Találatok a következő kifejezésre: Interneten fel tölteni a (4 db)

Van rá mód, hogy a wifin csatlakozott telefonról internetre fel tudjunk tölteni képet vagy esetleg küldeni?

Legjobb válasz: Miért a wifi az nem internet kapcsolat? Dehogynem.Csak ingyenes.

Miért a wifi az nem internet kapcsolat? Dehogynem.Csak ingyenes.

Interneten fel tudom tölteni a kártyás mobilegyenlegem?

Legjobb válasz: Nekem a ppo.hu-n már sikerült!

Nekem a ppo.hu-n már sikerült!
cib-nél bármelyik szolgáltatóét fel tudod tölteni. (Hú, de régi a kérdés :) )
igen, a fenti ppo honlapon, de csak akkor ha olyan kártyád van, amelynek a hátulján ( az aláírás csíkon) vannak számok, mert a ppo portál azt kéri. nem minden kártya alkalmas az internetes fizetésre. javaslom az ERSTE Origó Klikkbank kártyáját, minden internetes fizetésre alkalmas.
hát elég régi :)
Elég régi? :D
ELÉG RÉGI?

Van egy nyolc éves, nem digitális videokamerám. Fel tudom a filmeket tőlteni az internetre?

Legjobb válasz: Ahogy írták elöttem, igen is lehetséges. Nekem is van 10 éves vhs cuccom és átdigitalizáltam õket, mert eredeti állapotában csak romlik a minõsége. Csak egy TV-tuner kártya vagy digitalizáló egység kell. Kb tizen néhány ezres tétel, de a régi emlékek konzerválása megér ennyit szerintem. Anno amúgy én még a 35 éves 8mm film anyagomat is átnyomtam digitálisba. :)

Ahogy írták elöttem, igen is lehetséges. Nekem is van 10 éves vhs cuccom és átdigitalizáltam õket, mert eredeti állapotában csak romlik a minõsége. Csak egy TV-tuner kártya vagy digitalizáló egység kell. Kb tizen néhány ezres tétel, de a régi emlékek konzerválása megér ennyit szerintem. Anno amúgy én még a 35 éves 8mm film anyagomat is átnyomtam digitálisba. :)
Hogyne, csak digitalizálni kell õket. Minden analóg felvétel digitalizálható. Csak több munka lesz, mint ha digitális kamerával csinálnád.
A kérdező hozzászólása: Többekállitása szerint nem lehet. Ki hiszi el?
A kérdező hozzászólása: Aranyoskáim! Mindenkinek köszönöm tippeket és az ajánlott linkeket! Találtam egy szaküzletet, ahol kb 4000 Ft-ért digitalizálnak egy 2.5 órás felvételt! /garancia vállalással!/ További szép napot mindenkinek!
Akkor valami balfék helyen próbálkoztál. Itt egy link vaterára: http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=VIDEO+DIGITALIZ%C1..
A kérdező hozzászólása: Sajnos a vaterásról már lekéstem, mert valaki megvette az orrom elõtt! Ha tudsz/tudtok/ valahol, vevõ vagyok rá. A szaküzletben kiröhögtek! /számitottamrá/ és valami 30ezer forintos ketyerét akartak rámsózni, azzal, hogy nem biztos, hogy müködni fog!/kb 10x30x40cm-es doboz alaku valamit/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vaterás linket!Megnéztem. Most már tudom, hogy mi az ami nekem kell. Nem vagyok vak, de az ilyesmit szeretem "kézzel" megnézni. Tehát irány a szaküzlet!
A kérdező hozzászólása: Nem járok a Tescóba, és fõleg kenyérért nem, mert a szomszédunkban van egy pékség! De a digitalizáló"kütyünek" utánna nézek /szaküzletben/
Garantáltan nem. A Tescoban se röhögnek ki ha kenyeret veszel. Amúgy itt van egy olcsó verzió (azt nem tudom mennyire jó): http://www.vatera.hu/video_digitalizalo_easycap_usb_videorog..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Olyan digitalizáló "izét" ha vásárolni akarok számitógépes szaküzletben nem fognak kiröhögni?
Milyen garancia van egy digitalizálásra? Felkeltetted az érdeklõdésem :D


Persze, ha van bankkártyád.
A kérdező hozzászólása: Van :) És hogyan? Hol? :) Egy linket kaphatok? :)
Attól függ melyik szolgáltatónál vagy. https://www.vodafone.hu/egyenlegfeltoltes https://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/WSPrepaidUploa.. Ha meg telenoros vagy akkor az lehet, h bukta.
Telenornál is lehet, ha neten hozzá tudsz férni bankszámládhoz, ott átutalásnál van olyan opció, hogy egyenlegfeltöltés. Plusz bankautomatáknál is lehet feltölteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
K&H webbanknál van rá direkt menüpont.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!