Találatok a következő kifejezésre: Inkább Phero. vagy (1 db)

Inkább Phero. -F vagy Andro-Vita?

Legjobb válasz: Lehet nem egyedül vok vele DE KAJAK NEM ÉRTEM A KÉRDÉST!!!!!

Lehet nem egyedül vok vele DE KAJAK NEM ÉRTEM A KÉRDÉST!!!!!
Gondolom Pheromon (Female) avagy feromon tartalmú parfüm nõknek férfifogásra. A másik meg gondolom ugyanaz csak másik márka. Én is gondolam már ilyesmire. De ez valahogy csalás. Engem egy nõ egy akármilyen illattal magába tud bolondítani. Általában megérzem a parfümjét és legszivesebben rávetném magam. Nem kell ehhez feromon.
Nem vagy egyedül!
már hárman vagyunk:)
Bocs, de szerintem az elõttem szóló sem értette teljesen. Tehát õ a negyedik. Én sem értem. ötödik :)
Most azt számoljuk ki nem érti ? Akkor 6. vagyok


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti szexeltetek már külföldivel? Vagy volt bármiféle futó kalandotok külföldiekkel?

Ha igen, mi volt? Milyen nemzetiségűvel? Milyen volt?
Mostanában nagyon vonz a dolog.

5

Létezik olyan, hogy valaki (aki nő) beleszeret egy nőbe mert benne találta meg azokat a tulajdonságokat amiket egy férfiben keres?

Elmagyarázni nem tudom, de velem most nagyon úgy tűnik hogy ez van. Nem vagyok leszbikus, sem biszex mivel eddig se és ezután sem fognak érdekelni a nők. Viszont most úgy érzem mégis van egy nő akibe pusztán csak az erős kisugárzása, és erős jelleme miatt beleszerettem. Nem néz ki fiúsan, teljesen nőies vonzó nő igazából. Létezhet ilyen?

6

Mivel kelthetném fel újra az érdeklődését?

Egy srácnak,akivel már régóta nem beszélünk. Régebben bejöttem neki,hiszen ő kezdeményezett,érdeklődő is volt.De minden csak arra ment,hogy ágyba vigyen.De én azóta sem tudom elfelejteni,ennek már 2 hónapja.

2

Egy lány hogy viszonyul ahhoz hogy egy fiú körül van metélve?

kort írjatok köszi

10

Igénybe vehetem-e a fogorvosi kezelést, ha a szerelme, utólag látva, csak a szeretője lettem, és utána eldobott?

A válaszokat sejtem, de mégis kíváncsi vagyok rá. Szakemberként benne bíztam egyedül, aztán jóval több lett beteg-orvos viszonynál. A lelki fájdalmam leírhatatlan, és úgy érzem, hiába mondta, magam miatt, már nem mehetek hozzá.
Sürgős válaszokat várnék.

8

Ti hisztek a homosexualitásban?

Nekem fura ez az egész

10

Miért lép ki amikor én belépek?

Van egy lány akibe beleszerettem, ő ezt észre is vette rajtam (nem tudom takarni). Pár napja azt vettem észre, hogy amikor én belépek a Facebookra ő kb. 1 - 2 perc és kilép legalább is a chat ablak azt mutatja.(utoljára kb. 2 hete írtam neki) Amikor személyesen rákérdeztem, hogy privátban mehet e a kommunikáció akkor azt mondta, hogy igen hozzátéve díjazza, hogy megkérdeztem.(szavai alapján van párja aki nem mellesleg keresi a kákán is a csomót) Mivel eddig csak munkahelyen volt lehetőségünk beszélgetni ott úgy vettem észre jól kijövünk egymással.

4

Egy 31 éves férfihoz, hány éves nő illik?

21

Az nagy baj hogy ha minden nap kiverem egyszer?

9

Van rá esély, hogy tetszem neki? Létezik ez?

Molett lány vagyok, ám elméletileg az arcom szép, és jófej, kedves vagyok. A srác arcra átlagos, viszont nagyon jó a teste, ki van gyúrva, tiszta izom, sportedzőnek tanul. Elég kétértelműen viselkedik velem, már-már úgy érzem, tetszem neki, de annyira rossz az önértékelésem, hogy egyszerűen nem tudom elhinni, hogy tetszhetek neki... sőt, igazából nem csak neki, hanem bárkinek is, de nála még inkább hihetetlen, hiszen tényleg nagyon sportos meg minden. Köszi előre is!

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!