Találatok a következő kifejezésre: Interneten fel tölteni (6 db)

Lányok fiúk mernétek-e merész képeket internetre fel tölteni?

erotikusnak mondott kép magatokról.

Legjobb válasz: nem. és neked sem ajánlom!

nem. és neked sem ajánlom!
Nem.Kizárólag a fejemrõl készült fotókat mutogatom, a testemet nem.
Nem. És te se tedd, ha esetleg ez jár a fejedben, mert viszont láthatod magad valamelyik napisz*r szerû oldalon.
Nem merészség kérdése! Bár a szóban benne van az "ész"....NEM! Késõbb láthatod kárát!
Mi értelme lenne? Ennél többre kellene, hogy értékelje magát az ember. Az ilyen jellegû képek egyrészt rengeteg visszaélésre adnak lehetõséget (pl. amikor viszont látod magad egy ilyesmire szakosodott szennyoldalon, trágár kommentek garmadájával megspékelve), azon kívül azáltal, hogy teljesen kiadod magad, már nem lesz benned semmi izgalmas a partnered, szerelmed számára. (Hiszen a képeid alapján már azelõtt teljesen ismeri a testedet, hogy akár csak a kezedet megfogta volna.) Ne hidd el, amit a tévében látsz. Aki kétnaponta más újságnak vetkõzik, az nem sikeres, és nem irigylésre méltó, csak egy prosti, még akkor is, ha a drágább kategóriába tartozik. Akinek igazán fontos vagy, az nem a meztelen melleidbe fog beleszeretni, hanem a szemeidbe. Aki igazán sikeres, az nem adja ki magát. Aki pedig szép, az ruhában is szép. Aki pedig bárkinek levetkõzik, az szimplán közönséges.
ha 9 éves vagyok ha 19 ha 29 bármennyi idõs lennék sem töltenék föl..ennyi.
Ha még nem múltál el 18 éves, Te sem tedd!!!
a leg"merészebb" képem, mikor a barátnõimmel pizsiben vagyunk...szerintem te se tölts fel merészebbet
Nem azon van a hangsúly, hogy merném-e, hanem azon, hogy megtenném-e. Nos, merni merném, megtenni meg nem tenném meg. Minek ?
Nem.Nincs is :D és ha lenne sem mutogatnám.

Van rá mód, hogy a wifin csatlakozott telefonról internetre fel tudjunk tölteni képet vagy esetleg küldeni?

Legjobb válasz: Miért a wifi az nem internet kapcsolat? Dehogynem.Csak ingyenes.

Miért a wifi az nem internet kapcsolat? Dehogynem.Csak ingyenes.

Interneten fel tudom tölteni a kártyás mobilegyenlegem?

Legjobb válasz: Nekem a ppo.hu-n már sikerült!

Nekem a ppo.hu-n már sikerült!
cib-nél bármelyik szolgáltatóét fel tudod tölteni. (Hú, de régi a kérdés :) )
igen, a fenti ppo honlapon, de csak akkor ha olyan kártyád van, amelynek a hátulján ( az aláírás csíkon) vannak számok, mert a ppo portál azt kéri. nem minden kártya alkalmas az internetes fizetésre. javaslom az ERSTE Origó Klikkbank kártyáját, minden internetes fizetésre alkalmas.
hát elég régi :)
Elég régi? :D
ELÉG RÉGI?


Persze, ha van bankkártyád.
A kérdező hozzászólása: Van :) És hogyan? Hol? :) Egy linket kaphatok? :)
Attól függ melyik szolgáltatónál vagy. https://www.vodafone.hu/egyenlegfeltoltes https://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/WSPrepaidUploa.. Ha meg telenoros vagy akkor az lehet, h bukta.
Telenornál is lehet, ha neten hozzá tudsz férni bankszámládhoz, ott átutalásnál van olyan opció, hogy egyenlegfeltöltés. Plusz bankautomatáknál is lehet feltölteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
K&H webbanknál van rá direkt menüpont.

Valaki fel tudná nekem az internetre tölteni Szép Ernő: Várjon cìmû versét elszavalva?

Ezt a verset tanulom éppen és kìváncsi lennék, hogy Ti hogyan adjátok el?. El?re is köszönöm szépen! Csütörtökre kellene.

Van egy nyolc éves, nem digitális videokamerám. Fel tudom a filmeket tőlteni az internetre?

Legjobb válasz: Ahogy írták elöttem, igen is lehetséges. Nekem is van 10 éves vhs cuccom és átdigitalizáltam õket, mert eredeti állapotában csak romlik a minõsége. Csak egy TV-tuner kártya vagy digitalizáló egység kell. Kb tizen néhány ezres tétel, de a régi emlékek konzerválása megér ennyit szerintem. Anno amúgy én még a 35 éves 8mm film anyagomat is átnyomtam digitálisba. :)

Ahogy írták elöttem, igen is lehetséges. Nekem is van 10 éves vhs cuccom és átdigitalizáltam õket, mert eredeti állapotában csak romlik a minõsége. Csak egy TV-tuner kártya vagy digitalizáló egység kell. Kb tizen néhány ezres tétel, de a régi emlékek konzerválása megér ennyit szerintem. Anno amúgy én még a 35 éves 8mm film anyagomat is átnyomtam digitálisba. :)
Hogyne, csak digitalizálni kell õket. Minden analóg felvétel digitalizálható. Csak több munka lesz, mint ha digitális kamerával csinálnád.
A kérdező hozzászólása: Többekállitása szerint nem lehet. Ki hiszi el?
A kérdező hozzászólása: Aranyoskáim! Mindenkinek köszönöm tippeket és az ajánlott linkeket! Találtam egy szaküzletet, ahol kb 4000 Ft-ért digitalizálnak egy 2.5 órás felvételt! /garancia vállalással!/ További szép napot mindenkinek!
Akkor valami balfék helyen próbálkoztál. Itt egy link vaterára: http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=VIDEO+DIGITALIZ%C1..
A kérdező hozzászólása: Sajnos a vaterásról már lekéstem, mert valaki megvette az orrom elõtt! Ha tudsz/tudtok/ valahol, vevõ vagyok rá. A szaküzletben kiröhögtek! /számitottamrá/ és valami 30ezer forintos ketyerét akartak rámsózni, azzal, hogy nem biztos, hogy müködni fog!/kb 10x30x40cm-es doboz alaku valamit/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vaterás linket!Megnéztem. Most már tudom, hogy mi az ami nekem kell. Nem vagyok vak, de az ilyesmit szeretem "kézzel" megnézni. Tehát irány a szaküzlet!
A kérdező hozzászólása: Nem járok a Tescóba, és fõleg kenyérért nem, mert a szomszédunkban van egy pékség! De a digitalizáló"kütyünek" utánna nézek /szaküzletben/
Garantáltan nem. A Tescoban se röhögnek ki ha kenyeret veszel. Amúgy itt van egy olcsó verzió (azt nem tudom mennyire jó): http://www.vatera.hu/video_digitalizalo_easycap_usb_videorog..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Olyan digitalizáló "izét" ha vásárolni akarok számitógépes szaküzletben nem fognak kiröhögni?
Milyen garancia van egy digitalizálásra? Felkeltetted az érdeklõdésem :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!