Találatok a következő kifejezésre: Inkontinenciában szenvedek, OEP finanszírozza ezt a (1 db)

Inkontinenciában szenvedek, az OEP finanszírozza ezt a műtétet? Gyomortükrözést ajánlottak, a vizsgálatot hol végzik és ingyen elvégzik-e vagy fizetni kell?

Legjobb válasz: Az inkontinencia a vizelet visszatartásának zavara. Ehhez a gyomortükrözés semmilyen új információval sem szolgál.

Az inkontinencia a vizelet visszatartásának zavara. Ehhez a gyomortükrözés semmilyen új információval sem szolgál.
Én sem értem, hogy az inkontinencia milyen összefüggésben áll a gyomortükrözéssel. Lehet, hogy inkább hólyagtükrözést akartak mondani. De egyik tükrözés sem mûtét, úgyhogy itt valami félreértés van.
Ha magánklinikán jártál, akkor tõlük kell megkérdezni, hogy mi mennyibe kerül, vagy támogatottak-e ezek a beavatkozások. Különben meg a szakorvos, aki beutal ilyen helyekre, õ mondja meg, hogy hova kell menned - a biztonság kedvéért meg rákérdezhetsz, hogy kell-e fizetni.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A bimbóudvarom duzzadt és fáj mi lehet az oka!?

De amugy 18 hetes terhes vagyok!

1

Mi ez bugyimon egy KISS barnás folt?

Már 12 éves vagyok és még sohasem menstruáltam, már nagyon várom az elsőt. Hallotam már ezekről, hogy menzesz előtt szoktak megjönni, de nekem ahogy én látom kicsit elöbbre van, nem OTT hátul ahol kellene !! Ti tudjátok, hogy mi lehet az ?? Légyszike irjatok, nagyon fontos lenne !!

7

Mitől függ, hogy meddig tart?

Nekem 7 napig tart. Lehet valamivel csökkenteni a napokat? Hogy rövidebb ideig tartson a menzesz?

2

Isotretinoin szedése miatt lehetséges a menstruáció késése?

életkor: 18év

0

Hüvelygomba miatt lehet rendszertelen a menstruáció?

1

Előző menzeszem 13. án jött meg. Most pár napja barna folyásom van. Normális ez vagy mitől lehet?

5

Milyen a vetélés? Aki tudja írjon légyszi, mert lehet épp most estem túl rajta!

2 hetet késett a menstruációm már vettem egy tesztet egy hét után ,de az nem mutatott ki terhességet.Így hát kértem egy időpontot a nőgyógyászatra.Ma kellett volna mennem és erre reggel... elkezdtem görcsölni aztán meg is jött.Jött egy nagyon kevés halvány piros vér,aztán amin nagyon meglepődtem. Gusztustalan,de ilyen az ember ... Két valami hússzerű valamit találtam a betétemen,fehér színű félkör alakú volt az egyik a másik szabálytalan de vérbe volt ágyazódva és nekem teljesen az jött le hogy valószínűleg terhes voltam és elvetéltem.Szerintetek?

9

Hány cm normál állapotában a méh és mekkora terhesség elején?

2

Mostanaban nagyon sok feher folyasom van! Egy nap nagyon sokszor kell betetet cserelnem, valamint nagyon faj mostanabn ott lent. Mitol lehett? A 2 dolognak lehet egymashoz koze?

Valakinek volt mar ilyen problemaja? (nincs ekezetem)

9

Miért hord le mindennek és hozzá se lehet szolni meg semmi stb?

észrevettem,hogy barátnőmnek véres a nadrágja és szóltam neki..kiszaladt wc-re és lehordott mindennek:ss mieeeeert?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!