Találatok a következő kifejezésre: Iszom ezt anti-adiposis (2 db)

Szülés után rajtam maradt 8kg. mennyi idő alatt tudnám ezt leadni kemény diéta nélkül, ha iszom a wu long anti adiposis teát? Minden nap sétálunk a babával 1 órát. Használt vki ilyen teát?

milyen eredményeket értetetk el?hol lehet kapni?gyógyszertárban van?

Legjobb válasz: Szia, rajtam is maradt 8-10 kg. Én elkezdtem iszogatni egy teát. Gyakorlatilag ugyanaz mint amit te mondasz, csak valamivel job az íze. Ginseng and slim, ami pedig ennél kb feleennyibe kerül: elhízás elleni tea. Mindekettõt kúraszerûen kell inni- garantáltan felgyorsítja az emésztést! Nekem ez a kettõ jött be... heti 0,5-1 kg-t fogytam eddig. A ginsengeset DM-ben is lehet venni- elhízás ellenit gyógyszertárban.

Szia, rajtam is maradt 8-10 kg. Én elkezdtem iszogatni egy teát. Gyakorlatilag ugyanaz mint amit te mondasz, csak valamivel job az íze. Ginseng and slim, ami pedig ennél kb feleennyibe kerül: elhízás elleni tea. Mindekettõt kúraszerûen kell inni- garantáltan felgyorsítja az emésztést! Nekem ez a kettõ jött be... heti 0, 5-1 kg-t fogytam eddig. A ginsengeset DM-ben is lehet venni- elhízás ellenit gyógyszertárban.
Nem kell ahhoz semmi! Ha vékony voltál szülés elõtt fél év alatt visszanyered a súlyodat diéta nélkül, sõt van aki még többet is fogy (strapásabb életmód a baba miatt, éjszakázás stb.) Rajtam 20 maradt és fél év alatt vékonyabb lettem mint elõtte, minden diéta nélkül. Magam is meglepõdtem, és ez 2 x ismétlõdött meg, mert 2 x szültem. Amúgy mindkét terhességgel 30 kg-ot híztam. Ilyesztõ, de ez volt!
Nekem semmi sem jött be. Két év alatt nem tudtam leadni egy dekát sem, sõt, híztam hozzá. 20 hónapig szoptattam, Másfél évig alig aludtam, strapás éjszakák, rengeteg meló, diéta... és semmi. Most, hogy már nem szoptatok, intenzív mozgásba kezdtem, bár erre rámegy az a kevéske szabadidõm, ami volt, remélem, hogy hatásos lesz, mert iszonyat fárasztó a gyerek mellett. Azért reménykedem és kitartok még 2-3 hónapig, remélem, addigra elindul valami pozitív folyamat.
Nekem is ez a problémám. Én már dolgozok, de még nem tudtam leadni a felesleget.Az ilyen teáktól nem lesz hasmenésem? Kellemetlen lenne útközben, vagy a munkahelyemen.
Kevesebbet egyel es mozogjal tobbet, mint eddig. Az evesnel figyelj oda a mennyisegre, es hogy mit eszel. A tiltott dolgokat ugyis tudod, hogy mit nem szabad enni. Mozogjal sokat, barmit. Igyal meg naponta 2 l vizet vagy asvanyvizet.
Mekkora a gyerek és szoptatsz-e? Ettõl is függ.
Én ittam régen is, és iszom most is. De nekem iszonyú anyagcserém van, és ez segített abban, h minden nap akár 2x is nagywczzek. Igy nekem pár kiló lement, de ez nem tartós fogyókúra. Inkább kiegészítés. Ha nem szoptatsz, megpróbálhatod, rossmannban, gyógyszertárban lehet kapni. Én láttam a tescoban is, de ott sokkal drágább volt. Eliszol egy dobozzal, de mellette próbálj meg kalóriát számolni. Számûzni a fehér kenyeret, cukrot, kevesebb szénhidrátot bevinni a szervezetbe, sok gyümölcs, és zöldség, és este 6 után ne egyél. Igyál sok ásványvizet v vizet, és tuti szépen lassan lemennek a kilók.

Iszom ezt a anti-adiposis tea-t.. állitólag sok mindenre jó.. Tényleg használhat ez?

Legjobb válasz: Ártani nem árt. Én is ittam sokáig. Talán az volt az elõnye, hogy a fogyókúra alatt az emésztésemet rendbe tette. ( itt a renszeres wc használatra gondolok) Volt olyan, hogy napokig nem kellett hosszabb idõre lecsüccsenem a wc-re ha nem ittam a teát. Igyad nyugodtan.

Ártani nem árt. Én is ittam sokáig. Talán az volt az elõnye, hogy a fogyókúra alatt az emésztésemet rendbe tette. ( itt a renszeres wc használatra gondolok) Volt olyan, hogy napokig nem kellett hosszabb idõre lecsüccsenem a wc-re ha nem ittam a teát. Igyad nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: köszönöm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!