Találatok a következő kifejezésre: Inszeminációnk volt, vagyok, mi (2 db)

Inszeminációnk volt, bizonytalan vagyok, mi lesz?

16-án volt az els? inszeminációnk,holnap kéne megjönnie,de én már ma reggel csináltam egy tesztet ami negatív lett.A melleim meg vannak duzzadva már 1 hete és nagyon fájnak,a derekamról nem is beszélve és néha a hasam is fájdogál.Lehet hogy a teszt még nem mutatta ki vagy ezek a tünetek azért vannak mert meg fog jönni????Nem szokott máskor mensi el?tt ilyen tüneteim lenni.Gondolok a hormon inekciókra is talán azok mellékhatásait érezném???

Legjobb válasz: Amíg nem jön meg a mensesed, addig van remény! A teszt is hamar volt szerintem. Ha most pénteken kell menni, az már mindjárt itt van. Drukkolok neked!

Amíg nem jön meg a mensesed, addig van remény! A teszt is hamar volt szerintem. Ha most pénteken kell menni, az már mindjárt itt van. Drukkolok neked!
Én is drukkolok! Szerintem korán teszteltél! Csütörtök reggelnél elõbb ne csinálj következõ tesztet, mert csak stresszelsz, ami nem jó, mikor a tüneteid meg szupik! csak pozitívan! majd írj, hogy mi lett! judit

Kinek volt, vagy esetleg mostanában lesz inszeminációja? Mennyibe kerül ez a beavatkozás és mi a menete?

Sziasztok! Én holnap hívom fel a dokimat és akkor mondja meg, hogy mikor kezdhetjük el. Olyan lányokkal szeretnék beszélgetni, akik hasonló helyzetben vannak. Én pécsre járok.

Legjobb válasz: A barátnõm évek óta jár beültetésekre, s úgy tudom, az elsõ 5 próbálkozását a TB fizette, utána már neki kell állnia a számlát, ami költséges eléggé. Pontos árakat nem tudok.

A barátnõm évek óta jár beültetésekre, s úgy tudom, az elsõ 5 próbálkozását a TB fizette, utána már neki kell állnia a számlát, ami költséges eléggé. Pontos árakat nem tudok.
Én úgy tudom, 6 kezelést a TB finanszíroz (de csak szerzõdött intézményben, pl. Kaáli-nál). Fontos, hogy a TB csak a "kezelést" finanszírozza, a gyógyszerek nem, vagy nem 100%-ban. Vagyis azokat - amennyire én tudom - Neked kell megvenni. Kérdeznék tõled: átjárhatósági vizsgálatot hol csináltattál? HSG volt vagy HyCoSy? Altatásban végezték vagy érzéstelenítéssel? Bocs hogy off-oltam, de kíváncsi vagyok... Köszi elõre is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!