Találatok a következő kifejezésre: Iszonyatos fejfájásom már 3 (2 db)

Létezik az hogy megiszok 2-3 dl vörösbort és már furcsán járok, reggelre meg iszonyatos fejfájásom van? Ennyitől lehetek másnapos? Amúgy még csak 16 vagyok.

Legjobb válasz: Lehet igen, sok minden befolyásolja az alkohol felszívódását és azt, hogy mennyire bírod a piát.

Lehet igen, sok minden befolyásolja az alkohol felszívódását és azt, hogy mennyire bírod a piát.
a testtömegtõl függ meg a bor %-ától de szerintem attól nem kéne hogy bajod legyen, lehet, hogy ettél elõtte vmi gyógyszert, amit alk.-lal nem lehet vagy huzat ért, vagy mittomén...
A kérdező hozzászólása: 43 kg vagyok
Ne erõltesd a szeszelést. Valószínû az átlagnál rosszabbul bontja a szervezeted az alkoholt. Egyébként nagyon eltérõ lehet (genetikailag) az emberek alkohol tûrése. dellfil
ha innál öreganyám borából egy kortyot a detoxba vinnének az biztos!
no meg persze minek iszik aki nem bírja?

Iszonyatos fejfájásom van már 3 napja. Jelenthet ez valami bajt?

Mert mindig mindenr?l ez jut eszembe sajnos. Tudom, hogy a terhesség velejárója, de nem baj, ha folyamatosan fáj? Jelenthet ez rosszat is?

Legjobb válasz: És a jobb oldali arcom érintése is eléggé kellemetlen, mintha nyáron megsült volna.

A kérdező hozzászólása: És a jobb oldali arcom érintése is eléggé kellemetlen, mintha nyáron megsült volna.
A kérdező hozzászólása: 8 hetes vagyok
Front van, fáradt vagy ... Alacsony vérnyomás?
Nem jelent semmi bajt, csak neked kellemetlen. Igyál sok folyadékot, az segít és sétállj jókat a levegõn!! A bogyókat mellõzd, nem tesznek jót:-)
Azért a 3 nap szerintem már sok! Én már dokihoz mentem volna! Menj te is, vagy mindenképp mérd a vérnyomásod ha tudod, valahol, az is lehet, hogy magas, és akkor meg kapsz gyógyszert. Az ellen sajna nincs más.. De kívánom hogy ne legyen igazam. És inkább a front legyen az oka;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!