Találatok a következő kifejezésre: Ismeri dr. Miklóst valaki (3 db)

Ismeri dr. Vajda Miklóst valaki? Érdekel minden vele kapcsolatban jó is és rossz is.

Legjobb válasz: Nekem Õ az orvosom. Szerintem szakmailag nagyon jó orvos, viszont elég drága. Amit nem nagyon szeretek benne, hogy eléggé be tud pánikoltatni, picit vészmadár. De több ismerõsöm szült már nála, eddig mindenki meg volt vele elégedve.

Nekem Õ az orvosom. Szerintem szakmailag nagyon jó orvos, viszont elég drága. Amit nem nagyon szeretek benne, hogy eléggé be tud pánikoltatni, picit vészmadár. De több ismerõsöm szült már nála, eddig mindenki meg volt vele elégedve.
A kérdező hozzászólása: Szerinted milyen tarifával dolgozik? (ultrahang, vagy valami komolyabb stb...?)Említette, hogy ezeket "meg szokták köszönni" vajon mennyivel? A kassza nálunk is szûkös, viszont tulzásba sem akarjuk vinni.
Nem drága mert minden orvos ennyit kér Gyõrben! szerintem nagyon preciz, gondoskodó és oda figyel! nem vészmadár csak félti a kismamákat és törödik velük . Én is nála szültem és csak ajánlani tudom mindenkinek! a legjobb orvos Gyõrben!
sziasztok. Ez az a Dr vajda aki pesten is kezel a máv kórházba?

Ismeri valaki Dr. Ács Miklós szülész-nőgyógyászt? Jó/rossz vélemény?

Elvileg a Csengery utcai rendel?ben van, bár a rendel? honlapján nem látom a szakrendelések között. Tud valaki róla valamit?

Legjobb válasz: Szia, Tudom hogy már régi a kérdés, de hátha egyszer valakinek még hasznára lesz a válaszom: Szuper nõdoki! Velem legalábbis, bár ismeri a családom több évtizede. De én nagyon szeretem. Közvetlen, kedves, nagyon megnyugtató. Szeret viccelõdni :) Engem eddig mindig lelkiismeretesen vizsgált meg, proaktívan írt fel jobb/olcsóbb fogamzásgátlókat, laborokat. Már nem mai "csirke", de szeretném ha õ lenne az orvosom ha terhes leszek, mert remek és emberséges orvosnak tartom.

Szia, Tudom hogy már régi a kérdés, de hátha egyszer valakinek még hasznára lesz a válaszom: Szuper nõdoki! Velem legalábbis, bár ismeri a családom több évtizede. De én nagyon szeretem. Közvetlen, kedves, nagyon megnyugtató. Szeret viccelõdni :) Engem eddig mindig lelkiismeretesen vizsgált meg, proaktívan írt fel jobb/olcsóbb fogamzásgátlókat, laborokat. Már nem mai "csirke", de szeretném ha õ lenne az orvosom ha terhes leszek, mert remek és emberséges orvosnak tartom.

Dr. Körmendy Miklós bőrgyógyászt ismeri valaki?

Legjobb válasz: Igen.De az nem én vagyok.

Igen.De az nem én vagyok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!