Találatok a következő kifejezésre: Ilyen melegben a mai (2 db)

Ilyen melegben mint a mai kell kintre egy két hetes babára sapka és kispléd?

Legjobb válasz: Sapi mindenképp, de nyári. Kispléd szerintem nem, melege lesz. Nyári sapka azért kell, mert védeni kell a fejét a naptól. Ha fúj a szél, akkor füles nyári sapi is létezik.

Sapi mindenképp, de nyári. Kispléd szerintem nem, melege lesz. Nyári sapka azért kell, mert védeni kell a fejét a naptól. Ha fúj a szél, akkor füles nyári sapi is létezik.
Nyári sapi és max egy textil pelus. De ez is inkább csak a napvédelem, ill a bogarak miatt! :) ))

Ilyen mai melegben már kivihetem a 11 hós lányom harisnya nélkül szoknyában, rövid badyban?

Bizonytalan vagyok, mert igen meleg van, de nem akarom hirtelen nagyon nekivetk?ztetni sem. Meg bent a lakásban jóval hidegebb van, így inkább kint vetk?ztetem le.

Legjobb válasz: 11 hónapost természetesen!! Nehogy harisnyát adj rá ilyen melegben! Tavaly tavasz végén volt a fiam 7 hónapos, hát ilyen idõben bõven rövid naciban volt már, nem szabad agyon öltöztetni õket. Most meg pont ma a városban rengeteg kis újszülött szerû babát láttam, egy szál body-ban, nekik is melegük van.

11 hónapost természetesen!! Nehogy harisnyát adj rá ilyen melegben! Tavaly tavasz végén volt a fiam 7 hónapos, hát ilyen idõben bõven rövid naciban volt már, nem szabad agyon öltöztetni õket. Most meg pont ma a városban rengeteg kis újszülött szerû babát láttam, egy szál body-ban, nekik is melegük van.
Ja, és ha még nem jár, akkor cipõ sem kell természetesen, az is csak melegít, nagyon meleg van, nem kell semmi extrát ráadni. Az én fiam már 18 hónapos, de hát kb. fél évvel idõsebb csak a lányodnál, ilyenkor az már nem olyan hangsúlyos, szóval õ simán rövid naciban pólóban van, csak szandi van a lábán, mert õ már jön-megy rohangál, de nyitott szandál, zokni sincs a lábán.
Nállunk árnyékban 32 fok volt.Estefelé 18-kor.Én akkor vidtem ki és egy szál badyban.
fiam 4 hós, ma a városban egy ujjatlan badyt és kis zoknit adtam rá, így is izzadt. itthon pedig pucérkodtunk, panelba vagyunk nagyon meleg van bent is most este felé adtam rá egy ujjatlan badyt de sírt hogy nem akarja ne öltöztesd túl, ha fázik úgy is érzed meg látod
Ha szaladgál azért egy vékonyka zoknit adhatsz rá de csak, hogy ne törje meg a lábát:)
7, 5hónapos ma 1 kis szoknya volt rajta + kalap! Zokni nélkül.
Az én 1 évesem a délután egy részét átpancsota, utánna meg egy pelenkába volt estig.30 fok az marha meleg, ne öltöztesd túl.
Csak annyira öltöztesd fel, amennyi ruha rajtad van. Képzeld már el magad úgy felöltöztetve, ahogy a picid van? Nem bántásként irtam! Én fagyos vagyok, el tudom viselni 32 fokban a hosszú ujjú pulóvert is, de a kislányom 14 hónapos és szinte csorgott a hajából a viz, olyan melege volt, pedig csak egy vékony nadrág, ami a babakocsiban a térdéig felcsúszott, zokni és ujjatlan body volt rajta. Sapkát nem is adtam rá, mert árnyékos helyen jártunk, meg amúgy dús haj van a feje tetején.
A kérdező hozzászólása: Köszi, nem akartam túllõni a célon a meztelen lábbal... Falun lakunk, az öregek mindig kiakadnak, ha ilyet látnak:-) Nálunk 26 fok volt árnyékban, de a lakásban nincs több 21 foknál.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!