Találatok a következő kifejezésre: Ilyen időben öltöztessem 7 (3 db)

Ilyen jó időben mibe öltöztessem 7, 5hós babámat ha autóban utazik?

köszönöm...

Legjobb válasz: Az én babám is épp ennyi idõs,nálunk most épp esik,én rövid ujjú body,vékony pulcsi fölé adnék kis tavaszi kabátot is.Ha rétegesen öltözteted,akkor le tudsz róla venni egy-két réteget,ha melegebb lenne.

Az én babám is épp ennyi idõs, nálunk most épp esik, én rövid ujjú body, vékony pulcsi fölé adnék kis tavaszi kabátot is.Ha rétegesen öltözteted, akkor le tudsz róla venni egy-két réteget, ha melegebb lenne.
én egy melegítõ nadrágot egy hosszú ujjú felsõvel, adok rá ha kocsival megyek.

Ilyen időben 7 hós fiaqmat hogy öltöztessem, mert vastag ruhiban vékony sapiban is izzadt?

Legjobb válasz: Én sapit, trikót és hosszú ujjú body-t adtam rá, még a tavaszi kabátot is levettem.Alul cipõ harisnya és gatyó volt.De még így is kimelegedett.

Én sapit, trikót és hosszú ujjú body-t adtam rá, még a tavaszi kabátot is levettem.Alul cipõ harisnya és gatyó volt.De még így is kimelegedett.
Ilyen szép idõben már nem kell harisnya! Én csak egy nadrágot adtam rá ami nem meleg és zokni kiscipõ és egy hosszú újjú bady meg egy kis véknyabb mellényke. Nem szabad túlöltöztetni, az még rosszabb!! És persze egy vékony sapi. De ma még a mellényt is levettem róla 15 perc után.
Én ma már csak egy hosszú ujjú bodyt, nadrágot, zoknit, kocsicipõt és egy kendõcskét adtam a kislányomra. Vittem egy vékony farmer kabátkát, de egyáltalán nem volt rá szükség. Még így is kipirosodott a pofija a melegtõl, pedig egyáltalán nem érte a napocska. Egyébként a babakocsiban magyon meleg tud lenni, így valószínû, hogy holnap kicsit késõbb indulunk sétálni, nem a dél körüli melegben.
Én is hasonlóan öltöztettem a lányom.De a kérdésem az hogy sapi az minek?amikor a napon kb 25 fok van?Mert én nem adtam rá sapkát, lehet h kellett volna?

Ilyen időben mibe öltöztessem 7 hetes babámat?

A szobában 26-27 fok van.

Legjobb válasz: ´Rövid ujjú bady,és vékony rugi,vagy rövid nadrág.

´Rövid ujjú bady, és vékony rugi, vagy rövid nadrág.
Szia! Én csak rövid ujjú bady-t adtam rá meg most is. Nem jó melegebben öltöztetni, mert ha hozzászokik mi lesz télen? Ha gondolod még egy vékony plédet vagy pelust teritsél rá! 9 hetes baba anyukája
3 hetes kislányomon rövidujju lábatlan ruha van, ha hideg a lába egy vékony zoknit adok rá, és max egy pelemjával takarom ha alszik, vagy szopizik. Nem kell több rá
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! Jó babázást! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!