Találatok a következő kifejezésre: Interneten ismertem a (16 db)

Interneten ismertem meg a páromat. Működhet hosszú távon?

Én az el?z? páromat is interneten ismertem meg, akivel 2 évig voltam együtt. Nem volt különösebb probléma köztünk, jól megvoltunk, a munkám miatt váltunk el.

Legjobb válasz: ¨persze hogy müködhet,attol hogy interneten ismerted meg,ugyanugy megismerhetel strandon vagy egyéb helyen rossz és jo pasikat is!!!! én személy szerint még nem jöttem interneten keresztül senkivel össze,de rengeteg baràtot szereztem!!! adni kell esélyt.ma legtöbben interneten szeretnek ismerkedni,kitudja,lehet ö lesz az igazi,de az is lehet hogy nem,viszont akkor sem vesztessz semmit,hisz nem egy pasi van a vilàgon,és te magad irtad:az elözöt is interneten keresztül ismerted meg,és 2 évig tartott.tehàt miért ne?????

¨persze hogy müködhet, attol hogy interneten ismerted meg, ugyanugy megismerhetel strandon vagy egyéb helyen rossz és jo pasikat is!!!! én személy szerint még nem jöttem interneten keresztül senkivel össze, de rengeteg baràtot szereztem!!! adni kell esélyt.ma legtöbben interneten szeretnek ismerkedni, kitudja, lehet ö lesz az igazi, de az is lehet hogy nem, viszont akkor sem vesztessz semmit, hisz nem egy pasi van a vilàgon, és te magad irtad:az elözöt is interneten keresztül ismerted meg, és 2 évig tartott.tehàt miért ne?????
Én is az egyik barátnõmmel neten jöttem össze, 2évig chateltünk mert õ külföldön lakott, azután találkoztunk csak, kiköltöztem miatta és aztán 2 és fél évig voltunk együtt. Szóval semmi sem lehetetlen.
Na igen, manapság már nem csak a perverzek akarnak neten ismerkedni, tehát van rá esély. Én a páromat félig-meddig neten ismertem meg, és boldogok vagyunk egy éve :)
Miért ne mûködhetne? Én is szoktam csetelni meg más helyeken ismerkedni, bár van 1 tartós kapcsolatom.Én eddig még nem talaltam olyan embert, akivel járnék is, és elég sok rossz tapasztalatom volt...de nem lehetetlen.Ha neked ilyen jó élményeid vannak, akkor ne is kételkedj ebben...Sok sikert a kapcsolatodhoz!
Én nem hiszek benne, fõleg, hogy kicsi az esélye, hogy aki tetszik neked az pont tõled nem messze lakik, a távkapcsolat meg nem egy jó dolog. A másik dolog az hogy szinte biztos, hogy akivel dumálsz az rajtad kívül még több lánnyal/fiúval tartja a kapcsolatot és nem biztos hogy pont téged fog választani. Amúgymeg az ilyen társkeresõ oldalakon sok a csúnya ember, és aki meg jól néz ki arra ezren nyomulnak.
A kérdező hozzászólása: Második válaszadónak: Annak ellenére, hogy interneten ismerkedtem meg, tudta, hogy a munkám miatt nem is leszünk túl közel egymáshoz. Hétköznap 130 km-re vagyok tõle, amúgy 70km-re lakunk egymástól. Ezért is tervezzük az összeköltözést, csak elõször munkahelyet kell változtatnom ahhoz.
szia unokatesom igy ismert meg egy lányt azota osszeházasodtak és van 2 aranyos kisfiuk :) szal szerintem mukodhet hosszutávon
Szia..Remélem még együtt vagytok..és maradtok is. Mivel a kérdésed mint látom régebbi. Mi is a neten társkeresõn ismertkedtünk meg 5. éve...tavaj nyáron össze is házasodtunk. Párom jóval fiatalabb nálam, rendes dolgos stb..tökéletesen mûködik a kapcsolatunk. Sok sikert és boldogságot kívánok neked. :-)

Van itt olyan, aki az interneten ismerte meg a férjét/feleségét?

Akár facebookon, chat-szobán, párkeresõ oldalakon :)

Legjobb válasz: Én az egyik páromat torrent oldalon ismertem meg! Laza kapcsi lett belõle mert férjnél volt!

Én az egyik páromat torrent oldalon ismertem meg! Laza kapcsi lett belõle mert férjnél volt!
igen én a facebook on.

Szerintetek az ciki, ha valaki az Interneten ismerte meg a párját?

Legjobb válasz: attól függ. Ha tényleg bejött nekik az élet, és boldogok és szeretik egymást, és már hónapok óta együtt vannak, akkor nincs ezzel semmi gond..bár ez elég ritka, én nem ismerkednék interneten, de nem ítélem el.

attól függ. Ha tényleg bejött nekik az élet, és boldogok és szeretik egymást, és már hónapok óta együtt vannak, akkor nincs ezzel semmi gond..bár ez elég ritka, én nem ismerkednék interneten, de nem ítélem el.
nem gáz. már egy éve ismerem, mert mindig nézegetett myvipen. aztán már 8 honapja együtt vagyok a legnagyobb boldogságban : ) ja és minden nap találkozunk szinte :)
Szerintem nem az. Én 14 vagyok, interneten ismerek egy fiút már majdnem 2 éve. Csak a távolság a probléma :S De örülnék, ha ez késõbb rendezõdne..
sztem nem... miért lenne az?? nem az a lényeg, hogy hol ismerted meg... hanem az, hogy mennyire szereted..
Jelenlegi barátnõmet ott ismertem meg. 17 éves én 20/F. 1 hónapja járunk.
A kérdező hozzászólása: Állítólag ha online ismersz meg valakit, akkor nem vagy játékos.
Egyáltalán nem ciki! Ha valaki interneten összetud honi egy tartós kapcsolatot, az elismerendõ!
Nem ciki és mi is neten ismertük meg egymást, ennek 4 és fél éve. :)
Nem ciki :) Én is a neten találtam a páromat és nagyon szeretjük egymást :)
Én is internetes játékban ismertem meg a páromat, 2 éve együtt :)
Egyáltalán nem. Nem mindegy, hogy a neten ismered meg, vagy a sarki boltban? A lényeg az, hogy boldogok legyetek együtt.
Szerintem sem ciki.Én is egy internetes játékban ismertem meg a barátomat, és fél éve együtt vagyunk:)
Nem ciki, én is interneten ismertem meg a jelenlegi párom akivel boldog kapcsolatban vagyok 2 és fél éve : ) én nem találom egyáltalán cikinek! 23/L
Nem "ciki"! Én egy vagyok azok közül és a férjem is, akik lehetõség, idõ, visszafogottság miatt neten keresgéltünk. Hamar egymásra akadtunk egy társkeresõn, ennek 3 éve. Életünket hivatalosan is összekötöttük megismerkedésünk után pont egy évvel. Nem gondolom, hogy ciki, de sokat elárul a (leírt) beszéde és az elsõ találkozás. Levelezéssel valamennyire megérzed, milyen a lelke, találkozáskor pedig a külseje, viselkedése. Nálam összhang volt. Egyébként többen keresnek így párt, mint gondolnád!!!


Kezeld úgy, mintha sugárfertõzött lenne.
Viselkedj természetesen, feltételezem már jó pár dolgot tudsz róla, tehát nem kell tartanod semmitõl. Legyél ugyanolyan laza mintha csak írogatnál neki... mosolyogj stb. Jah és kicsit nyugodtan kezd elõröl is az ismerkedést akár, elvégre mégis csak most találkozol vele elõször. Aztán hagyd, hogy õ döntse el, hogy megcsókol vagy nem. Ha szeretnéd a dologot, akkor esetleg biztathatod kicsit, azzal hogy viszonzod a közelesését, megdicsérsz rajta valamit é le is tapizod egy kicsit :D vagy akár célzol rá.... De azért lehet élõbe nagyon más ám, arra számíts!
Csak természetesen viselkedj:) Én két éve találkoztam barátommal így netes ismerkedés után.. Sajnos nagyon izgultam, ami miatt néha össze-vissza beszéltem... Rémes lehettem:D Próbálj meg ne izgulni, stresszelni, hogy mi hogy lesz. Ha mégis zavarban vagytok, akkor kezdjetek olyanról beszélgetni, amirõl neten szoktatok. Sok sikert:) 17/L

Akik interneten ismerték meg a párjuk melyik társkeresőt használták?

Legjobb válasz: love.hu 4 éve. De már tuti más

love.hu 4 éve. De már tuti más
Látom páran használták a gyakori kérdéseket is:D akkor használom én is! akinek van kedve lányok írjatok privit MSN-címmel:D xD 18/F
csajokespasik.hu nem szerettem ezt az oldalt :D
facebook, 1 honapja járunk :)
Gy.k. xD
badoo.com... elég szutyok oldal amúgy, csak szerencsém volt :)
iwiw lovehunter (pedig csak poénból regiztem)
chat.hu-n 18 hónapja, elõtte a volt férjemet pedig a pasizas.hu-n 10 éve.
randihely.hu 1 hónap mulva lesz az esküvõnk:) 25/N
Tunatic (freeware). [link]
A kérdező hozzászólása: olyan kellene ami pl az épp youtube on játszott zenerészletet tud felismerni
Arra is jó. "Belehallgat" bármibe, amit a gépeden lejátszol, legyen az a YouTube-ról, egy filmbõl, vagy egy MP3-ból és ha szerepel az adatbázisában, azonosítja.

Lehetséges hogy még mindig szeretjük egymást? Együtt éltem valakivel akít interneten ismertem meg miután a gyerekeim apjától eljöttem. De rájöttem hogy nem lenne jó apja a gyerekeimnek így szakítottunk.

igazából anyagi nehézségeinek voltak. engem visszahívott apjuk, ő idővel elvett feleségül egy másik nőt. most mégis megint azzal jön hogy ő engem szeret. az biztos hogy a gyerekek érdekeit fogom figyelembe venni és nem adom fel a mostani helyzetet, még akkor sem ha én sem vagyok így boldog. lehetséges hogy még mindig szeretem azt a másikat? vagy csak a kedvessége hiányzik ami a gyerekek apjában egyáltalán nincs meg? igazából eddig azt gondoltam hogy szinte csak a szex működött azzal a másikkal de rájöttem hogy az is azért volt jó mert őt szerettem apjukat meg nem.

Legjobb válasz: Valahogy én úgy érzem, bár ennyibõl nehéz megállapítani, hogy egyik férfi sem a megfelelõ neked. A gyerekeid apja jó apa, de nem jó férj, az elõzõ párod meg veled jó, de nem lenne jó apa. Ráadásul õ is elvett közben egy másik nõt, aki mellett neked udvarolgat. Nem hiszem, hogy az lenne a megoldás, hogy a mostani rossz kapcsolatodból visszamenekülsz hozzá, viszont azon is el kell gondolkoznod, hogy a jelenlegi kapcsolatod mennyire menthetõ, lehet-e még mûködõképes és ha nem, tényleg az-e a legjobb a gyerekeknek, hogy a szüleik úgy élnek együtt, hogy nem szeretik egymást, nem boldogok?

Valahogy én úgy érzem, bár ennyibõl nehéz megállapítani, hogy egyik férfi sem a megfelelõ neked. A gyerekeid apja jó apa, de nem jó férj, az elõzõ párod meg veled jó, de nem lenne jó apa. Ráadásul õ is elvett közben egy másik nõt, aki mellett neked udvarolgat. Nem hiszem, hogy az lenne a megoldás, hogy a mostani rossz kapcsolatodból visszamenekülsz hozzá, viszont azon is el kell gondolkoznod, hogy a jelenlegi kapcsolatod mennyire menthetõ, lehet-e még mûködõképes és ha nem, tényleg az-e a legjobb a gyerekeknek, hogy a szüleik úgy élnek együtt, hogy nem szeretik egymást, nem boldogok?
A kérdező hozzászólása: nem is menekülnék vissza, ezt már eltemettem magamban. csak néha elõjönnek az emlékek ..... érdekes módon általában a jók. apjuknál ez pont fordítva van. csak rosszra emléxem. Egyenlõre úgy gondolom hogy ez a helyzet marad amíg így fent tudjuk tartani. végülis megvagyunk mi csak nincs az a lángoló érzés. kicsit úgy élünk együtt mintha idegenek lennénk. nincs semmi közös témánk. ha õ szexelni akar akkor mondja, én megyek azt azon az 5 percen kívl véletlenül sem szól vagy nyúl hozzám úgy /fõleg nem mások elõtt/ hogy azt gondolnám hogy kicsit is büszke rá hogy mi együtt vagyunk. sõt! inkább mintha szégyelné.

Milyen játékokat ismertek az interneten, amivel tudok játszani a barátaimmal? Minden fajta érdekel

olyasmire gondolok mint pl. a www.haxball.com köszi a válaszokat:)

Legjobb válasz: Drakensang online. Elég jó és full magyar.

Drakensang online. Elég jó és full magyar.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!