Találatok a következő kifejezésre: Ismerkedek neten, is (8 db)

Létezik olyan lány aki szüz nem volt barátja és szivesen ismerkedik neten is? Én nem találtam ilyet.

Legjobb válasz: én is találtam.De foci meccsen ismerkedtem meg egy 19 éves szûz lánnyal.Mellettem kiabált,és leöntött kólával :D

én is találtam.De foci meccsen ismerkedtem meg egy 19 éves szûz lánnyal.Mellettem kiabált, és leöntött kólával :D
Létezik olyan lány csak nem biztos hogy korodbeli. Te hány éves vagy? Amúgy nem tudom hogy feltûnt-e de ez nem egy társkeresõ oldal.
ekkora balek csaj nincs a világon :)
én találtam
Én 17 éves szûz lány vagyok de nem szeretek neten ismerkedni :)
A kérdező hozzászólása: Hát akkor csak én vagyok ilyen ki baszott peches, jo tudni.
Létezik, igen. Anno én 3 ilyennel is összejöttem. Mókusgyilkosnak nem jött össze :( szegény!
én sem
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok.
Ez igaz, tényleg vannak normális emberek, de azok nem szüzek, nem ismerkednek szívesen neten és nem olyanok, mint amiket leírtam elõbb :)
Hány éves vagy? És hány éves csajt keresel?
Ez jo csajozos duma! Szia! Szimpatikusnak tunsz. Amugy szuz vagy meg? Udv Bela
nem kedves elõzõ nem igaz vannak normális emberek is
Létezik, de mellé még ezek is vannak: hónaljkutya, durva (a többit szándékosan nem részletezem) 4 hurka (jó esetben) megbántották rock-ot hallgat :) s mindezek ellenére fehérlovon jövõ herceget vár, aki lehetõleg legyen Edvard Cullen, mindez némi önérzettel megspékelve Szigorú, de igaz :D
Utolsó: Hát szeretsz nem szeretsz ez lesz :)

Ismerkedek neten, képeket is töltök fel. Hogy csinálhatnám okosan?

kedves arcom van..és szép szemem, ami álltalában imponál, de nem rakok fel egész alakos képeket, mert nem szeretem a testem.. széles a csíp?m, vastag a combom.. és ezzel nem szivesen dicsekszem..

Legjobb válasz: Hát énis ismerkedtem egy pár éve neten, meg igazság szerint a mai napig fent vok chat.hu-n de már csak barátokat keresek ott. Hát tapasztalatból írnám, hogy semmiképp ne hazudj mert egy idõ után magad is belekavarodhatsz. Ja és ha megakarnád mutatni a testeedd,mármint egész alakos képre gondolok, nyugodtan mutasd meg, ha nem teccik valakinek akkor hagyjon téged békén, de hidd el hogy nagyon sok pasinak teccenél még akkor is ha nem tökéletes a tested.

Hát énis ismerkedtem egy pár éve neten, meg igazság szerint a mai napig fent vok chat.hu-n de már csak barátokat keresek ott. Hát tapasztalatból írnám, hogy semmiképp ne hazudj mert egy idõ után magad is belekavarodhatsz. Ja és ha megakarnád mutatni a testeedd, mármint egész alakos képre gondolok, nyugodtan mutasd meg, ha nem teccik valakinek akkor hagyjon téged békén, de hidd el hogy nagyon sok pasinak teccenél még akkor is ha nem tökéletes a tested.
Ha okosan akarod csinálni akkor nyugodtan mutasd meg magad, nem te vagy az egyetlen akinek nincs tökéletes alakja.
Nyugodtan tegyél fel rendes képet: annyival jobb lesz, hogy utána CSAK az fog megszólítani, akinek VALÓBAN tetszel. Ha ismerkedni szeretnél, nem csak fecsegni... Annyival is jobb lesz, hogy eleve nem kell magyarázkodni.
Én is csak az elõttem szólókhoz tudok csatlakozni! Pár éve még én is próbálkoztam, de inkább barátok keresése céljából. Az arcom szép, a testem kevésbé, és mindig olyan "egészalakos" képet tettem fel, amin nem látszanak a dolgaim:) Nagyon sok jó fickó írt, de eggyel sem mertem találkozni emiatt, mert úgy éreztem, hazudtam nekik, és midnenkinek. Az a legfontosabb hogy magadat add, mert ha véletlenül olyan pasival találkozol, aki nagyon be fog jönni neked, és ugyanúgy "hazudsz" mint én, elég nagy kavarodások és szívfacsarások történhetnek. Olyan képeket tegyél fel, ami elõnyös, de azért tükrözik a valóságot. Az portré fotóidat jobban hangsúlyozd ki, ha szerinted azzal szoktál aratni:) Amúgy is az arc sokkal fontosabb. Sok sikert.:)
Igen.Senkinek sem tökéletes az alakja.Még én sem tartom szépnek a saját testemet.Nagy a fenekem, kicsi a mellem és a sportlosától izmos a combom.Szoval errõl ennyit
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Keresek néhány használható képet magamról..

Miért is fáj az egyeseknek, ha van, aki inkább neten ismerkedik?

Mert elmondom nektek mik a tapasztalataim és miért is utáltam meg azt, hogy élőben kezdeményezek lányoknál. 1. A lányok többsége utálja, ha egy idegen fiú ismerkedési céllal megközelíti. 2. Van sok bunkó, beképzelt lány, aki tiszteletlen és lenézi a fiút, aki bepróbálkozik nála. 3. A lányok 99%-a foglalt vagy ezt hazudja, esetleg egyéb kamu indokkal lekoptat. Nekem egy módon vált be az élő ismerkedés, ha valamiben segítséget kértem, arra vevő volt több szép lány is, egész jól eldumálgattam is párral, puszi-puszi minden jó, elérhetőséget is megadták, de kiderütl, hgoy mindenk van pasija! Minden szép és rendes lány foglalt és nem kamuztak, ez a legjobb az egészben! De mint a fentiekből látható, nem érdemes ismeretlen csajokat leszólítgatni, sokan utálják, esetleg csak a nagyon helyes, hatalmas egóval, hatalmas önbizalommal rendelkező fiúknak ajánlom, de hát nekik nem kell, mert ők úgyis csinálják a tanácsaim nélkül is. :D Most leírom miért jobb neten kezdeményezni lányoknál. 1. Ha ügyes vagy képcsere nélkül el tudsz dumálgatni lányokkal, ki tudod deríteni, hogy ez a lány jellemre értékes vagy csak egy újabb sekélyet tömeg ribizli. 2. Ha nem látják a képed, de megkedvelnek egy idő után jobban elnézik, hogyha külsőre nem vagy egy álompasi. 3. Nem kell sok ember előtt beégned, ha esetleg a "kedves" lány rondának nevezne vagy egyéb durva módon akarna elutasítani. Manapság az a legnagyobb gond mind a netes, mind az élő kezdeményezésnél, hogy a lányok közül még a nem szépekre is jut legalább 10 kanos gyerek, a fiatalabb korosztályban sajnos kantöbblet van, erre csak tető, hgoy idős papik is a kis tini csitrikre, huszonéves lányokra buknak gyakran, na meg a bevándorlókkal is számolni kell, akik többsége férfi és néger vagy arab, ázsiai. A bevándorlók közül a négerek különösen kelendőek a fehér lányok között.

Legjobb válasz: Nekem egyáltalán nem fáj, zavarni se zavar addig amíg nem minden 3. kérdés ismerkedõs célú ebben a kategóriában. Személy szerint egész egyszerûen azért nem ismerkedem neten, mert (kifejteni hosszú lenne) sokkal bonyolultabb mint személyesen.

Nekem egyáltalán nem fáj, zavarni se zavar addig amíg nem minden 3. kérdés ismerkedõs célú ebben a kategóriában. Személy szerint egész egyszerûen azért nem ismerkedem neten, mert (kifejteni hosszú lenne) sokkal bonyolultabb mint személyesen.
Mi vár rád az interneten való ismerkedésnél? 1. A lányok többsége utálja, ha egy idegen fiú ismerkedési céllal megközelíti. 2. Van sok bunkó, beképzelt lány, aki tiszteletlen és lenézi a fiút, aki bepróbálkozik nála. 3. A lányok 99%-a foglalt vagy ezt hazudja, esetleg egyéb kamu indokkal lekoptat. 1. Ha ügyes vagy képcsere nélkül el tudsz dumálgatni lányokkal, ki tudod deríteni, hogy ez a lány jellemre értékes vagy csak egy újabb sekélyet tömeg ribizli. 2. Ha nem látják a képed, de megkedvelnek egy idõ után jobban elnézik, hogyha külsõre nem vagy egy álompasi. 3. Nem kell sok ember elõtt beégned, ha esetleg a "kedves" lány rondának nevezne vagy egyéb durva módon akarna elutasítani. Ugyan az, mint az "élõ csajozásnál". Semmi különbség nincs. Ha csak nem annyi, hogy a neten nem látod a másik arcát - az esetek jelentõs részében -, így nagyobb a hazugság lehetõsége.
Õszintén..nem mind1 hogy ki mit gondol? Én csak neten ismerkedek sikerrel, pedig nem vagyok csúnya és életképtelen, egyszerûen csak ez vált be és pont. Barátnõimet meg ki rázza tõle a hideg, nem képesek így ismerkedni. Deés? Fikarcnyit sem számít, hogy õk hogy ismerkednek, meg nekik sem hogy én. Attól, hogy nem értjük egymás logikáját, nem szóljuk le, mert felnõtt nõk vagyunk, ésszel megáldva.
Nem tudom, de nekem nem fáj, ha mások a neten ismerkednek. Én nem szeretnék, de ettõl nekik magánügyük. Ha végül boldogok lesznek, akkor minden okés. Én jobban szeretem a bátor fiúkat, akik élõben ismerkednek, és rögtön látom teljes egészében. Nekem így jobb, mint a neten.


Szerintetek ha valaki nete ismerkedik meg egy fiúval és csak akkor tudja meg a fiú amikor találkoznak h a csaj kicsit duci akkor elfdut, vagy inkább megismer és ha tetszel neki (hanem is szereti a duci csajokat) összejöhet a dolog?

Legjobb válasz: Igenis lehet szép egy duci lány mér ne lehetne? :S Csak azok szépek akik vékonyak ugyan már és különben is valaki pont azokat szeretik akiken van mit fogni meg talán nem is a testalkat a legfontosabb hanem a szép arc és a megfelelõ kisugárzás.

Igenis lehet szép egy duci lány mér ne lehetne? :S Csak azok szépek akik vékonyak ugyan már és különben is valaki pont azokat szeretik akiken van mit fogni meg talán nem is a testalkat a legfontosabb hanem a szép arc és a megfelelõ kisugárzás.
Könyörgöm, mondtam én egy szóval is, hogy akin van felesleg az csúnya??!!?? Aki dagadt, aki igazán nagyon dagadt, az nekem nem lehet szép is! (számomra így van!) Ha van rajtad 3-5 kg felesleg, az az igazán jó, te vagy az átlag kategóriában!!!
éljenek a duci csajok, de miért nem mondtad el neki mikor elkezdtél beszélgetni vele ?
Köszi a lepontozást! A szépség belülrõl fakad - mondják ezt a csúnya emberek! Mellesleg egyáltalán nem sértettem meg senkit, a kérdezõt meg fõleg nem. A kisugárzás meg a van mit fogni dolgot hanyagoljuk! A dagadt és a csont lányok között van egy hatalmas átmenet ezt hívjuk ÁTLAGEMBERNEK! Minden jót, szánalmasak vagytok!(lepontozók)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat és 160 centi és oyan 60 kiló vok kb:Döszönöm:Dérdemes volt feltenni a kérdést:)
Hát én a magam részérõl, nem szeretem a duci lányokat. Nem biztos, hogy összejönnék vele, de azért az esélyt megadnám neki. Ami gáz, hogy egyik ilyen lány akivel találkoztam a képeken sokkal vékonyabbnak tûnt, meg tök szép arca volt, a valóság plusz 40 kiló, ragyás arc. Hát nem tudom, hogy nem vette észre rajtam a megdöbbenést.
Ha neten ismerkedsz akkor sztem általában képet is kell felrakni ugye? Na tessék rakj fel képet, és akivel így is megismerkedsz, akor az már tuti nem fog meglepõdni:D
mi az, hogy "kicsit duci" elég tág kategória és azt se tudod hogy néz ki a jóember
hát ha azt hazudtad neki h 180 centi és 50 kiló vagy, akkor tuti hogy ott fog hagyni. De ha nem is beszéltetek alkati kérdésrõl és csak a személyiséged alapján találkozik veled, akkor jó esélye van annak hogy tetszeni fogsz neki függetlenül, hogy kicsit duci vagy e vagy nem. De azon is elgondolkozhatsz, hogy mi van ha neked nem fog tetszeni a srác?:D
Attól még hogy vannak akik csak a külsõre mennek lehet valakinek a belsõ is fontos nem gondolod kedves második hozzászóló? Neked is csak a külsõ számít? A belsõ nem fontos? Lehet hogy neked egy 180/40 kilós tetszik de más szeretheti a ducikat is nem? Azért mert te neked nem tetszenek másnak tetszhet nem? Rajtam is van pár kiló felesleg nem olyan sok de azért lenne mit ledolgozni de ennek ellenére szeretnek a férfiak és megbámulnak az utcán nem kell ahhoz soványnak lenni elég ha formás vagy.
Miért nem mondod el neki, hogy mi a helyzet? Ha emiatt még egy találkozásra sem ad esélyt, akkor az a srác nem is ér semmit! De az is kellemetlen, ha nem tudja és meglepõdik, esetleg, ezt látod is rajta és nem fog jól esni neked.Ne hozd magatokat ilyen helyzetbe.Hidd el, ha megkedvelt és érdekled, akkor alig fogja várni, hogy lásson, bárhogy is nézel ki.Utána pedig már csak rajtatok múlik, hogy mi lesz :) Ne félj és sok sikert!!!
jobb ha elején tisztázva van az alkat is, illetve képek cseréje. de aki pl hazudik (mert van ilyen) azt igen is faképnél szokás hagyni.
Én a helyébe nem azért futnék el mert "duci..." vagy, hanem mert azért, mert már az elsõ pillanatban átbasztál, gondolom akkor mi lesz késõbb? Elfutni amúgy biztos nem futnék el, de vagy oda se mennék hozzád, vagy közölném veled, hogy nem vagy fair játékos. Ha viszont nem szereti a "duci..." csajokat, tehát nem jössz be neki, akkor az SZERINTEM elég kevés, hogy belülrõl szép vagy.. (illetve "ducin..." is lehetsz szép, akkor te kivétel vagy)
Kedves kérdezõ, ha 160 centi vagy hozzá 60 kg, akkor az egyáltalán nem vészes, átlagos testalkatú vagy.

Szerintetek miért van az, hogy manapság sokkal nehezebb rávenni a lányokat, hogy talizzanak is egy fiúval és úgy ismerkedjenek, miért csak a neten hajlandóak ismerkedni?

Így sincs megfelelõ lány jellemre, de ha még a talira sem nyitottak, akkor még nagyobb a baj. Neten könnyen mutathatják jobbnak maguknak, mint személyesen. Sok lányban csalódtam már, igazából nem is nagyon várom, hogy végre találok olyat, aki más. Fõleg, hogy legutóbb is ígért nekem mindenfélét, szerelmet egy lány, erre kiderült, hogy nem is igaz csak hát a kicsikének kellett egy kis szeretet és én voltam csak ot neki mint egyetlen fiú a net távolából, találka, személyes ismeretség nélkül. Persze talira már nem tudott eljönni valami béna kifogást hozott fel utána meg nem is lett erõltetve a dolog. De ez csak egy példa a sok közül.

Legjobb válasz: Érdekes, nincs facebookom se, még sincs problémám.

Érdekes, nincs facebookom se, még sincs problémám.
Azért nem nyitottak, mert nem vagy elég szimpatikus nekik, és tudják, hogy úgysem jönnél be igazán. De hát ezt nem olyan kellemes elmondani, értelmes ember talán veszi a lapot....
Ez nem feltétlenül a lányok hibája, hanem a fejlõdésé és a világé, hogy szinte már nem is 'élünk' csak virtuálisan. Egyik nap majd arra fogsz ébredni, hogy a hologramod chatel egy virtuális chat szobába, és az emberek majd ki se teszik a lábukat az utcára... úgyis tönkretesz mindent az emberiség, majd romba döntjük végleg a természetet aztán életveszély is lesz kimenni.
Mint mindenki, így a nõk is eleinte felszínesek. Ha nem vagy elég jó külsõleg, nem fognak veled találkozni... Sõt, ha külsõre nem jössz be 1 csajnak örülhetsz, ha van olyan kedves, és vissza köszön :D Facebook nagyon kényelmes ismerkedési felület :P Elkerülhetõek a kínos pillanatok. Pl egyszer a strandon egy csajt nem bírtam sehogy se levakarni magamról... Nem tetszett, de nem akartam gonosz lenni vele, és nem akartam megbántani. Igyekeztem közömbös lenni, hátha veszi a lapot, de nem... Alig vártam már, hogy hazamenjen :D Facebookon egyszerûen kitalálok egy kamu okot (megyek zuhanyozni) és nem kell beszéljek vele :D
Hát, én pont hogy neten egyáltalán nem is ismerkedem. Nekem kell az, hogy a szemébe tudjak nézni az illetõnek már az elejétõl fogva mikor ismerkedünk, különben nem tudok igazán bízni benne. Az internet távolából mondhat bárki bármit, küldhet bármilyen képet, stb., akkor is, ki tudja, hogy tényleg az-e akinek mutatja magát? Szóval ez mindkét oldalról érvényes. Tele van a világ beteg és gonosz emberekkel és szerintem sokan ezért sem vállalják be az ilyen találkákat. Ki tudja ki jön el igazából...

15 (decemberben 16) veszélyes lehet neten (ismerkedő oldal, ahol barátokat is lehet keresni) ismerkedni, találkozni onnan valakivel?

Nem tudom,mert neten tök jó fejek,de nem tudhatom élőben mi lenne.Mégis lehet hogy igazi barátaim is lennének onnan.Szóval nem tudom? Szerintetek? Ha szerintetek nem veszélyes,akkor max hány éves korig nem az?

Legjobb válasz: mert imvuzol vagy mi ? Amúgy meg senkiben nem szabad megbízni.

mert imvuzol vagy mi ? Amúgy meg senkiben nem szabad megbízni.
Talán épp azért nem bízik, mert látta a fejed. :D
Találkozzatok.
Juj ez kemény volt elsõ xDxD
Találkozzatok én sem biznék meg abban akit neten ismertem meg hisz ki tudja hiába a camera meg minden nem potolható a személyes találkozóval..
Bízik?Amíg csak a neten van"kapcsolat" addig nem ér semmit a dolog...
Én arra tippelek, hogy inkább õ ráz át téged valamivel. Ezt úgy álcázza, hogy bizalmatlanságot játszik. Õ is mutatott már neked kamerát? A fénykép nem ér semmit. Még a telefonálás sem. Az igazi viszont az lesz, ha találkoztok is. Anélkül bullshit az egész. Elõbbre vagy egy random lánnyal, aki hajlandó szóbaállni veled a zöldségesnél.
Miért kellenebíznia benned, ha még csak neten ismerkedtek? Miben mutatkozik ez meg? Ez teljesen normális. Ne várd netes ismeretség után, hogy elmondja hol tartják a pénzüket itthon...
A kérdező hozzászólása: Rendes válaszokat köszi :) ) ELSÕ: lehet te egy kancsi csöves vagy de én nem és azt mondta h jól nézek ki csak nem ismer idióta csövesek kerüljenek mint te életes sincs kocka nyomorék

Neten ismerkedek egy lánnyal, jól kijövünk, de felmerült bennem az a kérdés, hogy vajon más pasikkal is foglalkozik-e? Honnan tudhatom, hogy csak velem levelezik? Õ 19 éves, én 20 vagyok.

Legjobb válasz: Miért ne foglalkozna? Mondj egy okot ami miatt ne tenné. Végezz el pár iq tesztet, jobb ha még most az elején tisztában vagy a korlátaiddal.

Miért ne foglalkozna? Mondj egy okot ami miatt ne tenné. Végezz el pár iq tesztet, jobb ha még most az elején tisztában vagy a korlátaiddal.
Sehonnan. Farkas törvények uralkodnak ahogy a mondás tartja erõsebb kutya b!szik! Ennyi, meg kell küzdened és megszerezned ez az egyetlen mód!!
Miért csak veled foglalkozna? Ilyen naiv vagy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!