Találatok a következő kifejezésre: Inszeminációnk volt, vagyok, (4 db)

Inszeminációnk volt, bizonytalan vagyok, mi lesz?

16-án volt az els? inszeminációnk,holnap kéne megjönnie,de én már ma reggel csináltam egy tesztet ami negatív lett.A melleim meg vannak duzzadva már 1 hete és nagyon fájnak,a derekamról nem is beszélve és néha a hasam is fájdogál.Lehet hogy a teszt még nem mutatta ki vagy ezek a tünetek azért vannak mert meg fog jönni????Nem szokott máskor mensi el?tt ilyen tüneteim lenni.Gondolok a hormon inekciókra is talán azok mellékhatásait érezném???

Legjobb válasz: Amíg nem jön meg a mensesed, addig van remény! A teszt is hamar volt szerintem. Ha most pénteken kell menni, az már mindjárt itt van. Drukkolok neked!

Amíg nem jön meg a mensesed, addig van remény! A teszt is hamar volt szerintem. Ha most pénteken kell menni, az már mindjárt itt van. Drukkolok neked!
Én is drukkolok! Szerintem korán teszteltél! Csütörtök reggelnél elõbb ne csinálj következõ tesztet, mert csak stresszelsz, ami nem jó, mikor a tüneteid meg szupik! csak pozitívan! majd írj, hogy mi lett! judit

Kinek volt, vagy esetleg mostanában lesz inszeminációja? Mennyibe kerül ez a beavatkozás és mi a menete?

Sziasztok! Én holnap hívom fel a dokimat és akkor mondja meg, hogy mikor kezdhetjük el. Olyan lányokkal szeretnék beszélgetni, akik hasonló helyzetben vannak. Én pécsre járok.

Legjobb válasz: A barátnõm évek óta jár beültetésekre, s úgy tudom, az elsõ 5 próbálkozását a TB fizette, utána már neki kell állnia a számlát, ami költséges eléggé. Pontos árakat nem tudok.

A barátnõm évek óta jár beültetésekre, s úgy tudom, az elsõ 5 próbálkozását a TB fizette, utána már neki kell állnia a számlát, ami költséges eléggé. Pontos árakat nem tudok.
Én úgy tudom, 6 kezelést a TB finanszíroz (de csak szerzõdött intézményben, pl. Kaáli-nál). Fontos, hogy a TB csak a "kezelést" finanszírozza, a gyógyszerek nem, vagy nem 100%-ban. Vagyis azokat - amennyire én tudom - Neked kell megvenni. Kérdeznék tõled: átjárhatósági vizsgálatot hol csináltattál? HSG volt vagy HyCoSy? Altatásban végezték vagy érzéstelenítéssel? Bocs hogy off-oltam, de kíváncsi vagyok... Köszi elõre is.

Rajtam kívül volt ma valakinek még inszeminációja? (vagy mostanában? ) Osszuk meg gondolatainkat, biztassuk egymást.

Annyira bízok és remélek....Hogy vagytok???

Legjobb válasz: Szia!Nekem múlt csütörtökön volt a harmadik....nem tudom,nagy illúzióim nincsenek,de.....jó lenne,ha sikerülne!Ha nem,akkor valószínû lombik lesz(36.ban vagyok). Tüneteim nincsenek(nem tudom egyáltalán kell e,hogy legyen....). Hétfõn megyek tesztelésre. Üdv. és nagyon szorítok Neked is!

Szia!Nekem múlt csütörtökön volt a harmadik....nem tudom, nagy illúzióim nincsenek, de.....jó lenne, ha sikerülne!Ha nem, akkor valószínû lombik lesz(36.ban vagyok). Tüneteim nincsenek(nem tudom egyáltalán kell e, hogy legyen....). Hétfõn megyek tesztelésre. Üdv. és nagyon szorítok Neked is!
A kérdező hozzászólása: Szia!Válaszoltam a Lesz valakinek mostanában inszeminációja? kérdésedre!
A kérdező hozzászólása: Szorítok Én is neked..!Volt velünk egy csak a harmadik inszem sikerült neki!Ne add fel!!!! Nekem az elsõ volt!Izgulok nagyon!Furi volt az inszem!Hát tegnap volt, egész este "feszített" a hasam ma már semmi, pedig az olvastam, hogy 2-3 napig feszül!Bár én ovu tesztelek is...ma van tutti!!!!!
Kata, kérlek jelentkezz UH után!!!! Meli
NAGYON-NAGYON-NAGYON KÖSZÖNÖM!:D
Hanni-Kata!Gratulálok!Már csak én vagyok hátra!!!
Tündérlány, most már tényleg mi jövünk!!!!!! Drukkoljatok, nekem jöv.hét elején lesz a 2. inszeminációm!!!! Melinda
Melinda, szívbõl drukkolok neked!
Jaj, nagyon drága vagy, én is tiszta szívbõl drukkoltam Neked és minden nap izgultam Értetek, és tessék, itt a nagy boldogság!!!
Hanni, és minden nap többször megnézem a feltett tesztképeidet, nagy erõt ad :)
Lányok, azért nálam nem olyan nagy még a boldogság... Tegnap délután óta barnázok :( és ez eléggé aggaszt. Az asszisztensnõvel tudtam beszélni, azt mondta szedjem az Utrót, így az 5. héten még úgyse látnak semmit az UH-n ezért várnom kell jövõ hét szerdáig :( Ha a vérzés erõsödne vagy nagyon görcsölnék mindenképpen menjek be a Klinikára.... akár az ügyeletre is... Hát, erre mit mondjak? Aggódom... hétvégén akartam elmondani a szüleimnek... de azért még reménykedem, hogy nincs nagy baj és nem megy el a baba... Ma este tudok majd beszélni a nõgyógyászommal, remélem lesz valami jó ötlete és megnyugtat....
Megint itt vagyok. Én vagyok az az inszemes lány, aki a múlt hónapban nem kapott tüszõrepesztõt és csak a 15-16.napon közel 4 cm-esen repedtek meg a tüszõim. Hétfõn lesz a 2. inszeminációm. DE! Én úgy gondolom, csak késõbb lenne megint töszõrepedésem a múltkori 15-16.napokból okulva. A doki mindenképpen hétfõre célozta be az inszemet. Reggel leadni az anyagot és délután 3-kor feltenné. (nem értem, miért vár ennyit a visszatétellel???) Végre kisírtam magamnak Ovitrelle injekciót, amit szombat éjfélkor kell beszúrnom a pocómba. DE a doki azt mondta, hogy attól hogy megszúrom magam, még semmi nem garantálja, hogy meg is reped a tüszõm. Lányok, tényleg esélytelen, hogy hétfõre megrepedjenek a tüszõim a szuritól???? Nem korai még a 13. ciklusnapon az inszemináció??? Írjatok, várom a véleményeteket!!!!
Hanni, még ne gondolj a rosszara. Én is barnáztam mind a két babámnál., semmi baj nem volt. A barátnõm most 20.héten van, az 5-16. hétig barnázott minden nap. Egészséges a pici, jól vannak, már 20.hetesek :) Ne izgulj, de nagyon fontos, hogy nagyon sokat pihenj!!! Feküdj amennyire tudsz, attól elmúlik azaz sokat csökken a barnázás. Figyelj oda, nehogy görcsöljön a hasad!!!!! Szedd az utrot! Jaj, nagyon drukkolok!!!!! Melinda
Ja és szedj magne B6-ot, az megakadályozza hogy elkezdj görcsölni.
Nagyon-nagyon-nagyon gratulálok még egyszer!!!!! :)
JÓ HÍR: ma voltam laborban csináltak egy vizelettesztet ami nagyom pozitív lett és a vérvétel alapján a βHCG szintem 404, ami állítólag nagyon jó! Egy hét múlva megyek UH-ra és remélem már látszani fog a mi kicsikénk! Nagyon köszönöm mindenkinek aki drukkolt nekem! Látjátok, nem szabad feladni a reményt, csak el kell fogadni, hogy a babának nem feltétlenül az a megfelelõ idõpont amirõl mi azt gondoljuk! :) Kívánom, hogy nektek is mihamarabb sikerüljön!
Köszi Kata! :) Holnap megyek laborba, de azt még nem tudom, hogy lesz-e UH is?! Még nem merem elhinni! Veled minden rendben? Hogy vagy?
Nem lettem hõs, kedves Kérdezõ.... teszteltem ma is (14.dpo)... és ez is csak idõn túl lett halvány pozitív.... Olvastam azt is, hogy az idõn túli eredmény már nem számít, de olyat is, hogy valaki mégis babás volt... na majd eldöntik odafenn :) Még van néhány tesztem... úgyhogy holnap és hétfõn még biztos tesztelek. Amúgy ne keseredj el! Tudom, hogy milyen érzés a negatív teszt, sajnos láttam már én is párat a 2 év alatt :( Én pár napig még használtam az Utrot az elõzõ 14.dpo-s negatív tesztem után a 17.dpo-n még teszteltem és akkor hagytam abba... 3 napra rá megjött.... Biztos, hogy lesz baba, csak nem biztos, hogy az a megfelelõ alkalom amirõl mi azt gondoljuk... Mi a kezelések megkezdése elõtt azt mondtuk, hogy nem adjuk fel és ha kell végigcsináljuk a 6 inszemet! Amúgy nálatokd mi a gond? Miért kellett az inszem?
Kedves Hanni! Tuti ott a baba, halvány csík is csík! bárcsak nekem is lenne olyan csíkom :) Drukkolok, tesztelj és mindig írjál!!!!
Sziasztok! Válaszolok elõször az egyik kérdésre! Igen, van esély a 2. inszem után is! Nekem a 4. sikerült, egy nagyon kedves lánynak pedig a 6.! szóval lányok, nem szabad feladni!!!! Ma volt Uh, 6 mm es a pici :) El sem hiszem! :) még nincs szívhangja csak a petezsák, 16án kell mennem újra akkor áll már lesz szívhang is :) szóval hajrá mindenkinek, nem szabad soha feladni!!!!
Gratulálok, mondtam, hogy ne aggódj, minden rendben lesz :) Sok boldogságot az elkövetkezõ hónapokra, boldog babavárást :)
Ma reggel egy másik (szintén 25-ös)teszt negatív eredményt adott... hát ez van Akkor az idõn túli halvány csíkocska becsapós... :/ Hétfõn tesztelek legközelebb, addig "szedem" az Utrot, aztán majd meglátjuk ;)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Kata nagyon nagy gratula, sok boldogságot kívánok én is a picikéhez! Hanni, ezt nem igazán értem, remélem ott van a baba! Mennyi idõ után jelentkezett a csík? Mert nekem tegnapelõtt az a halvány valami elég sokára, lehet, hogy csak miután megszáradt a teszt. Azért reménykedtem még, mert este mikor megnéztem látszott mindenféle forgatás nélkül, aztán tegnap reggel viszont már full negatív lett amit csináltam. Nem veszek többet ilyen tesztet, az tuti. Nálunk nem igazán jó a spermaszám, és azt mondta a doki, hogy spontán elég kevés esélyünk van. Nem tudom, most kicsit elment a kedvem, de folytatni kell. Ez mondjuk még hagyján, de lombikra remélem nem lesz szükség, mert attól félek.
Hát nem tudom hogy lehet ez és egyáltalán miért jelenik meg 10-15 perc múlva halvány második csík, ha nincs baba a másik teszt alapján... Fél óra múlva azon is volt egy halvány csíkocska, de elvileg azt már nem szabad figyelembe venni... Holnap reggel tesztelek, a 7végén nem voltuk otthon így nem teszteltem ;) Holnap leszek a 18. dpo-n... jó lenne, ha két csík lenne és persze idõn belül! Lombikozni mi sem szeretnénk... :( remélem, hogy nem is lesz szükség rá egyikünknek sem!!! Drukkolok nektek!
Milyen tesztet használtál?
Halihó! Tegnap teszteltem, idõn belül lett halvány pozitív: http://kepfeltoltes.hu/120710/2012.07.09_www.kepfeltoltes.hu.. A mai tesztem szintén idõn belül, halvány pozitív: http://kepfeltoltes.hu/120710/2012.07.10_www.kepfeltoltes.hu.. Ma telefonálok idõpontért :)
Nagyon-nagyon-nagyon gratulálok!!!! ez nem halványan, hanem nagyon pozitív :) és egyre erõsebb lesz amjd a csík :) juj, nagyon örülök neked!!!!annyira drukkoltam! remélem minden ok lesz és csak jókat mond a doki! :)
Köszönöm a kedves szavakat! Nagyon aranyosak vagytok! Tegnap este beszéltem a nõgyógyászommal, azt mondta, hogy még bármi lehet. (Este véreztem is egy kicsit.) Pihenjek+Utro+Nospa+NO STRESSZ!!! Mg+B6-ot nem mondta, de azzal gondolom nem ártok... veszek is ma a patikában... Irodában dolgozom, fizikailag nem megerõltetõ, ja és feltettem a lábaim egy másik székre ;) már majdnem olyan mintha feküdnék... :P Nagyon szeretnénk ezt a babát, remélem minden rendben lesz! Puszi nektek!
Tüszõrepesztõs kérdésre: Szerintem hétfõre megrepedhet a tüszõd a szombat esti injekciótól! Mekkora tüszõket láttak az UH-n? Szurkolok neked is! :)
Hát, elég hülye mérete van, 23*18 mm és egy 21*20mm-est, a többit meg sem mérte, mert ez a két nagy jobban kiugrott a többi kisebbtõl. Ezeket célozza meg inszemnél. 1-1 nagy tüszõ van mind a két oldalon :)
Jelentkezz a HCG eredménnyel! Drukkolok!
Hanni! nehogy feladd nekem! én az 5. héten voltam elõször, nem is lehetett látni és 7, 5 mm volt az endometrium. lehet, csak nem találta, mert olyan picike még! teszt?
igen, csinálj még egy tesztet holnap reggel!
A béta HCG-m 404-rõl 16-ra csökkent egy hét alatt... :( Ezek alapján azt mondta az orvos, hogy valószínûleg megfogant, de nem tudott megtapadni. Hagyjam abba az Utro-t, megjön a vérzés, aztán jelentkezek egy kontroll vizsgálatra... :( Kicsit szomorú vagyok! De jövõ héttõl pihi, utazás és majd alakul valahogy....
A méhnyálkahártyám 9mm-es. A béta HCG eredménye miatt (16) szerintem nincs értelme a vizelet tesztnek.... Amúgy amíg szedem az Utrot addig biztos nem fog megjönni... :( Köszi a drukkolást és a biztatást!
Sajnos, már nem reménykedem... most már vérzek is... :( Azért még egyszer köszönöm a sok kedves szót és biztatást mindenkinek!
ÓÓÓ Hanni...nagyon sajnálom!:((((Sajnos Én is most éltem át ezt..hát nem egyszerû...!Még mindig nem vagyok túl a dolgon!De majd a következõ sikerülni fog! Kata lesz a "példaképünk"! Kata!Nagyon örülök!Annyira jó dolog ez...és hogy hallottátok is gondolom milyen felemelõ érzés lehetett!
Ne kiabáljátok el lányok! Én is görcsölgetek néha, szóval a 12. hétig én nem vagyok nyugodt :( de persze nem lesz semmi baj!!!! és igen, kis idõ és nektek is sikerül! csak a sors nem most akarta, hanem kicsit késõbb! de lesz, ez biztos!!!!
Hanni, Tündérlány, nagyon sajnálom, a szívem szakad meg :( Biztos, hogy sikerülni fog legközelebb!!!!! Nagyon drukkolok Nektek!!!!!! Én sajnos nem sokat remélek ettõl az inszemtõl, mert már nem akarok megint csalódni. Nagyon nehezen viseltem a múltkorit is :( DE FEL A FEJJEL LÁNYOK, BABÁSAK LESZÜNK MÉG AZ IDÉN :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, Hanni nagyon nagyon sajnálom :( Legközelebb viszont már tutira sikerülnie kell! Mindenképp írd meg a továbbiakat! Kata, drukkolok, de biztos minden rendben lesz, itt szinte mindenki azt írja, hogy görcsöl(t) az elején. Mi most kihagytuk ezt a hónapot, mert már idegesített, hogy folyton ezzel vagyok elfoglalva, ráadásul meg is fáztam. Augusztusban folyt. köv.
Jaj, ne keseredj el nekem!!!! Én az elsõ gyerekemmel úgy voltam, hogy csak a 8.héten látták a babát elõször. Hidd el, ott van a picikéd. Kis idõ kell még. Nem látszik azonnal mindenkinek!!!!!! Nem jött meg, rendben lesz minden!!!!!! NAGYON-NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!
Sziasztok! Egyenlõre semmi jót nem tudok mondani... :( Nem látszott semmi az UH-n... :( Azt mondta méhen kívül sem lát semmit, de az endometrium is csak 9mm.... Voltam bétaHCG-n, annak délután lesz meg az eredménye.... ha emelkedett múlt hét óta akkor még van remény, ha nem akkor sajnos nem most jött el az idõm az anyaságra... :( Amúgy ez a mensi utáni 6.hét (pontosan 5hét 6nap, inszem után pedig 27nap telt el) Kicsit szomorú vagyok... és várom a bétaHCG eredményt... Azért köszi mindenkinek aki drukkol nekem ;)
Helló lányok! :) Jól vagyunk :) Egyedül van a picur, hallottuk a kis szívét :) teljesen beleszerelmesedtünk :) Ti hogy vagytok???? Remélem ti is minél elõbb ide kerültök, én drukkolok mindenkinek! Hanni, veled minden rendben lesz, ez tuti!!! :) Vigyázz magadra!
Szerintem ezeknek meg kell repedniük az Ovitrelle hatására! Akkor hétfõn inszem, este meg szerelmeskedjetek ;) Kívánom, hogy hamarosan pocaklakód legyen :)
Köszönöm szépen, nagyon ari vagy! Az a gáz, hogy mi hiába szerelmeskedünk, mert normál úton sajnos nem jutnak fel a párom kiskatonáia a méhszájamig sem :( Ezért csakis az inszem az egyetlen remény. Írj majd, hogy mi van Veletek, ugye már nem vérzel és jobban vagy? jelentkezem inszem után!
sziasztok! Hát most szuper mennyiséget kaptam vissza, 24 milliót :) Viszont még mindig nem repedtek meg ma a tüszõim :( Remélem, még ma megrepednek, mert muszáj sikerülnie ennek az inszemnek!!!!!! Már 27-28mm-esek voltak reggel a tüszõim. Drukkoljatok, hogy repedjenek!!!!!!
Szívbõl drukkolok, hogy sikerüljön!!!!
Szia Hanni! Hogy vagytok? Remélem, minden OK!!!! Hát, tegnap megvolt az inszem. Most 24 millió kiskatonát kaptam vissza (a múltkor csak 4 milliót), de sajnos még nem repedtek meg a tüszõim. Nem is értem. totál kivagyok. Meddig képes ott élni a sperma? Kibír 2 napot? Remélem, ma megrepedek :( Miért vagyok ilyen peches??????
Szia! A helyzet változatlan nálam. Barnázok és néha nagyon fáj a hasam. elkezdtem szedni a MagneB6-ot és Nospa-t a görcsökre. Holnap megyek UH-ra! Remélem, minden rendben lesz! A spermium élettartama a hüvelyben 2 óra, a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra. Tehát van még esély! Honnan tudod hogy nem repedtek meg? Voltál UH-n? Drukkolok neked! Hinni kell benne, hogy sikerül, én is ezt teszem!
Igen, voltam UH-on és még egyben voltak :( DE már nagyon feszít, szerintem egy-két órán belül megrepednek és akkor még talán van esély :) Tegnap fél 2-kor kaptam vissza a kiskatonákat, tehát lehet esély még :)
Hanni, holnap okvetlenül írják az UH után :) Nagyon drukkolok!!!!!
Pipus-drukkolok!! Hanni kitartás, írd meg mi lett..! KATA-mizu?
Szia drága Tündérlány! Hát, ma hajnalban kiszabadult végre a petesejtem. Csak hát hétfõ délután kaptam vissza a 24 millió kiskatonát. Szerinted van esély, hogy kibírta valamelyik 2 napig odabent? Veled mi a helyzet? Mikor kezded az inszemet? Kata látta a picikéje szívecskéjét :)
Sziasztok lányok. tegnap elmúlt minden hasfájásom, pedig pénteken már azon voltam, hogy bemegyek egy kórházba, annyira fájt a bal petefészkem. Ma vagyok az 5.dpo-n. Talán leértek a petesejtek..... Jöv.hét pénteken tesztelek egyet, hátha...akkor leszek a 10.dpo-n. Kata hogy vagy? Remélem, már neked sem fáj a pocód!
Ez nem igaz, hiszen látod, ott van a Kata, akinek a 4. inszem jött össze!!!! Igen is van esély!!!!!! Én is ebben a hónapban megyek a 2. inszememre.
Nekem a második sikerült. Ikrek lettek! Drukkolok nagyon!
Megy a drukk csajok!
A kérdező hozzászólása: Kata, én is drukkolok Neked, majd írd meg holnap feltétlenül az eredményt!
hali csajok! EGY NAGYON-NAGYON HALOVÁNY VONLACSKA, DE VALAMI MINTHA LETT VOLNA! nem élem bele magam, holnap a doki megmondja a tutit! félek csalódni :( de eddig ez az elsõ hogy valami van. ez a 12. nap inszem után, holnap-holnapután kellene kb megjönnie... drukkoljatok légyszi!!!!
DRUKK!DRUKK!DRUKK!DRUKK!DRUKK!DRUKK! Kata kép????
már szinte semmi nem látszik rajta és ment a kukába :) majd holnap!!!!kiderül :)
A kérdező hozzászólása: Hú Kata, ez SZUPER!!!!! Nagyon drukkolok a holnaphoz, de ez már elég biztosnak tûnik :) )))))
Kata! Nagyon drukkolok neked! Szívbõl remélem, hogy most sikerült! Mindenképpen írj, hogy mit mondott az orvos!
Csajok! POZITÍV! Az orvos azt mondta ne éljem bele magam, bármi lehet még, de az tény hogy elindult a terhesség! megõrülök! és nem mondhatom el senki ismerõsnek, csak a szülõk tudják, úgyhogy nehéz hetek jönnek :) és annyira félek hogy velem maradjon!!! és köszi a sok drukkot!!!!!!
Kata! DE JÓÓÓÓÓÓ!!!!!! Nagyon örülök! Minden rendben lesz meglátod! Én se mondanám el csak a szülõknek, és nekik is titoktartási fogadalom mellett... :D Akkor kell tovább az Utro? Vagy bármi egyéb készítményt? Gondolom, hogy még sokat nem láthatott az UH-n. Mikor kell legközelebb menned? Mondott arra vonatkozóan bármit az orvos, hogy mit javasol ill. mit nem? Akkor ezek szerint van remény, mármint nekünk is akik még várjuk a mi kis csodánkat!
Persze hogy van remény! én nem tudom azért sikerült-e mert beállt a TSH-m vagy mert most elõször nem foglalkoztam vele az inszem után hogy mit lehet mit nem. vagy csak az a sok drukk miatt sikerült, amit tõletek kaptam :) még semmi sem látszott, jövõ csüt kell visszamennem :) addig izgulás ezerrel :)
Sziasztok! Drukkolok nektek lányok! Nekem múlt kedden volt, vasárnap tesztelek egyet, mert a tegnapi teszt negatív lett, de remélhetõleg csak azért mert korai volt :) aztán ha nem sikerült, akkor szeptemberig pihi :) tegnap megtanultam az avivát :) hátha segít, nagyon jókat hallottam róla :) próbálta már valaki?
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem most jobban fáj, maga dolog is kicsit kellemetlenebb volt. Sajnos én még a rákszûrés után is görcsölök, ez is olyan érzés. A babák jönni fognak, ez természetes! :)
Szia! Az elõzõnél fájdogált, nyílalt és biztos voltam benne, hogy baba lesz, aztán mégsem... de ez szerintem mindenkinél változó, most nem fáj a hasam és nem érzek semmi különöset... várunk, aztán kiderül... már nem aggódom túl, jönni fog biztosan, ha nem most akkor egy kicsit késõbb :) Hidd el, hamarosan lesz baba neked is és remélem nekem is!
Szia! Nekem sajnos a második sem sikerült, most vagyok a pihis hónapban, DE drukkolok Neked, hogy sikerüljön!
Szia! Nekem most volt szombaton és hétfõn egy-egy inszeminációm. Most várom a csodát :)
Szia! Nekem holnap lesz a második.... tegnap két 19-es és két 18-as tüszõ látszott...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Elsõ válaszoló, gratulálok a babához, és köszönöm szépen a drukkot! Tündérlány, sajnálom, de majd a következõ!!!
A kérdező hozzászólása: Harmadik, neked, az tök jó, hogy kétszer is megcsinálták! Hova jársz? Ilyenkor mikor kapod a repesztõt? Negyedik, akkor mi pont egyidõsek leszünk, nagyon izgi!!!! Drukkolok nektek++++++
Harmadik vagyok, kétszer csinálták, mert nem kaptam tüszõrepesztõt és inszemináció után 2 nappal kiderült, hogy még mindig nem repedt meg. Újabb inszem jött. A 2. inszem után is csak 1 nappal repedtek a tüszõim. Túl nagyok voltak, nehezen repedtek. 3-4 cm-esre nõttek, de már mind megrepedt. Most már várunk a csodára, hátha jön 7 év után :)
Kedves Kérdezõ! Bizony, pont egyszerre lesz! :) És remélem, hogy egyidõsek is leszünk.... :) Drukkolok neked és mindenkinek aki hasonló cipõben jár!
Hanni! Megy a drukk! És persze neked is kedves kérdezõ!
Na megvolt a "mûszex"! :D azért még "rádolgozunk" mi is! :) Aztán jön a mindenki által nagyon szeretett Utrogestan golyócska, napi 3*1 ..... na de a babáért még ezt is szívesen vállaljuk :) Ugye lányok?! Köszi Tündérlány, kedves tõled, hogy drukkolsz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a drukkokat! Nálunk is megvolt :) , bár a fogantatás csak holnap lesz, mert reggel kellett beadnom a repesztõt, kicsi volt a tüszõ :) Hanni neked fáj a hasad? Nekem kicsit, de már a múltkor is így volt. Érdekes a katonák nem voltak a helyzet magaslatán, a múltkor minden adatuk kétszer ilyen jó volt, de mindegy ez is elég lesz. Szóval mindenki kicsit bénábban szerepelt a szokásosnál, de bízom a sikerben és kész!!! :) Nekem nem utrot, kell szedem, hanem chrinone kúpot. Drukkolok Neked!
Katám!Tudod, mennyire drukkolok!!!És annyira jó ilyeneket olvasni, hogy valakinek sikerül az inszem!pedig beszéltük is, hogy néha nem fûzünk hozzá sok reményt..., de olyankor jön egy példa, most TE és erõt adsz!
Én kívánom neked és a többieknek is, hogy szintén minél elõbb sikerüljön! :) remélem minden rendben lesz és ti is követtek hamar! NAGYON SOK ERÕT ADTOK-ADTATOK ITT NEKEM ÉS EZT NEM GYÕZÖM MEGKÖSZÖNNI! Drukkolok mindenkinek, nem szabad feladni :)
A kérdező hozzászólása: Szia Kata, szuuuupeeer!!! Nagyon nagyon örülök a híreknek, most már ne izgulj, kismama vagy, és kész!!!!! Gondolom tíz méterrel a föld felett lebegsz a boldogságtól! Drukkolok, hogy minden rendben legyen, és gyere a jó hírekkel! Nekünk várakozóknak meg mesélj el mindent, hogy jött össze, mert tényleg nagy erõt ad a pozitív példa a várakozáshoz. Puszi Nektek!!!!!
ja, és én azóta is görcsölök! ma pl volt egy 3-4 perces nagyon nagy görcs, de a védõnõ is azt mondta hogy ez sokszor elõfordul :) neked azért van mert ágyazódik... ha biztos lesz a dolog, akkor szedj magnéziumot, segít!
A kérdező hozzászólása: Hanni, ez szuper!!! Kibírod péntekig? Te egy hõs vagy! Hát ma én is elcsábultam, de nekem nega lett sajnos... Megcsináltam, utána visszafeküdtem, aztán késõbb, amikor megszáradt, látszott a T helye, szóvali ilyen szellemcsík szerû valami, de az is csak az ablaknál. Még csinálok tesztet, de szerintem ez megint nem jött össze :( 13. napon már pozitívnak kéne lenni, nem? Neked ez hanyadik inszem volt? Kata, drukkolok ám nagyon holnapra! Majd írd meg, hogy mi volt!
Hali! Nekem ez a 2. inszem volt. Az elõzõnél fájt a hasam, de most szinte semmi néha mintha egy kicsit érezném, de nem jelentõs... Abban reménykedek, hogy ha nem lenne baba, akkor nem lenne még halovány csíkocska sem. Ahogy eddig mindig egyértelmûen egy vonal látszott csak... még 10 perc múlva is.... de a 12. nap még talán korai volt. Kata, te holnap mész uh-ra? Majd mesélj mi volt!
Nem szabad feladnunk! Jönni fog az a baba!!!!! :)
Így van lányok, nem szabad feladni. Én is most nagyon el vagyok keseredve, mert azt hittem, sikerülni fog az elsõ inszem. 8 petesejtbõl úgy látszik
úgy látszik egy baba sem sikerült. Ma már vérezgetek. Nagyon szomorú vagyok :( Kata, holnapra megy a drukk!!!!!! Jelentkezz ám a jó hírekkel :)
Megyek a 2. inszemre, hátha összejön!!!!! Lányok, aki tesztel, azonnal jöjjön a jó hírrel :)
A kérdező hozzászólása: Nem, feladni semmiképp nem szabad, bár nem volt egy kellemes pillanat, amikor megint negatív lett a teszt :( bevallom, egy percre elveszítettem a lelkesedésemet... Nekem múltkor nagyon fájt a hasam utána kb három napig, és szinte egyfolytában rosszul voltam, szédültem, ájulás elõtti érzésem volt, hányinger, szóval mindent produkáltam, ami kell, meg a végén egy full nega tesztet is, ami már nem nagyon kellett volna. Most az elején nem fájt, a 7. napon viszont elkezdett görcsölni, és azóta folyamatosan fáj. Szerintetek ma még beadjam a progit, és teszteljek még holnap is? Azért bizonytalankodom, mert nekem az inszem napján volt a repesztés, szóval ha az másnapra hatott, akkor ez még nem a 13., hanem a 12. nap. Vagy hülyeséget beszélek? Azt sem akarom, hogy a türelmetlenségem miatt elmenjen a baba, de ha nincs baba, akkor meg felesleges tobább nyomatni a progit, mert akor meg soha nem fog megjönni... Hanni, te ne vacilálj, pozitív teszted van, babás vagy!!! Gratula mégegyszer!!!! Puszi!!!!
Helló csajok! Figyelem ám a kérdést!!!! Kérdezõ..kapsz valami sárgatestet (utrogestent)??És az mellett vérzel??? Hanni!Megy a drukk!Szorítok!Remélem nagyon két csíkosat tesztelsz! KATA holnap mindenképp írj, hogy mi a helyzet!
én is kicsit el vagyok ám keseredve... mert ma de 5-6 percig annyira görcsöltem, hogy csak ne. meg szédültem és hányingerem volt. miért vannak ezek a görcsök? úgy félek a holnaptól lányok! persze az is biztos befolyásolja a hangulatom, hogy mivel nem szedhetem a reflux gyógyszerem hetente 1-2szer összegyûlik a savam és hányok. most éppen ma volt ez a nap és úgy szétmarta a nyelõcsövem hogy iszonyatosan fáj :( lányok, holnap írok! és drukkolok nektek, Hanni szerintem is jót jelent a halovány csík!!!! :) 2 nap, és már erõsebb lesz :)
ez nagyon király! nekem is a 13. napon csak nagyon halovány volt, azt hittük mi is hogy képzeljük! utána már az sem látszott :) aztán 2 nap múlva erõsebb lett! húúú, annyira izgulok miattad! remélem ott van a baba!!!!!!
Sziasztok! Tegnap volt a 12.nap és kísértésbe estem... teszteltem... tudom még korai volt.... de hétfõn vettem néhány tesztet és mintha lett volna egy nagyon halvány második vonalacska.... de nem jelent meg azonnal csak kb. 5-10 perc múlva... majd pénteken csinálok még egy tesztet. Remélem, nem csak "képzeltem" azt a második vonalat ;)
A kérdező hozzászólása: Ma van a 12. nap, de nem csak az inszem, hanem a tüszõrepesztõ után is, mert aznap hajnalban kellett beadnom, szóval nem tudom, hogy akkor honnantól is kéne számolnom... Reggel már nagy volt a kísértés, de nem csináltam meg, szerintem kéne várnom legalább csütörtökig. Bár megmondom õszintén ezeket az iszonyú görcsöket én eléggé rossz jelnek veszem...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, hogy vagytok? Mi újság? Nekem megint feszül a hasam, és átsugárzik a derekamra is, de ez sajnos se jót, se rosszat nem jelent, mert a múltkorinál is így volt, viszont nem kellemes. Lehet, hogy a progeszterontól van.
Sziasztok! Mi van veletek? én ma megint teszteltem egyet, nagyon poz :) én két dolognak tudom be a sikert: most elõször nem foglalkoztam vele egyáltalán. szerencsére sok program volt, így kivitelezhetõ volt a dolog. nem számolgattam, nem gondolkoztam mit érzek.. a másik hogy nekem magas volt a TSHm, és kb 2 hónapja szedem rá a bogyót, lehet mostanra ment le annyira az érték, amennyire kell. én ezeknek tudom be. Lebegek, de persze csak módjával, mert a 12. hétig még semmi sem biztos. azért ha jövõ csüt látszana valami az UHon, az megnyugtatna. :)
Hali Lányok! Nekem most semmi görcsölés, semmi szurkálás... csak a mellbimbóim fájnak, napok óta... de annyira, hogy melltartóban kell aludnom :( Ja és nagyon ingerlékeny, érzékeny vagyok... Na még egy hét és tesztelek, de nem izgulok emiatt. :) Mindennek oka van, ha nem most majd késõbb sikerül. Kata: nagyon örülök a boldogságodnak!!! Biztos, hogy minden rendben lesz!
Hanni! Én meg nagyon-nagyon drukkolok neked!!! És ez a legjobb, hogy így állsz hozzá, ez segít :) sikerülnie kell! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Kata, gondolom, hogy az uh legalább akkora élmény lesz, mint a pozi teszt :) Feltétlenül számolj majd be részletesen! Egyébként ez neked hányadik inszem volt? Hanni, eddig én is elég jól eltereltem a gondolataimat, tegnap kezdtem el a filozofálást, amikor elkezdõdött a hasfájás, mert kicsit elkenõdtem, hogy már megint nem sikerült. Ma azt álmodtam, hogy pozitív lett a tesztem (kettõ is :) ) tegnap pedig azt, hogy megszületett a gyerek.. Igaz, hogy a sorrend nem igazán stimmel, de azért kár, hogy csak álom volt:)
Szia! remélem az álom valóra válik :) nagyon drukkolok neked, én még mindig nem élem bele magam, majd ha csüt rendben lesz minden akkor örülök jobban :) ez nem jelenti azt hogy nem kezdtem terhes könyveket olvasni :) nekem ez volt a 4. inszem, és nem is akartunk belevágni, azt mondtuk hogy majd õsszel, addig szünet. még azelõtt 1 nappal sem voltam benne biztos hogy megcsináljuk, amikor be kellett venni a clostyt. aznap reggel döntöttem el, hogy beveszem :) megy a drukk!!!!!mikor tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Szia Kata, gondolok rád csütörtökön, biztos hihetetlen élmény lesz, bárcsak már mi is ott tartanák! Nekem eléggé megjön érzésem van, tegnap úgy görcsölt a hasam, hogy azt hittem egész éjjel nem fogok aludni tõle. Olvastam itt, hogy van akinek terhesen is ugyanúgy görcsöl, mint egyébként mielõtt megjön. Ha addig nem jön meg, csütörtökön tesztelek, az a 14. nap. (vagy elõbb :-) ) Te hanyadik napon teszteltél? Éreztél valami különbséget a szokásos menzi elõtti tünetektõl?
Szia! Én is görcsöltem, és most is görcsölök. néha jobban, néha kevésbé, de minden nap van párszor görcs... azt írják ez természetes...remélem, nem rossz jel! más tünet nem is volt, semmi egyéb. én a 10. napon teszteltem egy full negatívat és a 14. napon lett nagyon halovány poz. a 17. napon volt jól látható poz. nagyon drukkolok neked, mindenképpen írj, hogy mi van!!!!!
A kérdező hozzászólása: Szia Kata! Nagyon köszi a drukkot!!! Iszonyatosan görcsöl már a hasam...
Mikor is tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, várom az újabb fejleményeket. Nagyon drukkolok az uh-hoz, és a csíkok erõsödéséhez egyaránt!!!! Nekem sajna reggel fullos negatív lett a tesztem :) Már nagyon elegem van. Lehet, hogy sose lesz gyerekem? Az igaz, hogy ha az elsõ vagy a második inszem nem jön össze, utána már kicsi az esély?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!