Találatok a következő kifejezésre: Imádom a mégis félek (2 db)

Imádom a barátomat, mégis félek jobban össze melegedni vele... Miért?

Nagyon szeretem a barátomat és amikor az ágyában együtt vagyunk akkor is nagyon aranyos de amikor már nyúlna be a bugyimba vagy ilyesmi,akkor nem hagyom mert félek...? persze nem er?lteti,de volt hogy megkérdezte mért nem engedem....és nem tudtam erre mit mondani...mert én sem tudom :S

Legjobb válasz: Koncentrálj csak a barátodra, csókolozzatok.. És bízz meg benne! Ha minden oké a kapcsolatban, akkor nem lehet ennek se akadálya... tudod, tényleg vannak olyan dolgok, amikhez elõbb lelkiekben kell készen állni, különben nem fog menni. Ezt magadban kell lerendezned. Ha félsz, annak oka van. Mért félsz? Tök jó minden :) Nincs mitõl! Attól se félj, hogy elrontod.. tényleg jön minden magától! És itt is volt egy csomó kérdés, ahol kaphatsz jó tanácsokat a barátod "kényesztetéséhez"! Sok sikert!

Koncentrálj csak a barátodra, csókolozzatok.. És bízz meg benne! Ha minden oké a kapcsolatban, akkor nem lehet ennek se akadálya... tudod, tényleg vannak olyan dolgok, amikhez elõbb lelkiekben kell készen állni, különben nem fog menni. Ezt magadban kell lerendezned. Ha félsz, annak oka van. Mért félsz? Tök jó minden :) Nincs mitõl! Attól se félj, hogy elrontod.. tényleg jön minden magától! És itt is volt egy csomó kérdés, ahol kaphatsz jó tanácsokat a barátod "kényesztetéséhez"! Sok sikert!
Szia.Énis ugyan ebbe a helyzetbe vagyok minden oké velünk teljesen megbizok benne öis bennem de egyszerüen énse merek semmit.énis mostkészülök eröt venni magamon:) SZoval nemcsak te vagy igy egyedül:(:) Remélem öszejön mindkettönknek.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :) aranyos vagy! Én is remélem hogy össze jönn mindkettõnknek :p
Szerintem elõször ne a bugyidba nyúlkáljon, hanem simogassa a melled. Ha ügyes, annyira jó lesz, hogy utána (majd késõbb) biztos engedékenyebb leszel...

Miért van az, hogy állandóan sírás szorongatja a torkom, pedig fél éve nagyszülők lettünk. Gyönyörü, egészséges a baba, imádom! Mégis miért lehet?

Legjobb válasz: Az én esetem az magyarázható. Sokszor alig birom ki, hogy ne sírjak, amikor az unokáimat látom, mert eszembe jut a Mama aki már nincs közöttünk. Bele gondolok, hogy mennyire örülne ha láthatná õket.

Az én esetem az magyarázható. Sokszor alig birom ki, hogy ne sírjak, amikor az unokáimat látom, mert eszembe jut a Mama aki már nincs közöttünk. Bele gondolok, hogy mennyire örülne ha láthatná õket.
Az nagyon jó, hogy gyönyörködsz a kicsiben. De ez nem töltheti be 100%-ban a lelked.. Talán ezért.. A Te sajátutad halad-e? Mi bánt? (priv-ben is írhatsz, ha úgy jobbnak érzed)
Nem vagy véletlenül változó ko rban? Vagy pedig van ami nyomja a lelkedet és nem mered kimondani!
Talán azért mert félsz attól tudat alatt hogy esetleg nem tudod majd végigkísérni egész életén át. És ezzel nem megbántani akarlak, félre ne értsd. De egy nagyszülõnek bizony sokszor eszébe jut hogy megérem-e az iskolai ballagását, a diplomaosztóját, az esküvõjét, a dédunokám születését. stb. Ezek ilyenkor lepörögnek az ember fejében, akár tudatosan akár tudat alatt, de azért az ember belegondol hogy nem vagyunk már fiatalok mint a gyerekeink születése idején, most már bármi megtörténhet.
A kérdező hozzászólása: Nagyon kedves tõled, hogy írtál. Egyébként én is babázni voltam, vigyáztam rá és játszottunk egy jót!De azért a gondom ezzel sajnos még nem oldódott meg.Lehet, hogy túlságosan érzékeny vagyok, de csak azért mert tiszta szívbõl és lélekbõl tudok szeretni, tenni amit csak kérnek! Kívánom, hogy sokáig legyen részetek abban a szeretetben, amit írtál és sokáig tudja boldoggá tenni a mamát a Te kicsi kincsed is!!!
NIncs mit, legyen sok örömöd a kicsiben :) (most is a Mamánál vagyunk, vonatoznak a kis favonattal éppen :) )
A kérdező hozzászólása: Kedves 3.:Nagyon jól esik, hogy ilyen szépen, részletesen kifejtetted a gondolataidat.Azt hiszem, másnak is érdemes elolvasni és elgondolkodni azon, amit írtál. Köszönöm!
Gondoltam, hogy nem Te voltál, kedves kérdezõ, csak mindig felbosszant, amikor valaki egy értelmes véleményt lepontoz, aztán továbbáll szó nélkül. 3.
A kérdező hozzászólása: Nem érdemes vitatkozni és lepontozni egymás véleményét, mert úgyis a kérdezõ dönti el, hogy kinek a hozzászólását tartja hasznosnak. Én viszont senkinek nem pontoztam le a hozzászólását. Örülök minden véleménynek, tanácsnak. Várom a véleményeteket. Elõre is köszönöm!
Hadd kérdezzem már meg, hogy ki pontozgat itt lefelé? Legyen vér a pucájában és írja már le! Mert könnyû nyomkodni a kezecskét, de a vélemény is jöhet ám! 3. voltam, aki le lett pontozva egyébként és szeretném tudni, miért. Vállald a véleményed, lepontozó, ha ember vagy.
A kérdező hozzászólása: Bármi!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Hát most mit is mondjak...még jobban rám tört a sírás, de azt gondolom beletrafáltatok a lelkem fájdalmába.Nagyon-nagyon szomorú vagyok most...
Hiányzik a fiatalságod, a fiatalságal együt járó kisbaba te már nem vagy fiatal neked másr nem lehet saját babád ezt siratod. Természetes folyamat vigasztalodj az unokával.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!