Találatok a következő kifejezésre: Ingatlanvásárláskor a vagy az eladónak kell (1 db)

Ingatlanvásárláskor a vevőnek vagy az eladónak kell jobban félnie attól, hogy átverik?

Legjobb válasz: logikus a vevönek. te nem vagy tisztában azzal hogy milyen lakást is veszel. meg hogy lesz-e hiteled vagy ha a bank nem adja meg a foglalód is ugrik. az eladó nevéröl akkor kerül le az ingatlan mikor meg van a pénz. így figyelni kell hogy normális legyen a szerzödés.

logikus a vevönek. te nem vagy tisztában azzal hogy milyen lakást is veszel. meg hogy lesz-e hiteled vagy ha a bank nem adja meg a foglalód is ugrik. az eladó nevéröl akkor kerül le az ingatlan mikor meg van a pénz. így figyelni kell hogy normális legyen a szerzödés.
ez nem igy van az eladó is félhet, én hallottam egy ismerõstõl, hogy a letétbe helyezett pénzt az ügyvéd lenyúlta ....nos?
egyébként meg aki fél az a félelmével bevonza magának a rosszat, VONZÁS TÖRVÉNYE!!!
Victimológiai szempontból az utolsó hozzászólónak igazat adok. De azért nem árt az óvatosság. Aúgy marha egyszerûen elejét lehet venni a dolognak és még sokba sem kerül. Kössön a vevõ és az eladó is magának egy-egy ún jogsegély biztosítást. Aztán a vevõ szakemberrel nézesse át az ingatlant. Az eladó pedig csak akkor adja birtokba az ingatlant, ha a pénzügyi teljesítés részére fizikálisan is megtörtént. Tehát nem az ügyvédnél van a pénz hanem a számláján vagy a kiskezében. Addig nem is irathatja át a nevére a vevõ.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen okból szólnak valószínüleg a vízcsövek a falakban? Zajos

5

Hány fok van most nálatok?

Megfagyok:SS

8

Kislányomnak szeretnék saját kezüleg mesefigurákat festeni a falra. Van egy kis Micimackós mintaképem, ezt nagyba szeretném neki. Hogy vetíthetném ezt fel a falra nagyobbra hogy a kontúrját körbe rajzoljam?

6

Mi baja lehet a gázkazánnak?

Ariston kombi gázkazánunk van és nincs meleg víz, meg a fűtés sem indul, a gyújtó láng pedig ég!

3

Érdemes-e olyankor szellőztetni a benti páratartalom csökkentése céljából, amikor kint esős vagy erősen párás a levegő?

Sajnos kissé magas a páratartalom a lakásunkban, mivel nemrég cseréltünk nyílászárókat. Megfigyeltük, hogy még esős időben is csökken általában a páratartalom, ha szellőztetünk. Fogalmunk sincs, hogy ez miért lehet, mert elvileg kint magasabb a páratartalom, mint bent.

5

Milyen lehetőségem van arra, hogy amíg nem töltöm be a 18. életévemet, eltudjak költözni itthonról? November 26. -án töltöm be. Köszönöm előre is

2

Mit csináltok, hogy a lakásban nem legyen konyhaszag/ételszag?

8

Gyerekszoba falára szeretnénk festeni egy fát. Ehhez milyen festéket ajánlanátok? Vagy bármilyen gyerekminta kipingáláshoz? Ugye nem kell megvenni egy kétliteres dulux festéket ehhez pl?

2

Hozzáértő férfiak! Hogyan fogyaszt kevesebbet a villanybojlerem?

Ha csak napjában egyszer kapcsolom be, vagy megy folyamatosan? És mi árt kevésbé a készüléknek? Nem megy hamarabb tönkre, ha folyton van benne meleg víz? Előre is köszönöm.(Hozzá nagyon nem értő nő vagyok. )

5

Mivel tudnám a szonámat bemelegíteni ameddig nem kapcsoluk be a fűtést olyan 1000ft-körül legyen?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!