Találatok a következő kifejezésre: Internet nélkül tudom frissíteni az AVG vírusírtótót (1 db)

Internet nélkül is tudom frissíteni az AVG vírusírtótót?

eddig csak itthon használtam a laptopomat,amin AVG vírusírtó van.(telefonnal van összekötve).egyszer?en rámentem h.update, aztán rákattintottam az internet gombra és frissített.de ha most elviszem itthonról és nem tudok netre kapcsolódni akkor is tudok majd frissíteni?amúgy ahogy a frissítésre rámegyek az internet gomb mellett az van h.folder azmit jelent?bocsi ha túl bonyolultan fogalmaztam,egyhén zólva is nem vagyok egy m?szaki zseni...:-)

Legjobb válasz: Csak akkor tudod frissíteni, ha internetre van dugva a géped. Ha ilyenkor nem frissít magától, kattints kettõt az AVG ikonjára, majd válaszd ki a piros ikonos komponenst (ez az elavult), és utána a Check for Update-s-re bal oldalt. Ha talál frissítést, már csak rá kell nyomnod, hogy letöltse. Mondjuk, ha nem vagy neten, kisebb az esélye, hogy vírust szedsz össze.

Csak akkor tudod frissíteni, ha internetre van dugva a géped. Ha ilyenkor nem frissít magától, kattints kettõt az AVG ikonjára, majd válaszd ki a piros ikonos komponenst (ez az elavult), és utána a Check for Update-s-re bal oldalt. Ha talál frissítést, már csak rá kell nyomnod, hogy letöltse. Mondjuk, ha nem vagy neten, kisebb az esélye, hogy vírust szedsz össze.
asszem vannak frissítõ filek. updatenél kiválasztod, és frissít hdrõl


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mitől lehet ez?

http://kepfeltoltes.hu/view/130804/507988648f_www.kepfeltolt.. Ha belépek a Facebookra rá pár másodperce behozza ezt, de csak a Facebooknál. lefuttattam egy vírusirtót és nem talált semmit.

2

Megcsináltam mindent a delta searc-al, de semmi nem működik. Valaki segítsen? !

Azokat is kipróbáltam már amiket itt találtam. Eddig annyit értem el, hogy már nem az a kezdőoldal és ha kiixelem a felugró reklámokat nem mindig jönnek vissza, de szeretném teljesen eltűntetni.
Lány vagyok, szóval kérek mindenkit, hogy számomra is érthetően írjon! Kérlek segítsetek!

2

Egy PS Vitát ha ellopnak, akkor le lehet valahogy kérni a kordinátáit? (tehát hogy hol van)

És ha nem, akkor lehet bele építeni ilyen ,,rendszert"?

1

Mi a véleményetek erről a vírusterjedésről?

http://hvg.hu/tudomany/20130804_10bol_5_virus_ezt_csinalja_s..

Esetleg a tényleges megelőzésről, védelemről? Erzsi60

3

Svchost. Exe letiltása okozhatja azt, hogy a bömngészőben a letöltések megállnak a legvégén?

Kikapcsoltam a Felügyeleti eszközökben az automatikus frissítést.

Lehet, hogy emiatt nem fejeződnek be a letöltések?

Az svchost.exe durván zabálja a cpu-t, mit lehet vele tenni?
Most, hogy befejeződik a windows xp gyári frissítése, miben változik a helyzet?

4

Elakadtam a NTLDR hiba javítása közben. Rendszergazda jelszóval kapcsolatban valaki segítene?

Letöröltem egy fájlt amit nem kellet volna és azt írja ki, hogy NTLDR hiba. Elkezdtem orvosolni a problémát és A telepítő lemezről javítottam, de egy helyen elakadtam, mert rendszergazda jelszót kér, amit nem tudok. A kérdésem az: Hogyan tudom ezt kijátszani, vagy megtudni a jelszót?

4

Melyik vírus írtót használjam?

néztem a eset honlapot és van sok féle

eset Smart Security
 Eset NOD32 Antivirus

4

Lenyomozható, ha valaki bejár a facebookomra, azaz feltörték?

A volt barátom túl sok olyan jelet adott, amiből arra követkrztettem, feltörte a felhasználóm és olvassa a beszélgetéseim. Van valami módja, hogy utána nézzek, mikor és hol lépnek be a facebookomba? Jelszót sokszor váltok.

5

Van megbízható, hiteles, nem reklámcélú vírusírtó teszt?

Mert az AV-test nem biztos, hogy az, mert nem hinném, hogy a Microsoft Security Essentials tényleg annyira alul szerepelne.

3

Milyen vírus lehet, ha Windows XP-n böngészés közben egy teljes képernyős oldal jelenik meg valami rendőrségi eljárásról, bírságról, stb?

Full teljes képernyős, de görgethető weboldal(-szerűség). Rendőrségi oldalnak tűnik, BRFK fejléccel (ha jól emlékszem), eljárásról meg valami pár tízezer forint bírságról. Sem asztal, sem tálca, sem más nem jön be (még a böngésző ablaka, kerete sem látszik), Ctrl+Alt+Del nem műxik, semmi másra nem reagál, csak az oldal görgetésére. Billentyűzeten van kikapcsológom, arra egyszer(!) feljött az asztal és az üzenet, hogy bezárja-e az Outlook-ot, de a "nem" válasz után megint a fullscreen oldal jött be. Újraindításkor az asztal csak egy pillanatra, utána egyből ugyanez. Hálókábel nélkül is, csak akkor egy full üres fehér képernyő.

Valami vírus lehet, nem hinném, hogy valódi rendőrségi oldal. Egyébként a felső részen egy listában megjelent a szolgáltató, a felhasználónév, de a megye és város már hibásan.

A rendszergazda felhasználóval belépve szerencsére nem indult el. AVG talált a gépen egy JS/Obfuscated vírust, és egy SHeur3 trójait. A fertőzött fájlok karanténba kerültek, de nem segített, a másik fekhasználó (nem admin) ugyanúgy működésképtelen.
Egyébként a rendszergazda felhasználóval sem sikerült a netre kapcsolódni. Látszólag kapcsolódik, de az Opera mindenre hibát ad, mintha nem lenne DNS szolgáltatás.

Találkozott valaki hasonlóval? hogyan lehet írtani?
Köszönöm!

(Windows Xp Sp3,
Opera böngésző
Invitel szolgáltató, dinamikus IP)

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!