Találatok a következő kifejezésre: Imádom a ékszereket, (3 db)

Ki imádja a cicás ruhákat/ékszereket?

Aki szereti és hord ilyeneket: hol vásároltok? :)

Legjobb válasz: Én a cicákat imádom! :)) Van is egy, a világ legtündéribb cicája! (bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam :))

Én a cicákat imádom! :) ) Van is egy, a világ legtündéribb cicája! (bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam :) )
Mindent szeretek ami cicás, a cicáimat is. Ebayen szoktam venni ékszereket, cicás pólóim kínaiból vannak, ja meg szoktam magamnak is csinálni süthetõ gyurmából/gyöngybõl/zsugorkából cicás nyakláncot, gyûrût, karkötõt, meg szoknyáimra, táskámra díszeket.
Én teljesen odavagyok a macskákért, van nekem is, meg fülbevalóm, meg cicás polcdíszek, rajzok, naptárak :D
A kérdező hozzászólása: Nekem már sok cicám volt és van is, de most nem ez a kérdés :)
A kérdező hozzászólása: Ja, naptáram nekem is van :D fülbevalóm is van, de benõtt a fülem... :( Budapesten vásárolsz valamelyik kínaiba? én nem járok ilyen helyekre, de ha van cicás cucc valahol, körülnézek.
hát magassarkút ne vegyél fel suliba. amugy sztem nem számít a márka....én kinaiban is olyan jókat találok, h csak na....
Nem tudom, amit a többiek is hordanak :)
Szerintem még ne hordj magassarkút, max olyat, ami kb 2-3 cm még belefér. Én szerettem volna egy ilyesmi pár centis sarkú bakancsot, de nem mertem... Még gondolkodom. Ruhákban new yorker, H&M és nem túl kivágottak, szolidak.

Imádom a ruhákat, ékszereket, és a divatot. Elég sokat foglalkozok magammal, és azt gondolom jól is nézek ki. De tudom hogy emiatt sok nő nem bír, bár a szemembe nem mondják. Ez baj? Úgy érzem igazi barátnőm nincs.

Legjobb válasz: Ha ezek mellett normálisan viszonyulsz az emberekhez, mondjuk nem vagy nagyképû vagy beképzelt és nem nézed le a többieket, akkor nincs gond veled. Ha jó a kisugárzásod, akkor elõbb- utóbb úgyis találsz egy lelkitárs- barátnõt :) Ha utálnak, az lehet pusztán irigységbõl is, mert csak a felszínt ítélik meg. Egyébként velem is sok csaj ilyen, de szerencsére vannak olyanok is, akikkel teljesen jól megvagyok :) Biztos találsz te is majd barátnõket. Irigykedni olyanok szoktak, akik nem tudják elfogadni saját magukat, akinek pedig összhangban van a külseje és a belseje, az elismerésnek tekinti az irigységet! :)

Ha ezek mellett normálisan viszonyulsz az emberekhez, mondjuk nem vagy nagyképû vagy beképzelt és nem nézed le a többieket, akkor nincs gond veled. Ha jó a kisugárzásod, akkor elõbb- utóbb úgyis találsz egy lelkitárs- barátnõt :) Ha utálnak, az lehet pusztán irigységbõl is, mert csak a felszínt ítélik meg. Egyébként velem is sok csaj ilyen, de szerencsére vannak olyanok is, akikkel teljesen jól megvagyok :) Biztos találsz te is majd barátnõket. Irigykedni olyanok szoktak, akik nem tudják elfogadni saját magukat, akinek pedig összhangban van a külseje és a belseje, az elismerésnek tekinti az irigységet! :)
Nem akarok beképzeltnek tünni, de ezzel én is sokat vagyok igy.Bár aki megismer az tudja, hogy a külsö után nem itélkezünk.Nem dolgoztam sok helyen, de tudom a kollégák azt sem nézték ki bellölem, hogy tudom az ABC-ét vagy tudom e ki a Köztársasági elnökünk.Itéltek elsöre.De a hozzá állás sokat segit.Igyekszem mosolyogni, kedves lenni, segiteni, egyszerünek tünni.Bár ezek nem esnek nehezemre, ilyen vagyok.Minden kollégámmal megtalálom a hangsujt.Nézzél ki jol, de légy szerény!!Nekem már a mükörmeimet sem "veszi éstre".Szeretnek.A belsö sokat számit.
Elözö hozzászoló vagyok.(hangsuly)"veszik észre"Csak javitottam:)
tudod en szemely szerint nem szeretem a bekepzelt lanyokat sem fiukat legy szereny.amiert meg lehet sok fiunak bejosz az meg nem jelenti azt hogy szep vagy.lehet hogy saz vagy.csodalkozol hogy nincs igazi baratnod?nem csoda.a bekepzelteket senki senm szereti.a cszepeket altalaba csak kihasznaljak lefekudnek veluk utanna otthagyak.de ez megtortenhet mindenkivel.valtozz meg.akkor talan lesznek igaz baratnoid.rajtad mulik mi lesz.
nem kell egoistának lenni. azt utálják a legjobban


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!