Találatok a következő kifejezésre: Ilyenkor most van (377 db)

Na most ilyenkor mi van?

4 napja szedtem a fogamzásgátlót, együtt voltam a barátommal és megtörtént a baleset..2 órával kés?bb bevettem az esemény utánit, de azóta eltelt 5 nap és a menzim nem jelentkezett..most ilyenkor mi van? lehetek terhes? csináltam tesztet, negatív lett, de nem biztos hogy ilyen hamar mutatna vmit..

Legjobb válasz: Na most ilyenkor az van,hogy vársz amíg megjön!

Na most ilyenkor az van, hogy vársz amíg megjön!
A kérdező hozzászólása: Erre nem is gondoltam
Te nagyon buta vagy már ne is haragudj. Elõször is Te komolyan ugy vettél be esemény utánit hogy közben fogamzásgátlót szedsz??? Ha igen sürgössen hivd fel az rovosod mert ezt nem eltt volna szabad. A másik a teszt leghamarabb az aktus után 2 héttel mutatja csak ki a terhességet. Az hogy mikro jön meg várhatod, mert nagyon bezavarhattál a szervezetedbe. eleve a fogamzásgátlót a mensi elsõ napján kell elkezdeni szedni Akkor most mitõl jönne meg rá kb 10 napra ujra? A másik az eseményutáni amugy is ugy felboríthaja hogy akár hónapokig nem áll vissza.

3, 5 hónapos a babám és valószínüleg megint lesz egy kicsi. Most ilyenkor két gyes és két családi jár az utobbi biztos de a gyes ilyenkor hogy van?

Legjobb válasz: Szia! Ha megszületik a másik baba,akkor utána is jár családi pótlék.Gyes viszont nem jár kettõ. Most te a picivel elméletileg még a t-gyást veszed igénybe ha megvolt a hozzá szükséges munkaviszonyod. Mire a tesó érkezik arra már gyeden leszel. Nos,az õ születésénél is ugyanazokat a juttatásokat veheted igénybe amiket most. Lemondasz a gyed-rõl,és kapod újra a t-gyást. Ha esetleg nem volt meg a munkaviszonyod,akkor nem változik semmi,de egyszeri juttatást kapsz az esetben is. Üdv,boldog babavárást,és babázást.

Szia! Ha megszületik a másik baba, akkor utána is jár családi pótlék.Gyes viszont nem jár kettõ. Most te a picivel elméletileg még a t-gyást veszed igénybe ha megvolt a hozzá szükséges munkaviszonyod. Mire a tesó érkezik arra már gyeden leszel. Nos, az õ születésénél is ugyanazokat a juttatásokat veheted igénybe amiket most. Lemondasz a gyed-rõl, és kapod újra a t-gyást. Ha esetleg nem volt meg a munkaviszonyod, akkor nem változik semmi, de egyszeri juttatást kapsz az esetben is. Üdv, boldog babavárást, és babázást.
Szia. Nem a kérdésre válaszolnék, csak szeretném megkérdezni, hogy jön e a kicsi, és nem félsz e.Csak mert egy cipõbe járunk, és Én RETTEGEK!

Most ilyenkor mi van? Addig nem szexelünk amíg le nem fogyok? !

11 hónapja szültem. 103 kilóval. Nem vagyok rá büszke de sosem voltam egy nádszál kisasszony. 80kilóval kezdtem a terhességet. A szexuális életünk romokban van. A szülés előtt se volt sok alkalom de lényegesen több volt. Ha havi 3x szexelünk, akkor már sokat mondtam. A férjemmel sokat beszéltünk erről, időről időre előjön a téma hogy kövér vagyok. Máskor meg azt mondja hogy ideges, ami valóban igaz, most indult el a saját vállalkozása, iszonyú stressz van rajta. Ma reggel morcosan keltem mert ebben a hónapban 1x volt köztünk valami, az is 2 hete. Megkérdezte hogy miért vagyok morcos, válaszoltam neki hogy ne csodálkozzon, kicsit frusztrált vagyok. Erre nekem támadt hogy akkor fogyjak le, nézzek már tükörbe, nehogy azt higyjem már hogy ez csak az ő hibája. Most ilyenkor mi a helyzet? Tényleg nem fogunk szexelni mert nem vagyok a topon? Baromira igyekszem, már "csak" 85 kg vagyok. Tényleg mindent megteszek hogy újra a régi legyek, de nem megy olyan gyorsan...

Legjobb válasz: 7 hónapos a babánk, 58 kilóval indítottam a terhességet, most 62-63 vagyok (75-tel szültem). Nálunk régebben gyakori volt a szex, min. heti 4-5. Most havonta 2-3 jó ha van. Nem hiszem, hogy csak a kilón múlik, ez szerintem csak kifogás, fõleg, ha elõtte is 80 kiló voltál. Bár azt mondod, hogy elõtte sem volt minden ok, szóval valószínûleg máshol van a baj. Ezzel nem azt mondom, hogy ne fogyj tovább, hanem igenis akarj neki tetszeni, de lehet, hogy máshol is van a baj.

7 hónapos a babánk, 58 kilóval indítottam a terhességet, most 62-63 vagyok (75-tel szültem). Nálunk régebben gyakori volt a szex, min. heti 4-5. Most havonta 2-3 jó ha van. Nem hiszem, hogy csak a kilón múlik, ez szerintem csak kifogás, fõleg, ha elõtte is 80 kiló voltál. Bár azt mondod, hogy elõtte sem volt minden ok, szóval valószínûleg máshol van a baj. Ezzel nem azt mondom, hogy ne fogyj tovább, hanem igenis akarj neki tetszeni, de lehet, hogy máshol is van a baj.
ha ez vigasztal, az én feleségem baromi jól néz ki, és nekünk is ennyi a szex, sajnos... igaz, mi jó ha heti egy két napot látjuk egymást a munkabeosztással... viszont a stressz az nagyon ki tudja nyírni a szexuális életet... illetve hajrá a fogyásban, és hozd fel néha a témát, hogy te mennyire igyekszel... egyébként légy türelemmel, és próbálj meg közeledni, illetve újítani... egy szép fehérnemû minden nõt kívánatosabbá tesz... szerintem... viszont ha beszélgetésként, vagy ne agyj isten szemrehányásként hozod fel neki, akkor az biztos, hogy elveszi a kedvét, mert akkor az van benne, hogy teljesítenie kell... és megint csak nyomás alatt van, és stresszes...
Férjednek nem így kéne hozzáállnia, szépen kéne mondania nem ilyen nyersen durván ezért a férjednek egy hatalmas fekete pont. De legyünk õszinték, érthetõ. Hidd el egy elhízott nõ nagyon nem kívánatos(kivéve aki erre izgul persze). Üljetek le és beszéljétek meg akkor legalább nyugodtan tudjátok nem ilyen ingerülten.
Elsõ vagyok: Ha a férjed nemképes értékelni az igyekezeted és dícsérni meg segíteni, akkor nemér annyit hogy az õ kedvére tegyél...
Egyébként elég tapló férjed van, hogy az önbecsülésed így sárba tiporja! Hogy tudtál hozzámenni feleségül?
Ne haragudj, de elég paraszt a férjed viselkedése. Ezt a bántást én el sem viselném. Egyébként nem lehet, hogy õ fél valamitõl? Csak ugye a legjobb védekezés a támadás. Ha szeret, akkor pár kiló nem lehet akadály. Én biztos elküldeném a francba, ilyeneket nem mondunk a másiknak. Azért mert stresszes, nem téged kéne bántania. Mindenképpen el kéne beszélgetnetek komolyabban, mert ha tényleg a kinézeted a baj, akkor nincs túl nagy jövõje a kapcsolatotoknak.
Pedig a szex segítene.
Talán tudja, hogy sose leszel 70kg alatt és ez neki jó kifogás, hogy addig sincs szex, mert talán neki sem megy a dolog, de a pasik ált. túl büszkék elmenni dokihoz. És mivel van most ez a hülye ötlete, így nem fenyegeti a veszély, hogy foglalkoznia kelljen a problémájával
Hogyha 56 kiló lennél, akkor meg azt mondaná hogy addig nem szexel amíg nem vörös a hajad, nem kék a körmöd, stb. Egy bunkó alaknak tûnik aki a saját problémáiról próbálja elterelni a figyelmet. Mond meg neki hogy te fogyózol, de rajta nem látod hogy próbálnál növeszteni a p...csét.
Ez is csak ürügy. Most tudtad meg, hogy volt szakembernél, nem tegnap este. Ne dõlj már be a butaságnak. Amúgy meg hidd el, az lesz, hogy egyszer elmegy, bebizonyítja neked, hogy a szakember szerint nincs semmi baja és megint te leszel a hibás. Ezek az "emberek" így mûködnek.
Nehogy elhidd, csak téged akar hibáztatni, nehogy bocsánatot akarjon kérni és még te lehessél a szemét aki tehet az egészrõl. De ha tényleg így is van (amit nem hiszek), akkor meg az a gáz, hogy vissza akar vágni.
Keres szakembert, az nagy cucc. Beírja a keresõbe, és elsõ találatot kiírja. DE el is ment???
"Tudom hogy igaza van, õszintén tudunk errõl beszélni, neki is megmondtam hogy tudom hogy ez van, csak nem egyszer olyan durván közli hogy legszívesebben kisírnám a szemeimet. Nem igazán értékeli amit teszek. Néha beszól hogy merek megenni egy banánt vacsi idõben. Amikor meg már nem akarok este 9kor bevacsorázni, akkor meg az a baja. Amikor legutóbb ráálltam a mérlegre, nagyon boldog voltam hogy újabb 4 kg ment le, és behívtam boldogan hogy nézze meg õ is. Közölte hogy majd akkor szóljak ha 70 alatt leszek. Megjegyzem; soha nem voltam 70 kg alatt. Ami a csúcs volt, az a 72 kg volt. Így ismert meg." Meg ebbõl nem az jön le, hogy ez az elsõ eset, hogy ilyen durván beszól.
Látszik, hogy õ ebben éli ki magát, hogy téged piszkál! Közben meg egy impotens segg!
Tapló a férjed mint nekem nekem 10 kg fölös van rajtam most kezdek valahogy alakitani pár dolgon de a szoptatás nekem elsödleges nem pedig a sex és hogy ö mit gondol ha én boldog vagyok akkor jo bár ö se panaszkodhat a 100kg val mégse cseszegetem egyzser cseszegettem aztanán lehordott hogy õ annyit zabál amennyit akar ne szoljak bele
A kérdező hozzászólása: Elmentem itthonról és mikor vissza jöttem elmondta hogy ténylegesen megbántottam mert este ugye mondta hogy keres szakembert (amit egyébként meg is tett, amíg elvoltam) és reggel az elsõ dolgom volt hogy pampogtam. Ezért direkt akart megbántani, fájdalmat okozni. Ezt mondta.
Az én kapcsolatomban ugyanez volt a probléma, csak én nem szültem neki gyereket, nem mentem hozzá, hanem kidobtam. Szerintem aki nem hajlandó elmenni orvoshoz és szembe nézni magával, azzal nincs mirõl beszélni. Nagyon gyerekesen viselkedik a férjed. Aki a büszkesége miatt nem hajlandó orvoshoz menni, az meg is érdemli, hogy beteg legyen, mert a saját gyerekes butasága miatt van. Én ezért döntöttem úgy, hogy nem kell pénzes, gazdag pasi, mert a többségük ilyen öntelt egoista, azt hiszik, hogy õk [email protected]ák a spanyol viaszt. Az is elég gyerekes a férjedtõl, hogy olyan dologgal sérteget, amirõl nem tehetsz, hisz nemrég szültél. Ennyire nincs benne semmi empátia? Én tuti nem mentem volna hozzá egy ilyen nagyra nõtt gyerekhez.
Rá kéne jönni, hogy mi a probléma gyökere. Tehát a férjednek van merevedési problémája? Ez a stressz meg a fáradtság miatt van? Vagy õ azt hiszi, hogy azért van, mert van rajtad pár plusz kiló? Azért ezeket tisztázni kéne, de egyébként ha a párod hajlandó elmenni orvoshoz, akkor menjen el, mert legalább ott kiderül, van-e valami baja. Szerintem ez legyen az elsõ, ezzel párhuzamosan, mivel õ mindig ba...gat a testsúlyod miatt, teremtse meg a körülményeket, hogy eljárj edzeni, vagy legyen idõd sportolni. Együtt kéne haladni, hogy jobb legyen mindkettõtöknek. Ha már eljutnátok odáig, hogy heti egy- két szex lenne, akkor neki is, meg neki is több lenne az önbizalma. Biztos, hogy a felgyülemlett feszültség is enyhülne.
10.42 Óh, szerencsétlen, tényleg. Te is egy idióta lehetsz. Kérdezõ, a férjed egy utolsó tuskó, sajnállak, hogy ezt kell elviselned. Bár az is kérdés számomra, hogy miért hagyod magad? Ha ilyet mondd, vágj vissza te is. Ha meg hagyod magad, akkor ne csodálkozz.
Én úgy látom, hogy te kezdted a sértegetést és a férjed "csak" visszavágott. Soha életemben nem mondanám a férjemnek, ha megkérdezné, hogy mi bajom, hogy azért vagyok ingerült, mert nem ba... meg az éjjel. Ettõl persze hogy azt érzi szerencsétlen ember, hogy leszóltad a férfiasságát, cserébe õ is megjegyzést tett a nõiességedre. No, most hogy kvittek vagytok, leülhetnétek sértegetés, egymásra mutogatás és követelõzés nélkül beszélgetni a dolgokról.
Akkor lehet, hogy akarja, kívánja, de nem megy neki. Orvos? Szexuálpszichológus? Urológus?
A kérdező hozzászólása: Õszintén szólva már én magam is belebonyolódtam hogy mi is a gond. Túl összetett. 2 éve küzdünk ezzel. Nem tudom már mit tegyek. Tudjátok mi az érdekes? Tudat alatt szeretne szexelni velem. Heti többször rám mászik éjszaka hogy õ mennyire kíván. Szex az nincs mert azért ébred mert pisilnie kell. Sokszor én sem vagyok magamnál, belaszok. Csak este túl fáradt agyilag hogy legyen valami.. de pár óra alvás után ez van.
az én páromat "megszépítette" a terhesség, felszedett pár kilót és most 80 kg. Esküszöm baromi jó alakja lett, elõbb kellett volna bevállalnunk egy gyereket. Mondjuk nálunk nem volt gond a sexel heti 3-4 alkalom volt terhesség elõtt most meg van h a duplája. A párodnak tisztelnie kéne téged és nem lehordania, megértem h sokat stresszel de ki nem? De ha az ágyban vagyunk ott megszûnik minden és csak mi mi számítunk, remélem érted mire akarok kilyukadni. A munkahelyedre se viszed be a gondjaidat.
A kérdező hozzászólása: Mindig is ilyen felszínes volt. Persze érthetõ valahol, hiszen nem így szeretett belém, megjegyzem - õ is sokat változott kinézetileg, de ugyanúgy szeretem. Mindig azt mondja hogy õ nem fog hazudni nekem, de amint látjátok a tapintatosság nem az erõssége... Valahol nála is vannak gondok, tisztában van vele, tegnap este mondta is hogy keres egy magánorvost, de sokszor mondta hogy így meg úgy próbálkozik, sehol semmi... De én ma már nem akarom felhozni neki ezt a témát, úgyis csak veszekedés lenne belõle.
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy igaza van, õszintén tudunk errõl beszélni, neki is megmondtam hogy tudom hogy ez van, csak nem egyszer olyan durván közli hogy legszívesebben kisírnám a szemeimet. Nem igazán értékeli amit teszek. Néha beszól hogy merek megenni egy banánt vacsi idõben. Amikor meg már nem akarok este 9kor bevacsorázni, akkor meg az a baja. Amikor legutóbb ráálltam a mérlegre, nagyon boldog voltam hogy újabb 4 kg ment le, és behívtam boldogan hogy nézze meg õ is. Közölte hogy majd akkor szóljak ha 70 alatt leszek. Megjegyzem; soha nem voltam 70 kg alatt. Ami a csúcs volt, az a 72 kg volt. Így ismert meg.
ez komoly? én annyira nem értem az ilyen párokat... ha szerelmes vagyok akkor olyanhoz megyek hozzá aki kövéren soványan és fél lábbal is kellene...nem akadnék fent pár kilón, vagy mennék vele sportolni

Mi van ilyenkor baba vagy hormonzavar. Enyhén magas prolaktinszínt, 1529 a mensim késik már 10 napot. Mitől van? Akinek hasonló problémája van írja meg nekem most ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: Szia!Én ugy tudom ez a prolaktin szint nem csak enyhén magas hanem nagyon magas.Nekem is 1387 és a doki azt mondta,hogy ez triplája a megengedettnek és kaptam bromocriptint rá.Elvileg ha magas a prolaktin szint legtöbb esetbe nincs peteérés.Lehetséges,hogy nálad más a helyzet.kérdezz rá a dokinál.Neked a ciklus hányadik napján nézték?

Szia!Én ugy tudom ez a prolaktin szint nem csak enyhén magas hanem nagyon magas.Nekem is 1387 és a doki azt mondta, hogy ez triplája a megengedettnek és kaptam bromocriptint rá.Elvileg ha magas a prolaktin szint legtöbb esetbe nincs peteérés.Lehetséges, hogy nálad más a helyzet.kérdezz rá a dokinál.Neked a ciklus hányadik napján nézték?
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy írtál. Én is a bromo-t szdtem a mai napig mivel görcsös fejfájást kaptam tõle úgyhogy nem szabad tovább szednem. Csináltam tesztet is negatív lett.
A kérdező hozzászólása: hogy tudom belinkelni?bocs, de béna vagyok.
A ciklus-hu elég gyakran rossz helyre húzza be. Ha a hõd már régóta fenn van, akkor ez most nem tüszõrepedés., mert az már megvolt korábban. Görbédet linkeld be!
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a3f6ad53684bfb7ec6afcd..
Sok betegség kísérõje, hogy végig pozitív az ovulációs teszt. Azt mondják az orvosok, hogy a kettõ együttes használata hozhat eredményt. Olyat is hallottam, hogy a lánynak negatív volt az ovutesztje, nagyon letört, csak nem jött meg neki, aztán vett egy tesztet és terhes volt.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt! De nekem pozi lett az ovutesztem, csak a hom nem ment fel! Ez mitol lehet? Ha tudja valaki legyszi irjon!
Sztem holnap lesz föntebb!
sztem épp idöben voltatok együtt, jo a görbéd is valszeg holnap megy feljebb a höd.
AZÉRT LETT + AZ OVU TESZT, MERT PETEÉRÉSKOR A HÕ LENT VAN!!!! TÜSZÕREPEDÉSKOR MEGY FEL! Tehát, neked jót mutatott a hõmérõ és az ovuteszt is!!

Na most ilyenkor mi van? 5napja késik. Elötte is volt fehér folyásom de most nagyon. Mindjárt megjön érzés állandoan van miota meg kelett volna jönnie görcsölgetek is. petefészkeim majd le szakadnak

melleim nagyon érzékenyek égnek..néha beszédülök..de 2napja kicsit viszket ott lent bekentem canestennel mintha javult volna..folyásom nem büdi csak fehér.talán attol késik hogy elkaphattam valami gombát vagy megfázástol?állandoan felvagyok puffadva ja és ha befexem az ágyba erössen érzem a lüktatést ott lent,mitöl van ez?állando mindjárt megjön érzés kikészit...szerintetek?köszi

Legjobb válasz: Hááát, ha nem írtad volna a viszketést, azt mondom terhes vagy. Legalábbis a "mindjárt megjön" érzés nekem is volt, amikor meg kellett volna jönnie, de már terhes voltam. Ha neked van rá esély, akkor csinálj tesztet. ha terhes vagy azért, ha meg nem múlik a viszketés, azért menj dokihoz.

Hááát, ha nem írtad volna a viszketést, azt mondom terhes vagy. Legalábbis a "mindjárt megjön" érzés nekem is volt, amikor meg kellett volna jönnie, de már terhes voltam. Ha neked van rá esély, akkor csinálj tesztet. ha terhes vagy azért, ha meg nem múlik a viszketés, azért menj dokihoz.
A kérdező hozzászólása: szerintetek ha kissebb mértékü gombám van elmaradhat töle a menzi?fájhat töle ennyire a derekam meg az alhasam?
Mivel ennyi ideje késik, lehetséges, hogy babát vársz. Mivel a terhességnél megváltozik a hüvelyed kémhatása, és gyengül a védelme is, elõfordulhat, hogy sajna gombád is van, vagy egy enyhe fertõzésed! Mivel viszket, mindenképp fontos lenne elmenned dokihoz! Ha még nem teszteltél, elõtte csinálj egyet, mert azt fontos tudnia a dokinak, meg õ is csinálna tesztet. Egyébként ilyesmi miatt is késhet. A tüneteid elég terhesek, én tesztelnék, majd doki!

Most keztem el és nem tudom ilyenkor mi van?

Eddig mindig 6 kor mértem a hőmet..ma reggel az uj ora átállitás szerint ismét 6kor mértem...Holnaptol mérjek 7 orakor,vagy mérjek 6kor?Neeem tudom :( tudom hogy buta kérdés de még csak ez az elsö honapom a hőmérőzéssel :)

Legjobb válasz: Én ugyanúgy fogom mérni ahogy eddig, csak ugye most mivel új óra átállás van, ezért ahhoz kell igazodni. Szóval mivel mindig ugyanakkor kelek: fél 6-kor ezért továbbra is úgy mérek, bár a holnapi eredmény így nem lesz pontos...na de mindegy, utána már jó lesz, a lényeg, hogy továbbra is fél 6-kor fogok mérni.

Én ugyanúgy fogom mérni ahogy eddig, csak ugye most mivel új óra átállás van, ezért ahhoz kell igazodni. Szóval mivel mindig ugyanakkor kelek: fél 6-kor ezért továbbra is úgy mérek, bár a holnapi eredmény így nem lesz pontos...na de mindegy, utána már jó lesz, a lényeg, hogy továbbra is fél 6-kor fogok mérni.
szerintem mérd hatkor, ha akkor kényelmes, vagy azt szoktad meg, jobb átállni ezzel is...

Napok óta nagyon érzékeny a mellbimbóm, meg van puffadva a hasam, most próbálkozunk a teherbeeséssel. Viszont nemtudom, hogy most van peteérésem vagy ezzel ilyenkor már elkéstünk?

Legjobb válasz: Szerintem már megvolt az ovud! Ezeket a tüneteket a progreszteron hormon okozza (mellfeszülés). Nekem ovu után kezdõdtek ezek a tünetek!

Szerintem már megvolt az ovud! Ezeket a tüneteket a progreszteron hormon okozza (mellfeszülés). Nekem ovu után kezdõdtek ezek a tünetek!
Nekem is ugyan ez volt. Mármint a haspuffadás, meg a mellbimbó érzékenységgel kapcsolatban, de sajnos nem lettem terhes. És azóta sem még... :( Ez az 5. hónap h próbálkozunk mi!) Remélem nektek sikerül!! Szurkolok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Hát ez most elkeserített... mint minden havi kudarc. Köszönöm egyébként a válaszokat, és énis szurkolok nektek!!:)

Most volt 7-én ovu napom, de tegnap megjött. Ilyenkor mi van?

Eddig rendszeres volt a ciklusom, mindig pontos is volt. 19- 20- a körül kellene megjönnie, de tegnap megjött. Rendes mensi, mennyiségre is. Nem tudom hova tegyem a dolgot. Kicsit aggódom, mert babát szeretnénk és sajna nem jön, most ez mit?l lehet? Dokimhoz most nem tudok eljutni, csak hónap vége felé.

Legjobb válasz: Nekem is volt egy hasonló ciklusom: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4db9b40a0a65808bfd0ab9.. Három nappal ovu után hirtelen megindzult belõlem a vér, több tampon is telement. Utána még napokig pecsételtem. Sose derült ki, hogy mitõl volt, abban a ciklusban nem lettem babás. Most talán igen. (Nagyon izgulok, még nem merek bízni benne, egy db nagyon halvány pozi tesztem van.)

Nekem is volt egy hasonló ciklusom: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4db9b40a0a65808bfd0ab9.. Három nappal ovu után hirtelen megindzult belõlem a vér, több tampon is telement. Utána még napokig pecsételtem. Sose derült ki, hogy mitõl volt, abban a ciklusban nem lettem babás. Most talán igen. (Nagyon izgulok, még nem merek bízni benne, egy db nagyon halvány pozi tesztem van.)
Az elsõ válaszoló feltenné ide a görbéjét?
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4db9b40a0a65808bfd0ab9.. Ez az. Maga hõgörbe kicsit furcsán alakult, tudom, és az alapján nem is gyanakodnék semmire. de a mindig svájcióra-pontosságú vérzésem nem jött meg ma, és nagyon halvány pozitívat is teszteltem. Úgyhogy reménykedem.
Hát ebbõl a görbébõl tényleg nem volt várható baba de látod mégis!!! Gratulálok. Nekem július 13-án jött meg utoljára de nekem 30 napos szokott lenni a ciklusom. Ma és tegnap reggel kíváncsiságból mértem csak a hõmet 3 tizedet esett a tegnapihoz képest:(( A mellem szabályosan fáj!!!! 1-2 vércseppem is van de ennyi. Vasárnap elõtt biztosan nem tesztelek! Szurkolj nekem is!
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, csak pont nem kaptam választ a kérdésemre!!!! Gratulálok az elsõ válaszolónak!! De a többiek pont nem válaszoltak semmit a problémámra... Köszike
Akkor most lehet elõbb jött meg. Én azt hallottam, hogy van olyan akinek nem akar megjönni, és a doki azt tanácsolja hogy szexeljenek a párjával, mert az is elõsegíti. Egyszer amikor vége lett a vérzésemnek, egy napra rá együtt voltam a párommal és utána megint elkezdtem vérezni 1napig. Szurkolók hogy összejöjjön a baba.Nem is gondolná az ember hogy milyen nehezen akar összejönni.Mi 4hónapja próbálkozunk.
Mikor nekem volt ilyen, a doki azt mondta, normális. Egyszer-egyszer elõfordulhat, hogy elõbb, vagy késõbb jön meg. Esetleg iszol valami teát? Az sokszor felborítja a ciklust. (Fõleg a cickafarkfû. Én azért nem iszom, mert a ciklusaim eddig szabályosak voltak, viszont volt akinek a tea miatt eltolódott a pé.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!