Találatok a következő kifejezésre: Ismerek egy aki (1103 db)

Ha a facebookon írok egy ismerõsöm idõvonalára, azt látja nekem olyan ismerõsöm, aki nem ismeri azt, akinek az idõvonalára írtam?

Tehát ha én ismerem Bélát és írok az idõvonalára, de Réka nem ismerõse Bélának,akkor Réka látja az üzenetet?

Legjobb válasz: Attól függ Béla hogy állította be a falát. Nézz meg egy korábbi üzenetet, amit neki írtak, ott megnézheted, hogy kinek látható. Ha nyilvános, akkor lát(hat)ja Réka, ha az ismerõsei ismerõsei láthatják, akkor szintén, hiszen Réka a te ismerõsöd. Ha csak Béla ismerõsei láthatják, vagy egyéni, akkor Réka nem láthatja.

Attól függ Béla hogy állította be a falát. Nézz meg egy korábbi üzenetet, amit neki írtak, ott megnézheted, hogy kinek látható. Ha nyilvános, akkor lát(hat)ja Réka, ha az ismerõsei ismerõsei láthatják, akkor szintén, hiszen Réka a te ismerõsöd. Ha csak Béla ismerõsei láthatják, vagy egyéni, akkor Réka nem láthatja.
De ha egyszer Réka és Béla ismerõsök lesznek (sose lehet tudni), akkor visszamenõleg is láthat olyat, amit most nem!

Ha a csillagkapun nyolc ékzár van, és egy permutációban egy ékzárat csak egyszer használhatunk fel, akkor amennyiben hat ékzárat már ismerünk egy címből, mennyi esélyünk van eltalálni egy bizonyos címet?

A Csillagkapu Atlantiszban az volt, hogy 1/720, de nekem ez nem kicsit bűzlik. Szerintem 1/2 az esély, mert ugye ha már hat ékzárat benyomtunk, akkor vagy az egyik van előbb és a másik utána, vagy a másik van előbb és az egyik utána. Amennyiben viszont egymás után ugyan azokat az ékzárakat is benyomhatjuk, akkor 8^8 féleképpen variálhatjuk a szimbólumokat. Abban az esetben viszont 64 féle a kombináció lehetséges, ha már csak kettő ékzárat kell aktiválnunk, ugye 8^2 nem? Vagy rosszul gondolom?

Legjobb válasz: Gondolkodtam, hogy jöhet ki 1:720 esély. Ez abban az esetben jönne ki, ha ismert a címhez szükséges mind a 8 szimbólum, amibõl kettõnek a helye is ismert. Ugye egy címnél – ha jól értem a csillagkapu mûködését – nem mindegy, hogy az egyes szimbólumok milyen sorrendben vannak tárcsázva. Ha kettõnek a helye ismert, valamint a további 6 szimbóluma megvan, de nem tudjuk milyen sorrendben, akkor: Az elsõ ismeretlen ékzárhoz 6 féle szimbólumot tudunk tenni. Mindegyik esetén a második ismeretlen ékzárhoz a maradék 5-bõl tudunk választani. És így tovább. Ez egy egyszerû permutáció, összesen 6*5*4*3*2*1 = 6! = 720 lehetséges eset van, ami mind más-más címet fog jelenteni, amibõl csak egy helyes cím van. Most vagy félreértettél valamit a filmben, vagy rosszul számoltak a forgatókönyvírók. (Rég láttam már a sorozatot, rémlik az eset, de a részletekre már nem emlékszem.)

Gondolkodtam, hogy jöhet ki 1:720 esély. Ez abban az esetben jönne ki, ha ismert a címhez szükséges mind a 8 szimbólum, amibõl kettõnek a helye is ismert. Ugye egy címnél – ha jól értem a csillagkapu mûködését – nem mindegy, hogy az egyes szimbólumok milyen sorrendben vannak tárcsázva. Ha kettõnek a helye ismert, valamint a további 6 szimbóluma megvan, de nem tudjuk milyen sorrendben, akkor: Az elsõ ismeretlen ékzárhoz 6 féle szimbólumot tudunk tenni. Mindegyik esetén a második ismeretlen ékzárhoz a maradék 5-bõl tudunk választani. És így tovább. Ez egy egyszerû permutáció, összesen 6*5*4*3*2*1 = 6! = 720 lehetséges eset van, ami mind más-más címet fog jelenteni, amibõl csak egy helyes cím van. Most vagy félreértettél valamit a filmben, vagy rosszul számoltak a forgatókönyvírók. (Rég láttam már a sorozatot, rémlik az eset, de a részletekre már nem emlékszem.)
A 7. a kiindulópont, tehát 100%.
A kérdező hozzászólása: Amúgy most olvastam, hogy a Pegasus galaxisban 36 szimbólum van, ebbõl egyet mindig be kell nyomni, mert az jelzi, hogy melyik kaput használjuk. Így tényleg 6! féleképpen lehet a hat szimbólumot kiválasztani, mert csak 7 ékzárat kell kódolni a galaxison belüli utazás során. Én tévedtem, mert nem ismertem minden információt. :D
"és a bolygók nevei alapján jöttek ki az ékzárak a legtöbb esetben" Az volt az egyetlen eset.
Am lehet hogy ismétlõdhetnek a szimbólumok, mivel mindegyik szimbólum csak egy-egy betût vagy szótagot jelölt az Õsök nyelvében, és a bolygók nevei alapján jöttek ki az ékzárak a legtöbb esetben. Lásd Proclarush Teonas (Tûz által elveszett), és miért ne ismételhetnének egy-egy hangot?
De milyen nyolcadik? Galaxison belül 7 kell.
Meg tudnád adni: széria, epizód, melyik szakasza a filmnek?
A kérdező hozzászólása: Rájöttem amúgy hogyan számoltak. A néger gyerek látta, ahogyan a lidércek elmentek. 6 szimbólumot jegyzett meg. A szimbólumok lenyomásának a sorrendjét nem ismeri, pedig ez neuralgikus jelentõségû. Ezt a hat szimbólumot 6!-féleképpen lehet lenyomni. Namár most ez 720, ugyanakkor ezt még kettõvel meg kell szorozni, hiszen a fennmaradó 2 ékzárat kétféleképpen lehet beütni a tárcsázóba. Ami 1/1440, és nem 1/720. De mindez nem igaz, mert lehet, hogy csak 8 ékzár van, de 38 szimbólum. Így, mivel 38 szimbólum 8 ékzárat tud kódolni, így a variációs képletet használva, a 38 szimbólumból 8-at kiválasztva úgy, hogy a sorrend számít, összesen 1 987 690 320 címet tudunk tárcsázni. Ha ebbõl hat megvan, akkor 34*33 lehetõség van, amit meg kell szorozni 6!-al, mert a meglévõ hat szimbólum ennyiféleképpen nyomható meg. Amennyiben tudjuk az ékzárak kódolásának sorrendjét is, abban az esetben csak 34*33 lehetõséggel kell számolni, ami 1122.
"egy permutációban egy ékzárat csak egyszer használhatunk fel" Talán inkább: egy SZIMBÓLUMOT csak egyszer használhatunk fel. Ha 38(?) szimbólumból már 6-ot felhasználtunk, a 7. 32-féle, a 8. 31-féle lehet, tehát 1/(32*31) = 1/992 Ha 36(?) szimbólumból már 6-ot felhasználtunk, a 7. 30-féle, a 8. 29-féle lehet, tehát 1/(30*29) = 1/870
9 égzár van a kapun ennek az Univerzum sorozatban van jelentõsége.

Véleményeket tapasztalatokat várok! Fontos! A pasik kit tudnak megbecsülni igazán? Egy , , hű, , társat, vagy egy , , alig ismert hölgyet, , akit talán nem is ismer annyira?

Legjobb válasz: Vannak pasik (és nõk is), akiket mindig vonz az ismeretlenség misztikuma. És hiába van mellette egy társ, akit a maga módján szeret, hajtja a vére a másik, az ismeretlen irányába. Csak általában az szokott lenni a bökkenõ, hogy amint kiismeri a másikat, nem kell és megy tovább. De a fix társ, a biztos "háttérország" az marad, amíg a partner ezt tûri.

A kérdés alapja az a feltételezés, hogy minden férfi egyforma, holott a legtöbb embernek van olyan korszaka, amikor büszkén veri a mellét, hogy különb(özõ)ek azaz nem egyformák vagyunk... Akkor hogy is van ez? A másik: a "hû társ" nem "alig ismert hölgy"-ként kezdi? Vagy a hû társat már a megismerése pillanatában 8 éve ismered? :) ))
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti hozzá szólónak: tökéletesen igaza van , és köszönöm mindenkinek aki segített. Utolsó kommentelönek üzenném , hogy legyen olyan kedves és irjon nekem , , privátba, , .sajna nem tudom a freemail cimét. Elõre is köszönöm! Szép napot!
Azt becsüli meg, akit szeret, és aki hagyja magát szeretni, ezáltal a nyugalmat, boldogságot megtalálja. Ha a társa eltaszítja magától, akkor utána ne nyavajogjon, hogy a férfi már nem ragaszkodik hozzá! Persze errõl is órákig lehetne vitatkozni, hogy mi volt elõbb... a tyúk vagy a tojás? A nõ miért taszította el magától.... Neverending story :-)
Vannak pasik (és nõk is), akiket mindig vonz az ismeretlenség misztikuma. És hiába van mellette egy társ, akit a maga módján szeret, hajtja a vére a másik, az ismeretlen irányába. Csak általában az szokott lenni a bökkenõ, hogy amint kiismeri a másikat, nem kell és megy tovább. De a fix társ, a biztos "háttérország" az marad, amíg a partner ezt tûri.
Ne haragudj, de ez elég buta kérdés... ha ez a két lehetõség, akkor egyértelmû, hogy a hû társat...
Ne haragudj, de ekkora hülye kérdést ami ráadásul még értelmezhetetlen is...ritkán olvasok. Egyszerûen nem derül ki, mire is vársz választ.
Ez teljesen pasi és neveltetése függõ!
Nem tudom, mit akarsz kinyögni, de baromi zavaró, hogy a vesszõket idézõjelnek akarod használni... Nincs a gépedhez billentyûzet?... 8-o NOS! Alapvetõen hibás az egész gondolkozásod, mert valahogy nem veszed számításba a férfit! A férfi azt becsüli meg elsõsorban, akibe fülig szerelmes, tekintet nélkül arra a körülményre, hogy a lány hû hozzá, vagy hûtlen, vagy szegény vagy gazdag... Hiába hû hozzá egy nõ, ha õ azt a nõt nem szereti! Hiába gazdag a nõ, ha a pasi nem vonzódik hozzá! Ez van... :-[ Egy "alig ismert nõ" is elvarázsolhatja egy perc alatt és õt fogja fontosabbnak tartani, mint a 20 éve hû házastársát, akivel esetleg már 18 éve kényszerbõl él együtt...
Olyan nincs, hogy a pasik: van, aki csak kalandot akar, van, aki komoly kapcsolatot. Nem mindegy, hogy egy felnött 30 - 50 évesröl van szó, vagy egy 16- 19 éves "férfiröl", aki szerintem még inkább gyerek. Van akinek vannak erkölcsi normái, van akinek semmi se fontos, aki maradandó. Még órákig lehetne sorolni, hogy kik a "pasik" ilyen általánossában nincs. LEgfeljebb egy ismerösödre vonatkozhatna a kérdésed, de öt meg nem ismerjük.
nem értem. mi köze a megbecsülésnek a pénzhez?
Hát tudod szivesen leszopom, de a sperma ize borzalmas számomra és nincsen annyi pénz, amiért mégegyszer lenyelném!Ez olyan nagy probléma?Ezernyi helyre mehet a cucc!
A válasz megírásának idõpontja: ma 10:12 akkor szexuálisan nem vagytok kompatibilisek és ezért kereste azt máshol, amit othon nem kapott meg.
Szia! Hát az én férjem 6 éve többre becsüli a nõjét, aki leszopja a munkahelyén, mint engem, mert ezt az egyet nem vagyok hajlandó megtenni!Ennyit a tisztességes hölgy megbecsülésérõl.Itthon meg semmi se jó naki, pedig még a segge is ki van nyalva!Lehet pont ez a baj!?
A kérdező hozzászólása: Haj , jaj!Lehet , hogy nem jol tettem fel a kérdést?
Saját tapasztalatomat írom (38 éves nõ vagyok): ismertem pár éve egy pasast aki nemhogy engem, de ahogy hallottam és azóta is látom, egyik barátnõjét sem volt képes és nem képes megbecsülni - ahogy õ mondta egyszer "egy nõ unalmas, változatosság kell" neki. Persze ez hamar kiderült róla, nem is voltam vele sokáig.... A mostani párom megbecsül pláne mert úgy segítettem neki egy élethelyzetben, ami segítséget még a családja sem adott meg neki és még ártott is a családja neki. Éppen tegnap este volt veszekedésünk, ami már nem az elsõ, az elhidegülésünk okára vezethetõ ez vissza. Viszont azt mondta, amit tettem érte pár éve, azt soha nem felejti el.
A lényeg a szereteten múlik! Ha az illetõ férfi szereti a nõt azt megbecsüli! Ha nem szereti akkor normális pasi elengedi a nõt és nem használja ki, a szemétfajta pedig kihasználja és szerelmet hazudik! Sajnos ha egy pasi rosszul bánik egy nõvel, érdemes otthagyni, mert 100%, hogy az illetõ nem szeret, nem vagy fontos neki. Ez nem a hûségtõl függõ: lehet az a nõ hûséges, ha egyszer nem szereti a pasi csak kihasználja addig amíg nem jön jobb. Fontos az egy nõnél, hogy legyen erõs jellem és legyen tartása, ne tegye magát megalázó helyzetbe és ne fusson és less a pasi óhaját, magyarán ne nyalja ki a pasi se*gét mert a pasi megunja h ekkora papucs-szolgalélek nõje van és dobja bizony, vagy kihaszálja. Legyél igazi csaj, és ne szolga meg egyéb kacat. L/27
A kérdező hozzászólása: Nem is tudom hirtelen , hogyan tehetném ezt a kérdést fel érthetõbben!Teljesen zavarodott vag yok már!
Én elárulom neked, hogy azt becsülik meg, akit igazán szeretnek, a partner minden hibájával együtt.
szia! Heuréka! Asszem rájöttem a kérdés lényegére! A feleségüket/társukat szeretik-e a pasik vagy szeretnek félrelépni, és szeretõkkel mulatni az idõt? Hehe. Pasi válogatja. Aki régebben se volt a hûség mintaképe, az szerintem egy ún. "tartós" párkapcsolatban vagy házasságban se lesz hû. De nagyon sok pasi tényleg komolyan gondolja azt hogy csak a párja, felesége. Van ellenpélda is persze, de nagyon sok hûséges férfit ismerek. Aztán lehet , hogy bebuktam a kérdés értelmezését és úgy járok, mint Arany János, amikor még életében értelmezték az egyik mûvét. Félig tréfásan-félig szigorúan legyintett: "Dehogy gondoltam úgy"! :) )
A kérdező hozzászólása: Talán akkor ugy hogy , , A pasi legyen az , nõs vagy elvált .Milyen csajt becsül meg?? Ki jelent számára valakit?Az aki õt imádja, vagy az aki nincs is érzéssel iránta esetleg csak valami anyagi háttere van?
Szia! Igen, igy van, ahogy leirtad!Én most azt próbálom, hogy csak a gyerekeknek fõzök, az õ dolgait rakom rendbe és a páromat nyüstölöm a szexel, kiváncsi leszek, igy mi lesz a helyzet!Hát már most látom, hogy inkább azt akarná, hogy mossak, fõzzek, takaritsak és ne foglalkozzak annyit a szexel.Kiváncsi leszek, mi lesz a vége!:) ))Marad a munkahelyi barátnõ vagy csak elég leszek én!

Leszbikusoktól kérdezem, hogyan csábítjátok el a kiszemeltet, mi a téma egy randin? Ha már egy ideje ismeritek egymást akkor mivel vezetitek rá a csókra, esetleg a szexre a csajt?

Legjobb válasz: Ha egy ideje ismerem,akkor kivárok egy meghitt pillanatot és megcsókolom,a szexet szerintem nem érdeme rögtön,kihasználva érezheti magát a lány. De a combját simogasd,nyakát puszilgasd és majd látod,hogy menni fog e.

Ha egy ideje ismerem, akkor kivárok egy meghitt pillanatot és megcsókolom, a szexet szerintem nem érdeme rögtön, kihasználva érezheti magát a lány. De a combját simogasd, nyakát puszilgasd és majd látod, hogy menni fog e.
Randin: Te szeretsz csókolózni? Hogy állsz vele? Én nagyon, de elég rág csináltam már. És a szex? Mit kedvelsz benne? És mélyen egyetérve közlöd, hogy de jó, ezt én is, nagyszerû lenne megélni újból. :D F25
Nem kell túl bonyolítani, akár meg is kérdezheted, hogy "megcsókolhatlak?", vagy egyéb hasonlót. A szexre meg úgy, hogy mondogatod neki, hogy mennyire kívánod, és/vagy simogatod, ha õ is szexelni akar akkor ennyi elég is lesz neki is. :) 22/L
nem lát az ismerõsei között
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

A facebook-on ha egy illetõ embernek nem látható az ismerõsei. Akkor bejelölés nélkül is, hogyan oldható meg az, hogy láthatóvá, azaz megtekinthetõ legyen hogy kik az ismerõsei?

Legjobb válasz: Úgy, ha az illetõ úgy állítja be, hogy ismeretlenek is láthassák. Az enyémen úgy van beállítva, hogy még az ismerõseim sem láthatják, csak én.

Úgy, ha az illetõ úgy állítja be, hogy ismeretlenek is láthassák. Az enyémen úgy van beállítva, hogy még az ismerõseim sem láthatják, csak én.
Sehogy, õ állította be így, te ezen nem tudsz változtatni.

Hit gyülekezetes nõvel leélni egy életet? X hónappal ezelõtt összehozott a sors egy régi ismerõsömmel, akit már évekkel ezelõtt nem láttam, kiderült róla, hogy gyülekezetbe jár.

Azóta együtt vagyunk, de szerinte ez hosszú távon nem fog mûködni. Csak úgy tudja elképzelni velem az életét, ha én is megtérek. Hiába is próbálok neki bármit is mondani, hogy nem a vallási hova tartozás egy kapcsolat alapja, nem ez fog összetartani 2 embert, de nem érti. Rengeteg veszekedés volt már ebbõl, minden 2. vagy 3. nap vitákkal telik el. Nem mutatkozhatunk együtt, mert fél, hogy meglátnak más keresztények, meg isten elõtt ez nem helyes így, paráznaságnak minõsül. Akkor lenne csak legális, ha én is megtérnék, amit nem akarok. Van egy saját elgondolásom Istenrõl, nem úgy vélekedek róla, ahogyan õ. Mondtam neki, hogy ha õ így érzi jól magát, járjon gyülekezetbe, higgyen a maga módján benne, én pedig hiszek a magam módján, ami neki persze nem tetszik. Olyan szinten ragaszkodik Istenhez, annyira görcsösen, hogy azt le sem bírom írni. Kb. minden Isten körül forog elõtte, amit pedig én csinálok az mind rossz. Ti mit tennétek a helyemben?

Legjobb válasz: Ennek a kapcsolatnak nincs jövõje. Neki már teljesen átmosták az agyát a Gyülekezetben. Ismerek olyan 3 gyerekes nõt, akitõl emiatt vált a férje. Nem volt sok jövedelmük, de az asszony vitte a pénzt a Gyülekezetbe. Az asszony a gyerekeket is viszi, és imádkoztatja õket, hogy az apjuk is térjen majd be ebbe a szektába.

Ennek a kapcsolatnak nincs jövõje. Neki már teljesen átmosták az agyát a Gyülekezetben. Ismerek olyan 3 gyerekes nõt, akitõl emiatt vált a férje. Nem volt sok jövedelmük, de az asszony vitte a pénzt a Gyülekezetbe. Az asszony a gyerekeket is viszi, és imádkoztatja õket, hogy az apjuk is térjen majd be ebbe a szektába.
Kérdezõ! Tegyél fel neki egy egyszerû kérdést. Több változatban írom. Kíváncsi vagyok mit felel, mert reagálásából kiderül, hogy vallásos képmutató, vagy tényleg hívõ. Priviben megírhatod, ha gondolod. Azt írtad, hogy fél együtt mutatkozni...nehogy veled lássák..és Isten szemében ez bûn. Azt kérdezd meg tehát tõle, hogy lehet nem látják a hívõ társai, de tényleg úgy gondolja, ha azok nem látják, Isten sem látja? :) Más szavakkal: A hívõtársaik fogják õt megítélni, akik elõl elbújhat esetleg, vagy a mindent tudó Isten? Más szavakkal: Tényleg úgy képzeli, hogy amit most csinál, arról Isten nem tud semmit, mert a társai nem látták eddig? Más szavakkal: Jobban fél a társaitól véleményétõl, mint Istentõl? :D Érted igaz? -kabaré. :D
Az én mesém az igaz! Nem, az enyém! Bizonyítsd be! Isten engem szeret! Nem, engem! Mi tudjuk az igazat! Nem igaz, mi tudjuk!... Bocs, de ez az egész vallásügy olyan, mint hülye gyerekek vitája a homokozóban, hogy kinek van szebb homokvára. Kantnak igaza volt, az emberiség - vagyis sok-sok ember - még nem lábalt ki a szellemi kiskorúságából.
A párod fel sem fogja, hogy már azzal megfogta az Isten lábát, hogy talált egy olyan embert, aki nem gyülekezet tag, mégis elfogadja úgy, ahogy van. Szerintem a vallás magánügy, nem tudod rákényszeríteni másra a saját világnézeted, maximum látszat szinten. Ha tag is leszel, megtérsz, de a szívedben egyáltalán nem értesz egyet a gyülekezet nézeteivel, azt Isten is tudni fogja. És hidd el, ezt nem akarja. Isten azt akarja, hogy boldogak legyünk. Próbálj meg még egyszer beszélni vele, megértetni, hogy nálad a gyülekezet nem játszik. Ha nem ért a szóból, hadd menjen. Én egy ilyen nõvel amúgy sem terveznék rövidtávra is, nem bírom az ilyen elvakult fanatikusokat. Nem a vallás ellen vagyok, sõt! De mindennek van határa.
Felejtsd el! Nem fogtok dûlõre jutni, a vallási fanatikusok õrültek!
Kedves Utolsó! Tehát szerinted a legnagyobb probléma, hogy a Kérdezõ párja nem is tért meg igazán? Mert hogy olyan emberrel jár, aki nem hívõ? Nincs több kérdésem.
"Csak úgy tudja elképzelni velem az életét, ha én is megtérek." Mi az, hogy te is? Miért, õ már megtért? "Nem mutatkozhatunk együtt, mert fél, hogy meglátnak más keresztények, meg isten elõtt ez nem helyes így, paráznaságnak minõsül." Paráznaságban éltek, és õ meg van térve? Remélem, nem ezt tanítja Németh Sándor a megtérésrõl...
Ennek nincs jövõje. Nem azért, mert te nem vagy hit gyülekezetes, hanem azért, mert a lány így nem tud téged elfogadni.
Már most reménytelen, és az idõ múlásával csak rosszabb lesz! Addig menekülj, amíg még lehet!
A helyedben menekülnék, amíg van rá lehetõségem. Ezt diplomatikus módon sosem fogod tudni megbeszélni vele, mert õ görcsösen ragaszkodik a hülyeségéhez(ezt nem a vallására értem, hanem pl hogy nem akar veled mutatkozni, meg hogy szerinte ez paráznaság), holott neked ezzel az egész vallási hovatartozás dologgal semmi problémád nincsen, és neked van igazad. Inkább keress egy normális embert.
Szerintem nem mûködik. Menekülj! A Hitgyülekezetesek nem normálisak!
Inkább a visszatérés a normális világba mint a megtérés. Bármilyen fájdalmas is , de agyilag baja van, és az meg ráadásul örökölhetõ.
"Ne legyetek hitetlenekkel felemás igában! (2 Kor 6, 14) " Az alabbi szoveg szerint, egyetlen hivo sem szeretne hitetlennel kapcsolatba lepni. Annyira mas a 2 ember felfogasa, ertekrendje, hogy egyszeruen nem lehet igy elni egyutt. A baj a baratnoddel az lenne, ha pl. te is hivo lennel, csak mas felekezetben es az is zavarna. Az ugyanis Isten szerint mindegy, a vallas nem szamithat egy kapcsolatban. A hit igen. Kereszteny vagyok, en sem lennek egyutt egy hitetlen ferfial. (mondjuk igy en nem is keresek ilyen kapcsolatot) Viszont az, hogy babptisa, reformatus, katolikus vagy barmi mas, az nem erdekel. Lenyeg, hogy szeresse Istent, utana pedig engem.
Két választásod van. Megkeresztelkedsz és hitgyülis leszel, és ezután megnõsülsz. A másik verzió pedig, nem húzod az idõt, minél elõbb lelépsz.
Felejtsd el , keress egy hozzád illõ normális nõt. Nekem is van több gyülekezetes ismerõsöm is, van köztük egy aki nagyon közel áll hozzám, de a gyülekezetes társai engem ördögnek tartanak-meg is tettek mindent annak érdekében hogy ne alakulhasson ki semmi komolyabb... Csak akkor foglalkozz azzal a nõvel továbbra is ha ki tudod szakítani abból a beteges környezetbõl!
Fuss, szaladj és vissza se nézz!

Nem tudom mit higyjek, hogy meleg-e vagy nem? Ismerek egy srácot már 1 éve. Amikor megismerkedtünk akkor taliztunk 1szer és akkor csak a hangja volt olyan furi..

Ismerek egy srácot már 1 éve. Amikor megismerkedtünk akkor taliztunk 1szer és akkor csak a hangja volt olyan furi és most is taliztunk pár napja és akkor már a szemöldöke is ki volt szedve meg azé a haja is olyan furi volt:S szerintetek ha valaki szedi a szemöldökét az már tuti azt jelenti h meleg? Meg am állandoan csajai vannak! Már 1 éve,hogy hajt rám,csak én közbe összejöttem egy másik srácal és közbe neki is voltak csajok,de még mindig én kellek neki meg télleg láccik rajta,hogy nagyon kelek neki meg,hogy szeret,meg mindig bokol stb. csak a kinézete....annyira nem tom elképzelni,hogy meleg lenne....!Nekem is nagyon bejön meg minden,csak ez zavarna,ha beszélnék neki err?l akkor megsért?dne?? Lécci írjatok véleményt!köszi!:)

Legjobb válasz: Pff... Hát ez de szar... Mármmint.... Most így belegondoltam amit írtál, hogy szeret... Figyu... Akkor te nem ismered rendesen ezt a szót... Én ha szeretek vkit, nincs olyan, hogy közben más "csajokkal" vagyok, meg ilyenek... Akkor én szeretem azt a valakit, és CSAK õrá gondolok... Pff... Manapság már tényleg ennyire más értelmet kapott a szó? Ez nem semmi... :( És nem vagyok idõs vagy ilyesmi, 22 éves vagyok, és fiú...

Pff... Hát ez de szar... Mármmint.... Most így belegondoltam amit írtál, hogy szeret... Figyu... Akkor te nem ismered rendesen ezt a szót... Én ha szeretek vkit, nincs olyan, hogy közben más "csajokkal" vagyok, meg ilyenek... Akkor én szeretem azt a valakit, és CSAK õrá gondolok... Pff... Manapság már tényleg ennyire más értelmet kapott a szó? Ez nem semmi... :( És nem vagyok idõs vagy ilyesmi, 22 éves vagyok, és fiú...
Képzeld én is szedem a szemöldököm..és nem vagyok meleg!! sose voltam..ennek semmi köze hozzá.. Csupán jobban tetszik neki ha nincs összenõve..igényesebb mint az átlag férfi.ezen nincs mit vitázni. Nekem is volt egy ilyen "csajom"..aki mindig csak húzott..és tetszett neki hogy húzhatta az agyam.. Az õ érdekében kérlek..mond meg neki egyszer és mindenkorra hogy nem lesz köztetek semmi..mert te gondolom adod neki a jeleket..és reménykedik. HA akarsz tõle valamit akkor lépd meg! HA pedig nem akkor azt is.. Szenvedtem eleget én is.. de ezt a menõ csajok nem érzik át..viszont a barátnõiddel gondolom jókat csacsogsz a szerencsétlenen! Dönts és lépj.ne jáccál vele
hány éves vagy?? hogy lenne már meleg ha voltak bnõi?-.-" légyszi, ne járj azzal a sráccal, ne kínozd.
elõzõ vagyok. am bocsi hogy most ezt mondtam. a gyerek akk metroszexuális.
A kérdező hozzászólása: Csak tod van olyan, lányokat szédít meg velük van de közbe meg meleg, azé kérdeztem!!!! Vmi értelmes választ várok!
Jajj cicukám azt biszexnek hívják...:D
A kérdező hozzászólása: azt ugy értettem, h már 1 éve, h rólam álmodozik(akko így írom)és más csajokal probált elfelejteni!....látom sokan nem értenek....:S

Ne haragudjatok de hogy lehet a facebook-on egy szavas névre változtatni a nevet? Mert van egy csomó ismerõsöm akiknek úgy van és nem értem hogy lehet ilyet.

Elõre is köszönöm

Legjobb válasz: A csomó ismerõsöd közül egy sem válaszolt? :D Amúgy próbálkozz szóközzel (tuti nem fog mûködni), vagy nyomd le az ALT-ot és írd be, hogy 0160 (numerikus billentyûzeten), ez kiad egy üres karaktert, hátha bejön. Amúgy azzal számolj, hogy csak 4x változtathatod a nevedet a profilod élettartama során, és ha érett leszel, sanszos, hogy meg fogod bánni, hogy ilyesmire ellõttél 1 lehetõséget. Meg valahol azt olvastam, hogy profil törlést is vonhat maga után ez a dolog, azt írják, hogy más IP-rõl kéne ilyesmit csinálni, szóval emiatt is jól gondold át még egyszer, megéri-e. Ja, és nem haragszom.

A csomó ismerõsöd közül egy sem válaszolt? :D Amúgy próbálkozz szóközzel (tuti nem fog mûködni), vagy nyomd le az ALT-ot és írd be, hogy 0160 (numerikus billentyûzeten), ez kiad egy üres karaktert, hátha bejön. Amúgy azzal számolj, hogy csak 4x változtathatod a nevedet a profilod élettartama során, és ha érett leszel, sanszos, hogy meg fogod bánni, hogy ilyesmire ellõttél 1 lehetõséget. Meg valahol azt olvastam, hogy profil törlést is vonhat maga után ez a dolog, azt írják, hogy más IP-rõl kéne ilyesmit csinálni, szóval emiatt is jól gondold át még egyszer, megéri-e. Ja, és nem haragszom.
Egyetlen egyet mondjál már a csomó közül! Nem lehet a profilt, mert nem engedi üresen hagyni sem a vezetéknevet, sem a keresztnevet. A borítókép színével sem lehet játszani, mert körvonalas betûvel vannak a nevek, tehát hiába raksz az egyik név alá fehér háttér-részt, mindenképpen olvasható. És a legegyszerûbb, ha megkérdezed az ilyen ismerõstõl.
Ugyanazt. Mind a kétszer kapna egy pofont visszakézbõl.
Ha nem ismerem, akkor minimum eltörném a kezét de lehet, hogy mellé kapna egy tökön rúgást is:) Ha ismerem az meg attól függ:/ Ha tetszik és már egy ideje randizunk, akkor nincs vele semmi gond:) Ha csak barátok vagyunk akkor ugyanazt amit az elsõnél tökön rúgás nélkül...
Én már életemben 2 olyan lánynak fogtam meg, aki csak ismerõs volt. Az egyik semmit se reagált, csak élvezte, a másik meg mint aki nem akarja úgy csinált, de õ is élvezte. Ismeretlen nõnek nem fogdossuk, már felnõttként ismerõsnek se, csak barátnõnek, amikor van.
Persze õk nyugodtan fogdoshatják a férfiak farkát. Ha feljelenteném szexuális zaklatásért, max. kiröhögnek a zsernyákok.
A kérdező hozzászólása: És ha van barátja akinek megfogod
Én legutóbb egy egyszerû talin egy csajjal játszottam, mert folyton rossz volt, elkezdtem csikolni és véletlen a mellén votl akezem, de nem zavarta, sõt más sem zavarta, fogtam a seggét is, meg a derekát is amúgy, ja de azt nem szerette, hogy benéztem a cickóihoz a ruháján keresztül, mert fentrõl látszott amúgy a formás kis cicije. :P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!