Találatok a következő kifejezésre: Imádom a és (368 db)

2, 5 fél éves kislánynak való még a fisher price tanuló kutyus? Imádja a dalokat, és van egy hasonló játéka, amit dalol (imádja) csak azzal az a baj, hogy csak egy dalt tud. Szerintetek való ez még neki? Nem babás játék túlzottan?

Legjobb válasz: Második vagyok. Te jó ég, hát nálatok is ez megy? Én már komolyan szégyellem, de nálunk is a youtube megy, elég sûrûn. Nagyon nagy hiszti megy érte, próbálom lecsökkenteni az ott töltött idõt, de imádja nézni. Ezek után biztos lesznek, akik támadnak majd minket, hogy miért nem foglaljuk le mással a gyereket, és nem a tv/számítógép való még nekik. De ha normális meséket néz rajta, talán ebbõl is tanulhat kicsit. Amúgy nálunk most a "legyetek jók ha tudtok" zenéje a menõ olaszul. A kérdésedre válaszolva, még nem tudom pontosan mit kap, de már néztem a mesélõ micimackót, vagy valami hasonló lesz.

Második vagyok. Te jó ég, hát nálatok is ez megy? Én már komolyan szégyellem, de nálunk is a youtube megy, elég sûrûn. Nagyon nagy hiszti megy érte, próbálom lecsökkenteni az ott töltött idõt, de imádja nézni. Ezek után biztos lesznek, akik támadnak majd minket, hogy miért nem foglaljuk le mással a gyereket, és nem a tv/számítógép való még nekik. De ha normális meséket néz rajta, talán ebbõl is tanulhat kicsit. Amúgy nálunk most a "legyetek jók ha tudtok" zenéje a menõ olaszul. A kérdésedre válaszolva, még nem tudom pontosan mit kap, de már néztem a mesélõ micimackót, vagy valami hasonló lesz.
Hát én 2és fél évesnek már tuti nem vennék
Szerintem ha tetszenek neki az ilyen éneklõ állatkák és ezt nem ismeri még, akkor biztos ez is érdekelné. Az én lányom is ennyi idõs, neki már régóta van fp kutyája, tehát már egy kicsit megunt játéknak számít. Viszont mostanában megint elkezdték õt is érdekelni az ilyen nyomogatós éneklõs/beszélõs plüssállatok, úgyhogy karácsonyra is ilyesmit kap. (azóta érdekli megint, amióta elkezdett beszélni meg énekelni)
A kérdező hozzászólása: Ha nem vagyok indiszkrét megkérdezhetem, hogy Te miben gondolkodsz neki karácsonyra ilyen nyomogatós, dalolós játékkal? Csak ötlet miatt... :)
Az én lányom is 2.5 éves de 1 évesen volt menõ neki a tanuló kutya. Ahogy most a kisebbik lányom is 1 éves és imádja. Bocsánat, de ha már "gépzene" akkor az én 2.5 évesem ül a gép elõtt és a You Tube-on hallgatjuk a zenéket (Alma zenekar, Gryllus Vilmos, Halász Judit, stb.) De lehet, hogy e Te lányod ilyen típus, hogy 2.5 évesen még leköti egy éneklõ kutya.
A kérdező hozzászólása: Nekünk is szórakozás leülni a gép elé almát hallgatni stb. De ez megint egy más fajta szórakozás. Gondolom, ha nekünk is meg lett volna 1 évesen a kutya, akkor már a lányom is unná.
Jobbat nem? Akkor mondok! Épp most találtam én is rá: iteddy multimédiás maci. Keress rá a google-on. Szerintem jobb mint a micimackó, legalább is nekünk, akiknek ilyen "multimédiás" gyerekeink vannak. Még nem olvastam végig teljesen miket tud, de azt írják rá lehet tölteni saját videókat, képeket, dalokat, vagy bármit. Saját memóriája van és számítógéphez csatlakoztatható. Olyasmi lehet mint egy ipod, csak aranyos macis kinézetû. Akinek meg nem tetszik hogy a mi gyerekünk nem csak legózik, az inkább tartsa meg a véleményét. Egyébként úgy ahogy mondod, az én lányom is egyfolytában sztorizik, amiket lát a mesékbõl.
A kérdező hozzászólása: Köszi ezt is megnézem! Nagyon kedves tõled! Örülök, hogy rajtunk kívül másokat is érdeklik ezek a dolgok!
Anyukák! 15:03-as vagyok! ITeddy-t neeeeee!!!! Vagy legalábbis nézzetek utána! Én is akartam a 2.5 éves lányunkbak de elõtte utánaolvastam fórumokban és csak az iTeddy.com oldalon FIZETÕSEN tudsz rátenni JOGTISZTA tartalmakat! Pedig mi is gondoltunk á, hogy autósútra is milyen jó lenne. Ha tévednék és mégsem így lenne azóta akkor írjátok meg, de én ezt olvastam róla. ez az a micimackó (amúgy mesét mond, van egy dal is) http://jatekbolt.hu/meselo-micimacko.html

Ismertek olyan part, ahol a no nagyon kover vagy nagyon csunya, a ferje/baratja meg normal testalkatu, teljesen atlagos vagy jokepu pasi es imadja a feleseget? Van ilyen?

Legjobb válasz: Én két olyan párt is ismerek, ahol a férfi hihetetlenül jóképû, jó testû, a feleségek azonban nem. Az egyik feleséggel csak annyi a baj, hogy felszedett vagy 30 kilót magára, amúgy az arca átlagos, de ha mosolyog, egészen vonzó, és szép a szeme. Persze azt, hogy tényleg imádja-e a feleségét, csak õk tudják. A külvilágnak ezt mutatják, de én nem hiszem el, hogy a férj ne vágyná vissza a feleség régi testét. Már csak azért sem, mert állandóan diétázik az asszony, meg fogyasztó kezelésekre jár (pl. testtekercselés), tehát õ is szeretne megszabadulni a feleslegtõl, csak épp a mozgásra nem tudja rávenni magát. A másik feleség átlagos arcú lenne, ha nem lenne iszonyú görbe orra, igazi kampós. De ez nem zavarja a férjet, imádja a feleségét. Amúgy lenne pénzük megcsináltatni az orrát, de ezek szerint nem tartják fontosnak.

Én két olyan párt is ismerek, ahol a férfi hihetetlenül jóképû, jó testû, a feleségek azonban nem. Az egyik feleséggel csak annyi a baj, hogy felszedett vagy 30 kilót magára, amúgy az arca átlagos, de ha mosolyog, egészen vonzó, és szép a szeme. Persze azt, hogy tényleg imádja-e a feleségét, csak õk tudják. A külvilágnak ezt mutatják, de én nem hiszem el, hogy a férj ne vágyná vissza a feleség régi testét. Már csak azért sem, mert állandóan diétázik az asszony, meg fogyasztó kezelésekre jár (pl. testtekercselés), tehát õ is szeretne megszabadulni a feleslegtõl, csak épp a mozgásra nem tudja rávenni magát. A másik feleség átlagos arcú lenne, ha nem lenne iszonyú görbe orra, igazi kampós. De ez nem zavarja a férjet, imádja a feleségét. Amúgy lenne pénzük megcsináltatni az orrát, de ezek szerint nem tartják fontosnak.
Igen, mi! :) Olyan Liptai Claudia-alkat vagyok, magas, hosszú lábú kiadásban, a párom olyan kockás hasú, izmos, és jó képû, hogy na! :) Másnak is, nem csak nekem... :D Mondjuk rondának nem tartom magam, az arcommal elégedett vagyok, derékig ér a hajam, és mindig ápolt a megjelenésem, de tény, hogy egy formás, izmos, jó képû srác mellett én inkább átlagosnak érzem magam, mint szépnek. De szerinte meg én vagyok a leggyönyörûbb nõ a világon, és igazán lehetne MÉG NAGYOBB a fenekem! :) )
karácsonykor 80kiló voltam, a férjem magasabb, mint én, és 60...Ugyanúgy szeretett:) Én nem szerettem magam, azóta ledobtam majdnem 20kilót, visszanéztük a képeket nemrég, és most jegyezte meg, h "azta, én akkor nem láttam, h ekkora vagy.." szóval igen a szerelem vak:D
Az általában addig igaz, hogy a pasik a külsõségekre mennek, amíg az ismerkedés szakasza folyik. Ez is szubjektív azért, mert van olyan pasi, akinek a molettek jönnek be (igaz kevesen). Sok nõ már a házasság alatt hízik meg. Bizonyára vannak olyan pasik, akiknek ez annyira fontos téma, hogy emiatt széthullik a család (a nõket sem akarom mentegetni, vannak, akik semmit nem tesznek azért, hogy újra a régi alkatuk legyen), de vannak olyanok, akiknek fontosabbak az érzések, a belsõ, lehet, hogy egy csúnya és kövér nõ is annyira jó tulajdonságokkal rendelkezik, hogy öröm vele mindent csinálni, emiatt a pasi boldog mellette. Mert a külsõ eltörpül a belsõhöz képest. Akik olyanok, mint a kérdésedben leírtad, azoknál ez utóbbi érvényesül.
Nálunk. Tavaly 82 kiló voltam a 160 centimhez, ami elég jó kis túlsúly. Azóta lefogytam 60 kilóra. A párom akkor is ugyanúgy imádott.
Jelen. Én eléggé husis vagyok, párom meg nagyon vékony, teljesen átlagos. Mondjuk szerintem meg édes, szép arca van, fõleg, mikor mosolyog. :)
A kérdező hozzászólása: jaj, mar megszoktam a pirospacsijaitokat, en allandoan azt kapok. :) elaruljak egy titkot? Le.arom! :) )
Igen, ismerek ilyet. Magas, szép fiú, ás a höülgy leginkább szilvásgombóchoz hasonlítható. Viszont van, aki szereti a szílvásgombócot.:) És különben is... elsõsorban a leki értékek számítanak, neeem? Nekem nagyon szimpatikus ez a páros ebben a "szépség, gazdagság, gyõzelem" orientált világban.
"Kár, hogy a kérdezõ kommentjére nem lehet zöld kezet adni!" Kár én piros pacsit adnék neki;)
Kár, hogy a kérdezõ kommentjére nem lehet zöld kezet adni!
Álmodj királylány;) Na csak vicceltem.Természetesen létezik és fordítva is.Tehát ne add fel.
Én nem vagyok egy világszépe, de igyekszem magamból kihozni a lehetõségekhez képest a legjobbat. A barátom számomra jó pasi, de ha valósághûen nézzük, inkább átlagos. Akik eddig írtak, igazuk van, hogy nem reménykedni kell abban, hogy majd meglátja valaki a belsõ szépet, hanem igenis, kell erõfeszítéseket tenni. Akik jó pasik és imádják a teltebb feleségeiket, lehet, hogy nem olyan testalkattal jöttek össze. Például Pierce Brosnan imádja a gömbölyû feleségét, akit szeretnek az alakja miatt ócsárolni az újságok. De õ vékonyabban ment hozzá feleségül, a teste a szülések után nem tudott visszarendezõdni. Tehát a pasi fokozatosan látta megváltozni a felségét, nem pedig készen kapta. Valamivel meg is kell fogni az illetõt. Ez most lehet kicsit zavarosra sikerült, de remélem azért lehetett érteni, mit akartam kihozni belõle. :D
A kérdező hozzászólása: nem talalt, en ugyanis ferjnel vagyok, sot mar a 40et is betoltottem. Egy masik kerdes kapcsan jutott eszembe, h tenyleg milyen erdekes ez, mert azt mondjak, h a ferfiak mennyire a kulsosegekre mennek. Hat ezek szerint megsem.
Igen ismerek..:) magunkat:) A párom egy igazi dögös, jóképû és jótestû férfi..megfordulnak utána a nõk és sok férfi is megbámulja:) komolyan:) Jómagam 1 éve szültem és felszedtem vagy 20kg-t...amit eddig még nem nagyon próbáltam meg leadni. Elõtte csinos voltam, most a párom szerint arányosan telt vagyok és imádja minden dkg-mat ezt nem a külvilág felé mutatja, hanem nekem...érzem , hogy igy i imád engem! Igaz, hogy szép az arcom, szép hosszú , göndör a hajam és mindig nagyon ápolt vagyok. De én most úgy érzem, hogy hozzá képest elbújhatok:S Valamiért nem vitt rá a lélek, hogy nekifogjak tenni magamért , pedig régebben futottam km-eket, tornáztam stb. Elkényelmesedtem..bár egyre elégedetlenebb vagyok magammal és ennek az eredménye lesz majd a változás..:)
Nem lenne egyszerûbb figyelni magadra, ahelyett, hogy ilyen kapaszkodókat keresel amikben reménykedhetsz? Vagy miért nem fogadsz el te is egy kövér vagy csúnye férjet? Miért csak neki kell elfogadni?
Persze, ne add fel, itt keress megerõsítést, je je je
Igen van! Nem is értettem meg a srácot soha. A nõ kicsi alaktalan kancsal csunya állandóan topis, zsiros haju a férj egy adonisz hát ez van. És már több mint húsz éve együtt és imádja a nõt. Hogy mit tudhat az a nõ?
A kérdező hozzászólása: igen, ilyenekre gondoltam. Tehat leteznek ilyen ferfiak.
"...mert van olyan pasi, akinek a molettek jönnek be (igaz kevesen)." Nem éppen kevesen, sokan vannak, akik a teltebb alkaltot szeretik.Csak az a fontos, hogy Te is el tudd magad fogadni.

Ki imádja a SZÜLETETT FELESÉGEKET? ! Mert én imádom és tudom h kinek a gyerekét cserélték össze! Akit érdekel annak leirom!

Legjobb válasz: hát képzeld el szerintem már mindenki tudja, vagy ha nem is mindenki akkor legalábbis már jó sokan xD

hát képzeld el szerintem már mindenki tudja, vagy ha nem is mindenki akkor legalábbis már jó sokan xD
Szerintem írd le és akkor túl leszünk rajta... -.-
Én nagyon szeretem, és aki szereti, szerintem tudja a választ.

Szex mániás vagyok? Mindíg és mindenhol kívánom a szexet imádok szexelni akárhogy akármennyit! Imádom a pornófilmeket! Ez betegség? 16 éves korom óta! 18/L

28 éves a pasim és én mindíg kívánom és ki akadok mikor ? nem és sajnos mostanában ez el?fordul!

Legjobb válasz: Ne haragudj, de szinte naponta érkezik ilyen kérdés, olvass vissza!!!!

Ne haragudj, de szinte naponta érkezik ilyen kérdés, olvass vissza!!!!
Én 3, 5 hónapja nem csináltam, én is kivagyok már nagyon...;):P Szal privi.:D Néha a csávónak is lehet olyan gondja amiért nem akarja - fordított esetben te is így éreznéd.:) 18F
Tedd elérhetõvé és írok. Vagy írj te nekem.:P
A kérdező hozzászólása: Irjatok az email címemre:)
Szia! Szerintem sincs ezzel baj. Én is akartam volna neked írni, sajna nem tudok.:( De te írhatsz!:)
A kérdező hozzászólása: Kérdezz nyugodtan:)
Tényleg nem lehet privátban írni neked, pedig én is szerettem volna. Ha ezt olvasod írj légyszi, mert szeretnék kérdezni valamit. 21/F
Írtam, azaz válaszoltam az emailedre. Írnék itt is, de nem tudok privit írni.. f28
A kérdező hozzászólása: Pornózni tuti nem fogok nem a kinézetem miatt azzal semmi gond:) Csak nem vagyok ribi!! 28 éves a pasim is, Privi????Irj
Képzeld, én pont ugyanilyen helyzetben vagyok, csak én pasi vagyok, 28 éves. Mi lenne, ha segítenénk egymáson? :)
menj el pornózni! ott még pénzt is kapsz érte:D
Ha csak hetente egyszer csináljátok, és úgy kívánod nagyon, az még nem szexmánia, csak többször igényled a szexet. Ha egy nap nem elég mondjuk 3szex, nah az már szexmánia :D
leszel a csajom???:D én is így vok vele. mindig mindenhol kívánom naponta kb 5ször kiverem . nagyon sexõrült vok és egy kicsit perverz is:P szerintem keress olyan párt aki ilyen beállítottságú mert tönkrevágja akapcsolatot így.
A kérdező hozzászólása: Mostmár lehet írni!

Imádom a kovászos uborkát. Ehetek-e és melyik napon?

Legjobb válasz: Igen, eheted a kovaszos uborkat... kiveve reggelente 11ig, mert akkor ugye csak gyumolcsot fogyaszthatsz... es teljes gyumolcsnapon nem eheted... a tobbi 3 napon elvezheted az izet. En is imadom.

Igen, eheted a kovaszos uborkat... kiveve reggelente 11ig, mert akkor ugye csak gyumolcsot fogyaszthatsz... es teljes gyumolcsnapon nem eheted... a tobbi 3 napon elvezheted az izet. En is imadom.
Az uborka biológiai ismereteim szerint egy zöldség, ergo lehet enni bármikor, amikor jólesik
Ja, bármikor, kivéve a gyümölcsnapot.
Hurrá! Ezt már én is akartam kérdezni.

Hallott már valaki Lindsey Stirlingről? Mi a véleményetek róla és amit csinál? Én nagyon szeretem. Imádom a klippjeit, az stílusát, a zenéjét. (Először Nézzétek is miközben hallgatjátok. )

Itt van egy pár link a kedvenceimről :) Jó szórakozást

Legjobb válasz: Én imádom!!! Nagy rajongója vagyok. Néha nem is azért, mert olyan jók a számai, hanem azért, mert értékelem és tisztelem azt, amit csinál. Példaképnek is lehet mondani nálam, mert én is hegedülök ;)

Én imádom!!! Nagy rajongója vagyok. Néha nem is azért, mert olyan jók a számai, hanem azért, mert értékelem és tisztelem azt, amit csinál. Példaképnek is lehet mondani nálam, mert én is hegedülök ;)
A kérdező hozzászólása: Elsõsorban én is azért szeretem mert elképesztõ hogy képes gyönyörûen táncolni és hegedülni is egyszerre. :D Persze vannak olyan számai amiket egyszerûen imádok. :D Akkor kitartást a hegedüléshez. ;)

Az gáz ha szinte majdnem minden ruhám szegecses? Imádom a szegecseket és nagyon tetszenek.

Legjobb válasz: valószínûleg csak azért imádod õket mert divatba jöttek...mint minden mostani "klónnak" bocs, de tényleg. megfigyeltem hogy a tizenéves korosztály igen nagy rész totál ugyanúgy néz ki, ugyanaz a stílus, semmi személyiség...na ez gáz, és elkeserítõ...de persze ha tetszik hordjad, ha még jól is áll mellé miért ne? nekem is tetszenek az olyan ruhák, bár nem hordok olyanokat mert nem passzolnak az én stílusomhoz (mondjuk hozzáteszem h nekem már azelõtt tetszettek a szegecses cuccok mielõtt ennyire felkapottak lettek volna...)

valószínûleg csak azért imádod õket mert divatba jöttek...mint minden mostani "klónnak" bocs, de tényleg. megfigyeltem hogy a tizenéves korosztály igen nagy rész totál ugyanúgy néz ki, ugyanaz a stílus, semmi személyiség...na ez gáz, és elkeserítõ...de persze ha tetszik hordjad, ha még jól is áll mellé miért ne? nekem is tetszenek az olyan ruhák, bár nem hordok olyanokat mert nem passzolnak az én stílusomhoz (mondjuk hozzáteszem h nekem már azelõtt tetszettek a szegecses cuccok mielõtt ennyire felkapottak lettek volna...)
Az a gáz, hogy nyilván csak azért imádod mert divat. Vagy 3 éve punk vagy?
amennyiben azokra a mû valamikre gondolsz, színes "szegecs"karkötõvel és szegecses topánkával nagyon gáz a szegecs tartozik egy stílushoz csak ezt sokan nem veszik figyelembe
A kérdező hozzászólása: jaa mert csak punkok hordhatnak szegecseket es masok nem ? mondjuk azoknak akiknek tetszik es nem csak divatbol hordjak ? azert elgondolkozhatnal mielott " valaszt " irsz a kerdesre .
Esetleg akkor elgondolkodnék, ha egészen véletlenül pont azóta imádod meg tetszenek amióta hirtelen felkapta a mindennapi utcai divat. Mert akkor kb semmit nem ad hozzá az egyéniségedhez, csak mész a kirakatok után. Pár ismerõsömnek meg nekem is jópár éve olyan a stílusunk amibe beleillik és nem azért hordjuk mert hú de divatos lett... most meg, próbáljuk ignorálni persze de azért elõfordult hogy felbosszant látni hogy úton útfélen minden tinilány keménykedik a szegecses cuccokkal és kb egy apró százalék akinek van is valami köze az egészhez. De mint minden divathullám ez sem lesz hosszabb életû, ha utána is szívesen hordod és a magadénak érzed akkor hajrá. De vannak emberek akikhez egyszerûen nem illik ez az egész, nincs jogom megmondani ki mit hordjon de kissé azért elszomorít hogy az a réteg is hordja ezeket a cuccokat, akik ha nem raknák a plázák butikjaiba, kb undorodnának tõle. Pár éve az ilyen nevezzük õket plázás lányoknak pofánröhögtek a szegecses szakadtas ruháimmal, bizarr látni ahogy most meg büszkén vonulnak benne. Na ERRE már azt merem mondani hogy gáz, bármennyire semleges akarok maradni.

Olyan boldog és büszke anyuka vagyok, hogy vissza kell fogjam magam, hogy ne dicsekedjek mindenkinek egyfolytában! Annyira imádom a kisfiamat! Remélem, hogy sokan éreznek még így fiatal anyukák! Ti hogy érzitek magatokat?

És mikor jött el ez az érzés, hogy jóóóóóó anyának lenni? Az én kincsem 8 hetes! Félreértés ne essék, szeretem a munkámat és majd azt is várni fogom, hogy oda vissza menjek (tehát nem az anyaságba menekülök), de most annyira élvezem, hogy itthon vagyok a kis pindurommal! Ti szerettek otthon lenni? Egyedül vagytok vagy van segítségetek? Úgy érzitek jól megbirkóztok a feladattal? Mert gondolom ett?l is függ, hogy ki hogy érzi magát. Nekem az els? egy 7 volt nehéz itthon egyedül, aztán magam sem gondoltam, hogy így menni fog minden.

Legjobb válasz: Gratulaok es sok boldogsagot kivanok nektek!! Olyan jo ilyeneket olvasni. :) Az en kisfiam 19 honapos lesz par nap mulva. Sajnos nekem nem ment ilyen egyszeruen mint neked az eleje pedig mar ven roka vagyok (33 eves). :) De negativat inkabb nem irok mert nem ehez a kerdeshez valo. :) En is elvezem az anyasagot, habar mar dolgozom es a kisfiam bolcsis. Szerettem otthon is lenni ezzel sem volt semmi bajom de nekem jobb amiota visszajottem melozni. Elvezem, hogy mar ekkora nagy es "onallo" kisfiam van. Imadom nezni ahogy jatszik, eszik, fejlodik, "rajzolni" probal, tologatja a kis autoit, uj szavakat mond es ugyesedik. O a mindenem es nagyon buszke vagyok ra!

Gratulaok es sok boldogsagot kivanok nektek!! Olyan jo ilyeneket olvasni. :) Az en kisfiam 19 honapos lesz par nap mulva. Sajnos nekem nem ment ilyen egyszeruen mint neked az eleje pedig mar ven roka vagyok (33 eves). :) De negativat inkabb nem irok mert nem ehez a kerdeshez valo. :) En is elvezem az anyasagot, habar mar dolgozom es a kisfiam bolcsis. Szerettem otthon is lenni ezzel sem volt semmi bajom de nekem jobb amiota visszajottem melozni. Elvezem, hogy mar ekkora nagy es "onallo" kisfiam van. Imadom nezni ahogy jatszik, eszik, fejlodik, "rajzolni" probal, tologatja a kis autoit, uj szavakat mond es ugyesedik. O a mindenem es nagyon buszke vagyok ra!
Szerintem ez mindenkinél így van. Nekem már egy éves a fiam, nem vagyok egyedül és soha nem is voltam, mert szüleim 10 perc sétára laknak, elsõ pillanattól itt voltak minden nap, ebédet hoztak, levitték a kutyát, kicsit babáztak amíg én letusoltam, stb., isteni volt :) A mai napig minden nap megyünk hozzájuk a fiammal, férjem délutános, tehát napközben vele vagyunk hármasban, délután meg átsétálunk kisfiammal anyuékhoz és velük is csinálunk valami programot. Nekem is megvoltak a magam hullámvölgyei, 4-5 hónapos kor körül, akkoriban este 11-ig nem aludt el, csak ha ringattam, állandóan komfortszopizni akart, aztán egyik pillanatról másikra leállt vele, akkor meg azzal szenvedtünk, minden este úgy aludtam el, hogy basszus holnap megint kelni kell. De ez már a múlté, már minden este várom hogy felkeljünk és játszunk :) A dicsekvésrõl meg annyit, hogy minden anyukának a magáé a legcukibb és legszebb és legokosabb, ezért ezzel finoman kell bánni, mert bár én is mindig róla beszélnék mindenkinek, de nem teszem mert engem is sokszor idegesít ha más ajnározza agyon az övét, mindenek felett. Én pl. (megyek persze, mert a gyereknek meg kell) utálok játszótérre járni, mert bárkivel beszédbe elegyedsz, pár percen belül úgyis bedobja a saját gyereke élettörténetének mesélését, ami még nem is volna baj, de minden anyuka ugyanoda lyukad ki: hogy az õ gyereke a legcserfesebb, legörökmozgóbb, leghuncutabb gyerkõc, és jajdejóneked hogy a tiéd az övéhez képest semmi. Ja, mindig úgy kezdik, hogy megdícsérik a tiédet, de ha csak elmondasz egy köszönöm, a tied is - mondatot, már belekezd az ecsetelésbe hogy az övé mekkora gézengúz, és a leghuncikább kis ördögfióka a világon. Megkérdezi a tiéd mikortól jár? És ha kiderül hogy elõbb mint az övé, akkor gyorsan mond valamit amiben tuti õk a jobbak....na ettõl nekem a gyomrom fordul fel. Azaz játszótér nálam nagyon utálatos pontja a napnak, de sétálgatni szeretek vele, és itthon sokat lego-zunk, autózunk, mindenfélét. Itthonlevés: háát, bevallom nem vagyok egy tipikus háztartásbeli :) Szerettem a munkámat, szerettem pörögni, engem soha az életben nem elégített ki hogy fincsit fõzök mire hazajön a férjem, én szerettem a munkahelyemen sikert elérni, vezetõ beosztásban dolgoztam, jó érzés volt lenni valakinek. Ne értsd félre, anyukának lenni a legnagyobb siker a világon, de néha visszavágyom kicsit amikor szintén sikeres húgom otthon ódákat zeng a dícséretérõl, fizuemelésérõl, meg kiküldetés lehetõségérõl. Olyankor kicsit rossz, hogy arra gondolok, na nekem a napi sikerélmény az volt hogy fiacskám megette az egész fõzeléket, de amint ránézek a kis mosolyi arcára, már nem gondolom ilyen rossznak :) Vannak jobb és rosszabb napok, de összességében egy ilyen szeretõ és szeretnivaló kicsi embert nevelgetni nagyszerû, majd meglátod, ahogy egyre nagyobb, egyre okosabb, fõleg amióta jobban kifejezi a szeretetét, ha meglát, odajön és átölel. Ennél jobb érzés nincs is :)
Szerintem többségében így vagyunk. Örülünk a bébinek, az örömöt és boldogságot ki jobban, ki kevésbé mutatja a külvilág felé.A jó gyerek, eszik és alszik nálunk rövid ideig volt (ha volt), mert jött a hasfájós idõszak, aztán mire azon túl voltunk, a fogak kezdetek el jönni, ami megviselt mindenkit.Aztán egy két rossz szokás (pl. csak babakocsiban alvás, az is csak akkor, ha tolom) hozzájárul az iszonyatos fáradsághoz.Ezt az idõszakot inkább nevezném nehéznek, mint szépnek. Pláne, hogy reggeltõl estig csak velem volt a gyerek. Most, 1, 5 évesen, mikor már kommunikál, mondókázik (kettõt egyedül, néhányat segítséggel), kedveskedik beszéddel is (anyuci, apucika), igazi partner. Sokat nevetünk neki, örömünket leljük benne igazán. Most térül meg az az iszonyatosan sok idõ, amit foglalkozni kellett vele.
Miért ne lehetne enni?nem gyilkos galócát eszel:) én ettem végig, akármennyit..imádom én is
Nagyon jó fehérjeforrás
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Anyukák! Akinek nehéz volt az újszülöttkor a babával és hírtelen érte a felismerés hogy ez 24 órás feladat az akar még kistesót vagy nem? Nálunk mostmár minden rendben, imádom a lányom de ugy érzem elég ez az egy baba.

Legjobb válasz: Mennyi idõs a babád. Amikor a fiam pici volt, elég hasfájós volt, ráadásul nagyon depressziós hangulatba is estem, és egy kicsit szégyenlem kimondani, de vissza akartam kapni a régi életemet. Ekkor azt mondtam nekem soha nem kell másik gyerek, elég lesz egy. Aztán ahogy nõtt a drágám egyre könnyebb lett vele, most egy éves és imádom. Mára már biztos vagyok benne, hogy akarok neki kistesót, bár néha ha belegondolok egy kicsit félek még tõle, de biztos, hogy szeretnék még egy babát. Igaz még várunk 2-3 évet vele, talán pont a kezdeti nehézségek miatt.

4es vagyok.Még nagyon pici a babád, szerintem ne foglalkozz ezzel a témával:) Tedd félre, próbáld élvezni a napokat, ne görcsölj elõre a várható gondokon(pl nem mindenkinél nehéz a fogzás).Aztán majd jön minden magától, vagy elkezdesz vágyni még egy gyerekre, vagy nem, de még kori ezen agyalnod szerintem:)
Mennyi idõs a babád. Amikor a fiam pici volt, elég hasfájós volt, ráadásul nagyon depressziós hangulatba is estem, és egy kicsit szégyenlem kimondani, de vissza akartam kapni a régi életemet. Ekkor azt mondtam nekem soha nem kell másik gyerek, elég lesz egy. Aztán ahogy nõtt a drágám egyre könnyebb lett vele, most egy éves és imádom. Mára már biztos vagyok benne, hogy akarok neki kistesót, bár néha ha belegondolok egy kicsit félek még tõle, de biztos, hogy szeretnék még egy babát. Igaz még várunk 2-3 évet vele, talán pont a kezdeti nehézségek miatt.
Nekem még egy sincs, de már most tudom, hogy 24 órás feladat lesz, parázok is tõle, és már most tudom, hogy elég lesz egy baba is.
Szülés elõtt még én is úgy terveztem, hogy hamarosan jöhet a tesó.Na az élet bemosott, komplikált szülés, nulla tej, hiába fejtem, ittam a teákat stb. Tápszer, hasfájás hónapokig, nem alvás, én is vissza szerettem vna kapni az életemet, mindenkit csak a baba érdekelte, tõlem egy szót se kérdezett senki, depresszió, gyógyszeres kezelés, hozzátáplálás kezdetekor kapott a kicsi egy gyomorhurutot, aztán fogzás, minden fogzással láz... Igazából 8-9 hónapos korára fogadtam el azt, hogy anya vagyok és onnantól kezdtem el megtalálni benne az örömet és a szépséget. Testvér ügyben még most is a nem lesz felé hajlok, bár vannak már bennem ezzel ellentétes gondolatok is, szóval nem tudom. Leghamarabb négy-öt éves korában jöhet újra szóba a dolog. Most 15 hónapos...
Én sosem vágytam kis korkülönbségre, a lányom megszületése után ez (érthetõ módon) nem változott :-) Most 1 éves, ha 2 évesen beszokik bölcsibe visszamegyek dolgozni aztán fél-1 évvel késõbb abbahagyjuk a védekezést.
A kérdező hozzászólása: Hát igen valahogy igy érzek én is. Sokat vagyunk mi is egyedül férjem sokat dolgozik 12 órába. Születése után egy két héttel költöztünk mostani lakhelyünkre. Városból falura... Szóval elég depi egy hely nekünk is van kb 3 szomszédunk meg az erdõ és puszta. De nemsoka visszemegyünk szerencsére. Lehet ez is közrejátszott hogy azt érzem egy gyerekre vagyok beállitva.
Szia:) A kislányom 20 hónapos és imádom, csodálatos, okos, gyönyörû gyerek!!! De 100000 % , hogy több gyerekem nem lesz!!! 1 gyerekre vagyok kalibrálva és kész!Van ilyen is!:) Miért? Annyira féltem, annyira parázok már ha csak elköhinti magát, hogy szinte belebetegszem. A maximalizmusom vele kapcsolatban nem csökkent egy picit sem.A mai napig írom mikor , mit és mennyit eszik. Kínosan ügyelek rá minden tekintetben! ÁÁÁÁ nem is írom le, mert "beteges" ez a tökéletességre való törekvésem... Nekem senki segitségem nincs, de szó szerint a párom havonta jön haza a munkája miatt , olyan helyen lakunk, ahol rajtunk kivül még vagy 50 ember, mindenhez kocsi kell, boltba menni, orvoshoz...stb. Szóval nálam tényleg 0-24 óra van. Nem lennék képes még egyszer végigcsinálni , amit a kicsi lányommal, most pedig már õ is itt van, még nehezebb!
A kérdező hozzászólása: Köszi, megpróbálok nem ezen agyalni de néha ez van sajna :)
mekkora most a babád? én is ezt éreztem, de ahogy múlt az idõ egyre könnyebb lett és mégis bevállaltunk egy babát.így 3év lett köztük.nem bántam meg mert most már egyre jobban elvannak együtt.
Szerintem szinte minden újdonsült anyukának nehéz az eleje, én is depresszió közeli hangulatban voltam az elsõ 3-4 hónapban. Tél is volt, egyedül is éreztem magam...aztán egyre jobb lett, viszont most 15 hónapos lesz a kislányom, és sokat mondom a férjemnek, h nem akarok több gyereket. Holott tudom, h szívem mélyén akarom, de a bezártságérzet, meg hogy havonta náthás-beteg, és sorolhatnám...nehéz. De reménykedem, h ha lesz tesó, jobb lesz mindkettõjüknek...legalábbis ezt hallom mindenkitõl.
A kérdező hozzászólása: Most 4 hónapos. Nagyon hasfájos volt. Engem megviselt az éjszakai kelés a sok sok sìrás. Majd még jön a fogzás is azt se tudom az milyen lesz majd. Szóval igazábol azt nem tudom elképzelni hogy amikor õ már nagyobb és ugyan ugy kell vele foglalkozni neki is meglesznek a nyûgjei és akkor még egy pici baba is mellé. Szóval vele még elvagyunk de kettõvel? Hameg már mondjuk iskolás és már önálobb éjszaka alszik meg minden na akkor kezdeni mindent elölröl? Nemtudom ugy érzem nekem nem menne pedig 3 mat akartunk.
Mindig 2 gyereket terveztünk, de....megmaradunk egynel.Nehezen ment a szoptatas, hasfajos volt, kb. 2 evesen aludta at elöször az ejszakat.A hazassagunk is romokban volt az elsö evben.Kialvatlan voltam(en nem hagyhattam abba a munkamat, itthonrol is dolgozhattam).Szoval nehez volt.Most 27 honapos es tenyleg elvezzük vele az eletet, igy kerek ahogy van.Jövöre megy ovodaba, en vissza dolgozni.Valahogy en regen igy kepzeltem el a harmonikus eletet.
Nálam ez volt...még mielõtt megszületett megbeszéltük, hogy kb 1 éves lesz mikor jöhet majd a tesó.Na mikor 1 éves volt hallani sem akartam még tesóról, pedig akkor már lényegesen könnyebb volt minden mint az elején. Most mégis 37 hetes pocakos vagyok, jövõ hónapban szülök, 26 hónap lesz a fiúk között:)
A kérdező hozzászólása: Hát örülök hogy nem vagyok akkoe egyedül ilyen gondolatokkal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!