Találatok a következő kifejezésre: Ismerek egy aki 23 (4 db)

Ismerek egy lányt, aki 23 éves és nem randizott még soha, mondjuk nem is nagyon jár el szórakozni sem. Normális ez? Hogyhogy nem akar kapcsolatot stb?

Legjobb válasz: Miért lenne baj? Nem vagyunk egyformák, nem egyformák az igyényeink és nem egyformán rendezzük be az életünket. Az is elfogadott manapság, ha egy nõ nem él kapcsolatban és soha nem lesz gyereke, mert pl a karrier fontosabb. Nem ismerem az említett lányt és a körülményeit, de alaphelyzetben normálisnak tartom az esetét.

Miért lenne baj? Nem vagyunk egyformák, nem egyformák az igyényeink és nem egyformán rendezzük be az életünket. Az is elfogadott manapság, ha egy nõ nem él kapcsolatban és soha nem lesz gyereke, mert pl a karrier fontosabb. Nem ismerem az említett lányt és a körülményeit, de alaphelyzetben normálisnak tartom az esetét.
Szerintem teljesen normális dolog. Én is ismerek olyan lányokat, akik 27-28 éves korukban találták meg a szerelmet, sõt, van aki még késõbb. Szerintem az a nem normális dolog, ha valaki csak azért megy bele egy kapcsolatba, hogy legyen valakije. Érdemes várni, biztos õ is megtalálja majd a párját.
honnan tudjam? amúgy sem a te dolgod.
Ki a hölgyemény hogy annyira ismert?? Amúgy ha ismerik egymást akkor lehet, de ha csak egy "rajongói" felkérést kap (attól függ mennyire ismert a hölgy és milyen okból) akkor rajongóhoz nem fog elmenni. Ha annyira ismert akkor õ egy ilyen találkozásokért 200-500ezret kap..ingyen nem fog elmenni..SZERINTEM.
A kérdező hozzászólása: Kõváry Anettnak hívják az illetõt. A clas fm-es hírszerkesztõ és bemondó az.
Tartom amit írtam, ha egyébként ismerik egymást akkor elmegy, de egy rádiós ember is sokat kap ilyenekért..de hát próba szerencse.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!