Találatok a következő kifejezésre: Iszonyúan fájnak mellbimbóim, (4 db)

Iszonyúan fájnak a mellbimbóim. Mit tegyek?

Két hete született a fiam,és folyamatosan szoptatom ha kéri,csak sajnos az a baj,hogy a két mellbimbóm nagyon fáj.Még nem vettem észre,hogy sebes lenne e.Amikor bekapja és szívni kezdi iszonyú,és sokáig el sem múlik.Szoptatás után mindig bekenem egy kis anyatejjel,de hiába.Már ott tartok,hogy a melltartótól is fáj ha hozzáér.

Legjobb válasz: Az elsõ hetekben majd' kijött a szemem, úgy fájt a szoptatástól a mellem/mellbimbóm. Egyszerûen át kell állnia a mellnek a szopi funkcióra, meg kell szokni az állandó terhelést, és ez ellen nagyon nem lehet mit tenni. Én is kenegettem amúgy ilyen bimbóvédõ krémmel vagy mivel. Attól legalább puhult a bõr, és nem fájt annyira, amikor hozzáért valami. A szopi viszont fájt hetekig. Késõbb viszont nem volt gond, megszoktam, nem fájt. Türelem, lesz ez jobb!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatásotokat, és a tanácsokat remélem minél hamarabb megszokom mert tényleg nagyon fáj, és a szoptatást sokáig tervezem.
Nekem is nagyon fajt.Kb.1 honap kellett mire hozzaszokott a szoptatashoz.Kitartas!
Az elsõ hetekben majd' kijött a szemem, úgy fájt a szoptatástól a mellem/mellbimbóm. Egyszerûen át kell állnia a mellnek a szopi funkcióra, meg kell szokni az állandó terhelést, és ez ellen nagyon nem lehet mit tenni. Én is kenegettem amúgy ilyen bimbóvédõ krémmel vagy mivel. Attól legalább puhult a bõr, és nem fájt annyira, amikor hozzáért valami. A szopi viszont fájt hetekig. Késõbb viszont nem volt gond, megszoktam, nem fájt. Türelem, lesz ez jobb!
A kérdező hozzászólása: Ok türelmes vagyok, de mikor lesz jobb:(
Nekem 4-5 hét volt rossz. Utána megszokta a mellem.
Az elsõ hónapban összeszorított fogakkal szoptattam. Ez van. Én kenegettem bimbóvédõ krémmel, és az bár nem oldotta meg a helyzetet, de azért kicsit segített. Én Dm-ben vettem, de máshol is kapni, próbáld ki szerintem. Egy idõ után jobb lett, és már nem fájt úgy a szoptatás, úgyhogy csak kitartást kívánok neked!
Nekem 1 hétig fájt nagyon , a gyerek haziorvosa irt fel gyogyszertarilag kikevert bimbovedo kremet, kb 30 ft volt, es 3 nap alatt elmulasztotta a fajdalmam, nekem sebes is volt, de megerositette az egesz bimbot, bimboudvart is, mar egyaltalan nem faj. De azota is bimbovedovel szoptatok.
Elsõ idõkben nekem is fájt, de ami nagyon jó ha továbbra is kenegeted anyatejjel szopi után és ami engem megmentett az a bimbóvédõ volt!Csak akkor nem volt rajtam amikor szoptattam ugyanis észrevettem hogy hiába szoptatós melltartót hordok mégis valahogy a varrás meg az anyag kidörzsölte és attól még érzékenyebb lett mégha sebes nem is! És ha teheted este fürdés után vagy amikor úgy van idõd, hagyjad szellõzni a bimbókat!
Türelmesnek kell lenned, nekem olyan 1 hós kora körül lett jobb. Addig kenjed krémmel, én garmastant használtam. S tegyél rá anyatejet is, s szelõztesd, ha tudod. Biztos, hogy jobb lesz majd.
Hát ez így lesz még egy kis darabig, kitartás! A melleid majd megedzõdnek és 2-3 hónap múlva már a kalapácsütést is bírják majd.. (jó, ez csak vicc volt) Szóval ezt a szervezeted (mellbimbód) még nem csinálta, hozzá kell szokniuk. Minél többet cicizik a baba, annál gyorsabban edzõdnek.
Lehetséges hogy a folyamatosság miatt fáj. Próbáld meg fokozatosan elhúzni az idõt 2 szoptatás között.Ha lenne ideje pihenni, lehet nem fájna.

Normális dolog, hogy hidegben iszonyúan fájnak a mellbimbóim?

Én még szinte nem is fázom, de a mellbimbóm már sötétlila és szörnyen fáj. Összefüggésben van ez vajon a terhességgel?

Legjobb válasz: nekem is szokott fájni mikor hideg van vagy fürdés után. 20km

nekem is szokott fájni mikor hideg van vagy fürdés után. 20km
Nekem elötte is volt olyan hogy érzékeny volt de mióta terhes vagyok még melltartóban meg 3 pulcsiban is olyan mintha késsel szurkálnák ha hideg van.
Elsõ vagyok.. Elötte is érzékeny volt egy picit a hidegre, de most nagyon.... 30h km
Szerintem igen... Nekem is nagyon fájnak.. Fõleg fürddés után!! Szinte sírni tudnék olyankor ...
A kérdező hozzászólása: És nektek is csak a terhesség alatt jött elõ ez a probléma vagy már elõtte is érzékenyebb volt az átlagosnál a mellbimbótok?
Én is észre vettem, ha fázom, kegyetlenül fájnak!!!

Iszonyúan fájnak a mellbimbóim, elviselhetetlen ha hozzáér valami. Nagyon meg vannak duzzadva. A 22. napomon vagyok. Mitől lehet ez? Peteérésem a 16. napon volt. Clostyt szedtem, lehet ennek a mellékhatása?

Legjobb válasz: Szia! A gyógyszerrel kapcsolatban nincs tapasztalatom, de az elõzõ ciklusomban nekem is pé után egy héttel elkezdtek feszülni a melleim, késett 2 napot, mégis megjött. remélem nálad baba lesz!

Szia! A gyógyszerrel kapcsolatban nincs tapasztalatom, de az elõzõ ciklusomban nekem is pé után egy héttel elkezdtek feszülni a melleim, késett 2 napot, mégis megjött. remélem nálad baba lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Nekem nem feszülnek, hanem a mellbimbóim nõttek meg a duplájára.
Hm. Olyan ismerõs a szitu! Remélem nálad baba lesz, mert nálam az volt az oka! Szorítok, hogy sikerüljön! 31 hetes kismama
Szia! Nekem is megnõttek a bimbóim, a párom vette észre.(izgalmi állapotban dupla akkora volt, mint szokott lenni hasonló helyzetbven) Nem tudom, h ez jelent-e valamit. a mellem fáj, de nem elvislehetetlen. Ma vagyok a 26. napon. remélem van valaki odabent.
nekem nem nottek meg a bimboim, de majd bediliztem énis, olyan érzékeny volt!! nekem segített az, hogy ejszakara is melltartót viseltem, a legkevesbe eros sportmelltartót nalam is babó volt az oka, és en is szedtem clostylt! 11 hetes kismamó sok boldogsagot!
A kérdező hozzászólása: Ma teszeltem a 35. napomon..És CSODA TÖRTÉNT, mert két csíkos a tesztem!!!!!! Nagyon boldog vagyok! Mindenkinek kívánom ezt a csodálatos boldogságot!


Talán sikerült? Peteérés után vagyok 9 nappal és nagyon fájnak a cicijeim és egyre jobban. Olyan mintha "lázasak" lennének a mellbimbóim iszonyú mikor hozzáérek, égő érzés. Izomláz is van bennük-amire nincs ok.

Szoktak fájni a menzi el?tt de most egyre jobban fájnak. A hasam néha szurkál és nem igazán van folyásom, csak nagyon kevés (1 pötty egy nap) és az is fehér. Ilyenkor már volt b?ven régebben. Van hasonló tapasztalatok és baba volt?

Legjobb válasz: Nálam is így kezdõdött...

Nálam is így kezdõdött...
Ez az égõ érzés bizony baba lesz! :) Vigyázz magadra!!!
A kérdező hozzászólása: Tényleg baba lett!!!! :) :) :) :) :) :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!