Találatok a következő kifejezésre: Ilyen időben milyen ruhát (21 db)

Egy újszülöttet ilyen időben milyen ruhában kell hazahozni a kórházból? Első baba és nem vagyok tisztában vele.

Legjobb válasz: Ilyen szeles idõben, én melegen felöltöztetve, vékony overálban hoznám haza(kistakaróval)! Vagy pedig melegen felöltöztetve, felülre kabát is,és takaró. Meleg sapka mindenképpen kell.

Ilyen szeles idõben, én melegen felöltöztetve, vékony overálban hoznám haza(kistakaróval)! Vagy pedig melegen felöltöztetve, felülre kabát is, és takaró. Meleg sapka mindenképpen kell.
Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy úgy kell felöltöztetni ahogy te is vagy. Annyit rá kell számolni hogy õ nem mozog.
Elsõ vagyok, én is hallottam ezt, de úgy, hogy ahogy te vagy öltözve meg plusz egy réteg, mert a baba csak fekszik.

Ilyen időben milyen ruhában tanácsos futni menni?

Elhatároztam, hogy naponta elmegyek futni, és már jövőhéten szeretném kezdeni, de mit vegyek fel, hogy ne legyen benne melegem de ne is fázzak meg? Most még nincs olyan jó idő szerintem, hogy egy pólóban el lehessen menni futni.

Legjobb válasz: Under Armour

Under Armour
Rétegesben. Én egy hosszú ujjú trikóban mentem, rá meg egy mellény. Hosszú gatya, de ne legyen tiszta pamut, mert az magában tartja a nedvességet és sokáig szárad. A dry-fit anyag a legjobb, nemcsak ilyenkor, de nyáron is. De az elasztikus, lycra is megteszi. És vegyél sapkát.

Ilyen időben milyen ruhát adnál újszülöttre, ha most hoznád haza a kórházból?

Már bármelyik pillanatban megindulhat (remélem meg is fog), és szeretnék véleményeket, hogy ilyen időben milyen ruhát kell adni a babára. :)

Legjobb válasz: Hosszú ujjú body,ujjatlan rugi,kiskabát vagy kis pulcsi, vékony sapka ami ráér a kis fülére.Plusz betakarnám egy vékony pléddel még akkor is ha süt a nap. Könnyû szülést kívánok!!:)

Hosszú ujjú body, ujjatlan rugi, kiskabát vagy kis pulcsi, vékony sapka ami ráér a kis fülére.Plusz betakarnám egy vékony pléddel még akkor is ha süt a nap. Könnyû szülést kívánok!!:)
Body, rugi, vékony takaró, cérna sapi. Könnyû szülést!


Csajok! Ti ilyen időben milyen ruhában mentek buliba?

Nagyon hideg és es?s id? van, hétvégén jó buli lesz, de nem nagyon tudom mit vehetnék fel! Ti miben jártok mostanában szórakozni? Konkrétan le tudnátok írni, hogy meríthessek ötleteket? Nem nagy a bulizós ruhatáram, mivel ritkán jutok sajnos el, de vannak ruháim. Köszi

Legjobb válasz: Nem vagyok csaj, remélem nem baj. Csizma (nem gumicsizma, hanem valami szexi darab), vagy feszülõs nadrág, vagy vastag harisnya+szoknya (olyan rövid ami neked kényelmes még). Fentre valami feszülõs cumó. B változat: tök ugyan az mint nyáron, de veszel rá egy vastag kabátot. Ez akkor mûködik, ha fuvaroznak autóval és csak a buliban tipegsz, akkor viszont hibátlan.

Nem vagyok csaj, remélem nem baj. Csizma (nem gumicsizma, hanem valami szexi darab), vagy feszülõs nadrág, vagy vastag harisnya+szoknya (olyan rövid ami neked kényelmes még). Fentre valami feszülõs cumó. B változat: tök ugyan az mint nyáron, de veszel rá egy vastag kabátot. Ez akkor mûködik, ha fuvaroznak autóval és csak a buliban tipegsz, akkor viszont hibátlan.
Én van mikor viszek váltóruhát is, vagy max egy hosszú gatyát és mielõtt elindulunk átveszem. De esetleg leggings, szoknyával vagy rövidnadrággal, csizma..felsõ az mindegy, gondolom kabát úgyis lesz rajtad :) Sose fagyok halálra, na jó télen a mínusz 20 fokokba azért kellemetlen, de leggings vagy gatya, esetleg mindkettõ (gatya váltónak) és meg is van oldva :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek!Autóval mennénk, pár perc hideget kibírok :) Bent a buliban meg úgyis meleg lesz. Azért írtam a kérdést, mert télen mégsem veszem fel a nyári ruháimat, vagy ti igen?
Elsõ vagyok. Szoktam látni olyan nõt, aki az átlag által "p*csakötõnek" nevezett falatnyi kis cuccokban van, pont mint amiben nyáron is, de õk tényleg azok a fajta cicák akiket a ház elõtt beszállnak az autóban és a bejárat elõtt szállnak ki, tehát fél percet sincsenek a hidegben és addig is vastag térdig érõ kabát van rajtuk. Ha ki akarsz menni egy percre is, akkor inkább vegyél fel valamit ami picit melegebb, felülre vehetsz olyat is ami nem takar annyira. Tévedés, hogy ne lehetne szexisen öltözködni télen. A csizma önmagában nagyon szexi tud lenni egy testhez feszülõ leggings, szoros nadrág vagy szoknya+harisnya igenis nagyon jól néz ki.
Ha még autóval is mész akkor nyugodtan öltözhetsz lezserebben, én pl a nyári ruháimat is szoktam télen hordani buliban. Bent mindig nagyon meleg van, akkor már inkább hazafele fagyoskodok mint hogy szétizzadjak a tömegben (na ez guszta volt de érted :D)
csizma, harisnya, short, pánt nélküli felsõ , pulcsi,

Ilyen időben, milyen ruhában viszitek ki 10 hónapos babátokat sétálni?

A lakásban hogyan öltöztetitek? 24-25 fok van a lakásban, de mivel kislányom mindig lent csúszik-mászik, ezért szoktam rá adni harisnyát is a naci alá.Panel lakás ugyan, de azért h?vösnek találom a parkettát, és a járólapot is. Mindig megjegyzik,hogy túlöltöztetem.Érdekelne a véleményetek.

Legjobb válasz: Hozzánk hasonlóan van felöltözve,vékony pamut hosszú nadrág a kúszás miatt.Ne ijejd meg mert hûvösnek érzed a padlót,az alattatok lévõ lakásban is hasonló a hõmérséklet,igy csak az érintése hideg a padlónak.Esetleg kinõtt harisnyából csinálj neki "térdvédõt".Nyilvángyereke is válogatja:van aki fázosabb,és van aki nem.Ha a babád nem izzad,nem nyügi akkor nincs melege.Az én fiam takaró nélkül egy pamut rugiban alszik,mihelyt betakarom felkel még 20 fokban is!

Hozzánk hasonlóan van felöltözve, vékony pamut hosszú nadrág a kúszás miatt.Ne ijejd meg mert hûvösnek érzed a padlót, az alattatok lévõ lakásban is hasonló a hõmérséklet, igy csak az érintése hideg a padlónak.Esetleg kinõtt harisnyából csinálj neki "térdvédõt".Nyilvángyereke is válogatja:van aki fázosabb, és van aki nem.Ha a babád nem izzad, nem nyügi akkor nincs melege.Az én fiam takaró nélkül egy pamut rugiban alszik, mihelyt betakarom felkel még 20 fokban is!
Szia! Mi is panelban vagyunk, de csak 1 body van rajta.24-25 fokban elég az.Az enyém gyakran leveszi még a zoknit is, imád mezítláb lenni, és azt sem adogatom vissza 2 percenként a lábára.Persze vissza húzom, de nem rögtön, mert akkor egész nap mást nem csinálnék csak zoknit húzkodnék:) )Persze lehetne szandiban is de, azt is addig rugdossa míg sikerül levennie:) Szerintem elég rá bent egy body, esetleg valami vékony naci ha nagyon nem akarod ilyen lengén öltöztetni, de harisnya fölösleges.
Harisnya sztem sem kell, de nadrágot én adok itthonra, meg vékony pulóvert is a body fölé. Lent csúszik-mászik egész nap, próbáld ki, h melléfekszel, nem lesz meleged! A szõnyegrõl lemászik a parkettára, én bizony féltem, h megfázik.
Igazuk van! Jesszus, ilyenkor elég rá egy bady, vagy egy napozó, max egy rövidnaci, rövidpólóval. Miért kell szenvednie annak a kicsinek harisnyába meg nadrágaban? ne tedd!!!.... Mit fogsz télen ráadni? az egész ruhásszekrényt?
Szerintem a body az túlzás, azért jobb ha nem mezítláb kúszik.Adj rá vékony hosszú vagy térd nadrágot, a térde semmiképp ne legyen szabadon a parkettán.Zokni is legyen rajta szerintem.Nekem is mindig azt mondják túlöltöztetem, de akkor nem érzené jól magát, nyûgösködne szerintem.Próbáld megtalálni a középutat!:) Boldog babázást.Egy 15 hós kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Bent is elég egy bady a földön mászni? Nem fázik fel? Nyilván ki nem úgy viszem, csak érdekelt ki hogyan öltözteti babáját.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Szép napot!
szegény gyerek. él még? nem kapott hõgutát? mi téglalakásban lakunk, de csak egy body van rajta, próbáltam zoknit húzni rá, de mindig leszedi. melege van.
Napozóban van, vagy badyban és rövid nadrágban.Panelban lakunk és van járólapunk is. A zoknit nekem is lehúzza és én se húzom mindig vissza neki. Csak ha tudom, hogy hosszabb ideig a járólapon tartozkodik majd.

Lovasok! Ilyen meleg időben milyen ruhában jártok ki a lovardába?

Amikor 30-40°C körüli hőmérséklet is lehet. Akkor lehet rövidnadrágban lovagolni, vagy azért illik hosszúban? Rövidnadrágban milyen lovagolni?

Legjobb válasz: Amikor 40 fok van jobb ha nem lovagolsz napközben sehogy. Nem jó a lónak sem abban a melegben,sokkal lomhább,jobban izzad,több a bogár is szerencsétlenre. Kora reggel vagy este érdemes lovagolni,akkor már tûrhetõbb. De rövidnadrágban lehet feltör a nyereg,ha nem szõrén mész.

Amikor 40 fok van jobb ha nem lovagolsz napközben sehogy. Nem jó a lónak sem abban a melegben, sokkal lomhább, jobban izzad, több a bogár is szerencsétlenre. Kora reggel vagy este érdemes lovagolni, akkor már tûrhetõbb. De rövidnadrágban lehet feltör a nyereg, ha nem szõrén mész.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :) És az gáznak számít, ha viszek váltóruhát? Mert egész nap kint lennék a lovardában, ott rohangálhatnék a rövidebb cuccban is, ha meg lehûlt a levegõ, és lovagolok, átvenném a hosszút. :)
Nem gáz, legtöbben így csinálják.
A kérdező hozzászólása: Igen? :) ) Ez tök jó, akkor remélem, ott is bevett szokás, ahova készülök. :) Így legalább hazafelé a buszon sem fulladnak meg tõlem.
Én 2 és fél órát utazok a lovardába, szóval nekem alap a váltóruha. Rövidnadrágban szoktam menni, meg egy pamutpólóba, ha odaérek, átveszem a hosszú lovasgatyót, és egy másik, nagyon könnyû pamutpólót. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! :) És átöltözni hol szoktatok? Van olyan helyiség, ahova ilyen esetben be lehet menni? Oké, lehet, hogy túlaggódom. :)
Át lehet öltözni ott, ma már minden lovardában kellene, hogy legyen két öltözõ (fiú-lány), de mást nem, a wc is megtesz. Ha rövidnadrágban ülsz fel, akkor ne tervezz túl nagy dolgokat, mert instant epilál, akár a bõrt is lekaphatja a combodról. Tingli-tanglizni esetleg lehet, azt is fõleg kikönnyítve... Biztosabb, ha átöltözöl, célzottan lovagolni meg olyan reggel 9-ig kell, a lónak is jobb, ha nem 40 fokban kell dolgoznia, ha mégis, akkor illõ ezt figyelembe venni, és pl. terepen hosszú egyeneseken sem ereszd el a hajam vágtákat kérni tõle, és az edzések alatt is tekintettel lenni a lóra is, a kondijára és a teljesítõképességére ilyen hõmérséklet mellett.
A kérdező hozzászólása: Így utólag nekem is a WC jutott eszembe, az elvileg van. :) Köszönöm! Nem vagyok állatkínzó, nem akarom túlhajtani szegény lovat a hõségben. :) Vágta egyébként sem lenne, nem vagyok még valami nagy lovas.

Milyen ruhába van ilyenkor babátok otthon? Attól még, hogy ilyen esős, borongós idő van mentek sétálni?

Mit csinál most?Mi a neve?Hány hónapos?:) Az enyém ilyenkor itthon rövid ujjú bodyban,harisnyában,vékony hosszú ujjú felsőben és rövidnadrágban van,ja és + zokni.Ebéd után alszunk egyet és ha nem esik akkor esetleg lemegyünk sétálni.Most éppen a kiságyban játszik,aludni készülődünk.A neve Hanna és 11 hónapos!:) Előre is köszönöm a válaszokat!:)

Legjobb válasz: Nálunk jól lehût most az idõ, max 15 fok lehet. Kristófnak hívják, 19 hós és szerencsére alszik :) Természetesen viszem majd ki, amikor épp nem esik semmi, muszáj, mert igényli. Általában melegítõben és vagy hosszú vagy rövid bodyban van. Ma épp kantáros vékony farmerben és hosszú pólóban volt, aludni rövidben tettem le, be van takarva.

Nálunk jól lehût most az idõ, max 15 fok lehet. Kristófnak hívják, 19 hós és szerencsére alszik :) Természetesen viszem majd ki, amikor épp nem esik semmi, muszáj, mert igényli. Általában melegítõben és vagy hosszú vagy rövid bodyban van. Ma épp kantáros vékony farmerben és hosszú pólóban volt, aludni rövidben tettem le, be van takarva.
A kicsi Marci(Marcell), 19 hónapos, hosszú ujjú body, melegítõnadrág és vékony hosszú ujjú póló. A "nagy" Zozi(Zoltán) 3 és fél éves, trikó, vékony hosszú ujjú póló, melegítõnadrág. Most épp mindketten alszanak :) Délelõtt voltunk sétálni, jó nagyot mert összekötöttük egy kis vásárlással és csekk befizetéssel. Jól elfáradt mindkettõ. Fél 1-tõl alszanak remélhetõleg 3-ig. Ja és a legnagyobb :D 13 éves, Zsuzsanna farmer-póló... olvas a szobájában.
Réka lányom 9.5 hós, épp a járókában produkálja nekem magát. :) Hosszú ujjú body, rajta egy rövid ujjú póló, harisnya és egy kord térdgatyó van rajta. Õ mostanában átállt a napi egy alvásra, a szél és fogzás miatt, és azt már ebéd elõtt aludta...:) Úgyhogy megyünk sétálni, különben nagyon nyûgi lesz! :)
Robin fiam 17 hónapos és õ is éppen alszik. egy hosszúujjú bodyban és egy harisnyában. itthoni viseletnek errre jön egy póló és egy csúszásgátlós zokni. ilyen idõben is tervezünk kimenni, ha nem esik és szerintem ezúttal marad a harisnya rajta kintre is. plusz egy vékony gatyó, egy hosszú felsõ, egy kabát és a cipõje meg a sapkája. :-)
13 honapos, Lara a neve. Jelen pillanatban alszik. :) Ma ujjatlan body, vékony hosszú ujjú felsõ, harisnya és szoknya van rajta itt bent. Délelõtt apaval voltak vásárolni, akkor ujjatlan body, hosszú ujjú felsõ, hosszu ujjú kötött bolero, harisnya, vékony naci és vékony kabat volt rajta. Meg persze cipõ. :) Delutan ma nem megyünk sétálni, mert megyünk Budaorsre nagy bevásárolni. De amúgy ki szoktunk menni ilyen idõben is, mert muszáj. Folyton menni akar, imád kint lenni. :)
A kérdező hozzászólása: Na végre elaludt.:) Utolsó, ha fiam lett volna Bence lett volna a neve.Ezt a két nevet választottuk, ha fiú lett volna Bence lesz a neve, de mivel kislány lett, ezért Hanna lett.Egyébként köszönöm szépen, a szép szavaidat!:) Várom még a válaszokat:)
Az én fiam, Bence, 21 hónapos és most épp békésen alszik. Itthon általában melegítõnadrágban, vastag zokniban, egy hosszú ujjú bodyban és vékony, hosszú ujjú pólóban van. Minden nap kiviszem, mert igényli és élvezi, persze, ha szakad az esõ, akkor várnunk kell. Nagyon szép neve van a lányodnak! :)
Most ebéd utáni alvás van.Kb 13-15-ig alszik.Marcell és lassan 14 hónapos.Rövid vagy hosszú ujjú body, hosszú ujjú vékony felsõ rá és nadrág meg zokni, néha harisnya. 11 és 12 körül szoktunk sétálni, de van hogy 17 óra után is még kimegyünk, ha jó idõ van, mert mostmár sokáig világos van.
Az én kisfiam is Kristóf és Õ is alszik, 20 hónapos.Itt pesten nagyon szépen süt a nap, mi már sétáltunk egy nagyot.Délután tervezek még menni, remélem nem fog esni.Rövid ujjú body, zokni, benti szandál, melegítõnadrág és egy vékony hosszú ujjú póló.
21 hós a kislányom, Kirának hívják. Hosszú ujjú bodyba, hosszú nadrágba, egy vékony és egy csúszásgátlós zokniba szokott lenni, járólap van. Most alszik, ha nem esik, amikor felkel, akkor egy kicsit kiviszem a kertbe.
A kérdező hozzászólása: Úgy látszik szinte mindenki alszik.:) Hanna baba most ébredt fel, itt ül az ölembe.Még ébredezik, és indulunk sétálni.Úgy látszik az idõ is megengedi.Egyébként jöhetnek még válaszok!:)

3 hetes babámat milyen ruhában vigyem sétáltatni ilyen szép időben?

Legjobb válasz: Én még 1 évesemet ugyanúgy öltöztetem, mint télen, csak nincs lábzsák és takaró. Hosszúújjú body, pulcsi, harisnya, naci, cipõ, sapi, overál. Csalóka még az idõ.

Én még 1 évesemet ugyanúgy öltöztetem, mint télen, csak nincs lábzsák és takaró. Hosszúújjú body, pulcsi, harisnya, naci, cipõ, sapi, overál. Csalóka még az idõ.
Akkor szegény gyerek izzad rendesen.(elõzõnek) A három hetes babának még nem alakult ki a hõháztartása. Õt még azért öltöztesd fel. Hosszú body, harisnya, vékony tipegõ, overál és bundazsák, vagy takaró. Ahogy melegszik az idõ, úgy egyre kevesebb ruhát adj rá. Figyeld a tarkóját, hogy nem e izzad. Ha izzad melege van.
Meleg van, de fúj a szél. (legalábbis nálunk) Én a fél évesemre h.ujjú body, ujjatlan plüss rugi, bélelt kardigán, sapi, overál + takarót adtam. A 2, 5 évesemen már tavaszi kabát és sapi volt, de meleg pulcsival.
3 hós a kislányom. Most voltunk kint. Hosszú újjú body, tipegõ, overál, sapi, bundazsák. A szelet ugye felfogja a kocsi orkános huzata, ezért azzal nem is kell törõdni. Ezerrel süt a nap.
Az enyém 4 hós body, rugi, overáll, sapka, takaró.Az sem jó ha igen felöltözteted nekem mikor a nagyobbik kislányom született a doki azt mondta fekvõ gyereken egy réteggel több, mozgó gyereken egy réteggel kevesebb ruha legyen mint ahogyan te vagy öltözve, nekem nagyon bevált 3, 5 éves a nagyobbik és idáig egy torokgyulladással megúsztuk.(igaz még nem jár oviba)
a kisfiam 6 hónapos, én rövid ujjú body-t, hosszú ujjú body-t, harisnyár, melegítõnacit, vastag pulcsit, vékony sapit adtam rá, és egy pokróccal betakargattam derékig. szerintem most elõször végre tökéletesen eltaláltam :-)nem izzadt, de tuti nem is fázott :-) a szél sem zavarta, mert attól megvédte a babakocsi.

Milyen ruhát adtok kintre ilyen időben 1 év körüli babátokra?

Legjobb válasz: 14 hónapos a lányom. Most itt elég hideg van, borús, esõre álló idõ. Ha kimegyünk, harisnyanadrágot adok rá a nadrágja alá, fölül ujjatlan body, hosszú ujjú felsõ, pulcsi, dzseki. Néha a felsõ helyett hosszú ujjú body, attól függ, mihez van kedvünk. A dzsekije vékonyabb, vízhatlan széldzseki. És természetesen sapka, ami a kis fülét is védi. Lábacskájára bakancs. Ha esik az esõ - nekem muszáj olyankor is kivinnem, túlteng kicsit az energiája:-) - akkor a dzsekihez esõnadrág és gumicsizma.

14 hónapos a lányom. Most itt elég hideg van, borús, esõre álló idõ. Ha kimegyünk, harisnyanadrágot adok rá a nadrágja alá, fölül ujjatlan body, hosszú ujjú felsõ, pulcsi, dzseki. Néha a felsõ helyett hosszú ujjú body, attól függ, mihez van kedvünk. A dzsekije vékonyabb, vízhatlan széldzseki. És természetesen sapka, ami a kis fülét is védi. Lábacskájára bakancs. Ha esik az esõ - nekem muszáj olyankor is kivinnem, túlteng kicsit az energiája:-) - akkor a dzsekihez esõnadrág és gumicsizma.
Fiamra en egy vastagabb nadragot adok, zokni bakancs.Folul pedig body pulcsi zipzaros felso es kismellenyt.14hos
Szia! Rövidujjú body, póló, vékonyabb pulcsi, és egy termó anyagú kapucnis zippzáras vastag pulcsi, harisnya, nadrág és egy zokni, mert vékony vászoncipõje van (még nem jár magától csak 4-5 lépést, nem száll ki a kocsiból) és egy sapó. 12 hónapos kisfickó anyukája.

Ilyen időben kb.16-20 fok milyen ruhában viszitek sétálni babátokat? (1 év alattit) Használtok már valami napvédőt is, pl. naptej stb. és milyet?

Legjobb válasz: nagyon fontos a naptej már most is!magas az uv sugárzás tavasszal is,fõleg a babáknak,akik télen nem is "láttak" napfényt.az õ bõrük még nagyon érzékeny.Bõrgyógyász a férjem,ha rám hallgattok,napfényvédõ krém nélkül ne menjetek ki! 9 hónapos kisfiamon volt ma harisnya fari,rövid ujjú body,hosszú ujjú póló, farmer kabát, sapi,kocsicipõ.21 fok volt,és izzadt.:-/ Ne feledjétek!naptej! +50 faktoros!

nagyon fontos a naptej már most is!magas az uv sugárzás tavasszal is, fõleg a babáknak, akik télen nem is "láttak" napfényt.az õ bõrük még nagyon érzékeny.Bõrgyógyász a férjem, ha rám hallgattok, napfényvédõ krém nélkül ne menjetek ki! 9 hónapos kisfiamon volt ma harisnya fari, rövid ujjú body, hosszú ujjú póló, farmer kabát, sapi, kocsicipõ.21 fok volt, és izzadt.:-/ Ne feledjétek!naptej! +50 faktoros!
Naptej??? Én nem hinném, h az elsõ áprilisi napon erre lenne szükség.
10 hónapos a lányom. napvédõkrémet nem tudunk használni, a napernyõt már megrendeltem neten, várjuk ép. volt rajta, hosszú ujjú body, harisnya, farmergatya, közepesen vastag pulcsi, és kiskabát, meg sapi, de úgy vettem észre melege volt. 21 fok volt nálunk. Jahh, és belebújós kötött cipõ bõrtalppal.
Az elsõ áprilisi napfény veszélyesebb, mint a júniusi vagy júliusi még a felnõtteknek is! az én kisfiam még csak 3 hónapos, lehet én öltöztetem alul de én egy hosszú ujjú bodyt adtam rá egy ujjatlan rugit, arra egy pamut kardigánt meg egy plüss nacit, aminek van lába..egy vékony sapi és ennyi, a kocsiban egy vékony pléd van.
Nálunk ma már annyira tûzött a nap, hogy délután egy szál rövid ujjúban voltunk kint (plusz mackó nadrág, vékony sapi). Bekentem fényvédõvel is, mert láttam, hogy délelõtt már egy picit megfogta az arcát a nap, meg a kézfeje is barnább. DM-es Babylove fényvédõ krémünk van, ami direkt babáknak van, és 100% ásványi eredetû fényvédõt tartalmaz. Igaz kicsit nehéz kenni, és fehér lesz tõle a bõre, de legalább nincs annyira tele mindenféle káros anyaggal és 50-es.
Hosszu ujju bady, ra egy polo. Zokni, nadrag. Bortalpu zokniszeru "cipo". Es meg egy vekonyabb, szeldzseki szeru kezes labas. En ugy vettem eszre hogy ez igy pont jo. Nem is fazik de nem is izzad be. En mar bekentem az arcat naptejjel mert az en borom is nagyon erzekeny, szombaton az elso aprilisi napfeny ota voros az arcom. :-) Ugyhogy a biztonsag kedveert mar a kisfiamnak is bekenem ha tudom hogy hosszabb ideig kint leszunk a levegon.
elõzõ vagyok... és természetesen zokni! :)
Rövid ujjú body, vékony hosszú ujjú pamut pulcsi, vékonyan bélelt kabát, leggings, nem túl vastag bundazsák csak a lábra felhúzva, sapi. Kicsit így is melege volt.
Szia! Kislányom 8 hónapos múlt. Hosszú ujjú body, pulcsi, zokni, harisnya, nadrág és egy vastagabb kapucnis felsõ van kint rajta és persze egy vékonyabb sapka plusz pléd. Még sem napernyõt, sem naptejet nem használunk.
Ja van napernyõm de még nem vettem elõ de holnap fogom vinni. Napkrémet nem használunk még.
9 hónapos a lányom. Rövid bady, hosszú felsõ, pulcsi, vékony kabi, melegítõ naci, vastag hosszú zokni, vékony kis mamusz. Takaró nélkül voltunk.
Persze, mi használunk már egy hete nagyjából. Minden séta elõtt fél órával bekenem a kis arcát frezyderm babanaptejjel. Jobb biztosra menni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!