Találatok a következő kifejezésre: Injekciós fogamzásgátlót most (2 db)

8 hónapja szültem, 2 hónapja kaptam injekciós fogamzásgátlót, mert előtte 2 hetente megvolt a menszeszem és 10 napig tartott, pedig szoptatam. Most meg egyáltalán nem jött meg, ez baj?

Legjobb válasz: Nem baj, az injekciós fogamzásgátlónál normális, ha nem menstruálsz. Ezt 90 naponta kell beadatni, elvileg, amíg kapod, nem fog megjönni. (Bár nem kizárt.) Csak arra figyelj, hogy ha már nem szoptatsz, kérj másik gyógyszert helyette, mert szoptatáson kívül nagyon felboríthatja a hormonháztartásodat és késõbb, ha újra babát szeretnél, nehezen ürül ki a szerveztedbõl és esetleg nehezen esel miatta teherbe!

Nem baj, az injekciós fogamzásgátlónál normális, ha nem menstruálsz. Ezt 90 naponta kell beadatni, elvileg, amíg kapod, nem fog megjönni. (Bár nem kizárt.) Csak arra figyelj, hogy ha már nem szoptatsz, kérj másik gyógyszert helyette, mert szoptatáson kívül nagyon felboríthatja a hormonháztartásodat és késõbb, ha újra babát szeretnél, nehezen ürül ki a szerveztedbõl és esetleg nehezen esel miatta teherbe!

Injekciós fogamzásgátlót használtam, most meg szeretkezés után elöntött a vér. Mit tegyek?

8hónapja szültem simán,3honnapal ezelött rendszertelen lett a havim(szoptatam)/10napokig volt meg pár nep szünettel.akkor irtak fel injekcios fog.kátlot,2honnapal ezelött kaptam az elsöt./2héttel ezelött megjött de változo volt az erösége 10napig volt meg megint.mostmeg szeretkezés után elöntött megint a vér/de nagyon/,de csak pár óráig véreztem.ez gond,ez koros már?mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha szültél, gondolom akkor van saját nõgyógyászod is. Igaz? De mindegy, akkor is keress fel egy orvost feltétlenül, hiszen azt, hogy mi a bajod csak nõgyógyászati vizsgálattal lehet eldönteni.

Ha szültél, gondolom akkor van saját nõgyógyászod is. Igaz? De mindegy, akkor is keress fel egy orvost feltétlenül, hiszen azt, hogy mi a bajod csak nõgyógyászati vizsgálattal lehet eldönteni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!