Találatok a következő kifejezésre: Inszeminációnk volt még (2 db)

Inszeminációnk volt reménykedhetek még?

Már 4 éve szeretnénk babát.Ápr. 26-án volt az els? inszeminációnk. A ciklusaim 27,28 naposak. Tegnap kellett volna megjönni 28.nap, de idáig semmi. Tegnap du és ma reggel(clearblue) csináltam tesztet, ami negatív lett. Se barnás folyásom se vérzésem nincs.A h?m ma reggel 37. Pici haspuffadásom van, illetve tegnap reggel volt mindjárt megjön érzésem. Más tünetem nincs. Teljesen el vagyok keseredve. Ti mit gondoltok reménykedhetek még? El?re is köszi a választ mindenkinek.

Legjobb válasz: A hõd még elég magas, utalhat babóra. Az, hogy nincs barnás folyásod, nem jelent semmit, nem mindenkinél jelentkezik, hogyha sikerült a baba. Haspuffadás is jellemzõ. A mindjárt megjön érzés, szintén. Az, hogy a teszt neg. nem jelent semmit, lehet, hogy kevés még a HCG a szervezetedben. Vár még pár napot, és ha akkor sem jön meg, tesztelj. Szorítok!

A hõd még elég magas, utalhat babóra. Az, hogy nincs barnás folyásod, nem jelent semmit, nem mindenkinél jelentkezik, hogyha sikerült a baba. Haspuffadás is jellemzõ. A mindjárt megjön érzés, szintén. Az, hogy a teszt neg. nem jelent semmit, lehet, hogy kevés még a HCG a szervezetedben. Vár még pár napot, és ha akkor sem jön meg, tesztelj. Szorítok!
Szia Leírnád milyen az inszemináció és meddig lehet fekve maradni?Nekem lehet, hogy holnap lesz
A kérdező hozzászólása: Szia! Abszolut nem vészes, kicsit kellemetlen. Lefekszel az asztalra, bevezetnek egy csövet a méhüregbe és azon keresztül fújják be a spermát.Nekem csak az volt kellemetlen amikor a méhszájat fogta meg a doki.Kb 15 perc az egész és utána még 15 percig kell ott feküdni. És a várakozóba még fél órát ülni. Sajnos nekem 4 nap késéssel megjött, nem sikerült. Neked sok szerencsét kívánok.Kitartás.
Megvolt tegnap.Nem volt kellemetlen.Azt furcsálom, hogy nem kellett feküdnöm utána egy percet sem.Így is jó? Azt mondta az orvos nem folyik ki.
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy úgy is jó, azt nem tudom. Nekem sem folyt ki semmi.sok szerencsét.

Rajtam kívül volt ma valakinek még inszeminációja? (vagy mostanában? ) Osszuk meg gondolatainkat, biztassuk egymást.

Annyira bízok és remélek....Hogy vagytok???

Legjobb válasz: Szia!Nekem múlt csütörtökön volt a harmadik....nem tudom,nagy illúzióim nincsenek,de.....jó lenne,ha sikerülne!Ha nem,akkor valószínû lombik lesz(36.ban vagyok). Tüneteim nincsenek(nem tudom egyáltalán kell e,hogy legyen....). Hétfõn megyek tesztelésre. Üdv. és nagyon szorítok Neked is!

Szia!Nekem múlt csütörtökön volt a harmadik....nem tudom, nagy illúzióim nincsenek, de.....jó lenne, ha sikerülne!Ha nem, akkor valószínû lombik lesz(36.ban vagyok). Tüneteim nincsenek(nem tudom egyáltalán kell e, hogy legyen....). Hétfõn megyek tesztelésre. Üdv. és nagyon szorítok Neked is!
A kérdező hozzászólása: Szia!Válaszoltam a Lesz valakinek mostanában inszeminációja? kérdésedre!
A kérdező hozzászólása: Szorítok Én is neked..!Volt velünk egy csak a harmadik inszem sikerült neki!Ne add fel!!!! Nekem az elsõ volt!Izgulok nagyon!Furi volt az inszem!Hát tegnap volt, egész este "feszített" a hasam ma már semmi, pedig az olvastam, hogy 2-3 napig feszül!Bár én ovu tesztelek is...ma van tutti!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!