Találatok a következő kifejezésre: Intim gyanta mivel tudom (2 db)

Intim gyanta után mivel tudom eltüntetni a pirosas foltokat a bőrömöm?

Ami akár 4-5 napig is látszik néha.

Legjobb válasz: nekm az intim gyanta után a kozmetikus bekeni baba krémmel. és már másnap nem is érzem hogy leszedte. amúgy én is megpróbáltam és néha nagyon csúnyan megsértettem a böröm. azt mondta a kozmetikusom, ha nem jól szedi valaki akkor csúnya sérüléseket tud okozni. ö pl pár perc alatt, néhány huzással elintéz.

nekm az intim gyanta után a kozmetikus bekeni baba krémmel. és már másnap nem is érzem hogy leszedte. amúgy én is megpróbáltam és néha nagyon csúnyan megsértettem a böröm. azt mondta a kozmetikusom, ha nem jól szedi valaki akkor csúnya sérüléseket tud okozni. ö pl pár perc alatt, néhány huzással elintéz.
Valamilyen krémmel le kell ápolni, sztem testápoló is jó. Mondjuk én rühellem az intim gyantát, mert sztem egyrészt baromira fáj, másrészt nekem másnapra az összes szõrtüszõm kipattogzik. Tudom undorító, de ha pasival lennék utána, akkor meg nyomkodhatom õket ki :D Szal részemrõl felejtõs..

Eddig intim szőrtelenítésre borotvát használtam, de át szeretnék állni a gyantára, de nem tudom leszedni, mindig ottmarad, hiába téptem gyorsan. Most mit csináljak?

Esetleg a szőrtelenítő krémet is kipróbálnám de sok rosszat hallottam róla.

Legjobb válasz: Nem csak a tépés gyorsasága számít, hanem az is, hogy milyen irányban nõ a szõröd, mert azzal ellentétesen kell letépni a gyanta csíkokat!

Nem csak a tépés gyorsasága számít, hanem az is, hogy milyen irányban nõ a szõröd, mert azzal ellentétesen kell letépni a gyanta csíkokat!
ha hideg gyantval csinálod nem is fog lejönni , ha meleggel akkor nem jó irányba téped vagy felfelé téped nem pedig magad felé én a veet zselé gyantát ajánlom az leszedi kíméletesen nem fáj úgy mint a kozmetikusnál és tökéletesen sima lesz csak elég macerás egyedül
A kérdező hozzászólása: Jó irányba téptem és meleggyantát használok :(
Kozmetikus ügyesebben megolja. Én egy ilyen próbálkozás során jó kis véraláfutást szereztem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!