Találatok a következő kifejezésre: Internetes fogadásokon egy (2 db)

Internetes fogadásokon nyerek egy kissebb összeget, egy külföldi cégtől, mondjuk 50000ft-ot, abból kell e adózni egyáltalán?

Legjobb válasz: A magyarországi szabályok szerint, amit nyersz, abból már csak a leadózott részt kapod meg, ezért nem mindegy pl, hogy a tv-s játékokban bruttó vagy nettó a nyeremény, mert bruttónál még lejön az adó és csak a maradékot kapod, a nettónál megkapod a pénzt és akitõl nyertél kifizeti az adót utánna. Szóval szerintem ha kiveszed, átutaltatod bankszámlára, nem kell adóznod már utánna.

A magyarországi szabályok szerint, amit nyersz, abból már csak a leadózott részt kapod meg, ezért nem mindegy pl, hogy a tv-s játékokban bruttó vagy nettó a nyeremény, mert bruttónál még lejön az adó és csak a maradékot kapod, a nettónál megkapod a pénzt és akitõl nyertél kifizeti az adót utánna. Szóval szerintem ha kiveszed, átutaltatod bankszámlára, nem kell adóznod már utánna.

Internetes fogadásnál ha két játékos ugyanannyi gólt szerez, de in az egyiket megtettem, nyerek? Vagy ilyenkor minek számít a fogadás?

David Villát megtettem gólkirálynak a VB el?tt, és 4 gólt szerzett, ugyanúgy mint Higuain. Õk ketten vezetik a góllöv?listát, de ha a végén is ugyanannyi gólszerzéssel állnak az élen, minek fog min?sülni a fogadásom?

Legjobb válasz: kicsit komplikáltan hoztam össze ezt a kérdést, úgyhogy nekifutok mégegyszer.... tehát David Villát tettem meg gólkirálynak egy fogadóoldalon, és az lenne a kérdésem, hogy ha minden ugyanígy maradna, és Higuain-Villa-Vittek állna az elsõ helyen 4-4-4 góllal a góllövõlistán... ebben az esetben nyertesnek? vesztesnek? vagy érvénytelennek számítana-e a fogadásom? A válaszokat elõre is köszönöm!

A kérdező hozzászólása: kicsit komplikáltan hoztam össze ezt a kérdést, úgyhogy nekifutok mégegyszer.... tehát David Villát tettem meg gólkirálynak egy fogadóoldalon, és az lenne a kérdésem, hogy ha minden ugyanígy maradna, és Higuain-Villa-Vittek állna az elsõ helyen 4-4-4 góllal a góllövõlistán... ebben az esetben nyertesnek? vesztesnek? vagy érvénytelennek számítana-e a fogadásom? A válaszokat elõre is köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!