Találatok a következő kifejezésre: Ilyen melegben a (347 db)

Mért ilyen meleg a processzorom?

nem értek hozzá de szerintem sok tegnap cseréltem le az amd anthlon 740 processzorom gyári hűtőjét 1 Xigmatek Loki SD963-ra és ma megmértem a CPUID HWmonitorral a hőmérsékletet és átlagba 60 fokos min 40-42 max 70 ezek nem tul rossz arányok? ami van melette ha számít szobába nincs meleg gépbe van még 1 xfx 450w pro 1x4gb ram 250 wd sata2 vinyo és 1 gygabyte F2A85XM-HD3 lap válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Hát a hõvezetõ pasztát nem hagytad ki a proci és a borda közül ? Ezek gyári hûtéssel sem szoktak alapjáraton ilyen melegek lenni :)

Hát a hõvezetõ pasztát nem hagytad ki a proci és a borda közül ? Ezek gyári hûtéssel sem szoktak alapjáraton ilyen melegek lenni :)
A kérdező hozzászólása: nem hagytam ki rátettem azt is
lehet hogy kicsi a gépházad kicsi a lyukak ahol távozzon a hõ szerezz be egy gépházhûtõt

Mit csináljak ilyen melegben a nagytestű, nagy bundájú kutyáimmal, hogy jobb legyen nekik, ne legyen annyira melegük?

Levizeztem ?ket, így egy kicsit jobb, de még mindig melegük van.

Legjobb válasz: Teljesen jó nekik egész nap csak feküdni. Én is beengedem az enyémet a lakásba, ahol kényelmesen végignyúlik a hideg kövön és így valahogy átvészeli a kinti meleget.

Teljesen jó nekik egész nap csak feküdni. Én is beengedem az enyémet a lakásba, ahol kényelmesen végignyúlik a hideg kövön és így valahogy átvészeli a kinti meleget.
Az klassz kis tó lehet, próbáld meg, hátha belemennek. Nálam a kerti pancsolóba nem mentek bele, tóba igen. Volt olyan hogy 10 centire se lehetett lelátni a vízbe, olyan koszos volt. Ilyen kánikulában eszembe jutnak a napra kikötött kutyák, egy kutyaházzal. Se árnyék se esti séta se hideg elõszoba. Szóval a tieid is legalább el tudnak heverészni az árnyékban.
A kérdező hozzászólása: Hogy érted, hogy tiszta-e? Nem moszatos meg hínáros. Nád is alig van a szélén. Kavicsos az égész szóval iszap se nagyon van benne. Különben egy eldugott kis erdei tó.
A tavakkal óvatosan, nézd meg hogy tiszta-e. Az enyém régen egy szennyezett tóvíztõl kapott méhgyulladást. Mi is csináltunk neki pancsolót, de otthon nem ment bele. Maradt a hideg elõszoba, meg az esti séták.
A kérdező hozzászólása: Ja különben mi is beszoktuk engedni az elõszobába a hideg járólapra õket, mondjuk akkor nem, amikor csurom vizesek, mert levizeztem õket Különben most az jutott eszembe, hogy holnap reggel, amikor még nincs annyira meleg elviszem õket ahhoz a távolabbi tóhoz, és amire oda érünk (kb. 40 perc) addigra már úgyis meleg lesz és ott úszhatnak egyet. Este meg egy rövid sétára megint, csak már nem a tóhoz, mert akkor már lehet nem száradnának meg.
Árnyékban kis "medence" (földbe ásott lavór vagy gyerekkád) segíthet, vagy egy kisebb járólapos rész, az is elég hûvös tud maradni. De amúgy ne aggódj, ilyenkor minden értelmes kutya csak döglik az árnyékban estig.
Nálunk is ez a helyzet. Hát mindig legyen friss, hidegebb vizük. Árnyékos hely ahol egy kicsit tudnak hûsölni. Mivel gondolom a tieid is most vedlenek kefélheted õket többször ez igaz igen kicsi segítség de egy idõ után csak jobb lesz nekik. És ha van rá lehetõséged egy kis pancsolót tehettek nekik ki amiben ha kedvük tartja hûsölhetnek egy kicsit. kb. ennyi jutott eszembe de még írok ha tudok valamit.
A kérdező hozzászólása: Ja és két kis tó van a közelünkben csak az egyik (ami közelebb van) már kezd mocsarasodni és baromi büdös a másik meg messzebb van és kb. az út feléig egy kicsi árnyék sincs és addig meg sülnek szegények.
A kérdező hozzászólása: Persze naponta kefélem a szõrüket. A kauból baromi sok jön ki. Nem várom el tõlük, hogy ugrándozzanak 30 fokba, csak hát...nem tudom, mi van ha egész nyáron ilyen idõ lesz? Nem fognak nagyon el lustulni? Különben ez a pancsoló jó ötlet.
Nincs a közelben valami tó vagy nádas, amibe megmártózhatnának? Esetleg jó lehet egy kiszuperált gyerekhomokozó, vízzel feltöltve, olyan kagylószerû. Esetleg hónaljban, ágyékban, fenéknél a szõrt rövidre vágni. Ha megengedhetõ, akkor ásni egy mûbunkert a földben, biztos jó hûvös lehet benne.
Miért baj, ha fekszenek egész nap? Melegben elfekszenek a kutyák. Még a rövid szõrûek is.Tegyél ki valamit, amiben bele tudnak menni kicsit ázni.
miért zavar téged, hogy fekszenek... ez olyan, mintha te beteg vagy, vagy épp fáradt, és megakarnak mozdítani... ilyen melegben ne várd tõlük, hogy játszani akarnak.
Mi tegnap 2 vödör langyos vízzel áztattuk el a kutymorgót, lassan csorgatva rá, hogy mindenütt átázzon. Nagyon élvezte, kicsit lehûlt.

Milyen italt adtok ilyen melegben a 4hónapos babátoknak?

Anyatejes a babám eddig teát adtam,de attól tartok ha ilyen meleg van az megbuggyan.Ha babavízet az meg melegen nem nagyon jó.Akkor mit adjak?Próbáljuk ki a 4 hónapos italokat?Ti mit tudtok ajánlani?

Legjobb válasz: Adj neki vizet. Az oltja legjobban a szomjat, és anyatejes babákank is kell a víz melegben. Annyira nem meleg, hogy a baba ne inná meg.

Adj neki vizet. Az oltja legjobban a szomjat, és anyatejes babákank is kell a víz melegben. Annyira nem meleg, hogy a baba ne inná meg.
adj neki vizet, ha elfogadja. õket még nem zavarja az, hogy a vizet melegebben isszák meg, nem olyan rossz "ízû" nekik, mint nekünk!
Én 7 hónapos koráig csak anyatejet adtam a legnagyobb melegekben is. Ezt ajánlanám. Oltja a szomjat, nem romlik meg, egészséges.
Nekem is anyatejes a babám 5 hós. Már réggebb óta adok neki bébi italokat . Nagyon szereti. Ha adsz neki azt tanácsolom hogy egy nap csak egyszer adj neki. Hogy ne maradjon ki helyette szopi.
7 hós a babám, csak anyatejet kapott még inni. A védõnõm azt mondta kánikulában sem kell más nekik, ez elég, csak gyakrabban kell megkínálni (1, 5-2 óránként).


Mit tudok csinálni ha a hosszúszörü kutyámnak (bernipásztor) melege van? Nem fut nem játszik, egésznap csak liheg meg logatja a nyelvet meg iszik, mit tudok neki csinalni hogy javuljon ilyen melegben a közérzete? Van valami megoldás?

Legjobb válasz: Nekünk egy juhászkutya keverékünk van eszméletlen mennyiségû és hosszúságú szõrrel :) Mi minden évben ahogy megjön a jó idõ elvisszük kutyakozmetikushoz ahol 4000Ft lepengetése után fognak egy nyírót és kb 3 cm-re nyírják a szõrét. Nekünk nagyon bevált ez a módszer van hogy nyár közepén is el szoktuk még egyszer vinni, mire jön a hideg idõ addigra szépen kinõ a téli bundája. Szerintem ez nem lustaság vagy ilyesmi, hiszen nemcsak nekünk könnyebb így, de õ is sokkal jobban érzi magát, nincs olyan melege és a slaggal is mindig le lehet locsolni ha igényli, hiszen nem ragad rá a kosz a hosszú vizes szõrére.

Nekünk egy juhászkutya keverékünk van eszméletlen mennyiségû és hosszúságú szõrrel :) Mi minden évben ahogy megjön a jó idõ elvisszük kutyakozmetikushoz ahol 4000Ft lepengetése után fognak egy nyírót és kb 3 cm-re nyírják a szõrét. Nekünk nagyon bevált ez a módszer van hogy nyár közepén is el szoktuk még egyszer vinni, mire jön a hideg idõ addigra szépen kinõ a téli bundája. Szerintem ez nem lustaság vagy ilyesmi, hiszen nemcsak nekünk könnyebb így, de õ is sokkal jobban érzi magát, nincs olyan melege és a slaggal is mindig le lehet locsolni ha igényli, hiszen nem ragad rá a kosz a hosszú vizes szõrére.
Ez baromság. Láttál te már berni pásztort nyírva? Nem hiszem. És nem csak azért mert körberöhögnék, hanem mert épeszû ember nem nyírja le a bernijét. Attól, hogy lenyírod, semmivel nem lesz neki jobb. Ennyi erõvel te miért nem vagy nyáron kopasz? Vagy a skót juhászok szõrét mért nem nyírják le 1 centisre? A szõre ugyanolyan tömött marad, nem fog jobban szellõzni. Le ne nyírjátok.
keverék kutyánkat minden évben nyírják anyuék nyáron, ha nem teszik, a kutya nem hajlandó kimenni a kertbe, mert melege van ;Á)
Nehogy lenyírjátok. Volt berni pásztorunk, soha nem nyírtuk. Különben is hogy nézne ki szegény kopaszon. Locsold fel neki vízzel az udvart. Egyrészt hûti a levegõt, másrészt rá tud hasalni.
Az eredendõen nagy szõrû kutyák szõre télen fût, nyáron hût. Az, hogy liheg és nem ugrál, még nem jelenti azt, hogy rosszul érzi magát, csak nem dilis, hogy a melegben nyüzsögjön. A rövid szõrû kutya sem pattog a nagy melegben. Elfekszenek a hûvösben és annyi.Ahogy nekünk embereknek is enyhülés a víz, ugyanez a kutyáknak is. valami alkalmatosság, amiben ha kedve van, megáztatja magát.
Nekem is berni pásztorom van. Az elsõ dolog amit a tenyésztõ mondott amikor vettük, hogy a bernit SOHA ne nyírjuk. Hülyeség. Olyan, mintha a komondornak vagy a pulinak lenyírnák a szeme elõl a szõrt, hogy lásson. próbáld kicsit bevizezni a bundáját langyos vízzel, ne jéghideggel. De ha megteheted, a legjobb megoldás egy kerti tó csináltatása. Imádni fogja a kutyus.
Szerintem allatkinzas csak azert nem megnyirni, mert az nekunk nem tetszik ugy, kozben viszont a kutyanak sokkal jobb lenne a kozerzete. Ez olyan, mint legvagni a fulet, farkat, mert nekunk ugy tetszik. Regen ez is termeszetes volt, csak most kezdenek rajonni az emberek, hogy micsoda barbarsag. Nem sokara talan arra is rajonnek, hogy nehany kutyat nem art a 40fokos hosegben megnyirni, hogy ne szenvedjen szegeny. En a helyedben azt tennem, hogy egyszer megnyirnam, hogy mit szol hozza a kutya. Ha tetszik neki, akkor ugyis azt fogod szem elott tartani, ami neki jo. Ha pedig nem fogja jobban erezni magat rovidben, vissza fog nolni es valaszthatsz masik megoldast, peldaul slagal locsolod.
Hát elég hülyén fog kinézni valóban, de jobb neki, ha le van nyírva a szõre. Tudniillik nem itt õshonosak, nincsenek felkészülve erre a meleg idõre. Nekem van ismerõsöm, akinek ilyen fajta kutyája van és az sem él igazán nyáron. Nyírjátok le!
Berni pásztort lenyírni? Hát az már durva lenne! Nekünk egyik kutyákkal sem volt baj nyáron. Pedig nagyobb a szõrük. Érdekes...
Hasát vizezd be egy kicsit. Cseréld sokszor a vizét, és biztosits neki árnyékot.
A subát is szûrével kifelé fordítva használták nyáron, mert úgy védelmet nyújt a nagy melegtõl. Azért, mert mostanra buta, urbanizálódott emberek lettünk, még nem biztos, hogy mindent jobban tudunk a természetnél. Régen ez nem volt kérdés: "Télen a szõrével befelé fordított suba a kocsinülõ embert fagy, hó ellen védi, melegben jó kocsiülésnek. Nyáron kifordítva hûvösen tart. Pásztorok kunyhó, takaró és párnaként is használják."
Ha tudsz, készíts neki hûsölõgödröt (ezt magátról is csinál, ha nagyon melege van). Én a háza alá ástam, ahová be tud húzódni, ott nyirkosabb a föld, és jóval hûvösebb, mint kint, akár árnyékban is.
ui: nem szokás májusban esõkabátot sem felvenni.
persze, nem szokás meg nem néz ki jól meg amúgy is. csak azt vegyétek már figyelembe, hogy megváltozott az idõjárás.
Ez egyátalán nem hülyeség. Csak mondjuk utánnak kéne nézni, meg állatorvosnál érdeklõdni mielõtt valaki felelõtlenül vesz egy hosszúszõrû kutyát, és nem tudja hogyan kell gondozni a szõrét. Hozzáteszem a pulit se szabad nyírni. Elvetemült ember aki mondjuk egy berni pásztort, egy pulit vagy egy collit megnyír, vagy olyan kutyát aminek nem szokás a nyírása.
Mért, te kutya vagy?
gratulálok, hogy olyan válaszadóknak a válasza lett 80 vagy 100 százalékos, aki olyat írt, hogy télen fût, nyáron hût. Na, megyek és felveszek egy bundakabátot, hátha hût egy kicsit. Aztán magamon is hagyom, mert természetesen fût is! jézusom
Igaza van teljesen az egyik hozzászólóna, hogy a hosszú szõr télen fût, nyáron hût.
Hülyeség nyírni. Nekem skót juhász kutyám van, sokkal hosszab szõrrel. Sosem szokott probléma lenni melegben. Én se szoktma neki lenyírni. Etikátlan és izléstelen volna. Nehogy azt higyjétek , hogy ha hosszú a kutya szõre akkor nyáron nagy melege van. Más a kuty ahõháztartása. Nincs annyira melege mint ahogy sokan gondolják. Persze azért melege van. Az én kutyám befekszik a hûvösbe. Egy hûvös helyre mindig szoktam neki homokot rakni, minden nap azt lelocsolom vízzel, jó hideg és hûvös az nek egész nap ott szokott nyáron pihenni. Én kiállításokra is hordom. Van, hogy 40 °C-ban kell kiállítanom nyáron, mégsincsen sebbi gond. Úgyhogy nem kell félni. Ha van közelben tó vagy patak, oda le lehet vinni fûrdeni, csak nem kell túlzásba vinni, mert csak a szõr kárára mehet, avalmint ha túl hideg a víz akkor 40 °C-ban is megfázhat a túl hideg víztõl.
Nekünk is hosszúszõrû kutyánk van, csak kicsit nagyobb, mint egy berni pásztor. Mi már március óta járunk vele úszni, és amellett, hogy a hideg vízben felfrissül, a víz még a vedlését is elõsegíti. Persze a hosszúfogú bontófésû és a kefe fendszeres használata is kellett hozzá, de mostanra már kifésültük az összes téli aljszõrzetét, úgyhogy így sokkal könnyebben viseli a meleget, de eszünkbe sem jutna lenyíratni, mert a kutya szõrzete a napsütéstõl és a nagy melegtõl is véd. Meg amúgyis, hogy nézne ki rövid szõrrel? Szóval azt tudom javasolni, hogy ha már a ti bernitek is elkezdett vedleni, akkor segítsetek neki egy fésûvel és szabadítsátok meg a felesleges aljszõrzetétõl, plusz vigyétek gyakran úszni.
A kutya nem a bõrén keresztül szellõzik. Nem izzad, mint az ember. A nyelvén és a talppárnáján keresztül hûti magát.H
a berni pásztor nem néz ki rosszul lenyírva. ennél sokal durvább fajtákat is elnyírnak amik katasztrofálisan néznek ki szõr nélkül. én lenyírnám ha ténleg láthetóan a melegtõl szenved és nagy a bundája.

Miért ilyen meleg a procim és a videókártyám?

Most raktunk össze haverommal "új" gépet mert a régi nagyon rossz volt. Használt alkatrészekb?l rakuk össze. a vga asus 8800gt most alapjáraton 63fokon fut , a proci intel core 2 duo pedig 31 és 54 fokon megy (speedfan 2 cpu-t ír.) a magok 33-29 fokosak. a gépben nincs venti sajnos mivel egy nagyon régi ház. lehetséges, hogy beragad a leveg? egy kisebb terhelés után és nem tud kijönni? az oldalát leszedtem, hogy szell?zzön, ablakot is kinyitottam (elég hideg lett a szobában) de nincs változás. 420as táppal mennek. új ház segítene ventivel? vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: még annyit h pl a táp is elég meleg volt mikor pl játszottam..

A kérdező hozzászólása: még annyit h pl a táp is elég meleg volt mikor pl játszottam..
Hány fokosat is szeretnél pontosan? Ezek szerintem teljesen normális hõfok értékek.
A kérdező hozzászólása: értem.. amiatt lehetnek ezek az adatok? most játék közben vga 80fok volt proci 70...:(
Na ez meg a másik olyan házat ne vegyél amiben van táp mert azok is rossz minõségûek. Hát ha eddig bírta akkor egy-két napot is fog.Mennyid van tápra és házra?
A kérdező hozzászólása: amit ír a speedfan*
A kérdező hozzászólása: értem. hát valószínûleg új ház lesz, mert a mostani ház elején van venti csak már nem fér rá táp kábel, szóval így csak van ott, de nem mûködik:) új házzal pedig ha jól tudom sokszor adnak tápot is, szal az is megoldódna, plusz lenne venti a gépben és így a levegõ jól járna. remélem ez segíteni fog. szóval a lényegi kérdés, hogy még egy kis ideig eljátszogatok vele nem lesz baja? játék közben a cpu olyan 70-75fokos vga meg 80-85. böngészés közben tehát alapjáraton ezek az értékek: vga 65fok cpu 56fok. a másik kérdésem pedig, hogy mi az a "local" és "remote2" hõmérsékletek amit ír? ezek is olyan 50-60 fokon mennek alaphangon. amúgy köszi mindenkinek a választ, mennek majd a +-ok!:)
Na, az viszont már tényleg kicsit sok. persze, egy új ház biztos segítene, de az is, ha a mostani házad elejére és végére teszel 1-1 ventit (persze ha lehet egyáltalán). Hát igen, lehetne jobb tápod is, de nem emiatt melegek a hardverek.
Mert az lc power az egyik leggagyibb táp márka. Tönkre teheti az egész gépet.
A kérdező hozzászólása: pl játék közben az adatok: vga: 73, cpu: 41, cpu: 63, local: 55, remote 2: 62, hd0: 39, core 0 : 41,
A kérdező hozzászólása: miért?
lc power ? szerintem cserélheted is !ugye tudod hogy feleslegesen adtad ki a pénzt rá ?
A kérdező hozzászólása: 420as lc power táp. hát igen, értem, csak nem szeretném ha kisülne az egész :D szóval egy új ház segítene valamit?
Az még nemsok, vedd figyelembe, hogy ezek azért már nem mai cuccok, tehát megkell dolgozniuk. Szóval ne aggódj. Milyen táp pontosan?
A kérdező hozzászólása: most direkt elindítottam játékot h megnézzem, vga 70-75 fok, proci 60-65...
A kérdező hozzászólása: nekem e6320 van. a ventije rendesen megy, szépen pasztát is raktunk természetesen. egy új gépház 2 ventillátorral segíthetne? természetesen a meleg levegõ kiszállítását szeretném megoldani. nem tudom pontosan hány fokot szeretnék, szerintetek meddig ne aggódjak?az is aggaszt h speedfan már tûz jelet mutat:D persze tudom, hogy ez nem sokat jelent.
A processzorod nem túl meleg szerintem. Nálam jelenleg egy Core 2 Duo E4500 netezés közben 45 fok körül van. A videokártya lehet kicsit meleg. Nézd meg nincs-e sok por lerakódva a hûtõjén.
A kérdező hozzászólása: hát az az 1-2 nap, lehet, hogy 1-2 hét lesz sajnos. hát nem tudom, 5-10ezerig nézegettem házakat amikben voltak tápok is és hûtõk.ennél többet nem nagyon szánnék rá.

Tengerimalacnak nem lesz baja, hogy ilyen melegben a szoba hőmérséklete 27 fokig is felmegy? (És nyáron még melegebb a szoba)

A szoba, ahol a tengerimalacokat tartom (ketrecben, 100x50-es) elég meleg tud lenni ilyenkor. Azt olvastam 18-21 fok az, ami jó nekik. A 27 az árt nekik? Átkéne vinnem egy hűvösebb helyre őket?

Legjobb válasz: szellõztetés, és ha elsötétítesz segít a dolgon, de h nagyon vörös a fülük akkor muszáj õket hûteni nem bírják meleget hosszú távon(jeges palack vizes ruha neten van sok tipp)

szellõztetés, és ha elsötétítesz segít a dolgon, de h nagyon vörös a fülük akkor muszáj õket hûteni nem bírják meleget hosszú távon(jeges palack vizes ruha neten van sok tipp)
Nem nagyon bírják a hõséget, vidd át másik szobába ha lehet! :)
Mindenképp kell hûteni õket. Az is megteszi, a egy nagy törölközõt bevizezel, úgy, hogy kicsavarod, azt rádobod a ketrec felére, és a víz ahogy párolog, hûti az alatta levõ levegõt. Azért a ketrec felére, hogy a malacka el tudja dönteni, hova feküdjön. A víz pedig ne csöpögjön belõle, csak nedves legyen. Más ötletek is vannak, szerintem olvass utána, mert 27-30 fokokban naponta kell majd hûtened.
Én jégakkut szoktam vastag törülközõbe csomagolni és azt beteszem hozzájuk. A hosszúszõrûek ráfekszenek, a rövidszõrûek csak mellé.

Nem akar enni ilyen melegben a 6 hónapos babám, a tiétek sem?

Legjobb válasz: Az enyém 7 hónapos, de csak inna egész nap. 160 gramm fõzelék helyett ma csak 70!! grammot ebédelt. Nem erõltetem, nekem sincs étvágyam ilyen kánikulában...

Az enyém 7 hónapos, de csak inna egész nap. 160 gramm fõzelék helyett ma csak 70!! grammot ebédelt. Nem erõltetem, nekem sincs étvágyam ilyen kánikulában...
2kanál hideg joghurt után felkéredzkedett szopizni, meg iszik(most kapott egy korty almalevet) de inkább szopizik meg bugyborékolna egész nap.
az én kislányom egész nap nem evett csak most estére, viszont nagyon sokat iszik, biztosan a melegtol
Az én lányom ma elég normálisan evett. Mondjuk délben csak egy fél üveg fõzelék fogyott el, de tízóraira 100 gramm babajoghurt, meg 100 gramm gyümölcs csúszott le. Szóval lehet, hogy amiatt nem ebédelt. :) De sokkal többet iszik, mint egyébként. 6 hónapos kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, milyen az a babajoghurt? Még nem hallottam. Köszönöm a válaszokat!
A Nestlének is van, meg a Milupának (utóbbit csak a Müllerben láttam eddig, és az én lányom annyira nincs elájulva tõle). A Nestlébõl a banános és a kekszes adható 6 hónapos kortól.

Miért ilyen meleg a gép? SÜRGÕS

Van egy fx6200 procim és egy hd7700 videokártyám. mind a kettõ túlmelegszik hamar pedig a procin egy hyper t4 hûtés van a hd7700-n pedig a gyári a gép oldala le van szedve és van egy légkivezetõ venti is mi lehet a baj?

Legjobb válasz: pasztát használsz? ha nem ak ajánlatos

pasztát használsz? ha nem ak ajánlatos
Néha lehet, nem ártana kitakarítani és újrapasztázni.
A kérdező hozzászólása: ma pasztáztam újra egy spéci pasztával és tegnap takarítottam ki
A gép oldalát egyébként ne szedd le, mert teljesen felborul a légáramlat.

Hol tároljam ilyen melegben a gyorsszekeret?

minden gyógyszerre rá van írva hogy maximum 25 fokban lehet tárolni de ebben a melegben már 25 fok fölé kezd menni a hõmérséklet, hol tároljam õket ?

Legjobb válasz: Hütöszekrényed nincs?

Hütöszekrényed nincs?
Én a hûtõbe szoktam tenni, fõleg a szemcseppet. Ráirhatnák, hogy tényleg mit tegyen az ember, hisz a panel lakásokban 30C fok is van. Azért ne aggódj, ha hamar beszeded nem probléma, csak akkor, ha több hónapig akarod tárolni. Szerintem nem lesz baja még akkor sem, de hát ezt sem irják rá.
A kérdező hozzászólása: ja nem tudtam hogy a hûtõbe belehet tenni, oké köszönöm.

Milyen lágyeleséget adhatok ilyen melegben a papagájaimnak?

Legjobb válasz: Tojásosat adhatod neki most is, csak ne sokáig legyen bent. Én reggel 7 kor adok magokat, este 7 kor meg tojásos lágyeleséget ilyenkor. Estére megéheznek és azonnal betömik. Ha meg marad egy kevés azt kiveszem.

Tojásosat adhatod neki most is, csak ne sokáig legyen bent. Én reggel 7 kor adok magokat, este 7 kor meg tojásos lágyeleséget ilyenkor. Estére megéheznek és azonnal betömik. Ha meg marad egy kevés azt kiveszem.
A kérdező hozzászólása: De ha este adom nekik, akkor napközben csak maggal tudják etetni a fiókákat!
Természetesen fióka nevelésnél ne így add. Én ott már gyári készítményt használok. Azt tovább bent lehet náluk hagyni, ha nincs idõd cserélgetni.
A kérdező hozzászólása: És milyen gyári lágyeleséget használsz?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!