran.

Legjobb válasz: Ez teljesen normális.A babád súlya miatt fáj, már nehéz a testednek .Valószínûleg már fejjel lefelé van , és egyre lejjebb fog menni a hasad, és egyre kényelmetlenebb lesz.Kitartás, megéri.

Ez teljesen normális.A babád súlya miatt fáj, már nehéz a testednek .Valószínûleg már fejjel lefelé van , és egyre lejjebb fog menni a hasad, és egyre kényelmetlenebb lesz.Kitartás, megéri.
Szia! Én már a terhesség kb.27. hete óta érzem a szeméremcsontomat, fõleg, ha egy kicsit jobban megerõltetem magam, ülés-fekvés után szinte alig bírok lábra állni.Én is úgy gondolom, h ez természetes, a baba feszíti szét a csontokat.
Lehetséges, hogy méhenkívüli terhességed van.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de nem voltam együtt a férjemmel.Voltam dokinál, vesekövem van.
Nincs baj. A tünetek jönnek-mennek, ez egyáltalán nem jelent semmit sem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, a választ. Szívhang még nem volt és aggódok. :(
Az elején én is aggódtam sokat.Amíg orvos nem látott a méhen kívüli terhesség volt a félelmem.Aztán az hogy egy hónapot kellett várni a következõ orvosi vizsgálatra ill a védõnõ a szívhangját csak szintén havonta nézte.Aztán amikor megmozdult és éreztem sokkal nyugodtabb lettem.Most lassan 32 hetesena szülés miatt vagxok parásabb, mert császár lesz.Lepényem eléri a méhszájat.Ráadásul tegnap kicsit véreztem. Benne van a pakliban a koraszülés is.Azt hiszem most idegeskedem a legtöbbet.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, sajnálom. én amiatt aggódok, hogy beindul-e a szíve a babónak, meg a petezsákom kissé lapult. :(
Èn 16.àn megyek elõször orvoshoz akkor elvileg màr 7 hetes leszek, nagyon izgulok màr most mindenen.
A kérdező hozzászólása: Akkor nem csak én vagyok ilyen aggódós. Én 26-án voltam, akkor 5, 7x15, 5mm es kissé lapított petezsákot, embriocsomót, és szikhólyagot látott a doki. Viszont a mellfájás elmúlása aggaszt. 1. baba
A kérdező hozzászólása: Koszonom. Az biztos, hogy félidõ után fogant.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!