Találatok a következő kifejezésre: Ingyenes-e a Vár épülete előtt a (1 db)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit érdemes csinálni?

Mit érdemes csinálni annak az embernek, aki szeretné hasznossá tenni magát úgy is, hogy mások (a köz) számára is jó, hasznos, értékes legyen a tevékenysége? Amit eddig próbáltam tenni, létrehozni, közkinccsé tenni, nem nagyon érte el az emberek ingerküszöbét, pedig különleges, jó kezdeményezések voltak (és vannak), csak a közöny, a letargia, a morális, és mindenféle egyéb válság okán, vagy nem tudom még miért, nem nagyon találok követőkre, visszhangra, csatlakozókra, munkatársakra, olyan önkéntesekre, akik hasonlóan gondolkodnak, éreznek, tennének valami jót, hasznosat. Életszínvonalam emelésére nem törekszem, elvagyok egy gyenge közepes szinten.
Ami manapság trendi, szokásos, stb. az többnyire önző, harácsoló, mások rovására történő gyarapodással kapcsolatos valami, ami a jó lelkiismerettel nem egyeztethető össze. Ilyesmibe nem kívánok belefolyni, távol áll tőlem ilyen módon gyarapodni, növekedni. Egy szűkebb kör, csoport szolgálatába állni sem kívánok, valami szélesebb körű, a jókat, igazakat, értékes embereket segítő, tovább emelő, és másokat is vonzani tudó dologhoz, tevékenységhez éreznék kedvet, ambíciót, illetve ezúton is keresek hasonló értékrendű, szándékú embereket, ha vannak még ilyenek, mert lehet, hogy jó, ha tudunk egymásról.

4

Monarch-programozott gyerekek? Valós-e az MK Ultra program?

És egyáltalán: hogyan valósulhatott ez meg, már ha igaz? Milyen módszerekkel történt ez? És beszélhetünk-e egyáltalán múltidőről?

13

A következő gimnáziumokban mennyi csaj van? Kiváncsiság

Csak azért kérdezem mert egyik haverom kiváncsi erre ezek a gimnáziumok érdekelnek Budapest mint:
Eötvös József Gimnázium
Leövey Klára Gimnázium
Trefort

2

Meddig van nyitva a kerepesi temető? (Fiumei úti Nemzeti Sírkert)

"Ügyintézés időtartama:
A megjelölt időpontokban nyílik lehetősége a különböző temetkezési szolgáltatások megrendelésére (hagyományos koporsós és urnás temetés, hamvak szórása, sírhelyváltás és sírhelyhosszabbítás ill. sírgondozási munkák, kegyeleti kellékek és virágkötészeti termékek megrendelése) egyéni igények alapján.
Kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken: 7.30-tól 15.30 óráig,
hétfőn: 7.30-tól 17.00-óráig "

(ez az ügyintézés, de általánosan mikor nyitják zárják a kapukat?)

0

Hogy hivják azt az iróeszközt amivel arab és gót irást irják?

Egy tollszerűség, aminek a hegye legjobban egy csavarhúzóhoz hasonlit. A neve érdekelne:D

0

Melyik kultúrának melyik szimbóluma ez?

http://www.kepfeltoltes.hu/130908/1378645941561_www.kepfelto..

3

Találtál-e olyan fejezete a regényben amelynek tréfás címet adnál? Mi lenne az a cím? Indokold a válaszod!

Egri csillagok című könyv olvasó naplójának egyik kérdését írtam le nektek !!

0

A romak (ciganyok. ) tenyleg zsido szarmazasuak? !

Azt hallottam hogy nem indiaiak hanem zsidok.Mert hogy az angol nevuket (Gypsy) is Egyptom utan kaptak...
ez igaz?!

7

Le lehet győzni a kommunikációs nehézségeket, gátlásokat?

19 éves vagyok. Amióta az eszemet tudom, visszahúzódó is. Nagyon nehezen ismerkedem meg másokkal, viszont akivel régóta ismerjük egymást,velük el tudom engedni magam. Ezen felül nagyon vicces természetem van, szeretek hülyéskedni. Talán ebből ered a probléma de soha nem voltam megelégedve magammal, mármint az arcommal. Van barátom, már régóta , vele persze simán megy minden de pl ha az ő rokonaihoz megyünk, (már jópárszor voltunk, és a szüleivel is sokat találkoztam) egyszerüen nem tudok megszólalni. Mindig mondom magamban, hogy meg kéne szólalnom, elhatározom, hogy akkor ezt vagy azt megkérdezek, de nem tudom kinyögni. És akkor az még nehezebbé teszi az egészet, mikor megkérdezik: Te mindig ilyen szótlan vagy? Nem kell ám szégyenlősnek lenni, stb... Ilyenek miatt már utálok akárhova is menni ahol nem érezném jól magam, mert így nyilván nem érzem jól magam. Próbálom nagyon sok helyzetben rávenni magam, hogy megszólaljak, spontán mondjak valamit ha mondjuk mindenki csöndben van, de valami nagyon gátol. Az első nyilván, hogy mit gondolnak rólam, lehet hogy nekik nem fog tetszeni aki vagyok (a vicces, humoros lány, persze a magam módján). Ha pedig beszélgetésbe is keveredek, rövid válaszokat adok, meg néha rosszul mondok ki egy szót, mert annyira zavarban vagyok. Lehetetlennek érzem ezt legyőzni. A másik, hogy hogy nézek ki. Nem vagyok csúnya, de amikor ilyen helyzetbe kerülök, arra gondolok, hogy ebben a társaságban is mennyi szép lány van, ki vagyok én hozzájuk képest. És mostanában nem is megyek el ezekre a "rokoni találkozókra". A barátom tudja hogy ilyen vagyok, de szeretné ha ott lennék. Tisztában vagyok vele, hogy ez nagy probléma, sokat gondolkodok rajta , hogyan változtathatnék rajta, eszembe jutott az is, hogy pszichológushoz kéne fordulnom. Ez a tulajdonságom miatt nem lehetek teljesen boldog... Kilátástalan az egész.
Ha nem is tud senki segíteni, azért jó érzés, hogy leírhattam!

1

Debrecenben is van betyársereg club vagy valami szélsőjobboldali?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!