Találatok a következő kifejezésre: Isznak-e a Vagy (16 db)

Isznak-e a halak? Vagy náluk ez hogy működik?

Legjobb válasz: a növényevõk elegendõ folyadékhoz jutnak a növényekbõl. a húsevõk pedig kapnak elég vizet a zsákmány mellé

a növényevõk elegendõ folyadékhoz jutnak a növényekbõl. a húsevõk pedig kapnak elég vizet a zsákmány mellé
És az akváriumban tarott száraztápon tartott halakkal mi a helyzet öcsipók? XD
Igen isznak!Itt levan írva bõvebben:http://www.geographic.hu/index.php/fotopalyazat/fotopalyazat..
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek...érdekes kérdés azért, szerintem.

Van-e az a babara valamilyen hatassal hogy sok vizet iszom? Allandoan szomjas vagyok. Mi valthatja ki ezt? 35 hetes

Legjobb válasz: Szerintem nem. Nyár van, izzadunk, de lehet gond. Én is sokat iszom, 10 hetes vagyok.

Szerintem nem. Nyár van, izzadunk, de lehet gond. Én is sokat iszom, 10 hetes vagyok.
bocsi, a de helyet nemet akartam írni.
Nem tudsz annyit inni, hogy abból baj lehet!! Nekem mindíg mondja a dokim, hogy igyak sokat mert az most nagyon kell. De én egyszerûen nem bírok többet inni :( 38 hetes kismama
Nem baj ha sokat iszol csak pisilni is kell mert különben vizesedni fogsz nagyon.


Igen, meghalhatsz.
Úgy értetted, hogy csak teát és vizet viszel be a szervezetedbe, vagy úgy, hogy eszel, de nem iszol cukros löttyöket?
Úgy értette, hogy teát és vizet iszik csak, nem másféle löttyöket. Szerintem nem csak egy hónapig, hanem általában is használ, ha nem iszol cukros szrokat, hanem vizet és teát, joghurtot stb.
Igen, ki fog tisztulni, de mellé kell az egészséges étkezés is(sok zöldség stb) és egy jó arctisztító. Én csak vizet, teát (ritkán gyümölcslevek, de nem a cukros rettenetek!!) iszok. ESZEK IS persze:D Nem csak egy hónapig hanem mindig. Alkalomkor egyebeket. De a víz nyáron nagyon jó, a mentes! Nem is izzadsz tõle annyira. Ha van még kérdések, írj! :)
A kérdező hozzászólása: Igen , úgyértettem , hogy normálisan eszek meg minden..de innivalók közül csak ezeket innám , semmi mást.. köszi a válaszokat..:)
Hát igazából világ életemben vizet meg teát ittam... Esetleg heti 1-2 pohár kólát, de semmi egyéb vackot. Jelenthetem, hogy a bõröm mindenféle kezelésnek ellenállóan ronda. xD A szervezetem nem tudom, méregtelenít elvileg.

33 hetes vagyok nagyon vizesek a vegtagjaim segit e a csalan tea vagy ha kevesebb vizet iszom?

Legjobb válasz: annyit tudok tanácsolni hogy ne egyél nagyonsósan,és kérdezd meg az orvosod mi segíthet. jobbulást:-)

annyit tudok tanácsolni hogy ne egyél nagyonsósan, és kérdezd meg az orvosod mi segíthet. jobbulást:-)

Meglehet e oldani, ha egyéb cukros dolgok után, "vizet iszunk" feloldja a benned lévõ cukrokat ezáltal kevésbé fog ártalmas lenni amit megettél. Szerintetek jó vagy idióta ötlet e?

Ugye aki sok èdessèget/cukrot eszik (kamaszkorban) sokkal több pattanással fog rendelkezni.

Legjobb válasz: Nem lehet megoldani. Az elfogyasztott cukormennyiség számít, mivel a folyadék nem "mossa ki" csak úgy a cukrot, az elõször felszívódik a beleken keresztül a testbe. Normális esetben a vese nem választ ki cukrot a vizeletbe (ha igen, ott már baj van), ergo a cukor, ami nem használódik fel, az raktározódni fog a szervezetben.

Nem lehet megoldani. Az elfogyasztott cukormennyiség számít, mivel a folyadék nem "mossa ki" csak úgy a cukrot, az elõször felszívódik a beleken keresztül a testbe. Normális esetben a vese nem választ ki cukrot a vizeletbe (ha igen, ott már baj van), ergo a cukor, ami nem használódik fel, az raktározódni fog a szervezetben.
annak semmi köze hozzá
A testedben minden oldatba kerül.. ha többet iszol, ha kevesebbet akkor is.
Ekkora ostobaságot!
A kérdező hozzászólása: A 4. Kommentelönek, csak annyit, nem írták, hogy hülye kèrdèst nem lehet feltenni....

A puregon és a pregnil injekciók mellett nem baj ha iszok paástfü teát meg szedek e vitamint? Vagy nem kellene?

ja és az normális hogy görcsölök meg fáj a fejem,tegnap adtam be az elsö puregont ma délben adom be a másodikat!elöre is köszönöm

Legjobb válasz: Ezt talán az orvos jobban meg tudja mondani, de a vitamin nem hiszem, hogy bezavarna.

Ezt talán az orvos jobban meg tudja mondani, de a vitamin nem hiszem, hogy bezavarna.
A kérdező hozzászólása: köszönöm azért
heló lett e baba belõle?énis ezekt kaptam.

Napközben nem láttam inni a tengerimalacom, most állandóan iszik. Lehet, h nem tudja rendesen használni és nem jön belőle elég víz neki? mert miután megpróbáltam, h jön-e belőle víz még azt is lenyalta az ujjamról. Vagy csak sokat isznak a malacok?

Legjobb válasz: hol sokat hol keveset legalábbis az enyéim 4-en vannak,van hogy a fél decisbõl se fogy el a viz,de van hogy a nagy fél literes is kifogy délutánra (kapnak sok lédús zöldséget,igy nem félek hogy kevés a folyadék,tudják õk maguknak hogy mennyire szomjasak) nézegesd azért hogy mûködik-e az önitató

hol sokat hol keveset legalábbis az enyéim 4-en vannak, van hogy a fél decisbõl se fogy el a viz, de van hogy a nagy fél literes is kifogy délutánra (kapnak sok lédús zöldséget, igy nem félek hogy kevés a folyadék, tudják õk maguknak hogy mennyire szomjasak) nézegesd azért hogy mûködik-e az önitató
A kérdező hozzászólása: Igen nézem. Köszönöm a választ

Az almaecet savas, vagy lúgos bázisu-e? Az orvos szerint a szervezet (úgy általában) el van savasodva. Én meg iszom az almaecetet. Jót tesz ez nekem?

Legjobb válasz: Az almaecet inkább savas, mint lúgos. De hosszútávon egyébként sem jó inni, mert tönkrevágja a gyomrodat. Miért iszod? Mert ha fogyást remélsz tõle, akkor el kell mondjam, hogy én ittam régebben sokáig, mellette még mozogtam is rengeteget és diétáztam meg minden, és még így se használt. Felesleges, ne igyad állandóan.

Komolyan: mindenki tisztában van vele, hogy az almaecet az savas, mi nem is állítjuk az ellenkezõjét, de a szervezetben lúgos hatású lesz, ha megfelelõen fogyasztod, és ez tény!Mielõtt kiírsz valamit, nézz utána, mert így csak összezavarod az embereket, vagy pedig ne válaszolj, ha nem értesz a témához..
Az almaecet inkább savas, mint lúgos. De hosszútávon egyébként sem jó inni, mert tönkrevágja a gyomrodat. Miért iszod? Mert ha fogyást remélsz tõle, akkor el kell mondjam, hogy én ittam régebben sokáig, mellette még mozogtam is rengeteget és diétáztam meg minden, és még így se használt. Felesleges, ne igyad állandóan.
Utolsó elõtti válaszloló vagyok: amit írtam, egy orvos-természetgyógyász cikkében olvastam. De te biztos jobban tudod a szakembernél is...
Utolsónak: a citromlé csak akkor lúgosít, ha cukor nélkül teszed a vízhez, és vagy éhgyomorra, vagy evés után fél órával iszod, mert akkor nem keveredik más összetevõkkel. Olvass utána a neten!!
Almaecet és a citrom is savas kémhatású, fogyasztásuk mégis lúgosítja a szervezetet, mert a bennük lévõ kémiai elemek segítik a lúgok termelõdését ill. a savak lebomlását. Valóban arra kell figyelni, amit feljebb már írt vki: éhgyomorra vízzel, ízesítés nélkül.
Mivel az ecet = ecetsav, ezért nyilván savas. De hogy jót vagy rosszat teszel vele, azt nehéz eldönteni, mert nem feltétlenül van mindenkinek elsavasodva a szervezete.
Én ezt már több helyen is olvastam, hogy a citromlé lúgosít, és ennek nagyon megörültem, mert szeretem, de miért csinál akkor gyomorsavat? Volt már hány kidobtam a taccsot egy nagypohár limonádé után..(csak savat )
Az almaecet savasít. Igyál inkább friss citrom levét vízzel, az lúgos és méregtelnít.
Az almaecet - ahogy a citrom is - savas kémhatású. Fogyasztásuk mégis lúgosítja a szervezetet, mert a bennük lévõ kémiai elemek segítik a lúgok termelõdését, vagy másik oldalról nézve fokozzák a savak lebomlását. Fontos viszont, hogy az almaecetet éhgyomorra vagy üres gyomorra igyuk vízzel hígítva, hogy ne keveredjen más összetevõkkel, s így megtartsa lúgosító hatását.
Az almaecet lúgosít a szervezetben, ha csak vízzel fogyasztjuk!!! Anyukámnak savtúltengése volt, 2hónap rendszeres almaecet fogyasztása után megszûnt neki!!! Sokkal jobb a gyomra!! Nálunk az egész család ezzel fogy, és még a körmeim is megerõsödtek! Emellett egész olcsó..
Az utolsó válaszadó téved. Az almaecet savasít.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó választ nagyon vártam, mert valahol, már az Interneten olvastam, hogy az almaecet lugosít. Mivel én is azt gondoltam, hogy az ecet csak savas lehet, hát elbizonytalanodtam, hogy jól olvastam-e. Nem fogyni akarok, csak a súlyomat szeretném megtartani és amikor bõvebben eszek iszom almaecetet. Nekem bevált. Köszönöm a válaszokat.
http://www.fogyas.info/almaecet-kura_almaecet-kapszula_fogya.. itt minden le van írva, de már lassan én is elbizonytalanodok.
CSAK oltással lehet megelõzni, és ha nem tetted, nagyon könnyen és nagy százalékban halálos!
Elkaphatják rettentõ könnyedén egymástól, tenyésztésnél egybõl meg szokták semmisíteni a beteg példányt, sõt az ember a lábán is át tudja vinni máshova. Rettentõ kis esélye van hogy túléli.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!