Találatok a következő kifejezésre: Ilyen kis pöttyök vannak (22 db)

biztos gombaaaaa :''''''DDD
A kérdező hozzászólása: ötödik képre hasonlít picit. de nem annyira nagyok. aggódnom kellene? :SS
Ez nem betegség. Valakinek van, valakinek nincs... Nem is fertõzõ.
A kérdező hozzászólása: és elfog tûnni? vagy ez ciki?
nemfogeltûnni én fordyve foltokként ismertem ezeket, zsírmirigymegnagyobbodás van rá elvileg kezelés, amivel el lehet tüntetni, de lehet csak külföldön, és lehet cska jópénzért:) ha nem zavar sztem szarj rá:) sokmindnekinek van:)
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszönön a választ, 6. kommentelõnek is fõként :)

17 hetes kismama vagyok és ma azt vettem észre a bimbó udvaron, hogy sötétbarna kis pöttyök vannak rajta! Ez normális? Nektek is volt ilyen? Mitől lehet? "Kicsit" megijedtem!

Legjobb válasz: szia! Nekem is vannak , ezek a tejmirigyekkel vannak összeköttetésben . Azt jelzik, hogy a cicid is készül az anyaságra!:) Az sem probléma , ha szivárog majd ilyenkor egy kis folyadék. Elõteljnek mondják , de én inkább elõ-elõtejnek hivnám :)) 30 hetes kismami

szia! Nekem is vannak , ezek a tejmirigyekkel vannak összeköttetésben . Azt jelzik, hogy a cicid is készül az anyaságra!:) Az sem probléma , ha szivárog majd ilyenkor egy kis folyadék. Elõteljnek mondják , de én inkább elõ-elõtejnek hivnám :) ) 30 hetes kismami
Igen normális de bevallom én is megijedtem:) )) 20 hetes km Boldog babavárást
Szia, normális, készül a melled a szoptatásra. Én 4 hónapja szültem, de csak 7 hétig tudtam szoptatni, de még mindig látszik.
Az elsõ vagyok. Nyugi, nagy baj nem lehet:) Ezek jelek arra , hogy készül a tested, és ez a jó . Lehet , hogy már hét múlva kifelé fognak állni , ahogy duzzad jobban a melled, végülis nagy út van még elõttetek !:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! És az sem baj, hogy ezek a pöttyök befelé "mennek" és nem kifelé? Mert olvastam másoknál, hogy nekik szemölcs szerû, de nekem nem kifelé állnak.

A barátnőm alapozót használ az arcára de állandóan, mihent felkel akkor már keni is kifele magát. És a börre ez hogy hat? Mrt vannak az arcán ilyen kis pöttyök de nem tom hogy pattanás-e vagy kiütés.

Legjobb válasz: ez bõrtipustól függ.Mindehol azt hallani,hogy ártalmas a bõrnek,mert nem engedi lélegezni,így eltömõdnek a pórusok.De manapság a jó minõségû alapozók már nem ilyenek,így vékony rétegben felkenve még védik is a bõrt,fõleg télen.A lényeg,hogy mindig mossa le és ne a legolcsóbabt használja.meg perzse fontos hogy hidratálja a bõrét.ennyi.

ez bõrtipustól függ.Mindehol azt hallani, hogy ártalmas a bõrnek, mert nem engedi lélegezni, így eltömõdnek a pórusok.De manapság a jó minõségû alapozók már nem ilyenek, így vékony rétegben felkenve még védik is a bõrt, fõleg télen.A lényeg, hogy mindig mossa le és ne a legolcsóbabt használja.meg perzse fontos hogy hidratálja a bõrét.ennyi.
Én azt vallom, hogy akármilyen jó is az alapozó, akkor is árt. Én nagyon ritkán használok. Nyáron, tavasszal egyáltalán nem. Hagyom, hogy szellõzzön a bõröm. télen nagy hidegbe használok. 28 éves vagyok, de még most is elhiszik, hogy 23-24 vagyok. a sok 18-20 éves meg úgy tud kinézni, mint egy 30 éves. szóval szerintem nem egészséges dolog. Ha nagyon csúnya bõre, akkor is csak akkor kellene használnia, ha olyan helyre megy.

Régen nyáron hosszú nadrágot hordtam és ezért a szőrtüszők begyuladtak a lábamnon és piros kis pöttyök vannak rajta. De már 2 éve ahogy lehet rövid nadrágba járok de mégsem múlik el. Lehet rajta segíteni vagy már ez ilyen marad?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem érzékeny bõrû lehetsz.Szerintem vannak krémek erre az esetre Rossmannban vagy DMben biztos találsz.De lehet jobb ha megnézeted bõrgyógyásszal ,aki biztos tud megoldást találni rá.

Szia!Szerintem érzékeny bõrû lehetsz.Szerintem vannak krémek erre az esetre Rossmannban vagy DMben biztos találsz.De lehet jobb ha megnézeted bõrgyógyásszal , aki biztos tud megoldást találni rá.

Mióta ilyen nagy meleg van a babám arcán apró kis pöttyök jelentek meg, a nyakánál, füle mögött és néhány az arcán. A meleg miatt lehet?

ez a melegt?l lehet vagy attól hogy pont a napokban váltottunk tápszert és az nem megfelel? neki?ha a tápszerrel van gond lehet valami komolyabb baj bel?le hgy ezt kapja még 2 napig? csütörtökön megyünk az orvoshoz addig maradhat ez? 17 hetes a babóm

Legjobb válasz: Ez attól függ, ha a baba a pöttyök mellet többet sír, vagy lázas esetleg hány vagy hasmenése van, akkor jobb lesz abbahagyni, de ha nincs más belsõ jel csak a pöttyök akkorvalószínûleg a nagy meleg miatti izadságtól van. Egy kis lanyyos borogatás jót tenne, nem állítom, hogy a pöttyök maradéktalanul eltünnek tõle, de a baba közérzetén javíthat, csak arra kell vigyázni, hogy ne fázzon. Az fõbb ereket kell lehûteni ahol sok vér fut át rövid idõ alatt, példul a csukló ésa boka, de a nyakat nem ajánlanám... (elnézést a kihagyott betûkért, gnd van a billentyûzetemmel)

Ez attól függ, ha a baba a pöttyök mellet többet sír, vagy lázas esetleg hány vagy hasmenése van, akkor jobb lesz abbahagyni, de ha nincs más belsõ jel csak a pöttyök akkorvalószínûleg a nagy meleg miatti izadságtól van. Egy kis lanyyos borogatás jót tenne, nem állítom, hogy a pöttyök maradéktalanul eltünnek tõle, de a baba közérzetén javíthat, csak arra kell vigyázni, hogy ne fázzon. Az fõbb ereket kell lehûteni ahol sok vér fut át rövid idõ alatt, példul a csukló ésa boka, de a nyakat nem ajánlanám... (elnézést a kihagyott betûkért, gnd van a billentyûzetemmel)
Szerintem inkább a melegtõl van, mert az én kislányomon is vannak ilyen pöttyök a tegnap óta, és neki sincs semmi más baja. Szegénykém nehezen viseli a meleget, izzad egyfolytában.
A kérdező hozzászólása: nem sir többer, ugyanannyit vigyorg mint elõtte.nincs semmi más tünet.nem is lázas
A párom kislánya is pöttyös volt. Én hintõporoztam neki a hajlatokat és ahol pöttyös volt. határozottan jót tett neki.
Az én kisfiam arca, nyaka is pöttyös szerintem a meleg miatt.
Az én kislányom on is lettek pöttyök és már nagyon el is durvultak, próbáltam kamillateával borogatni, hidratálóval kenegetni, hintõporozni is, de semmi változás és nagyon csúnya a fülén és a szemöldökén is. Ma jön a gyerekorvosom, ha mond valami okosat, leírom.

Miért van minden összes létező telefonokon, számológépeken. Stb. az ötös számon ilyen kis kitüremkedő pötty?

Legjobb válasz: azt hiszem a vakoknak van. ha tudják hogy középen az az, az ötösön van a kis pötty, akkor tudjanak pl telefonálni.

azt hiszem a vakoknak van. ha tudják hogy középen az az, az ötösön van a kis pötty, akkor tudjanak pl telefonálni.
vakoknak...de én is szoktam hasznát venni...pl a pc billentyûzeteken is van az "f" és "j" betûkön

A herezacskómon ernyedt állapotban látszanak kis fehér pöttyök. Olyanok, mint egy fehér pattanás. A péniszem alsó részén és a tövében is van jó néhány ilyen fehér pötty. Ezek valami betegség tünetei, vagy nem gond, ne foglalkozzak velük?

Pl hidegben nem is nagyon látszanak, mikor össze van húzódva a zacskó. Ernyedt állapotban viszont igen.

Legjobb válasz: Gratulálok, megtaláltad a szõrtüszõidet.

Gratulálok, megtaláltad a szõrtüszõidet.
A kérdező hozzászólása: és ilyen mindenkinek van? mert azért elég rendesen látszik, sztem nem mindenkinek ilyen
nem éppen szõrtüszõk, Forcyde-foltoknak hívják õket és teljesen normálisak. itt 1 kép hogy megnézd tényleg egyre gondolunk-e (wikipedia): http://en.wikipedia.org/wiki/File:Fordyces_spot_closeup.jpg
A kérdező hozzászólása: Kösz a linket. Hát jah, olyan , mint a képen. Csak kicsit nagyobbak. Akkor ez teljesen normális cucc.
annyit kérdeznék hogy, ez el fog múlni, mert nekem is vannak sajnos..!

A nemi szervem elején kis pöttyök jelentek meg, olyan mintha allergia lenne, ilyen pöttyök vannak a nyakamon is, mi lehet ez? 13/F

1-2 naponta elégítem ki magam. Lehet hogy emiatt van ez...segítség!

Legjobb válasz: fasszeplõ. viccelek, nem az önkielégítéstõl, max koszos kéztõl lehet menj orvoshoz ha viszket vagy fáj vagy bármi más mint amilyen eddig volt

fasszeplõ. viccelek, nem az önkielégítéstõl, max koszos kéztõl lehet menj orvoshoz ha viszket vagy fáj vagy bármi más mint amilyen eddig volt
Menj az orvoshoz. Az nem játék. Nem akarlak beilyeszteni, de jobb lenne ha elmennél az orvoshoz. Lehet hogy gombád van. :( 17éves lány
képet.

Állandó fogszabályzóm van és az egyik első fogamon, meg a mellette lévő szemfogamon van ilyen kis barna pötty?

Elmagyarázom :) Az első fogamon ilyen barnás elszíneződés szerű, a szemfogamon meg egy barna, vagy inkább fekete pötty,az mi? Múltkor megkérdeztem a fogorvost,hogy mi az és azt mondta, hogy még semmi...ez milyen válasz?? Lehet, hogy rossz a fogam vagy csak elszíneződés?

Legjobb válasz: Biztosan csak elszínezõdés, és úgy érthette, hogy még nem lyuk. De az elszinezõdés sem jelenti azt, hogy abból lyuk lesz egyértelmûen. (Az elszinezõdésnél esetleg kérhetsz egy kis lecsiszolást, ha nagyon feltünõ helyen van - bár az a zománcot fogja csökkenetni.)

Biztosan csak elszínezõdés, és úgy érthette, hogy még nem lyuk. De az elszinezõdés sem jelenti azt, hogy abból lyuk lesz egyértelmûen. (Az elszinezõdésnél esetleg kérhetsz egy kis lecsiszolást, ha nagyon feltünõ helyen van - bár az a zománcot fogja csökkenetni.)
A kérdező hozzászólása: nem sokára talán leveszik a fogszabályzót, úgyhogy majd utána :)

A makkomon kis fehér pöttyök vannak, utána jártam, ilyen faggyúmirigyek. Már régóta ott vannak, nem változnak, viszont zavarnak :D hogyan tudnám eltávolítani őket?

olvastam neten valami fogkrémes dolgot, de nem hiszek minden legendának xD tipp esetleg? :D a lézeres kezelés drága. ui: nem gombás, tisztálkodom napi szinten és nem is viszket

Legjobb válasz: A pöttyös az igazi!

A pöttyös az igazi!
A kérdező hozzászólása: most valami értelmeset is :D
lekellvágni
Ne törõdj vele, nem mérgezõ, nem fertõzõ. Ilyeneken kár is aggódni, lesznek még nagyobb problémáid is az életben.
mosd gyakrabban?
A kérdező hozzászólása: vannak nagyobb problémáim, de meg akarom ezeket oldani :D mossam gyakrabban..hmm..egész nap a fürdõben legyek? :D
Olcsó, és biztos megoldás: Tõbõl levágod a farkad. Az megoldja ezt a problémát is, bár vannak nem kívánt mellékhatásai.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!