Találatok a következő kifejezésre: Irodában dolgozom, sokat (4 db)

Lányok, van köztetek olyan, aki irodában dolgozik, olyanban, ahol sok ember megfordul?

Első sorban mondjuk ilyen munkaközvetítő cégekre gondolok, és az lenne a kérdésem, hogy tetszett-e így már meg nektek valaki, aki munka keresés közben járt ott? Mit szólnátok, ha esetleg egy személy randira hívna titeket, látnátok rá esélyt?

Legjobb válasz: ha bejön a pasi, és cukin csinálja, akkor simán.. :)

ha bejön a pasi, és cukin csinálja, akkor simán.. :)
A kérdező hozzászólása: :) De jó, hogy ezt mondod, nekem ilyen helyen tetszett meg egy gyönyörû lány, akibe nagyon bele vagyok zúgva, ( az IGAZI-nak érzem õt ) szerintem tetszettem neki, legalábbis a jelekbõl ezt gondolom. Csak már régen történt, nemtudom, hogy hogy venné ki magát, ha megtalálnám és elmondanám neki, mert lehet, hogy õ nem is emlékszik rám. :(
A kérdező hozzászólása: Az kimaradt, hogy 15 hetes vagyok
én is ülõ munkát végeztem, fájdogált a lában, meg bedagadt egy kicsit a bokám is estére. Én a 6. hónapig dolgoztam, mert elkezdett keményedni is a hasam és az orvosom azt mondta, hogy jobb ha itthon maradok mostmár. Ártani szerintem nem ártasz. Én mindig felraktam a lábamat és úgy jobb volt egy kicsit. Minden jót. 29 hetes kismama
Addig dolgozz amíg fizikailag nem érzed úgy, hogy már árt. Én 29 hetesen jöttem el táppénzre (szintén irodában dolgoztam), akkor már az orvos is ezt javasolta. Nekem volt annyi elõnyöm, hogy nagyon korrekt fõnököm van és megengedte, hogy az utolsó négy hétben már csak napi 4 órát dolgozzak. 34 hetes kismama
Szia! Gyakran állj fel, mozgasd meg magad egy kicsit, sétálgass. A lényeg az, hogy ne ülj több órát egyhelybe. Ilyenkor nem olyan a keringésünk, mint normál állapotban, nagyobb a trombózishajlam, azért jó gyakran mozogni, hogy nem pangjon az erekben a vér, és fel is frissülsz tõle kicsit. Szerintem is addig dolgozz, amíg úgy érzed nem terhel meg nagyon. Boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Remélem segíteni fog.
Mi lesz késõbb, ha már most gondod van? Ülési tanács: nekem térdeplõszékem volt-van, az sokkal kényelmesebb, mint a hagyományos irodai székek. Mostmár azon is csak szenvedtem, úgyhogy tegnap vettem egy 2500 Ft-os fitball labdát (75-ös kell az íróasztalhoz) azon jól elvoltam tegnap és ma. 24 hetes kismami
Én még csak 15 hetes vagyok de már kezdem érezni hogy kényelmetlen ülni.Sokszor felállok sétálgatok, meglátogatom a szomszéd irodában a kollégákat stb..így azért jobb de a nap vége már elég szenvedõs.Addig dolgozz amig bírod én is elterveztem hogy 6 hónapig bennt leszek de lehet hogy a tervem meg fog dõlni.Az utsó válaszolónak elég viccesen néznék ki (állami szférában) ha egy labdán üldögélnék az asztalnál:D õ szerencsés hogy megteheti..

6 hetes vagyok, 1 hete ha sokat ülök, akkor begörcsöl a hasam. Napi 8 órát dolgozok, irodában. Lehet, hogy nem kellene? Ha fekszek vagy sétálok, akkor semmi gondom. Lehet, veszélyeztetett terhes leszek? Csüt. Megyek dokihoz

Legjobb válasz: Szia! Én ugyanígy vagyok! Szerdán leszek 6 hetes és én is a napi 8 órát szinte végigülöm. Pont ma vettem észre, hogy ha egyhuzamban többet ülök, akkor elkezd szurkálni a jobb oldalam, sok pici éles szúrásokat érzek. Nagyon kellemetlen és félelmetes is! Én holnap megyek dokihoz, ha gondolod, majd megírom mit mondott nekem ezzel kapcsolatban!? Boldog babavárást! :)

Szia! Én ugyanígy vagyok! Szerdán leszek 6 hetes és én is a napi 8 órát szinte végigülöm. Pont ma vettem észre, hogy ha egyhuzamban többet ülök, akkor elkezd szurkálni a jobb oldalam, sok pici éles szúrásokat érzek. Nagyon kellemetlen és félelmetes is! Én holnap megyek dokihoz, ha gondolod, majd megírom mit mondott nekem ezzel kapcsolatban!? Boldog babavárást! :)
Szia! A görcsölések lehetnek az üléstõl. Lehet, hogy nyomod a hasad, a babát szerintem még nem nagyon nyomhatod, mert ahhoz pici. Az biztos, hogy amennyit csak bírsz, annyit mozogj. Ha érzed, hogy már sok, akkor állj fel, sétálj egy kicsit, simogasd a pocit. Otthon is próbálj meg többet mozogni, sétálni. Én 22 hetes vagyok, én is napi 8 órát ülök a munkahelyen. A szurkálás azért van, mert nõ a baba, feszül a méh. Nem hinném, hogy ettõl veszélyeztetett terhes leszel. Viszont az ülõ munkának egy baja van (bár nálad még nem, de majd pár hónap múlva), iszonyúan bedagad az ember lába a nap végére. Én sem hittem volna, hogy az üléstõl, de hétvégén egyáltalán nincs ilyen panaszom, úgyhogy valószínûleg az üléstõl van. Egy a lényeg: minél többet mozogni (de csak addig, amíg neked jól esik), sok gyümit, zöldséget, vitamint enni, és nem lesz panaszod!!! Boldog babavárást!


Közmunkás vagyok, irodában sok feladatra, és a régi dolgozó (akitől be kellene tanulnom) nagyon durva, nőietlen, cinikus. Kihasználja a kiszolgáltatott helyzetemet. Hogyan kezeljem ezt a helyzetet?

Én is sok embert tanítottam már be, és meg sem fordult bennem, hogy ilyen stílust engedjek meg magamnak!

Legjobb válasz: Ezek még nem olyan nagy dolgok. Különben is közmunkásként úgy is csak néhány hetet- hónapot fogsz ott dolgozni. Még mindig jobb mint utcát seperni vagy szemetet szedni.

Ezek még nem olyan nagy dolgok. Különben is közmunkásként úgy is csak néhány hetet- hónapot fogsz ott dolgozni. Még mindig jobb mint utcát seperni vagy szemetet szedni.
A kérdező hozzászólása: Jelenleg úgy néz ki, hogy december 31-ig szól a szerzõdésem, és ha minden igaz, akkor jövõre tényleges munkahely lesz belõle. Ezért nem mindegy, hogy milyen a légkör. Abban teljesen igazad van, hogy sokkal jobb, mint az utcát sepregetni, de én 3 hónapot ingyen és bérmentve (álláskeresési támogatásom alatt) is ledolgoztam a napi 8 órát, illetve amit kellett, mert volt olyan, hogy hamarabb el lehetett menni.
"3 hónapot ingyen és bérmentve (álláskeresési támogatásom alatt) is ledolgoztam a napi 8 órát" Az meg, hogy lehetett? Ha elhelyezkedtél akkor a munkanélküli járulék kifizetését fel kellett volna függeszteni és helyette közmunkás bért fizetni. Majd a közmunka leteltével újra kellett volna folyosítani a munkanélküli támogatást.
... régi dolgozó, akitõl be kellene tanulnom ... Ezek szerint nem sokáig lesz õ ott már dolgozó, azért kell megtanulnod az õ munkáját. És ezt õ is tudja, ezért ne csodálkozz, hogy útál téged, mint ... Kitartás, csak figyelj, jegyzetelj, dolgozz, tanulj keményen tõle minél többet, mert ezek szerint hamarosan átveszed a helyét! Ez adjon erõt neked!
nem biztos az hogy nem sokáig lesz ott ezt a krdezõ nem írta konkrétan. Én is közmunkás vagyok és a régi dolgozó tanít be.. ha helyettesítenem kell õt vagy valami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Amit még tudni kell: biztosan õ marad, 5 éven keresztül dolgozott ott, 3 éve teljesen egyedül, és így is elvitte a munkát. Igaz, hogy engem azért vettek oda, hogy: 1. tehermentesítsem õt, 2. az igazgatónak legyen titkárnõje, és pontosabban, korrektebben legyenek a dolgok intézve. Ráadásul: Õ végleges dolgozó, pénzügyi végzettséggel, gyakorlattal, nekem pedig az sajnos nincs.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, amit még tudni kell: Nem magyaráz semmit, csak ami az õ munkáját könnyíti meg, ha nekem van kérdésem, nem nagyon ér rá foglalkozni vele, kb. 3-4x át kell menjek hozzá 1 üzenetet átadni, vagy valamint megkérdezni, mert nem ér rá... Amit pedig kér tõlem - inkább utasít - ha rákérdezek, hogy mihez kell, vagy miért így kell, az a válasz, hogy õ beszél, én csak csináljam, amit mondd...Hogyan lehet így dolgozni? Volt olyan - szó szerint - elkért egy szerzõdést, (átkiabált a másik szobából) lefénymásoltam Neki, átjött, és leb....-t, hogy minek pocsékolom a papírt, neki az eredeti kell. Mondtam, hogy nem tudtam, és miért kell az eredeti? A válasz az volt, hogy õ tudja, és vissza fogja hozni, nem fogja megenni. Kb. ilyen kellemes légkörben telnek dolgos napjaim, tényleg végsõ elkeseredésemben írtam ide, hogy ezzel a szituval mit lehet kezdeni?
Második válaszoló vagyok: Nekem idén januárban ígérték hogy véglegesítenek a családgondozó mellé mert nem gyõzi egyedül a teendõket, de azóta sincs semmi híre ennek az ígéretnek. A jegyzõ ígérte, még reménykedtem is benne mert szeretném ezt csinálni, de már nem látom esélyét annak, hogy én leszek a "kiválasztott". Pedig még a tanfolyamot is vállaltam volna, ha kell, saját költségen ami nem kis pénz kb 200 ezer vizsgadíj nélkül. Egyébként most is a családgondozó mellett dolgozom közmunkán. november végéig.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!